En aftentur med knald i

Jeg ville ud og have lidt frisk luft. jeg gik alene da ingen af de andre gad at gå med. Jeg besluttede at gå ned langs kanalerne der omkranser området vi bor i.

Jeg havde ikke gået længe før der kom en løbende og overhalede mig. En super lækker dame kom styrtende forbi som om hun havde stjålet det hele.

Sagde lidt halv højt for mig selv: »Hold da kæft, hvor ser hun lækker ud«. Hun vendte hurtigt sit hoved og kiggede på mig og blinkede. »Ups« .. det var jo ikke meningen hun skulle høre det. Nå men hun løb videre, mens jeg beundrede hendes flotte krop. Lige pludselig gik det galt. Der lå en sten hun ikke havde set, og hun vrikkede om og faldt lige så lang hun var. Det var slemt så jeg skyndte mig hen og spurgte om jeg kunne hjælpe med noget. Hun kiggede op og sagde, at jeg gerne måtte hjælpe hende op, så hun kunne humpe hjem.

Hun kom op, men det var tydeligt, at hun ikke kunne komme hjem ved egen hjælp. Jeg tilbød at følge hende hjem, og det måtte jeg gerne. Jeg tog fat om livet og vi fandt hurtigt en rytme, så det ikke gjorde så ondt. Jeg holdt hendes ene ben med min ledige hånd, og holdt ca. midt oppe på låret. Hun kiggede og sagde, at jeg havde en stor kraftig hånd. Passer resten af dig til hånden. I mellemtiden var min pik blevet helt stiv bare ved berøringen. Jeg holdt nu hendes ben helt til min pik. Hun kiggede på mig og sagde: Nåh det er det i hvert i dit tilfælde. Vi var nu nået til opgangen til hvor hun boede. Nøglen ligger i i min lommen på mine løbebukser. Jeg satte forsigtigt hendes ben ned, og stak min hånd i lommen. Den forkerte åbenbart. der var hul i, og jeg stak hånden lige ned til hendes glatbarberede fisse. Jeg kiggede på hende og spurgte: er det den forkerte lomme eller er den endnu bedre gemt. Det må du selv finde ud af .. Jeg stak fingrene lidt længere ned og stak forsigtigt en finger op i fissen. Den er ikke her. hmmm .. prøver lige at kigge her, og stak så en anden finger op i hendes røv. Hun gispede efter vejret, og sagde at hun nok ikke gemte den der i hvert fald.

Jeg trak nu fingrene til mig, slikkede på dem. Hvor smager du fantastisk, sagde jeg til hende mens jeg fiskede nøglen op af den rigtige lomme. Jeg hjalp hende op til hendes lejlighed, og spurgte om der var mere jeg kunne hjælpe med. Hun kiggede lidt forlegent og sagde, at hun nok havde lidt svært ved selv at gå i bad med den fod. Det kan jeg sagtens, svarede jeg hurtigt. Jeg hjalp hende tøjet af, og måtte endnu en gang sige »Hold da kæft, hvor ser du lækker ud«. Tak sagde hun og rødmede. Men så bliver du jo også nødt til at tage tøjet af, ellers bliver du jo helt våd. Som sagt så gjort, af med tøjet og på vej i bad. Jeg tændte for vandet og hjalp hende forsigtigt ind under bruseren. Her stod vi nu …. hun super lækker og mig med en ordentlig stiv pik. Jeg sæbede hende ind og var meget grundig over hele kroppen skyllede hende derefter lige så grundigt af og sagde at jeg for en sikkerheds skyld lige måtte smage om alt var gjort ordentligt rent. Jeg bukkede mig ned og slikkede hende grundigt. Jeg slikkede til hun kom i en stor orgasme. Jeg vil gerne have din dejlige store pik. Det skulle hun ikke sige 2 gange. Jeg rejste mig og mens vandet stadigvæk løb ned over os, stak jeg pikken op i den dejligste, varmeste, strammeste og vådeste fisse jeg har oplevet. vi stod der og bollede i nogen tid. da jeg var ved at komme sagde hun at hun gerne ville ha’ at jeg kom i hendes mund. Hun satte sig på hug og tog pikken i munden, og slikke mig til jeg kom .. og hun slugte hver en dråbe. Jeg fik tørret hende og hjulpet hende i tøjet og fik hende sat i en stol i stuen. Hvordan klarer du dig, når jeg er gået, spurgte jeg. Min mand kommer hjem om lidt, og tar den herfra. Men tusind tak for min forstuvede fod, sagde hun og smilede. Det kan jo være du møder os begge på en løbetur en anden aften. Det tror jeg at han ville synes godt om, hvis det altså er noget for dig. Med en mand mere i sengen eller badet … Jo helt sikkert. Det kunne være super frækt.

😉 den historie må I få en anden gang 😉

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer