Mit nissepige kostume, en mistelten og en tur i kanen

Sidste år købte jeg et nissepige kostume.

Det gjorde jeg fordi jeg ville give min daværende kæreste en lille jule overraskelse, det endte med at blive sådan et gennemsnitsknald, ok, men ikke noget at skrive hjem om.

Jeg havde i mellemtiden fået en ny kæreste, det var ret nyt, og det betød fuld power på forelskelsen og vi knaldede som kaniner, hele tiden og alle steder.

Vi nærmede os juletiden, i butikkerne havde det selvfølgelig været jul i flere måneder, men vi var gået ind i december, og vi var heldigvis begge to nogle rigtig julehygge tosser.

Vi hørte julemusik, og spiste brunkager og pebernødder og drak gløgg ved hver en lejlighed der bød sig.

Skal/skal ikke

Jeg kan huske at jeg gik og tænkte om jeg måske skulle overraske Emil med julekostumet fra året før, jeg blev enig med mig selv om at der var et stort no go at bruge det nissepige kostume jeg havde brugt med min x, hvor nemt det end ville være at toppe dén oplevelse.

Jeg har aldrig gjort så meget i det de med frække kostumer, men jeg besluttede at gå på jagt på nettet, der følte jeg at jeg havde bedre tid til at kigge kostumerne ordentligt igennem, uden en eller anden liderlig mand der bare ikke kunne vente med at “betjene” mig, ja jeg er måske lidt fordomsfuld på det område, men jeg synes altså det er lidt akavet at stå der i en butik og kigge på frække kostumer.

Jeg kom i tanke om den der webshop www.behot.dk hvor jeg købte mit sidste nissepige kostume, den gik jeg tilbage til.

Jeg kiggede faktisk kun på nissepige kostumerne i shoppen, jeg besluttede mig for denne lille frække sag

 

fit-1200x800x100

Det jeg gik efter var faconen, og så skulle det være småt og det skulle kunne beholdes på når, du ved …det gik løs!

To sjæle én tanke …næsten da…

En dag han kom hjem fra arbejde, havde jeg valgt at overraske ham, jeg havde taget fri den dag, men det vidste han jo ikke.

Jeg have forberedt noget lækker aftensmad, and selvfølgelig, dog uden sovs og alt det tunge der, dét har jeg da lært, man skal ikke spise tung mad på knalde dates!

Han skrev en SMS på et tidspunkt, hvor han sagde at jeg ikke skulle tænke på mad, “Vi bestiller ude fra” skrev han.

Okay, tænkte jeg, jeg lader som ingenting, og overrasker ham endnu mere når han kommer hjem.

Da han kom hjem, stak han forsigtigt hovedet indenfor døren, han havde kunnet lugte den lækre rapand (altså maden), et godt stykke fra hoveddøren, og det undrede ham selvfølgelig.

Han kom ind, han havde en flaske champagne i den ene hånd og en stor buket røde roser i den anden, hov… i den hånd med champagnen havde han også en pose.

Emil kom hen til mig og kiggede noget forbløffet på mig, mit nissepige kostume, “Fuck hvor ser du dejlig ud! og du laver and, jeg har sgu da vist vundet jackpotten med dig!” sagde han med et smil, jeg ved det ikke helt, men jeg synes jeg anede en lille tåre i hans øjenkrog.

Han kyssede mig, vi kyssede i lang tid og bare holdt om hinanden, og hviskede kærlige ting i hinandens ører.

Jeg skubbede ham lidt væk, det skulle jo nødig gå for stærkt det hele, han gav mig at klap i røven, lidt hårdt faktisk.

Han gik hen og satte lidt lækker julemusik på.

MIStelten

Vi spiste og kiggede hinanden dybt i øjnene, vi prøvede virkelig at tage det roligt og nyde den lækre mad, men i tankerne havde vi dyrisk sex med hinanden.

Jeg gik på toilettet for at sikre mig at jeg ikke havde noget rødkål eller andet lækkert til at sidde mellem tænderne.

Da jeg kom ind igen,  havde han ligesom fået et andet blik på, et ukendt blik, han smilede til mig, men der var noget vildskab i hans øjne, måske endda lidt ondskab? Jeg fik de vildeste kuldegysninger og gåsehud over det hele.

bigstock-Eyes-9124814-300x200Han gik hen til mig og kyssede mig dybt og længe så jeg blev helt blød i knæene …og våd som ind i h….. !

Han rykkede min kjole op og flåede min yndige nissepige G-streng af i et ryk, det gjorde lidt ondt faktisk, men jeg overgav mig på stedet, og var vist lidt paf.

Han tog en mistelten frem som han klistrede fast på maven lige over hår stregen på min mis, jeg fangede hurtigt hvad det betød, og jeg glædede mig ved tanken, han førte mig hen til sofabordet og lagde mig ned på det.

Han bandt mine arme fast til bordbenene i den ene ende af bordet, og mine fødder til de andre bordben, om jeg lå godt? Nej ikke specielt, men jeg var tændt!

Et fisselandskab??

Det sagde han sgu!

“Vi skal vist have lavet et fisselandskab her, for at finde julestemningen frem”

Jeg kunne simpelt hen ikke lade være med at grine, det kunne han næsten heller ikke, men han gav mig et klask på inderlåret, så det brændte og prikkede øjeblikkeligt, det hjalp, nu kunne jeg bedre lade være med at grine!

Han hentede nogle ting på badeværelset, jeg kunne ikke se hvad det var.

Jeg hørte en summen, det var trimmeren han brugte til hans karse hår, uden tøven kørte han den hen over mit venusbjerg i en hurtig bevæglese, han fortsatte i et langsommere tempo mellem mine ben, det var altså en noget speciel fornemmelse, jeg har aldrig haft meget hår, og har altid plejet min mis, men nu…?

Han kom barberskum ud over det hele dernede.

“Du skulle se det her” sagde han “Sikke en fin kælke fisse” jeg klukkede af grin igen, han rykkede mit nissepige kostume ned over mine bryster og KLASK sagde det, da hans flade hånd ramte mit bryst, KLASK igen på det andet bryst. Varmen bredte sig, det var… dejligt… jeg var stille igen …og forventningsfuld!

Han fandt skraberen frem, og hyggede sig tilsyneladende med at lave kælkebaner ned over mit venusbjerg.

Han vaskede mig forsigtigt og duppede mig kærligt tør.

Han kom op til mit hoved, og kyssede mig langsomt og inderligt ligesom tidligere, og jeg ville bare så gerne have hans pik op i mig, men jeg turde ikke spørge.

Han viskede til mig: “Så skal den bare pyntes”

Han forlod mit ansigt og gik nede i den anden ende af bordet igen.

“Nå” sagde han, “Det er jo jul, og julens farve er?” han kiggede mig i øjnene, med det der farlige blik, han forventede åbenbart et svar, “Ja, hvilken farve har dit nissepige kostume??” spurgte han igen

“Rød” svarede jeg

“Præcis” sagde han og satte sig ned mellem mine ben

Han klaskede stille på mit venusbjerg “Åh Nej” udbrød jeg, “Undskyld hvad sagde nissepigen?” sagde han undrende, “ingenting” svarede jeg stille, og forberedte mig at være stærk.

kvinde-300x155Han fandt noget frem og slog på mit venusbjerg, igen og igen og igen, ikke hårdt, men rigtig rigtig mange gange, jeg stønnede, jeg kunne næsten ikke holde det ud, jeg var drivvåd kunne jeg mærke, jeg ville bare have hans store pik op i mig, hårdt!

Han var åbenbart gået mens jeg fantaserede, der kom et stærk lysglimt, og lyden af et kamera.

“Ej hvor fint” sagde han, “det skal da vist være julekortet i år”, “Nej vent, den glimter ikke nok”

Han fandt en pakke frem, åbnede den og viste mig nogle smykker indeni, sådan nogen her

box-472x472x100Vajazzle smykker eller vajazzling eller sådan noget hedder det vist, jeg havde hørt om det men aldrig set smykkerne selv.

Han pakkede smykkerne ud og klistrede dem forsigtigt på, først et smykke på det ene bryst, han kyssede og slikkede min brystvorte da han havde sat det på, så samme procedure på det andet bryst.

Til sidst satte han smykket på mit nu glatbarberede venusbjerg, uden varsel stak han 2 fingre op i mig, jeg stønnede højt, “ÅÅÅH ja” udbrød jeg, “Hov hov lille nissepige, det er da vist tøvejr her” sagde han, jeg var alt alt for liderlig til at kunne grine, han trak fingrene til sig, jeg klynkede.

 

Jeg holder det ikke ud!

Han bevægede sig igen op til mit ansigt, han kyssede mig igen, på den der måde. Han kyssede mig på halsen, på øreflipperne, nappede lidt med tænderne, og kyssede videre.

Jeg mærkede noget iskoldt og spidst mod mit inderlår, jeg gave et lille spjæt, hvad kunne det være? en kniv?!? Hvad ville han gøre med den?

“Øøøøh” sagde jeg

Han rejste sig fra mig og skar snøren på fronten af kostumet i stykker. Han tog hårdt fat i nissepige kostumet, i kanten som var trukket ned over mine bryster, han rykkede op mode sig selv, så min overkrop blev løftet lidt fra bordet.

Han skar et stykke ned i kostumet.

Han gav mig en lussing på inderlåret, og en mere på den anden, jeg spjættede og udbrød chokerede lyde, det gjorde ondt, men jeg nød det?!?

Han kærtegnede min klitoris, det føltes som om en orgasme lavine ville sætte igang lige der, men han stoppede lige i “rette tid” – for ham altså…

Han tog fat i skørtet på mit nissepige kostume, og skar igennem det, det gav en flænsende lyd.

Jeg følte mig virkelig i hans magt, og jeg havde overgivet mig fuldstændigt.

Han kørte spidsen af kniven fra vajazzle smykket langsomt og ganske let op af maven og helt op under nissepige kostumet, han lagde en hånd på mit ene bryst, klemte til og pressede ned, så trak han kniven i gennem stoffet på mit nissepige kostume, og trak kniven ned mod sig selv og fik på den måde skåret kostumet helt op, så jeg nu var HELT Nøgen, bortset fra min vajazzling selvfølgelig, jeg gætter på at min nissehue var røget af på det tidspunkt.

Nu behøvede jeg i hvertfald ikke stå med samme overvejelser næste om jeg skulle bruge samme kostume igen eller ej 🙂

Han gik tilbage til hans blide selv, og gik igen igang med at kysse, ae, bide og kærtegne min krop.

Det var dejligt, men mit skød hungrede, og jeg mener HUNGREDE, han tog sig god tid og kyssede og kærtegnede hver en millimeter af min krop – GRUNDIGT.

Endelig nærmede han sig min STEDET.

“Hvad vil du gerne have nu?” spurgte han roligt, “at du knepper mig” svarede jeg klynkende, “Aarh” sagde han, “Nu ikke så forhastet, unge dame, kan du slet ikke huske den fiiiine mistelten?” “Slik mig” hviskede jeg “Undskyld hvad?” svarede han “SLIK MIN FISSE!!” råbte jeg vredt.

KLASK – KLASK – KLASK 3 slag ramte min krop hårdt

Der var stille et øjeblik

“Husk nu lige hvem der bestemmer” sagde han roligt

“Ja”

Han kyssede min glatbarberede mis, han brugte laang tid igen, inden han kom til “kernen”

Han stak en krum finger op i mig, jeg ved ikke om det var G-punktet den ramte, men det var dejligt, jeg stønnede, han slikkede rundt om min klitoris, lidt på den og igen rundt om, jeg var stønnede højt, råbte vist lidt og klynkede vist lidt.

bigstock-Pearl-Desire-5361680-300x258Jeg kom i en orgasme der fik alt til at flyde sammen.

Endelig stak han hans pik op i mig, orgasmen fortsatte og fortsatte.

Han trak sig ud, jeg lå næsten helt slap, med lukkede øjne, jeg havde stadig en sitren i kroppen og lidt muskelsammentrækninger, han stak sin pik i munden på og kneppede min mund i høj fart. Han kom i munden på mig, jeg slugte det bedste jeg havde lært, selvom det ikke var helt let i den position.

Han løsnede rebene eller hvad det var han havde bundet mig med.

Vi gik ind i sengen og kælede længe og snakkede om vores oplevelse, vi er begge blevet ret vilde med rollelege og frække kostumer, jeg anede ikke at jeg var til S/M og bondage, men jeg skal da helt sikkert på opdagelse i det univers!

 

Skulle du have fået lyst til at udleve din egen fantasi, kan du finde  et frækt nissepige kostume lige her >>

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger

 • Budet fra købmanden blev opdaget


Nyeste kommentarer