Flyveturen – del 1

Et nyforelsket par, har valgt at tage på deres allerførste ferie sammen, alene.

De har valgt at tage en uge til Paris, på et luksuriøst hotel, kæmpe suite og den flotteste udsigt til Eiffeltårnet.

I taxaen ind til lufthavnen fortæller Penny, hvor meget hun glæder sig til en uge med Marco, hun fortæller om alle de ting hun gerne vil se og opleve. Marco sidder og kigger dybt ind i Pennys øjne og lytter til alt hun siger, han blinker til hende og ligger hans hånd på hendes lår og siger “det bliver den bedste ferie min skat”. Penny kigger på Marcos hånd der langsomt glider op under hendes nederdel. Marco kigger den anden vej og lader som ingenting.

De kommer hen til lufthavnen, finder deres terminal og sidder og venter på at det er deres tur til at boarde.

De finder deres pladser i flyet, det er tæt på motoren og toilettet, Penny er lidt utilfreds med pladserne, da motoren larmer hele tiden og folk kommer rendende fordi de skal på toilettet. Flyet letter og folk begynder at se filmen som personalet har valgt.

Marco tager fat i Pennys arm og trækker sig hen til hendes øre og hvisker ” mød mig på toilettet om 5 minutter” Penny når ikke at sige noget før Marco er gået. Hun kigger forvirret rundt, kigger på uret og smiler til sig selv i vinduet.

5 minutter senere går Penny ud til toilettet, banker stille på og venter. Døren bliver låst op, Penny går ind og lukker døren efter sig.

Marco kigger på Penny, blinker til hende og ber hende om at vende sig om. Hun vender sig om, men prøver stadig at se hvad han laver. Marco kommer tæt på, tager fat i hendes nederdel og hiver den langsomt ned til hendes ankler. Han tager fat i trussekanten med hans tænder og hiver dem ned til nederdelen.

Penny står helt forvirret, liderlig og våd og venter på der sker noget, hun kan hører at Marco åbner sit bælte og åbner sine bukser og hører at de falder ned til jorden. Marco kommer tættere på og hvisker i Pennys øre ” er du klar frække?” Penny når ikke at svare før hans hånd holder om hendes mund. Han tager fat i sin pik og fører den langsomt op i Pennys våde fisse. Da hans pik er helt inde, tager han hans anden hånd og tager fat i hendes hestehale, snore håret rundt om hans hånd og river hovedet tilbage ” hvis du skriger, får du smæk”. Pennys knæ bliver bløde og hun ryster næsten af liderlighed. Marco knepper Penny hårdt, hun prøver at stønne og skrige, men hver gang hun skal til det, river han ekstra i håret. Penny når at få et lille skrig ud, men det skulle hun aldrig have gjort. Marco stopper, tager pikken ud og slipper hendes mund og hår. “Vend dig om mod toilettet og buk dig” Penny kigger forvirret på ham og gør hvad han siger. Hun kan hører at han tager fat i hans bælte, inden hun når at sige eller tænke noget, bliver hun smækket på røven 4 gange. 4 lange, hårde slag rammer hendes røv, Penny laver et spjæt hver gang bæltet rammer hende. “Rejs dig op og kig på mig – gjorde det ondt?” Penny kigger ham dybt ind i øjne og nikker. “Godt, gå hen til døren og vend dig om” Marco fortsætter med at kneppe Penny, denne gang siger hun ikke et ord. Marco tager fat i hendes skulder for at vende hende om, presser på hendes skulder så hun bliver tvunget ned på knæ, med hans pik i hovedehøjde. “Åben din mund” Penny åbner sin mund og får hans pik i mund, han tager fat i hendes hovede og tvinger hende til at give ham et blowjob.

Lige da han er ved at komme, hiver han pikken ud og ber hende om at åbne munden. Hendes mund bliver fyldt med sperm og bliver bedt om at sluge.

Marco tager sit tøj på igen og siger til Penny at hun skal vente 5 minutter før hun må tage tøjet på og gå tilbage til sin plads.

Penny sætter sig på toilettet og tørre hendes tårer væk, hun græder ikke fordi det gør ondt, men fordi hun er forbløffet over hvordan Marco er, smilet kommer frem.

Hun går ud og sætter sig ved siden af Marco, han tager fat i hendes hånd og kigger på hende med et smil på læben. Penny læner sig op af ham og falder i søvn.

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer