En djævel i bunny kostume

Vores parforhold var blevet degraderet til et top effektivt leder team.

Sammen klarede vi alt fra opkastende unger, til flere børn på forskellige fodbold hold, på samme dag, og et rummeligt hjem med masser af hyggelige familie sammenkomster osv osv.

Men når kl. slog 20.30 var vi begge så udmattede, at vi nærmest bare ønskede den anden forsvandt, så vi selv kunne bestemme over fjernbetjeneingen, lige den time der, inden man faldt bevidstløs om i sofaen.

Èn dag, var lidt anderledes, meget anderledes faktisk!

Jeg kom som sædvanligt hjem fra arbejde, altid med et smil på, selvom jeg inderst inde gruede for, om jeg kunne holde mig vågen til ungerne skulle i seng.

I dag var der ingen ingen der larmede…

Der var helt stille!

Jeg tænkte på om der var sket noget, eller om jeg havde glemt en aftale, eller hvad der mon var galt. Pludselig tænder musikken af sig selv, blød jazz musik, jeg elsker jaaazz, og det var var af den sexede skuffe. Min kone Sofia er også ret vild med jazz.

Jeg står sådan lidt lost i stuen, og ser sikkert lidt paf ud. Jeg kigger hen mod den åbne badeværelses dør, det damper svagt derinde fra, og der dufter dejligt.

Døren til soveværelset åbner sig langsomt, og ud kommer dejlige Sofia iført det frækkeste lille Bunny kostume, sådan et her, jeg står med åben mund og glor betaget på hende. Jeg tænker at det er da vist det jeg havde kigget på, på den der webshop, jeg har åbenbart ikke slettet mine spor særlig godt.

“Er du faret vild” spørger hun drillende, jeg svarer noget mumlende, der 1 sekund før havde lydt både smart og sexet, inde i mit hoved.

“Du trænger vist til at slappe lidt af” siger hun, og jeg tænker om hun altid har haft så rå sexet en stemme, hun kunne jo være Jazz sangerinde.

Min helt egen Bunny Love

Sofia viste mig hen til vores kæmpe store bløde lækre sofa (Den var også ret dyr, men den havde aldrig givet mere mening end lige nu). Hun tog mit tøj af, undtagen boxershortsene.

Pink BunnyVi kyssede lidt og jeg fik lidt tid til at kærtegne hendes krop udenpå det frække Bunny kostume, hun stoppede mig blidt.

Hun bad mig lægge mig på maven, og begyndte at massere mig.

Hun var virkeligt god til at massere, og hun var meget grundig, jeg havde et kæmpe smil på, for jeg kunne jo godt regne ud hvordan resten af dagen kom til at forløbe, noget lækkert mad, og så pille hendes Bunny kostume af og slutte af med et godt knald, det var nu en meget god drejning på dagen.

Jeg blev klogere!

En uventet drejning

Sofia gave mig uden et ord et blindfold på, og jeg sagde “Uuuuh Kinkyyy” jeg havde nemlig fået selvtilliden og talegaverne tilbage.

Hun gik og kom tilbage, hun stod der bare et stykke tid, uden at sige eller gøre noget.

Hun gav mig håndjern på, og ikke den slags med plys kunne jeg mærke, jeg havde et kæmpe jern på nu, og havde haft det et stykke tid. Hun bandt noget fast i håndjernenes kæde, og mine arme blev trukket bagover, så jeg ikke kunne gøre meget med dem.

Med et snuptag havde Sofia bundet noget om begge mine fødder og trak nu til, hun bandt den anden ende fast om noget, så nu var jeg helt strukket ud, og kunne ikke røre mig overhovedet.

Jeg blev en smule nervøs, eller mere spændt egentlig, jeg vidste jo hvad der skulle ske nu …eller gjorde jeg?

Var det kaninører, eller horn??

Jeg mærkede noget koldt på mit lår, og hørte lyden af mine boxershorts der blev klippet i stykker, hun klippede op gennem begge bukseben, og med et hårdt ryk, var de fjernet fra min krop.

Velkommen i det fri stenhårde dunkende tiggende lem.

Sofia tog min stenhårde pik i munden, hun suttede et par gange og stoppede lige så brat som hun var gået igang?!?

She DevilSofia viskede i mit øre: “Dit stopord er sort” hendes stemme lød helt forandret, meget mørkere på en eller anden måde …Jeg sank en ekstra gang, og tænkte på om jeg havde set rigtig? Var det er Bunny kostume hun havde haft på, eller var det horn hun havde i panden? Jeg var helt forvirret!

KLASK sagde det, og jeg mærkede en svigende, brændende, snurrende fornemmelse på låret, jeg ved jeg gav et spjæt, men jeg kan ikke huske om jeg sagde en lyd.

“Dygtig dreng” sagde hun, hun tog igen min pik i munden og suttede et par gange …og stoppede… KLASK sagde det igen, og sådan fortsatte det et stykke tid, jeg ved ikke hvor længe…

Og det blev ved…

“Du taler KUN når du bliver talt til” sagde hun, “er det forstået?” Jeg nikkede, “SVAR din dronning” befalede hun mens vred min brystvorte “Ja” sagde jeg, og prøvede at kontrollere smerten.

“Ja MIN DRONNING” belærte hun mig, “Ja min dronning” svarede jeg.

“Dygtig dreng” spandt hun

Jeg mærkede en glatbarberet fisse blive presset mod mit ansigt, jeg stak tungen ud, hun flyttede sig hurtigt, jeg hørte et SVIRP og mærkede en meget skarp og meget præcis smerte hen over brystet.

“Har du fået tilladelse til at slikke dronningengs fisse?” spurgte hun vredt.

“Nej min dronning” jeg var vist ved at lære det.

Hun satte sig igen på mit ansigt, efter lidt tid befalede hun “Slik mig, men forsigtigt, og husk det er en royal fisse du har med at gøre”. Jeg slikkede blidt og forsigtigt.

Pludselig mærkede jeg varme læber om min pik, jeg stoppede kort, men blev befalet at fortsætte, jeg tænkte at Sofia da godt nok var mere smidig end jeg nogensinde havde troet.

girlfriendsLige indtil at jeg mærkede at en kvinde sænkede sin fisse ned over min hungrende pik, jeg kunne ikke fatte hvad der skete.

Sofia (eller hvem det nu var, jeg vidste ikke noget mere) kom i en kraftig og højlydt orgasme, siddende på mit ansigt. Hun flyttede sig, og jeg hørte kysselyde.

Kvinden på min pik fjernede sig og den anden kvinde kravlede på.

De red mig på skift, og holdt pause lige tilpas længen imellem til at jeg ikke kom.

Jeg var ved at blive vanvittig, og tiggede dem om at blive ved. “Sådan en typisk mand”, “ved han ikke det er dronningen” han har med at gøre, de to kvinder diskuterede og talte nedladende om mig, indtil en af dem gav mig en gag ball i munden, og de gave sig til skiftevis at kneppe mig, og straffe mig med hvad der føltes som et spanskrør eller lignende.

På et tidspunkt sidder den ene kvinde på min pik, mens den anden kvinde bringer hende til orgasme, det føles som hun bruger nærmest hele kroppen til det, jeg kan ihvertfald mærke både hår, ansigt og hænder mode min mave. Og nå ja jeg kan selvfølgelig også mærke fissens sammentrækninger omkring min pik, under hele forløbet.

Åbenbaringen

Kvinderne hvisker sætter sig begge ovenpå min mave og brystkasse ved siden af hinanden, de hvisker lidt sammen, og bliver tilsyneladende enige om at jeg har “lidt” nok nu.

I meget korte intervaller, skiftes de til at kneppe mig og sutte mig, igen med de der små pauser, indtil jeg endelig får lov at skyde min længe ophobede sperm op i fissen på en af dem.

Kvinden kravler mig og den anden sutter og slikker mig meget forsigtigt, det er den absolut længste og uden sammenligning den mest intense orgasme jeg nogensinde har oplevet!

Efter de sidste krampetrækninger har fortaget dig, flytter begge kvinder sig fra mig, de fjerner mit blindfold.

Jeg skal lige tilpasse synet, der er lyst og jeg ved ikke hvor længe jeg har haft bind for øjnene. Jeg kigger på kvinderne, der står min smukke og åbenbart djævelsk frække Sofia stadig i hendes uskyldige pink Bunny kostume, hun smiler udspekuleret, og dog en smule genert.

Ved siden af hende står en kvinde jeg aldrig har set før, hun er i klædt et sort Bunny kostume, har de leget den gode og den onde Bunny? Jeg får aldrig at vide hvem der gjorde hvad, eller hvornår den anden kvinde trådte ind i legen, eller hvad hun hed, eller… eller… eller noget som helst.

Det er den mest fantastiske oplevelse jeg nogensinde har haft.

Behøver jeg sige at jeg er blevet langt bedre til at holde døren for Sofia? og trække stolen ud (også selvom vi er hjemme) og tage opvasken. og alt mulig andet jeg kan forestille mig hun sætter pris på.

Alt for min djævelske Bunny dronning!

Vil du gerne overraske med et Bunny kostume? så kan du få det lige her >>

Få flere historier her

«
»

2 svar til “En djævel i bunny kostume”

 1. Eskimo Avatar
  Eskimo

  Bunny kostume , love it:) Hvor kan den købes?

  1. Louise Holm Avatar
   Louise Holm

   Hej Eskimo – du kan købe det her: http://behot.dk/bunny-kostumer. God fornøjelse 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer