Drømmen – del 1

Den beretning jeg her, kan som titlen antyder, tolkes som en drøm, drømt og aldrig gået i opfyldelse. Den kan tolkes som den drømmeoplevelse, jeg har haft og gerne vil indvi andre i, eller den kan tolkes som en ren fantasi over min mere eller mindre perverse tankegang. Alt op til læserens egen opfattelse af tingene.

Hvad der er den rene sandhed deromkring, hvis den findes og er entydig, er helt op til læseren.

Da jeg var 20 år gammel flyttede jeg sammen med en fyr, som var et par år ældre end mig. Vi havde hver for sig en beskeden seksuel erfaring, som vi ivrigt i hinandens selskab byggede videre på. Vi var meget seksuelt frigjorte, syntes vi, vi eksperimenterede seksuelt sammen, på måder, som i dag synes kedelige og umodne, men vi fandt det meget ophidsende og pikant.

F.eks. kunne vi i timevis ligge nøgne sammen på gulvet i stuen, husker jeg. Vi tog billeder af hinanden i mange forskellige og frække situationer, og vi bollede på alle de måder 2 mennesker kan bolle på, når man holder sig til almindelig sex, og uden den fantasi og modenhed, som senere skulle præge vort samliv.
Hvorfor det gik som det gik, ved jeg ikke, men her vil jeg prøve at give en slags forklaring.

Efter et års tid flyttede vi til en anden bolig, og lærte her en masse unge mennesker at kende. Det satte ligesom en prop i vort samliv, som blev sat og almindeligt, kedeligt og trivielt, som det vel sker for de fleste par.
Set i bakspejlet lyder det måske lidt mærkeligt, når vi allerede fra starten havde formået at komme over den skyhed og tilbageholdenhed, som mange unge par på vor alder døjede med.
Vi var langt mere eksperimenterende end de fleste af vore jævnaldrende kammerater og bekendte var det. Det var i hvert fald det indtryk vi fik, og vi har måske følt os forkerte og perverse, selv om der bestemt ikke var nogen grund til det, men jeg tror samværet med de andre havde præcis den virkning, ikke mindst på mig. Jeg husker min bedste veninde i en diskussion sige, at hun og hendes fyr bollede næsten hver dag, men de slikkede ikke hinanden, det syntes de var noget svineri. Jeg turde slet ikke se over på min mand den aften, for vi vidste begge to, at vi elskede det, og nu var det i venners lag pludselig gjort til et tabu emne, som man ikke kunne tale om og langt mindre indrømme at man gjorde.

En 3-4 år gik. Vi fik barn, og blev mere og mere sat og borgerlige. Vi flyttede igen, og blev etablerede i stor flot lejlighed, men igen væk fra de mange venner, som i mellemtiden også var blevet sat, borgerlige og havde fået hus/lejlighed og børn.
Sexlivet – ja det udviklede sig igen, men det gik langsomt, efter en fødsel har man så mange andre ting at se til, at vores datter vel snart var 1 år gammel inden vi fik et bare nogenlunde fornuftigt sexliv igen. Jeg havde ikke lyst, og min mand var så helvede forstående som mænd på den tid havde fået tudet ørerne fulde om at de skulle være. Jeg er næsten tilbøjelig til i dag at sige, at det var hans egen skyld, men når jeg siger det, ved jeg også godt med mig selv, at havde han ikke været det, havde jeg jo nok dengang været ligeglad. For mig betød ungen og mit ego mere end min mand og mit sexliv. Hvis han ville være en del af fællesskabet, så måtte han være der, men skulle bestemt ikke stille nogen krav.

En vane vi fik som nybagte forældre var at tage os en middagssøvn sammen med den lille næsten hver dag. Min mand læste på universitetet på det tidspunkt, og havde ikke specielt mange timer, så næsten hver dag listede vi i seng, når hun var puttet i sin seng, og havde så et par timer til rådighed i fred og ro. Det var ligesom starten til det, som senere skulle udvikle sig til “Lises drøm”.

Forelskede som vi var kunne vi jo ikke altid helt holde os fra hinanden der under middagssøvnen, og efterhånden kunne vi ofte ligge og nusse og lege i lang tid inden vi blundede hen, for ofte var det ikke trætheden der lokke os i kanen, men mere det nære samvær, som dog oftest blev ved nusseriet og småkælen for hinanden, fordi jeg alt for sjældent havde lyst til at blive knaldet, for nu at sige det ligeud. Ofte var det synd for Lars, og ofte lå han med et kæmpejern, som jeg inderst inde vidste at han ofte måtte liste ud på toilettet for at slippe af med, til trods for at jeg lå lige ved siden af med både hænder mund. fisse og en dårlig samvittighed, men der var alt for ofte adgang forbudt.

Gennem en tid var der dog en fantasi, som kunne få mig tændt for egentlig sex. Den dukkede op mere og mere regelmæssig, uden den var særlig konkret, og selv om jeg ikke turde indrømme det for mig selv, havde den nok ligget latent i flere år. Jeg ønskede at blive domineret. Jeg ønskede at Lars skulle “vågne op”, og tage mig, uden at spørge først, og uden at tage hensyn til om jeg havde lyst eller ej. Disse tanker havde spøgt, men desværre lå fantasiens indhold nok så fjernt fra vor livsstil, så det måtte blive ved det. Lars var alt for velopdragen, og jeg var alt for selvstændig, til at sådanne ting, som jeg i al hemmelighed drømte om kunne blive til virkelighed.

En aften vi havde været til en fødselsdag, nogle af vore bekendte var efterhånden ved at runde de 30 år, kom vi lidt berusede hjem. Vi var i højt humør, og havde slet ikke lyst til at gå i seng. Lars fulgte barnepigen ud, og jeg blandede os en lille sjus til at gå i seng på, barnet sov heldigvis sødeligt. Vi satte os og nippede til vores drink, ved siden af hinanden i sofaen, og udvekslede små kærlige kys, vi var hver især helt sikre på, at i aften skulle vi nu nok finde ud af at få det knald som Lars længe havde ventet på og jeg var kælen og drillesyg, mere end sædvanligt.
Lars satte Bruce Springsteen – The River – på grammofonen, og jeg hoppede ud på gulvet og begyndte at danse rundt, så skørterne stod mig helt op om ørerne. Jeg morede mig, og jeg kunne se på Lars, at han elskede det, selv om han måske var lidt utålmodig.

På et tidspunkt sang The Boss et nummer som jeg ofte før havde hørt, men havde aldrig før hæftet mig ved titlen “You Can Look, Boy, But You’d Better Not Touch”. Den sang gav mig nu en pludselig indskydelse. Jeg begyndte at tage mit tøj af, mens jeg sang med på teksten, så tydeligt, og så drillende, at Lars ikke kunne være i tvivl om hvad jeg mente. Han prøve at “fange mig ind”, fra sin plads i sofaen, men jeg smuttede væk – “you’d better not touch” sang jeg.
Efter en 2 – 3 forsøg, jeg var nu næsten nøgen, rejste han sig op, og løb efter mig, jeg drillede stadig, og holdt ham på afstand. Mine bryster svingede frækt. Jeg kunne mærke, at dette tændte mig mere end vore lege plejede at tænde mig, og Lars havde jo ikke engang rørt mig endnu. Jeg smuttede om bag en stol, og fiskede mine trusser af uden at han nåede mig. På vej ud i gangen lykkedes det ham at få fat bagfra i mit skridt, jeg hylede op og løb fra ham, men mit skød brændte nu efter at han virkelig tog fat, men ikke endnu.
– Du må fange mig først, drillede jeg, hvis du vil have fisse i aften må du fange mig først, og så må du se om du kan holde mig. Jeg blev som regel rimelig frimodig i mit sprog, især efter et par glas eller tre. Han benede stuen rundt det bedste han havde lært, vi havde ingen tæpper på gulvet, så han gled mere i sine sko end jeg i mine strømper. Det var en lidt ulige kamp, men indimellem slækkede jeg dog lidt på farten, så han kunne få lov at røre mig lidt hist og her, imellem benene, på brysterne eller på numsen. Jeg havde det skønt.
Pludselig løb han taktisk, og jeg var uopmærksom, og vi stødte frontalt sammen, han greb om mine håndled, og holdt fast. Jeg havde en fornemmelse af, at han var tæt på at blive sur. Han havde sat næsen op efter et knald, og nu al det besvær og ballade. Han holdt virkelig fast, og vred mine arme om på ryggen, så jeg kun kunne følge med ham ind i soveværelset, og hen til sengen.

Nu vidste vi begge at han havde et problem, hvis han ville bolle skulle han af med i hvert fald noget af sit tøj, og han måtte bruge begge hænder for at hold mig.
Jeg forholdt mig roligt et øjeblik, og jeg kunne mærke, at kan nu troede jeg havde “opgivet kampen”. Han slap min ene hånd for at knappe sine egne bukser op, men jeg var endnu ikke tæmmet. Starten havde givet mig lyst til at gå videre, så nu måtte det briste eller bære. Blev han sur, eller ville han spille med? Jeg havde ingen anelse om udfaldet, men min ophidselse og spændingen fik mig til at vove forsøget. Jeg forsøgte at vride mig fri, således at det blev tydeligt for ham, at han måtte holde mig hvis han ville opnå noget.
Hvad der kørte rundt i mandens hjerne i det øjeblik ved jeg ikke, men jeg bad til at hans lyst og ophidselse var stærkere end hans opdragelse, for var det ikke tilfældet ville han efter al sandsynlighed bare resignere, og dømme narrefisse nok engang, og så vidste jeg, at der skulle mindst en halv times overtalelse og blid kæleri til inden han tøede op, og det var bestemt ikke det jeg var ude efter i aften.
Jeg var heldig. Eller jeg havde spillet kortene rigtigt, for han blev ikke sur, sådan rigtigt, men jeg kunne på den anden side heller ikke se, om der var alvor bag, da han skubbede mig ned på sengen, eller også havde han gættet mine ideer, og spillede med på legen. Men det var også fuldstændig ligegyldigt, bare udfaldet blev som jeg ønskede det, og det tydede alt nu på at det ville blive.

Lars fik nu anbragt mig således, at han kunne holde mig nede på sengen med den ene hånd stramt omkring begge mine håndled. Med den anden hånd gramsede han mig hårdt i skridtet, og gryntede noget om, at sådan en genstridig tæve da vist trængte til en god gammeldags kneppetur, og ville hun ikke frivilligt ligge stille imens, skulle han sørge for at hun gjorde det.
Sød, sød musik i mine ører, jeg svømmede helt hen ved ordene, og havde han stukket bare en finger op i min fisse, ville han have mærket saften sile ned af hånden, men han gnubbede bare hårdt frem og tilbage over min kønsbehåring, noget han godt vidste jeg normalt ikke brød mig om, fordi det gjorde ondt.
Med den frie hånd åbnede han nu klædeskabet, som fyldte hele den ene væg langs med sengen. På den låge han åbnede hang to morgenkåber, og fra dem rev han nu bælterne fri, mens det begyndte at gå op for mig hvad han havde i sinde.
Oh, jeg salige, dette oversteg langt selv de vildeste forventninger jeg på noget tidspunkt i aftenens løb havde haft. Det var så lækkert og spændende, at jeg nær havde opgivet min modstand. Men det turde jeg alligevel ikke, tænk hvis han nu afbrød sit forehavende og bare bollede mig ganske almindeligt, sikket antiklimaks det ville være.

Fortsættes…

Forfatter: Trine Lund
e-mail: [email protected]

«
»

Ét svar til “Drømmen – del 1”

 1. Munken 52 Avatar

  Hvordan man end takler det har jeg været en Model Lars efter at vi for det første fik børn og for det andet ikke fik vores Sexliv på skinner igen så jeg tror ud af erfaringer at der findes mange som Lars som ikke komme videre fordi man føler sig afmægtig ….. og ens plads er taget af barnet eller børnene ok en elskede er brændt ud …..
  Så dør kærlighed meget let i en grå dagligdag uden lys i det fjerne.

  Man bør derfor søge hjælp til at tage kampen op i tide, jeg tror problemet skaber mange skilsmisser …..

  Ikke mindst hvis manden ikke er klar til at blive Far …. Hilsen Munken 52 Jeg har haft det som Lars …..

  TAK for Novellen,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer