Domineret

Det hele startede med at jeg mødte den mest fantastiske pige/kvinde på nettet; vi startede hurtigt med at snakke og der gik ikke længe inden vi skrev om vores inderste hemmeligheder… Der var ingen tvivl om at det kunne blive frækt! Vi tændte på de samme ting, vi skrev meget om at hun skulle dominere mig, tage mig med en strap-on og tisse på mig. Altså kort sagt, gå hele vejen!

Vi havde længe skrevet om at mødes og nu så det endeligt ud til at det kunne lykkes. Jeg var helt vildt spændt og det var da mit indtryk at hun også var det! Nogle dage før hun skulle komme havde hun skrevet at jeg skulle forberede mig på at blive domineret hårdt, da hun havde alle intentioner om at gå hele vejen! Jeg skulle sørge for at mit røvhul var helt glat og at jeg var klar til at hun kunne tage mig hårdt, for hun trængte virkeligt til at lade sine følelser gå ud over en fyr… Jeg gøs lidt ved tanken da jeg læste det, men glædede mig til at møde hende og finde ud af hvad hun havde tænkt sig!

Vi har aftalt at vi vil mødes i byen, og lige gå en tur rundt og kigge lidt på butikker for lige at lære hinanden at kende. Jeg møder dig i en parkeringskælder, da du er kørt hertil og helst vil holde uden for solen. Da du stiger ud af bilen mister jeg helt pusten, du ser helt fantastisk ud, klædt i et par halvstramme sorte bukser og den frækkeste top jeg længe har set! Vi omfavner hinanden og kysser blidt, det føles lækkert endeligt at få lov til at mærke hinanden!

Dine hænder vandrer over min ryg og ned på min røv mens, du langsomt bevæger din mund om til mit øre. Du bider mig let i øreflippen mens du visker at ”den her er kun MIN i dag!” mens du strammer grebet om min balder, jeg er åndeløs og kan kun svare et stumt ”ja”. Vi bevæger os hen imod udgangen fra p-kælderen, da vi når hen til toiletterne siger du at ”du kan jo starte med at bruge den her” jeg kigger ned og ser at du har en mellemstor but-plug i hånden. Jeg tager pluggen og bevæger mig ud mod toilettet, mens du stille siger at jeg har 2 minutter og at hvis jeg ikke adlyder eller ikke når det på den afsatte tid, vil jeg fortryde senere!

Ude på toilettet skynder jeg mig ind i en bås og presser pluggen op i mig, det er svært ikke at lege med min pik, der bliver meget stiv, men jeg ved at jeg hellere må skynde mig hvis jeg skal nå det inden din tålmodighed render ud.
Jeg kommer ud fra toilettet og du smiler tilfreds til mig, du kigger på uret og siger at jeg da i det mindste har nået det, men at du vil være sikker på at jeg har gjort det; jeg kigger undrende på dig, du griner mens du siger at jeg skal løsne bukserne så du kan mærke om jeg har fulgt din befaling. Jeg kigger lidt forskrækket rundt, det ser ikke ud til at der er nogen i nærheden, men mit hjerte pumper alligevel hårdt da jeg løsner mine bukser så du kan komme til, du stikker hånden ned og trækker pluggen ud og ind et par gange mens du kigger mig i øjnene.

Pludseligt kan jeg se i dine øjne at du har fået en ide, jeg synker forsigtigt mens du siger at du nyder min nervøsitet så meget at du vil have mig til at vende ryggen til og trække mine bukser lidt ned. Jeg gør nervøst som befalet, da jeg står med bukserne om knæene siger du koldt at jeg skal trække underbukserne med ned, du vil se hvad du laver. Jeg står med det hele blottet, midt i et offentligt parkeringshus mens du knepper min røv med en but-plug. Du tager næsten med det samme en endnu større plug og maser den op i mig, hvorefter du beder mig om at komme med videre!

Da vi har gået rundt i byen i en times tid går vi ind på en mellemstor cafe, jeg har stadig pluggen oppe i mig, så jeg behøver vel ikke sige at jeg er stang liderlig? Vi bestiller hver en kop cappuccino som vi sidder og nyder. Efter du har drukket din cappuccino går vi videre, efter lidt shopping siger du at du skal på toilet, vi finder et offentligt toilet hvor du går ind, mens du beder mig om at vente ude foran. I samme sekund som du går ind kommer der en pige der også skal derud, jeg bemærker godt at hun kigger lidt specielt på mig, men slår det hen igen, er efterhånden vandt til at der er nogle der kigger lidt efter mig på gaden.

Da der er gået et kort stykke tid kommer du ud, du beder mig om at komme med ind. Da jeg kommer ud på toilettet præsenterer du mig for pigen fra før. Hun fortæller at hun fik øje på mig på caféen og at hun tænkte at der sikkert kunne komme noget frækt ud af at følge efter os. Du afbryder hende ved at sige at det kan der da helt sikkert, du har allerede forklaret hende at jeg vil gøre alt for dig og at hun gerne må være med til lidt sjovt hvis hun har nogle ideer!

Du starter med at sige til mig at jeg jo kan starte med at vise jer hvad jeg har oppe i min røv! Jeg vender mig om og løsner mine bukser. Du kommer hurtigt hen med en pose og siger at jeg kan ligge alt mit tøj deri, du vil ikke have det bliver beskidt og det her vil tage lidt tid. Da jeg står nøgen går vores nye veninde hen og studerer mig, hun går rundt om mig og i taler åbenlyst om hvad i kan lide og ikke lide ved min krop.

Hun beder mig om at bukke mig forover, hvorefter hun begynder at lege med strapon’en, hun knepper mig meget hårdt, men jeg må indrømme at jeg nyder det… Pludseligt kommer der en til ud på toilettet, hun virker som om at hendes ærinde hastede lidt, men hun stopper alligevel op ved synet af mig der står og bliver kneppet med en but-plug samtidigt med at der sidder en ung kvinde og kigger på.

Du afbryder hendes tankestrøm ved at sige at hun bare kan pisse i min mund hvis hun altså ikke skal lave andet herude? Hun ryster lidt forskrækket på hovedet, men går alligevel hen imod mig i stedet for at tage en bås! Da hun er helt henne ved mig begynder hun at tage bukserne af, du beder mig hårdt om at ligge mig på ryggen.

Hun stiller sig med spredte ben lige over mit ansigt og sinker sig ned så hendes dampende hul er lige ud for min mund, jeg når lige at høre dig sige at jeg skal sluge det hele inden jeg mærker den varme strøm af tis der strømmer ned i munden på mig. Da hun er færdig rejser hun sig op, hun virker lidt forskrækket over det hun har gjort og skynder sig bare ud fra toilettet, i griner lidt hvorefter i siger i også vil prøve, nu i har set ”showet”!

Efter i har tisset mig munden beder i mig om at ligge på alle fire, herefter stiller i jer på hver sin side af mig og beder mig om at slikke den ene i både fissen og røven indtil hun kommer, hvorefter i bytter plads!

Bagefter snakker i lidt sammen mens jeg tager tøj på, jeg kan høre at du får hendes nr. og siger at det kan være vi skal gøre det igen. Inden hun går, kommer hun hen til mig og giver mig et lækkert, vådt kys mens hun lister et visitkort ned i min lomme og siger at jeg er velkommen til at kontakte hende hvis det er…

Jeg går hen til dig mens hun forsvinder ud af rummet og vi bevæger os langsomt hen imod bilen for at køre hjem til mig og fortsætte legen…

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer