Min nevø Jonas og mig

Det hele startede med at min søster ringede og spurgte om min nevø kunne bo hos mig nogle dage mens hun og hendes mand var på weekendtur. “Han er jo lige fyldt 15 og vi er simpelthen bange for at han holder fest og splitter hele huset ad mens vi er væk! Vi har spurgt ham hvor han helst ville være, og han sagde ved dig”. Da min nevø Jonas var mindre blev han ofte passet ved mig og vi var tit i zoo eller cirkus sammen, men efterhånden som han blev større og begyndte at spille håndbold og fik andre fritidsinteresser gled vi lidt fra hinanden. Jeg glædede mig derfor til at få lejlighed til at komme lidt tættere på Jonas igen.

Fredagen kom og Jonas dukkede op ved 19-tiden. “Du kommer lige i tid til Disney-sjov,” sagde jeg til ham “altså jeg ved ikke om du ser det mere. Men da du var lille så vi det tit sammen!”. Han grinede og sagde at det gjorde han ikke, men at det kunne være sjovt at se det igen. Vi sad i sofaen og fulgte Disney-figurernes eventyr. “Jeg kan godt huske at vi altid så det sammen” sagde han og rykkede helt ind til mig og sad op af mig “det er faktisk skide hyggeligt at sidde her sammen med dig igen”.

Aftenen gik og snakken gik ubesværet. Jonas fortalte om sin skole og sin håndbold og jeg fortalte om mit nye job. Da klokken var henad midnat blev vi enige om at gå i seng. Jeg redte op til Jonas på sofaen som i gamle dage og gik selv i seng. Jeg var lige ved at falde i søvn da Jonas pludselig stod i mit soveværelse “Jeg ligger af helvede til på den sofa” udbrød han “så jeg vil hellere ligge ved siden af dig!”. Jeg var lidt forvirret men fik fremstammet at det var ok, “Jeg skal bare lige have underbukser på”. Mens jeg ragede rundt efter mine underbukser smed Jonas sine. “Jeg sover altså altid uden underbukser!” konkluderede han. Mens han smed underbukserne kunne jeg se at min lille nevø var ved at blive en ung mand. Håndboldtræningen havde givet ham nogle markerede muskler der klædte ham rigtigt godt. Hans lyse, næsten hvide hår og blå øjne stod godt til den sidste glød af sommerens solbrændthed. Hans krop var helt glat bortset fra lidt kønsbehåring over pikken.

Han hoppede ned under dynen og vendte sig om mod mig. “Ahhhh! Det er meget bedre!” konstaterede han. Han lå lidt og kiggede på mig. “Tror du at jeg får lige så meget hår på brystet som dig?” spurgte han. “Æhhh… det ved jeg ikke. Jeg tror det ikke” svarede jeg “du er jo meget lys som din far, og jeg er jo lidt mørkere i det”. “Øv! Jeg synes det er meganice med hår på brystet – og også skæg som du har” var hans svar.

Han lå og kiggede lidt igen “Må jeg ikke prøve at røre ved dit hår på brystet?”. Jeg grinede “Jo gør du bare det!”. Jonas lod sin hånd køre rundt på mit bryst mens han mumlede “Uhmmm, det er dejligt blødt”. Hans hånd søgte ned over min mave “Du er også behåret på maven, det er herrenice” sagde han. Jeg var begyndt at blive lidt usikker på situationen, men heldigvis standsede hans hånd ved elastikken i mine underbukser.

“Prøv at se” sagde han og slog sin dyne til side “Jeg har kun lidt hår omkring pikken!”. Jeg kunne ikke lade være med at kigge selvom jeg havde set hans krop lidt tidligere. Til gengæld kunne jeg ikke undgå at bemærke at hans pik nu stod stiv ud i luften. “Ja det kan jeg godt se” mumlede jeg, men kunne slet ikke lade være med at stirre på hans pik. Den var ret stor, hans alder taget i betragtning, vel en 17-18 cm. Jeg kunne mærke at min egen pik begyndte at røre på sig.

Jonas rykkede sig helt ind til mig og begyndte igen at kærtegne mit bryst og min mave. Min pik stod nu helt stiv i underbukserne. Da hans hånd nåede ned til elastikken i mine underbukser stoppede den ikke denne gang men fortsatte. Han gav min stive pik et klem “Hov onkel! Du kan vist godt li’ det!” hviskede han og blinkede til mig. “Det er ikke en særlig god idé, det her! Din mor ville blive tosset!” protesterede jeg. Han hviskede bare “Shhhhhh” og kyssede mig på munden. Jeg skilte mine læber ad og lod hans tunge komme ind og møde min samtidig med at jeg begyndte at kæle for ham.

Da mine hænder gled ned over hans faste baller sukkede han af tilfredshed og afbrød kysset. Han krøb ned over min mave, krængede mine underbukser af og begyndte at spille min pik. Han kyssede pikhovedet et par gange og begyndte så at sutte på min pik. Først var det lidt tøvende men efter kort tid slikkede og suttede han som om han ikke havde bestilt andet. Jeg fik mig bevæget rundt så vi lå i en 69’er og begyndte at slikke ham. Der gik ikke længe før han gispede et par gange og skød sin varme boysperm ud i min mund. “Åh ja onkel, bliv ved!” gispede han og fortsatte med at slikke mig. Jeg sank hans sperm der smagte ferskt og friskt og fortsatte med at slikke på hans pik der fortsat var stiv. Jonas afbrød sit slikkeri på min pik og krøb op og kyssede mig igen. “Uhmmm, jeg kan smage mit eget sperm” fniste han og spurgte om jeg kunne lide smagen. “Meget” nikkede jeg og fniste med.

“Jeg vil kneppe dig!” erklærede Jonas og begyndte at placere sig mellem mine ben. “Vent nu lige lidt” protesterede jeg “Normalt er det altså mig der knepper, ikke mig der bliver kneppet!”. “Arhhh, kom nu onkel – så kan du kneppe mig bagefter!” lokkede han. Jeg sukkede og fandt glidecremen frem fra natbordsskuffen. Det dryppede med præsperm fra hans pik, så jeg slikkede det af inden jeg smurte den ind i glidecreme. Så smurte jeg mit hul med creme og lagde mig på maven med spredte ben. “Du skal være forsigtig” hviskede jeg “det er ikke så tit at jeg får pik”. Jeg kunne mærke hvordan hans pikhovede rørte ved mit hul og hvordan han forsigtigt pressede imod. Jeg slappede af og begyndte at nyde det da han pludselig jog pikken i bund i et hug. “Avv for satan” jamrede jeg men Jonas var allerede begyndt at pumpe løs.

Han lagde sig henover mig og bed mig i skulderen mens han kneppede løs. Jeg kunne slet ikke genkende min søde nevø “Kan du li’ det din bitch?” nærmest hvæsede han mens han bankede sin pik ind og ud af min røv “Sig du kan li’ at få pik din luder!”. Han tvang min arm op i et førergreb “Av Jonas, det gør ondt!” klagede jeg, det fik ham dog ikke til at stoppe. “Kan du mærke min store pik? Kan du? Sig du kan li’ det!” hvæsede han igen. Jeg ved ikke hvorfor, men det var pludselig ret frækt at min 25 år yngre nevø nærmest voldtog mig.

“Ja, jeg kan li’ det! Jeg kan li’ at få din pik” klynkede jeg mens han kneppede mig. Pludselig kunne jeg mærke at han kneppede endnu hårdede og hans vejrtrækning blev hurtigere. “Åhh ja, jeg kommer!” gispede han. Mens han med den ene hånd stadig holdt min arm fast trak han sig ud af mig. Han greb fat i mit hår med den anden hånd og fik sig placeret så hans pik var ud for min mund. Hårdt rev han mit hovede tilbage og tvang sin pik ind i min mund hvor han begyndte at kneppe. I løbet af et øjeblik skød der endnu en gang en stor ladning af Jonas sperm ud i min mund og hals. Imens kneppede han løs og hviskede “Slik den ren bitch!”. Jeg var tæt på at få brækfornemmelser, så jeg forsøgte at spytte pikken ud. Pludselig mærkede jeg en lussing på min kind “Det er mig der bestemmer, du er ikke andet end en luder der skal have pik i hovede og røv!” nærmest vrængede han af mig og spyttede mig i ansigtet.

Jeg var lamslået. Jeg havde altid set min nevø som en sød dreng – og pludselig optrådte han som en ung mand med nærmest sadistiske tendenser. Han pressede mit hovede ned i hovedpuden og gik i gang med at kneppe mig igen. Denne gang imens han med den anden hånd klaskede mig på ballerne. Mens han kneppede løs mumlede han igen og igen, at jeg var en ludertøs og at jeg bare skulle have pik. Det var meget mærkeligt, men samtidigt meget ophidsende. Pludselig kunne jeg mærke hvordan orgasmen begyndte at bygge op i mig, For hver gang Jonas pik ramte min prostata kom jeg lidt tættere på ekstasen. “Jeg – jeg kommer lige om lidt!” stønnede jeg. “Så kom dit svin” stønnede Jonas og begyndte at støde lidt hurtigere samtidig med at hans vejrtækning igen blev hurtigere. Jeg nærmest eksploderede og kunne mærke hvordan min sperm væltede ud af min pik mellem mig. Samtidig udbrød Jonas et brøl, stødte hårdt en ekstra gang og faldt nærmest sammen hen over ryggen af mig. Jeg kunne mærke hvordan hans pik skrumpede og der samtidig løb lidt af hans sperm ud af mit sønderkneppede hul. Han rullede ned og lagde sig ved siden af mig, slog armen om mig og kyssede mig. “Jeg har ikke smagt din sperm endnu, så jeg håber du kan igen!” smilede han og nikkede mod min nu slatne pik.

“Jeg kan igen, men jeg kan ikke klare sådan en tur igen!” udbrød jeg “Hvad fanden gik det ud på?”. “Undskyld onkel” sagde han og kyssede mig “Jeg ved ikke hvad der skete, men jeg synes altså at det var ret frækt!”. “Hmmmm… det synes jeg faktisk også” brummede jeg “- og jeg vil gerne prøve sådan en tur igen en anden gang, men ikke nu”. “Bare rolig,jeg skal være her til søndag. Men nu skal du kneppe mig, men vær sød ved mig selv om jeg ikke var det ved dig!” smilede han og greb fat om min pik der allerede var ved at blive stiv igen.

[email protected]

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer