En varm og fræk sommer – del 2

På anden dagen af vores lille “house sitting” ferie vågnede jeg langt ud på formiddagen ved at mærke hvordan min kærestes læber lukkede sig omkring min pik som hurtigt blev hård som sten. “Oh, du er allerede vågen” sagde hun.

“Så må du hellere se at komme op vi har meget vi skal nå i dag.

Det viste sig at naboen lidt længere nede af vejen også var væk et par dage, så kæresten havde også tilbudt at vi ville se lidt efter deres hund og hus. “Kom de har et udendørs boblebad” sagde hun idet hun hev mig op af sengen.
Ankommet hos naboen gik jeg i gang med græsplænen, det var rigtigt varmt, men den trængte til det. Kæresten vimsede rundt i en bikinetop og ret korte shorts. Hun fyldte vand i boblebadet og tog en omgang i huset for at se om alt var i orden og for lige at fodre hunden.

Det tog noget længere tid end jeg lige havde forventet at slå græsset. Jeg havde gået helt i mine egne tanker og var først vågnet op da jeg slukkede for plæneklipperen.

Jeg kiggede op til huset hvor jeg så min kæreste sidde i boblebadet med en øl i hånden. Hun vinkede til mig og rejste sig op fra vandet for at afsløre at hun havde smidt den smule tøj som hun havde haft på. For fanden hvor forstår den tøs bare at tænde mig tænkte jeg idet hun stod og vinkede til mig og begyndte at hælde den kolde øl ud over hendes store velformede bryster. Alrig før har jeg fået ryddet op så hurtigt. Inden der var gået et øjeblik var jeg ude af tøjet og oppe i badet. “Nu skal min hårdtarbejdende mand forkæles” sagde kæresten imens hun med den ene hånd begyndte at hælde iskold øl på mig og med den anden hun begyndte hun at tage fat om min allerede godt hårde pik. Jeg lænede mig bare tilbage og lukkede øjnene. For fanden det var en god ferie tænkte jeg. Efter øl nummer to mærkede jeg hvordan hun slap min pik. Jeg nåede næsten at protestere inden jeg mærkede hvordan hun nu stod over mig for at tage en ny øl som hun igen begyndte at hælde ud over hendes bryster. Hurtigt tog jeg fat om hendes store tunge bryster og trak mig selv op så jeg med tungen kunne slikke hendes hårde brystvorter, imens øllet løb ned over mig. Følelsen af det iskolde som løb over mig på en så varm dag var fantastisk.

Jeg blev skubbet tilbage ned i vandet af hende og hun satte sig ned over min pik. Jeg bliver aldrig træt at den varme følelse når hun glider ned over min stive pik. Hun red mig som en gal i boblebadet. Der gik ikke længe inden vi næsten havde tømt det for vand og da jeg var ved at være godt tæt på ikke at kunne klare mere kravlede hun af mig. For anden gang i dag fik jeg ikke lov til at komme. Jeg kunne godt se på hendes smil at hun bestemt ikke var færdig endnu, så jeg jeg gemte min skuffelse.

Varmen fra luften og min liderlighed var ved at gå op i en højere enhed da vi rullede et par store håndklæder ud på græsset for at slikke lidt sol og tørre os. En ting har jeg lært om min kæreste. Når først hun rigtigt er i sit liderlige hjørne, så behøver jeg bare følge med, man bliver sjældent skuffet. Vi lå bare der og nød eftermiddagens varme stråler da jeg blev vækket af min døs ved lyden at hende rodede rundt med et eller andet hun lige havde været inde i huset og hente. Hun kravlede nu ned mellem mine ben og begyndte at lade hendes tunge lege med min pik “Sikke kedelig den ser ud. Det må vi da gøre noget ved” sagde hun. Som på kommando var min pik klar igen, den bliver så hurtig hård at det næsten gør ond når hendes læber rører ved den. Hun slap nu pikken og pludseligt blev der meget koldt dernede. Det gav et sæt i mig, da hun begyndte at sprøjte spray flødeskum ud over min pik. Jeg blev rigtigt smurt ind i det dernede. Uden at sige noget rejste hun sig og gik ind i huset. Jeg tænkte bare, hvad har hun gang i?
Der gik kun et øjeblik så var hun tilbage igen, i slæb havde hun den store hund som vi skulle se efter for naboen.
Det var ret tydeligt at den kendte legen med flødeskummen, fordi den løb direkte hen til mig og begyndte at slikke og wuaw, jeg skal da lige love for at det føles fedt. Den kæmpestore og mindst lige så stærke tunge var over alt på min pik og mine boller. Jeg var helt i ekstase. “Fedt ikke?” udbrød kæresten idet hun satte sig ind over mit ansigt imens jeg bare lå der og var helt væk. “Slik mig. Jeg vil også have det lidt sjovt” Her lå jeg så, med ansigtet godt begravet oppe i min kærestes dampende varme skød som hun bare gnubbede over mit ansigt imens jeg fik århundredets blowjob af en stor hund. Jeg kunne knap tro det var sandt og der gik desværre heller ikke lang tid inden jeg måtte af med en hel dags indestængt liderlighed. Jeg kunne mærke hvordan det hele bare trak sig sammen og endte i en kæmpe orgasme. Sæd var tydeligvis også noget hunden kendte og kunne lide, fordi den slikkede hurtigt min mave ren.
Det var godt jeg allerede lå ned, ellers var jeg nok gået i knæ af den omgang. Men dagen var tydeligvis ikke slut endnu. “Min tur” udbrød kæresten da hun rejste sig fra mit ansigt. “Kom her vovse, du skal da også have noget ud af det.” Hun lagde sig ned på alle fire og lyn hurtigt havde hunden begravet sin kolde snude i hendes skridt og slikkede løs. “Det har i da meget godt styr på i to” fik jeg fremstammet. “Yes. Hvordan tror du jeg mistede min mødom” smilede kæresten til mig. Der gik ikke længe inden hun også ville have mere. Sikke en pik der var kommet frem dernede. Meget fik jeg dog ikke mulighed for at beundre den, da hunden hurtigt var oppe på ryggen af hende og med en energi som man kun ser ved noget industristyrke sexlegetøj pumpede den løs på min kæreste. Det var nok meget godt at vi var langt ude på landet og fjernt fra naboer for hold da op, det var ikke en nydelse der var til at undertrykke. Hun lå bare der på alle fire og skreg sin nydelse ud imod eftermiddags solen. Igennem tiden havde jeg da fået set min det at kvinder med hunde på nettet, men at se og opleve det i virkeligheden var over mine vildeste forventninger. Da hunden var færdig kunne jeg se at den havde fået presset hele knuden med op, så der stor de begge to på alle fire hægtet godt og grundigt sammen, sikke et fantastisk syn. Efter et par minutter fik hunden hevet sig ud med en høj svup lyd.

Jeg kunne simpelthen ikke dy mig. Den store hundepik var simpelthen for fræk for mig at se på. Jeg lagde mig ind under ryggen på den og begyndte at sutte den det bedste jeg havde lært. Jeg har igennem tiden suttet pik på et par fyre og jeg elsker det, men hele oplevelsen her var bare så fræk at jeg knap kunne tænke klart. Jeg ved ikke hvor længe jeg lå der, fordi min egen pik var i hvert fald blevet kampklar igen. Det havde kæresten også opdaget for inden længe lå hun der og slikkede løs. Hunden havde tydeligvis også fået øje på dette fordi den trak sig væk fra mig for også at gå i gang med at slikke.

Hvis man kan dø af seksuel ophidselse. Så var det her nok det tætteste jeg nogensinde har været på det. Synet af at se min kæreste og hunden dele min pik. Deres tunger leger op og ned af den var noget jeg aldrig kommer til at glemme. Igen gik der alt for kort tid inden jeg igen kom i et par store stråler ude over dem begge.
I kan tro at jeg sov godt den aften efter at vi var kommet hjem (vi skulle dog lige have en ekstra gang med svigermors legetøj inden det var godnat)

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer