En sexet vask

Jeg havde kendt Sanne i godt 4 måneder og hun har nærmest boet hjemme hos mig i min lejlighed den sidste måneds tid. En varm torsdag eftermiddag i vores sommerferie skulle vi vaske tøj i min vaskekælder. Vi havde hver vores bunke som vi stod og puttede i hver vores maskine. Min bunke var ikke så stor som hendes, så jeg satte min vask i gang først og satte mig på en bænk ved siden af maskinerne og skulle til at læse i en bog jeg havde taget med ned.. Hun holdte et par g-strenge op og spurgte om jeg kunne huske dem. Vi grinte sammen og jeg huskede tilbage på lørdagen før hvor vi havde haft en lang erotisk aften, som startede med dejlig mad og vin, forsatte med langt forspil på sofaen som resulterede i sex i min seng og endte med intim massage og mere sex i badekaret.

Den aften var første gang vi havde haft oralsex, noget vi begge havde haft lyst til længe men ville ikke forhaste os med tingene.
Da Sanne var færdig med at fylde maskinen lukkede hun lågen. Hun påstod dog at have glemt én ting. Hun var iklædt en tynd lys sommerkjole. Med begge hænder tog hun sine trusser af inden under kjolen. Hun krøllede dem sammen og lagde dem ind i maskinen. Hun smilte til mig og satte maskinen i gang. Hun satte sig op på maskinen og svingede lidt med benene og smilte stadig til mig. Hun vidste nøjagtig hvilke knapper hun skulle trykke på for at ophidse mig. Jeg kunne se hendes brystevorter igennem den tynde kjole og lige nu lignede de to små knapper man kunne trykke på. Jeg rejste mig og gik hen til hende. Vi behøvede ikke at sige noget, fordi vi vidste begge to hvad der skulle foregå. Med mine hænder spredte jeg hendes ben og lod hænderne kærtegne hendes ben inde under kjolen. Jeg kyssede hende på halsen og jeg kunne mærke at mine nylonshorts begyndte at udvide sig. Det mærkede Sanne også, og straks havde hun en hånd nede og kærtegnede min pik uden på bukserne. Så kyssede vi hinanden på den måde vi bedst kunne lide, med vores tunger kælende for hinanden og små nap i læberne. Jeg fik Sanne til at ligge sig ned på maskinen. Jeg kærtegnede hendes bryster uden på det tynde stof og lod hænderne glide ned ad hendes ben og op igen. På vejen op trak jeg kjolen med og hendes smukke kusse kom til syne. Jeg bukkede mig ned og lod min tunge glide langsomt igennem hendes kusse. Da hendes skamlæber åbnede sig kunne jeg se hvor våd hun allerede var blevet. Jeg kærtegnede hendes klitoris med min tungespids. Jeg kunne genkende hendes dejlige smag som fyldte min mund da jeg stak min tunge ind i hendes åbning lod den absorbere hendes safter. Jeg vidste hun elskede det på den måde, og hun stønnede blidt hver gang hun trak vejret. Jeg slikkede og suttede hendes skamlæber og lod langsomt en finger glide ind i hende. Jeg vendte tilbage til hendes klitoris og slikkede den blidt imens min finger gled ud og ind af hendes skede. Jeg ville have hun skulle komme her på vaskemaskinen og der var ikke længe til. Så hørte vi en dør smække længere nede i kælderen og nogle trin der kom nærmere. Vi blev forskrækkede og skyndte os at holde op. Sanne hoppede ned fra maskinen og hev sin kjole ned. Hun trådte ind foran mig så hun kunne skjule min bule i bukserne. En ældre kvinde trådte ind i vaskerummet. Hun hilste pænt på os og gav sig til at hive noget vasketøj ud af maskinen. Sanne og jeg stod lidt og kiggede på hinanden. Min bule var ved at være væk, men hun måtte da være ved at eksplodere imellem benene. Hun sagde til mig om vi ikke lige skulle hente de ting i kælderrummet. Hun tog mig i hånden og trak mig ud af vaskerummet. På vej ned af gangen til kælderrummene kiggede hun tilbage for at se om den ældre dame havde opdaget noget.

Vi fandt mit kælderrum og jeg fik låst det op. Vi gik begge ind i rummet og lukkede døren. Der var ret mørkt og ikke så meget plads. Jeg fik fjernet en sovepose og nogle poser med skitøj fra en gammel køkkenstol jeg havde stående. Da vores øjne havde vendt sig til mørket mødtes vores læber igen og vores tunger smeltede sammen i munden. Jeg trak hendes kjole op og kærtegnede hendes kusse med mine fingre. Hun sagde jeg skulle sætte mig ned og trak mine shorts ned. Jeg satte mig på stolen, og hun lænede sig ind over mig. Da der var lidt halvkøligt i kælderen nød jeg varmen fra hendes våde kusse på mit pikhoved imens hun guidede mig op i sig. Hun udstødte et tilfredsstillende suk da hun satte sig ned over mig. Hun strammede sin kusse rundt om mig og begyndte at ride i et langsomt tempo. Jeg tog fat om hendes bagdel og hjalp med at løfte hende. Vi fandt hurtig vores rytme som vi havde gjort mange gange før. Hun trak sin kjole længere op så hun blottede sine bryster. Jeg begyndte at kysse og slikke dem. De gyngede i takt med vores elskov og jeg sugede mig fast på én af hendes brystvorter og kærtegnede den med min tungespids. Hun stønnede igen lige som før. Hun kyssede mig i øret og hviskede at hun var ved at komme. Så kyssede hun mig og få sekunder efter spændte hun i sin krop og hendes skede klemte endnu mere om min pik. Hun brugte kysset til at blokere sine høje støn og skrig da hendes orgasme skar igennem hende, så det blev til en lys mumlen og tunge vejrtrækninger. Vi stoppede med at elske selvom jeg stadig var inde i hende. Jeg holdte hende om hoften og hun lænede sig bagud og strakte sig af nydelse. Jeg fulgte det op med at kysse hendes bryster blidt. Hun sagde hun ville bytte plads med mig, så hun rejste sig og hev mig op fra stolen. Vi kyssede igen imens vi stod op. Hun kærtegnede min pik som stadig var hård, med sin ene hånd. Så vendte hun sig om og greb fat om sædet på stolen med begge hænder og skød bagdelen i vejret. Hun spredte benene og jeg løftede hendes kjole op så hendes frække røv kom til syne. Straks efter var jeg inde i hende igen og vi fandt igen vores rytme. Denne gang gjorde vi det lidt hurtigere og jeg stødte lidt hårdere hver gang jeg lod pikken glide op i hende. Kort tid efter kunne jeg mærke at jeg var ved at komme. Hun var igen begyndt at komme med sin sexede suk og stønnen, men jeg kunne ikke holde mig indtil hun også skulle få orgasme igen. Også jeg måtte dæmpe mig da orgasmen eksploderede inde i hende. Igen klemte hun sig sammen om mig imens jeg fyldte hendes skede med min sæd. Vi skruede ned for tempoet og jeg lod min pik glide ud og ind af hende nogle gange endnu inden hun rejste sig op.

Vi kyssede vores blide kys som vi plejede efter vi havde elsket og hviskede små ting til hinanden i mørket. Så lod hun sin kjole falde ned på plads igen. Jeg trak mine shorts op og vi gik ud af kælderrummet. Tilbage i vaskekælderen var vores vask ikke færdig endnu. Den ældre dame var gået og vi smilte begge til hinanden. Vi satte os ned på bænken, vi kyssede et par gange og begyndte så at læse i de blade og den bog vi havde taget med ned for at fordrive tiden.

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer