Jeg er en Kneppedukke

Jeg vidste jeg burde gøre mig klar, så mig i spejlet og overvejede om han mon ville foretrække den stille pige fremfor den vilde pige. Han var sød og havde egentlig tit set efter ham på arbejdet. Næsten 20 år ældre og alligevel kunne bare synet af ham gøre mig våd. Tænkte han sikkert var gift, hvilket kun tændte mig mere og mere.

En dag sad vi alene ved bordet og han begyndte stille og roligt at snakke med mig. Kunne mærke jeg blev genert, er en buttet pige, med sort langt hår. Har aldrig rigtig følt mig køn og var bange for at han hurtigt ville finde mig kedelig. Havde aldrig tænkt at den mand jeg lige nu sad overfor rent faktisk havde andre tanker om min krop end bare venskab. Tit var vi gået forbi hinanden og jeg havde da mærket en interesse men var bange for at det bare var en reel venskabs interesse.

Han fik endelig spurgt mig ud og efter at vi havde kysset til et personalemøde. Jeg vidste jo, det havde været forkert at kysse ham. Var i forhold med en og anede ikke om han var gift eller endda havde børn. Men noget ved ham fik mig til at blive.

Han fik bestilt en varm kakao og en kaffe til sig selv. Kunne se han dejlige smil for mig. Prøvede virkelig at fokusere på de ord der kom ud af hans mund. Men det var svært havde allermest lyst til at placere min hånd på han skridt og bede ham komme med mig ud bagved på cafeens toilet.

Pludselig fik jeg et kys på kinden, havde slet ikke opfattet hvad han havde plapret om de sidste 30 min. Kun tænkt på, om hans pik mon var stor. Eller hvilke stillinger han foretrak. Og pludselig fik jeg et blidt kys på kinden. Næsten uskyldigt men nok til at gøre mig våd. Var næsten bange for at han ville hive mig med sig hjem. For så ville han opdage den våde plet i mine trusser. Så skyndte mig at sige jeg skulle på toilettet – gik, smed g-strengen af og gik bundløs ud. Havde bare ben så da en let brise kom kunne det mærkes på min glatbarberede fisse.

Og som forventet spurgte han om jeg ville hjem til ham. Han sagde han var alene hjemme og at han godt kunne bruge lidt underholdning imens han pakkede. Han skulle til Prag. Tænkte først han måtte være en gentleman han havde trodsalt ikke givet mig et kys på læberne. Så takkede pænt ja og tænkte jeg nok slap for at han fandt ud af jeg nu rendte bundløs rundt med ham.

Vi nåede til lejligheden og her var min første fejl, gik op af trapperne før ham. Min kjole var kort nok til at han sikkert havde kunne ane jeg ikke havde noget på neden under. Forsøgte at trække lidt ned i kjolen. Dog en smule diskret så det ikke ville trække for meget opmærksomhed. Jeg ville ikke have han opdagede at jeg var tændt – jeg arbejdede jo med manden og hvilke rygter ville der ikke blive spredt. Følte mig genert over mine beskidte tanker, havde jo klart lyst til at denne mand i slutningen af 30’erne ville stikke sin pik i min mund. Eller røre ved min ungpigebryster. De sad nu meget godt, som de fleste andre 20 årige pigers bryster. Hvis der var en ting jeg vidste, så var det at jeg havde et par flotte og pænt store runde bryster der nemt ville fylde en god mandehånd ud.

Han låste op for lejligheden og jeg var knap nået ud af mine tanker, da jeg pludselig mærkede at jeg blev skubbet ind i gangens lejlighed. Presset op mod væggen imens han befamlede min krop. Alt i mig ville skrige, men nød han sultne berøring. Men det var ikke blidt for i næste øjeblik mærkede jeg håndjern. Han havde skubbet mig ind på en udfoldet sovesofa og bandt mig nu fast til gærdet. Rev kjolen af mig. Følte mig blottet og ville ha’ ham. Aldrig havde frygt bredt sg vej ned til min fisse på den her måde. Var jo hans! Han kunne gøre hvad han ville. Mærkede en pik mod min fisse og hurtigt blev den fedtet ind i mine safter. Rødmede og kunne høre det var ham belejligt at min fisse var hans. Den lystrede ham og hans lyster.

Hurtigt begyndte han at kneppe min fisse kunne ikke følge med og efter de første 3 orgasmer var jeg varm. Nød at min fisse blev brugt og at jeg ikke havde noget at sige. Fik et ordentligt klask bagi. Havde aldrig været til smæk men mmh det her det hele kom ud af mig som stønnen. Det var vildt. Hans pik i mig – det var så dejligt. Pludselig mærkede jeg en plug mod min røv. Havde lyst til at skrige nej men det var som om han havde aflæst mig før jeg nåede at vise min reaktion. Han tyssede på mig og sendte en ordentlig spytklat ned mod mit hul imens han pik udfyldte min fisse.

Den våde fornemmelse blandet med pik i min fisse … det var nok til at få min røv til at slappe nok af og pluggen kom op. Den pressede sådan på hans pik kunne mærke jeg blev helt trang af det. Han kunne knap nok bevæge sig i mig. Så han lænede sig ned over mig så for hver gang hans pik stødte i mig røg pluggen med den blev skubbet op hver gang han stødte til. Jeg kunne mærke hvordan mine safter løb ud af fissen og havde gjort mine inderlår helt fugtige. Aldrig havde jeg været udfyldt på den måde.

Han rev pluggen ud og stak pikken op i røven på mig. Kneppede mig hastigt, selv om mit hul ikke havde nået at vænne sig til at ensretningen var brudt.
I et langt ryk kom han oppe i min røv. Trak sig ud af mig og tændte en smøg. Imens løb al sæden ud af min røv kunne ikke holde det i mig, der havde været for meget. Han lod mig ligge som en lille kneppedukke han bare havde brugt…..

Forfatter: Claire – [email protected]

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer