Utro. Igen.

”Jeg har lyst til at slikke din våde fisse”, stod der pludselig på skærmen, mens han viste mig, hvordan jeg skulle rette overskriften i min psykologiopgave på min lille bærbare computer midt i seminariets bibliotek.

Det gav øjeblikkeligt et gib i mig, og jeg mærkede hvordan mit underliv begyndte at dunke med det samme.
Men jeg havde vidst det længe.

Han ville have mig, og han havde kredset om mig, som en hanløve om sit bytte.
Ingen ord, blot blikke, der med tiden var blevet mere og mere vedholdende og intense. Han var den type mand, der kunne vente i månedsvis og som altid fik sin vilje til sidst.

En insisterende og kommanderende vedholdenhed, som de færreste kvinder kunne modstå, og jeg vidste at de andre piger i klassen sukkede efter ham.

Psykologilæreren, der underviste i kampsport i fritiden, hvilket på ingen måde over overlod et eneste gram fedt tilovers på hans uforskammede veltrænede overkrop, hvis konturer tydeligt kunne ses igennem T-shirtens tynde stof.

Og nu sad jeg her, og på under 10 sekunder med et par trusser, der var drivvåde og et par brystvorter, der var så hårde af den ene lille sætning i dokumentet på min computer.
”Fangede du, hvordan du ændrede overskriften, så den automatisk lavede en ændring i din indholdsfortegnelse”, spurgte han, mens han bogstav for bogstav slettede sætningen, han havde skrevet, mens han fastholdt mit blik.

Jeg mærkede, hvordan min strube snørede sig sammen, og jeg snappede efter vejret. Mig, der altid plejede at være så rapkæftet, var pludselig bange for, at der ville komme lyde ud af min mund, jeg ikke kunne styre, og jeg nikkede stumt.

Allerede der, vidste jeg, at der ikke var nogen vej tilbage. Jeg ville være utro igen, og jeg kunne ikke stoppe det. Nøjagtigt ligesom sidst. Utroskaben var efterhånden så stor en del af mig og mit liv, og selvom jeg var ekstremt diskret, havde han fanget signalerne.

Han lagde hånden på mit knæ, og smilede skævt, kækt og hamrende frækt. Han vidste tydeligt, hvad han lavede, og jeg vidste, at han vidste, at jeg vidste. Jeg slog blikket ned, men det var for sent. Alt omkring os var væk, og det eneste jeg kunne se, dufte og sanse var ham.
Selvfølgelig havde han placeret os i et hjørne af biblioteket, hvor ingen kunne se, hvad vi arbejdede med. Udspekulerede satan, nåede jeg at tænke, mens jeg mærkede hans pegefinger glide op af mit lår, mens han kiggede ind i skærmen og begyndte at tale om Eriksons udviklingspsykologi, som min opgave handlede om.

Så prof. Jeg kunne ikke stå for det, og snappede efter vejret. Hvor mange kvinder, havde han været sammen med? Og hvad med hans kone? Hvor tit havde han være hende utro? Og havde de ikke små børn? Vidste hun noget?

Jeg mærkede tankerne kører afsted, og han klemte sammen om mit lår, som om han kunne læse mine tanker. ”Du skal ikke være bange, jeg har styr på det”, hviskede han hæst, mens han lod sin hånd glide op under min bluse. Hurtigt fandt hans hånd mit bryst og han nev mig i brystvorten igennem bh´ens stof. Og han nev til.

Blodet forsvandt fra mit hoved, og jeg mine tanker forsvandt. ”Vidste du, at 20% af danskerne ikke betragter oralsex, som utroskab?”, hviskede han, ”Jeg skal smage dig. Nu.” Og så lagde han nøglen til biologilokalet på bordet rejste sig hurtigt, sagde tak for i dag, rejste sig og gik.
Min ben rystede, min krop var elektrisk, og jeg pakkede febrilsk min computer sammen og tænkte, at hans mentortimer altid lå om eftermiddagen, så mig omkring og konstaterede til min overraskelse, at der ikke var andre på biblioteket. Åndede lettede op og lynede min taske.
Ned af de få trappetrin og åbnede døren. Biologilokalets karakteristiske lugt ramte min næse med det samme, og jeg så de høje skabe med glaslåger, hvor seminariets imponerende samling af diverse uhyggeligt ting i sprit.
Jeg kunne ikke se ham. Men han var der. Jeg kunne mærke ham og dufte ham i lokalet, og jeg bevægede mig langsomt forbi det ene skab efter det andet, og så hørte jeg et klik.
Døren var låst. Og han lænede jeg med ryggen op af døren, mens han nikkede mig hen til ham. Han lagde sin hånd på min kind, og jeg mærkede, hvor meget jeg havde længdes efter at mærke hans hænder på mig. Han begravede sin næse i min hals og indhalerede og udbrød et suk. ”Du har absolut ingen ide om, om længe jeg har ville have dig tæt på mig og dufte dig”, stønnede han, mens han pressede sit underliv op af mig. Han var hård, og jeg satte mig på hug, mens jeg så ham i øjnene, jeg måtte have ham i munden, og det kunne ikke gå stærkt nok.
Han udstødte et støn, da jeg langsomt knappede hans bukser op og til min overraskelse opdagede, at han ikke gik med boxershorts og jeg med det samme kunne se, hvor veludrustet han var. Og trimmet. Nøjagtig som jeg elskede det. Og hvem var jageren nu?

Forsigtigt lod jeg mine læber nappe blidt og hans underliv gav efter med et par ustyrligt ryk, hvorefter jeg lod min våde tunge glide helt blidt over hans pikhoved, mens jeg mærkede hans hænder ælte rundt i mit løse og ustyrlige hår. Jeg gjorde mine læber våde med spyt og lod ham glide ind i min mund og mærkede smagen af saltvand. Shit… Det var rigtigt, han var også vinterbader. Åhhh… for helvede, hvorfor var alle mænd ikke som ham. Veltrænet, fræk, kæk, gik op i sit udseende og modig, tænkte jeg, mens jeg lod ham glide helt ind i munden på mig og tog ham så langt ind, at han blev overrasket og udbrød et højt ”åhhhhh”.

Jeg var nu så våd, at mine bukser var gennemvædet, men jeg ventede på hans næste skridt, og selvom der ikke var nogen tvivl om, at han var vild med min ”behandling” at ham, skulle jeg ikke vente længe, og sekunder efter trak han mig op i håret, som han havde samlet i en hestehale i hans hånd. Han pressede hårdt sin tunge ind i munden på mig, og mens jeg åbnede mine bukser mærkede jeg hans hænder hårdt på mine hofter. Han klemte til, og jeg ville få blå mærker i morgen, ingen tvivl om det.

”Vent her”, sagde han og galant hentede han et par spejder tæpper fra et skab og lagde ud på gulvet. ”Behold din T-shirt på og læg dig ned”. Han trak t-shirten over hovedet, og jeg måtte bare endnu engang erkende, at veltrænede mænd bare vækker mit underliv fuldstændig vanvittigt. Han satte sig på knæ imellem mine ben og stak to fingre op i mig og ramte mit g-punkt med det samme, mens han bøjede sig ned og langsomt slikkede min klitoris i lange og bløde slik. Jeg stønnede og smed nakken bagover. Hold nu kæft, han vidste, hvad han havde med at gøre. Tankerne flød ud og jeg mærkede hans bløde tunges rytmiske bevægelser og slik, mens han bevægede sig ind og ud af mig. Åhhh for fanden, jeg var så tæt på at komme, at det hele begyndte at trække sig sammen og jeg stønnede højlydt. ”Jeg kommer, hvis du bliver ved”, klynkede jeg. ”Du kommer bare”, stønnede han og fortsatte sit fantastiske arbejde, og 5 sekunder efter eksploderede jeg i muskelsammentrækninger imens han stadig, men mere forsigtigt cirkulerede med fingrene om mit g-punkt. Åhhhh… Han kender kvinder, tænkte jeg, men nåede ikke at tænke mere, før han lå over mig, kyssede mig, bed mig i læben og trængte op i mig på samme tid. ”Rør ved dig selv” beordrede han og inden jeg havde set mig om, lå jeg og rørte ved mig selv, mens han hamrede sin store pik op i mig mens han kyssede og slikkede mig på halsen. ”Bliv ved, jeg vil mærke du kommer, mens jeg er oppe i dig”, og bare kommando fik mig igen til at eksplodere omkring ham.

Kunne han for helvede blive ved?

Han trak sig ud og satte sig på knæ imellem mine spredte ben, og mens han med slørede øjne kiggede begærligt på mig, rørte han ved sig selv hurtigere og hurtigere, stak fingre op i mig, smagte på mine safte og endelig så eksploderede han ud over min mave og bryste. Kastede nakken tilbage og stønnede og brølede så højlydt, at jeg blev helt bange for, at det kunne høres på hele seminariet. ”Giv mig din mobil”, prustede han, og jeg famlede mig frem til mine cowbuksers baglomme og hev min Iphone frem og låste den op og rakte den til ham.

Elegant og hurtigt tog han et billede af mine mave og bryster med hans sæd på, sendte det til sig selv, og sagde: ”Så er der billede til hende derhjemme også, det er billetten for at få lov”, sagde han og smilede kækt.
Behøver jeg at sige, at det var noget omtumlet, at jeg fandt min cykel og fandt tilbage til min lejlighed og væltede omkuld i min seng med det frækkeste smil på læben i flere uger.

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer