Housecleaning

Det er fjerdedagen på vores ferie, og vi var på vej ned for at spise morgenmad. Igen møder vi ham, der gør vores værelse rent hver morgen – vi hilser høfligt og går videre ned for at spise. Under morgenmaden fortæller du, at ham rengøringsmanden virker ret charmerende. Jeg kan sagtens følge dig, han er rimelig godt skåret og har et charmerende smil. Vi begynder at fantasere om, hvordan han vil være i sengen, og inden længe har vi udtænkt en fræk plan, for at se, om han er til noget. Resten af dagen er vi begge småliderligere hele tiden, og kan næsten ikke vente til det bliver morgen.

Næste morgen står jeg op og går udenfor, hvor jeg igen møder ”vores ven”. Han spørger hvorfor du ikke er med, og jeg svarer at du fik for meget at drikke i går og jeg slet ikke kunne vække dig. Jeg går videre, og i stedet for at gå ned til morgenmaden, går jeg om på den anden side, hvor du lukker mig ind ad terrassedøren.  Jeg kysser dig hurtigt og et mine fingre kan mærke, at du allerede er rigtig våd. Jeg sætter den bærbare computer op, så den med sit webcam kan optage, hvad der kommer til at ske – du har sagt, at det vil tænde dig meget at kunne se det bagefter. Jeg stiller mig ind i klædeskabet, hvor jeg kan kigge ud gemme trælamellerne og har godt udsyn til sengen, hvor du ligger halvt på siden, halvt på maven og lader som om, du sover tungt. Dynen er kun halvt over dig, og du har lagt din oven på en af puderne, så din dejlige mås ligger hævet op, og med dine ben let spredte, har jeg en dejlig udsigt til din frække fisse. Jeg står spændt i skabet – min pik er allerede stiv bare ved tanken om, hvad der kan ske.

Det banker på døren, og der bliver sagt ”housecleaning” – efter at have banket på et par gange, hører jeg låsen går op, og rengøringsfyren kommer ind. Han går lige en runde i den lille lejlighed og står lidt og kigger på dig. Så går han i gang med at gøre badeværelset rent. Jeg kan se, din frække fisse glinser af dine safter – du ligger der og er smaskliderlig. Efter ca. 10 minutter er han færdig med badeværelset og kommer ind til dig. Han står igen og kigger på dig, han snakker til dig og skubber blidt til dig for at vække dig, men du sover selvfølgelig stadig som en sten. Han sætter sig ned ved siden af dig, lægger hovedet lidt ned og kigger nu direkte ind i din meget våde fisse. Min pik står stiv som aldrig før ved synet og tankerne om, hvad han nu kan finde på. Han lægger en hånd på dit lår, og da du ikke reagerer, kører hånden ligeså langsomt længere op, og inden længe mærker du et par fingre køre mellem dine skamlæber. Du har svært ved at ligge stille og lade som om du sover, men du synes det er vildt frækt bare at ligge der og mærke, hvor langt han vil gå. Hans fingre er smurt ind i dine safter efter lige have kørt mellem dine skamlæber – han tager dem op til ansigtet og slikker dine safter af. Han har nu en kæmpe bule i sine bukser, han rejser sig op, og lader bukserne falde ned om hælene, krænger sine underbukser ned og frem springer den største pik jeg nogensinde har set. Han står bagved dig og spiller lige så stille sin pik, mens han står og kigger på dig.

Jeg kan ikke lade være med at spille min egen pik samtidig til det frække syn af dig der ligger med din plaskvåde fisse og ham der står og spiller sin pik bag dig. Jeg holder kun lige et minuts tid inden jeg sprøjter min sperm op på indersiden af skabslågen. Efter et par minutter står min pik igen ligeså stiv før før. Han har nu sat sig ned igen og med pikken i den ene hånd og den anden hånd på dit lår begynder du at bevæge dig lidt – hans bevægelser stivner fuldstændigt mens du lige strækker dig lidt for at sprede dine ben lidt mere og derefter sove tung videre. Hans fingre går straks på opdagelse, og inden længe har du et par ivrige fingre oppe i dig. Da du ikke vågner af det, bliver han mere og mere modig – han bukker sig ned og lade forsigtigt tungen glide op langs dine skamlæber. Igen strækker du dig lidt, og benene kommer igen lidt længere fra hinanden. Nu ligger du faktisk ovenpå puden med måsen lige i vejret, mens han forsigtigt begynder at slikke dine frække safter i sig.

Jeg kan se, du ikke længere kan ligge stille og ligeså stille begynder at bevæge dit underliv rundt så han rammer lige der, hvor det er allerbedst. Dit åndedræt er også blevet en del tungere inden for det sidste kvarter. Han stopper sit slikkeri og stiller sig på knæ bag dig – hans kæmpe pik er nu lige ud for din våde fisse. Han stikker et par fingre op i dig og smører derefter sin pik ind i dem. Langsomt presser han hovedet mod din åbning – da han får hovedet indenfor går det op for dig, hvor stor hans pik er, og der kommer et lille gisp fra dig. Han bliver forskrækket og er helt stille. Det passer dig fint, for så kan du lige vænne dig til størrelsen og kort efter skyder du bagdelen bagud for at få mere af den store pik. Nu begynder han stille og roligt at køre ind og ud af dig. Det er nu helt klart for ham, at du ikke sover længere – din liderlige klynken afslører dig fuldstændigt, og nu er du ligeglad, du skal bare fyldes ud. Ingen af jer holder ret længe – dog længere end mig, der allerede er kommet to gange inde i skabet – og kort efter han er trængt op i dig, kommer i begge ret højlydt. Han trækker sig ud af dig, og går op langs sengen, hvor han stikker sin pik hen til dit ansigt – du tager ham begærligt i munden og slikker ham helt ren. Det er super frækt at se hvordan du sutter hans pik, mens hans sperm ligeså stille løber ud af din fisse. Da du har suttet ham helt ren, tager han sit tøj på igen, og gør resten af lejligheden ren, mens du bare ligger på sengen og nyder følelsen af at have været fyldt godt og grundigt ud. Efter 5-10 minutter gør han ud igen og videre til næste lejlighed.

Jeg kommer ud fra mit skjulested og står bag dig og ser din våde åbne fisse – min pik er stiv igen, og jeg kaster mig over dig, for at køre min pik op i din frække fisse. Der går ikke længe før vi begge kommer og bare vælter om og sover en time mere. Vi vågner op på formiddagen og er egentlig godt sultne – men vi har lige lidt video fra vores webcam, som skal ses inden…

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer