De unge fyre i fitnesscentret

Sonja var en kvinde i sine midt 30’ere, der elskede at træne tidligt om morgenen. Hun havde opdaget, at hun havde hele fitnesscentret for sig selv på dette tidspunkt, og det gjorde hendes træning mere effektiv og behagelig. Men denne morgen var der noget anderledes. Da hun trådte ind i fitnesscentret, så hun to unge fyre, der trænede i den anden ende af lokalet. Sonja smilede for sig selv, da hun gik hen for at begynde sin træning. Hun vidste, at hun ville kunne bruge drengenes opmærksomhed til at motivere sig selv til at træne hårdere.

fitnessHun sørgede for at stå i de rigtige vinkler, så drengene kunne nyde synet af hende, når hun trænede. Når hun skulle bukke sig forover, vendte hun altid røven mod drengene, så de kunne se de tydelige markeringer af hendes skamlæber gennem hendes stramme træningstights. Sonjas frække opførsel fik hendes fisse til at blive våd, og inden længe kunne drengene se en fugtig plet på hendes tights.

Drengene besluttede at benytte lejligheden til at få lidt hjælp fra Sonja. De bad hende om at hjælpe dem med lidt teknik og vejledning i, hvordan de skulle strække ud bagefter. Sonja var glad for at hjælpe og lagde hurtigt mærke til bulerne i deres træningstøj. Hun besluttede at tage tingene et skridt videre og begyndte at kommentere bulerne i deres bukser.

Sonjas frække kommentarer gjorde drengene modige, og de spurgte, om hun ville gøre noget ved det. Sonja var overrasket, men også begejstret for forslaget. Hun besluttede at lege lidt med drengene og se, hvor langt hun kunne tage situationen.

Da Sonja hjalp drengene med deres teknik og strækøvelser, begyndte hun at røre ved dem mere og mere intenst. Hun lagde sine hænder på deres muskler, klemte forsigtigt og førte dem tættere og tættere på deres buler. Sonjas berøringer blev mere og mere dristige, og hun begyndte at massere deres pikke gennem deres bukser, mens hun så dem dybt i øjnene.

Drengene var overvældede af Sonjas opførsel og kunne ikke tro deres held. De var begge utroligt tændte og begyndte at røre ved Sonjas krop, mens hun fortsatte med at massere deres pikke. Sonja var ivrig efter at tage kontrol og besluttede at lede drengene ind i et mere privat område af fitnesscentret, hvor de kunne fortsætte deres frække leg i fred og ro.

Drengene lagde hurtigt mærke til Sonja og begyndte at følge med i hendes træning. De bad hende om hjælp med lidt teknik, og hun hjalp dem også med at strække ud bagefter. Sonja lagde mærke til bulerne i deres træningstøj, og hendes kommentarer om dem gjorde drengene modige.

De spurgte hende, om hun ville gøre noget ved det, og Sonja nød opmærksomheden. Hun begyndte at flirte med drengene og gav dem nogle frække blikke. Hun lod dem få et glimt af hendes bryster og fisse, og hun vidste, at drengene var klar til mere.

Da træningen var ovre, inviterede Sonja drengene til sit hjem for at fortsætte træningen på en mere intim måde. De var hurtige til at sige ja, og Sonja vidste, at hun havde dem lige hvor hun ville have dem.

Hjemme hos Sonja begyndte hun at tage styringen. Hun lagde drengene på gulvet og begyndte at give dem et show, der gjorde deres bukser stramme endnu mere. Sonja nød opmærksomheden og begyndte at tage deres pikke ud af deres bukser.

Hun begyndte at sutte på dem og lege med dem, mens drengene stønnede af nydelse. Sonja vidste, at hun havde drengene lige, hvor hun ville have dem. Hun fortsatte med at sutte på deres pikke og lege med dem, indtil de var ved at komme.

Da drengene var ved at komme, stoppede Sonja og smilede til dem. Hun kunne se, at de var ivrige efter mere, så hun besluttede sig for at tage det til det næste niveau.

Sonja tog sine trusser af og satte sig på knæ foran drengene. Hun spredte sine ben og inviterede dem til at tage hende på skift. Drengene tøvede ikke og begyndte at kneppe hende hårdt og dybt.

Sonja stønnede højt, da de kraftfulde stød fyldte hendes fisse. Hun nød følelsen af at blive taget af to unge fyre samtidig, og hun vidste, at hendes fisse aldrig havde følt sig så fyldt før.

Efter et stykke tid skiftede drengene plads, og Sonja kunne mærke, hvordan hendes krop blev fyldt op igen. Hun følte, hvordan deres pikke gled ind og ud af hende, og hun stønnede højt, mens de kneppede hende.

Sonja vidste, at hun var ved at komme, så hun bad drengene om at tage hende på skift, indtil hun var færdig. De var glade for at efterkomme hendes ønske, og de fortsatte med at kneppe hende, indtil hun kom i en stor orgasme.

Sonja så, at de to unge fyre stadig havde stive pikke, selv efter de var kommet. Hun blev ved med at kigge på dem, og kunne se, at de stadig var ivrige efter mere. Sonja var også blevet tændt igen, og hun ville have mere af de to unge fyre.

Hun bad dem om at tage hende igen, men denne gang på en mere privat og diskret måde. Drengene var hurtige til at acceptere, og de fulgte hende til omklædningsrummet.

Sonja gik ind i et af rummene og satte sig på bænken, mens drengene trak deres pikke frem. De kneppede hende igen, denne gang med en mere intens og langvarig session. Sonja var i himlen, da hun mærkede de to unge fyres pikke inde i sig igen.

Efter et stykke tid blev drengene trætte og stoppede. Sonja kunne stadig mærke deres pikke inde i sig, men de var ikke lige så hårde som før. Hun besluttede sig for at tage sagen i egen hånd og hjælpe drengene med at blive hårde igen.

Sonja begyndte at sutte på deres pikke, og hun kunne mærke dem blive stivere og stivere i hendes mund. Drengene var vilde med det, og de blev ved med at tage hende på skift, indtil de begge var tømt igen.

Sonja var udmattet, men tilfreds. Hun havde fået en fantastisk træning, og hun havde haft en fræk oplevelse med de to unge fyre. Hun vidste, at hun ville komme tilbage til fitnesscentret næste dag, i håb om endnu en fræk oplevelse.

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer