Kvinden i den røde frakke

Vi havde netop stået på bussen, betalt for vores billet og sat os tilrette da hun stiger på bussen sammen med en veninde. Klokken er ca. kl tre om natten, min ven Markus og jeg er på vej hjem fra endnu en festlig nat i Ålborgs natteliv. Den unge kvinde der steg på bussen er sådan en kvinde igen mand kan undgå at ligge mærke til. Hun er iført en knælang rød frakke, har skulderlangt og let krøllet mørkebrunt hår, mørkebrune øjne og i dagens anledning rød læbestift på. Hendes tøj er skjult under den tillukkede røde frakke, man kan kun se de lange smukke ben iført sorte strømpebukser. Hendes figur er slank og man kan tydeligt se de velformede bryster under hendes frakke. Hendes lette feminine gang i de sorte stiletter ned igennem bussen tænder mig kun endnu mere – hun er vanvittig smuk.
Min ven Markus har allerede øjnene på hende, og giver mig det klassiske nu skal der jagtes blik. Jeg sidder lige fem sekunder og samler mig, inden jeg rejser mig op, og siger fast til Markus, hun er min! Jeg sætter mig derefter på sædet ved siden af kvinden og hendes veninde. De sidder og småsnakker, da jeg henvender mig til veninden. Jeg begynder at komplimentere veninden og vise hende min fulde opmærksomhed. Kvinden i den røde frakke bliver tydeligvis fornærmet over min manglende interesse, alt imens den gennemsnitlige udsendende veninde stråler grundet min opmærksomhed Kvinden i den røde frakke er irriteret og kigger ned i hendes mobil! Jeg ender med at spørge dem begge efter deres nummer, og vi aftaler at mødes i byen ugen efter. Da kvinden i frakken giver mig nummeret, er hun tydeligvis fornærmet over min manglende interesse, jeg smiler dog venligt tilbage. Hun smiler lidt tilbage
Da jeg sætter mig tilbage til Markus sletter jeg nummeret til veninden, og allerede dagen efter skriver jeg til Louise (kvinden i den røde frakke). Jeg giver den nu fuld gas på alle tangenter, og charmere hende det bedste jeg har lært. Da jeg har hendes fulde interesse, spørger jeg om hun ikke vil kigge forbi til en let aftensmad. Det vil give os en mulighed for at lære hinanden at kende. Hun takker heldigvis “Ja” til invitationen.
Da det banker på døren skynder jeg mig ud. Der står hun i den røde frakke igen. Frakken er heldigvis nu knappet op, og indenunder er hun iført en smuk tætsiddende sort kjole, der fremhæver hendes velformede bryster og timeglasformet talje. Synet af hende tænder mig vanvittigt, og jeg har svært ved at finde ord. Jeg får dog fjamsk givet hende et kram og sendt hende et venligt smil og byder hende indenfor. I indgangen tager hun den røde frakke af, og jeg ser blonden på hendes sorte bh stikke ud på venstre skulder.
Hurtigt får jeg budt hende på et glas rødvin, og vi sætter os hurtigt tilrette i min sofa. Heldigvis går samtalen let og venskabelig, og hun har virkelig nemt til grin og latter. Hendes optrukne skuldre af nervøsitet er allerede afslappede, hvilket kun yderligere fremhæver hendes yderst feminine krop. Efter endnu et glas vin, byder jeg hende på en let aftensmad. Under desserten bliver øjenkontakten længere end normalt i vores samtale. Hun begynder af kaste med håret og fugte hendes fyldige læber. Det er som om verden går i slowmotion når hun kaster hendes mørkebrune hår, og jeg føler tiltrækningen endnu kraftigere. Blodet er allerede påbegyndt en let tilstrømning til min pik, den er ikke hård men klar til action. Og en højere og højere intensitet af indre uro og sommerfugle i maven er tilstede i min krop. Jeg har svært ved at bevare roen – Hold nu op hvor har jeg lyst til hende!
Vi flytter os til sofaen, og hun sætter sig med det samme tæt på mig og lader knæet hvile mod mit, hendes blik og opmærksomhed er intenst og lyttende, signalerne er efterhånden ikke til at tage fejl af. Pludselig lægger hun en hånd på mit lår for at understrege en pointen i samtalen. På et splitsekund går der panik i min krop, og jeg må kraftigt strække sammen i underlivet for ikke at få hård pik af hendes berøring.
Jeg tager mig endelig sammen, og da hun kaster håret endnu engang over hendes højre skulder, går jeg tæt på hende og kysser hende blidt på den blottede nakke. Jeg kan mærke hendes krop først trækker sig lidt, men et sekund efter smiler hun og kører hendes hånd tættere på mit underliv. Og inden jeg når at sidde helt ret igen, går hun tættere på mit ansigt og kysser mig. Hendes let fugtede og fyldige læber omslutter min overlæbe, og følelsen af dem, gør hurtigt at jeg er hård. Vores tunger og læber begynder at lege sammen, og hun afgiver nogle lette stønnelyde undervejs. Hvilket kun går mig endnu hårdere. Sjældent har jeg været så tændt over en kvinde.
Jeg får hurtigt minglet hånden om for at finde lynlåsen på hendes kjole, og i et snuptag er kjolen løs. Hun stopper selv vores kysseri, og kigger mig intenst i øjnene, alt imens hun tager kjolens skulderstropper ned. Hendes sorte bh kommer til syne. HOLD nu kæft, hendes bryster er velformede, bh’en er uden indlæg og push-up; og de sidder perfekt. Samtidig gør den koldere luft omkring hendes overkrop, hurtigt at hendes brystvorter svulmer og kommer til syne igennem bh’en. Jeg er nu stenhård, mine bukser er deforme og det gør ondt at holde pikken i bukserne. Hun har set det og smiler skævt. Men jeg holder fokus på hende, og hjælper hende af kjolen.
Jeg fører nænsomt mine hænder ned langs hendes talje og baller, og i et hurtig snuptag løfter jeg hende fri af sofaen, for dernæst at ligge hende ned i sofaen.
Jeg trækker de sorte trusser af hende. Hendes fisse er smuk, hun er glat nede ved skamlæberne imens hun er tættrimmet på hendes venusbjerg. Hendes ydre skamlæber er fyldige, og allerede inden jeg har fået dem i munden har jeg en følelsesmæssig oplevelse af dem. Jeg kysser hende langs hendes ben, inden jeg nænsomt skiller hendes ben ad, for fri adgang til hendes fisse. Hun stønner allerede ved første kys på benet, og hun har allerede hendes hænder dybt begravet i mit hår på hovedet. Da jeg begynder at slikke hende starter jeg blidt udenfor imellem hendes ydre skamlæber, varmer hende op. Jeg holder mig stadigvæk på afstand af klitoris, kysser den kun blidt. Hun bevæger let hendes hofter, skubber mit hovedet tættere med hendes hænder, og hendes støn guider mig hurtigt i retning af hvad hun kan lide. Inden længe kører jeg min tunge imellem hendes indre skamlæber og forbi hendes skedeåbning. Hun er sjask våd, og hendes safter smager frisk og salt. Jeg fører mine hænder op under hendes bh og begynder at massager og kærtegne hendes bryster. Hendes brystvorter bliver endnu hårdere og hendes støn oftere. Jeg er nu selv helt oppe at køre, smagen, lugten og følelsen af hende, gør at jeg er tæt på at komme. Jeg slikker nu klitoris, og inden længe bliver hendes støv kraftigere og længere, og hun kommer i en kraftig orgasme. Hendes krop ryster mildt, hendes hals og hovedet er rødblussende, og hun kan end ikke få øjenkontakt med mig i et par sekunder.
Efter et par minutters ro, smil, kys og kærtegning gør jeg mig klar igen. Jeg vil op i hendes våde indre! Mærke hende! Men inden jeg har set mig om, skubber hun mig på brystkassen, og sender mig et frækt smil. “Lig dig ned!” siger hun. Lettere paf, ligger jeg mig ned imod sofaryggen. Hun kigger mig intenst i øjnene imens hun sætter sig til rette imellem mine ben. Da hun sidder på knæ imellem mine ben er hendes hænder i gang med at knapper mine bukser op. Allerede da hun har åbnet de to første knapper springer resten op. Min hårde pik kommer til syne. Ved synet af min pik, stopper hun op, smiler skævt og siger. “Hold da op, hvis godt du gjorde mig godt våd”.
I det næste splitsekund omfavner hendes højre hånd min pik. Hendes greb når lige akkurat rundt om pikken. Hun begynder blidt at køre op og ned. Mit pikhoved står rødblussende og pumpende. Hun spytter i venstre håndflade og kører den omkring glansen på mit pikhoved. Alt imens hun kigger dybt i øjnene og smiler. “Nu kommer du vel ikke?” spørger hun og smiler. Den kilderne og pumpende fornemmelse gør at jeg allerede nu kunne komme, men jeg holder igen. Hun kører hårdere på omkring roden af penis alt imens hendes højre hånd massere mit pikhoved. Efter et par minutter stopper hun pludselig og siger “Du gir ikke så let op, hva?”, og i det næste sekund fører hun sit hoved ned til mit pikhoved. Hendes tunge begynder at lege med mit pikhoved og hun åbner dernæst munden helt og tager hele pikhovedet ind i munden. Hun leger med mig, og jeg har svært ved ikke at komme. Indenfor et par minutter kan jeg mærke orgasmen komme, og udløsningen er på vej. Den bankende fornemmelse stiger og jeg siger hurtigt til hende “Jeg kommer nu”. Jeg troede hun ville flytte sit hoved, men hun stønner bare lidt. Lyden af hendes spyt, følelsen af hendes varme mund og min liderlighed gør at jeg kommer kraftigt i hendes mund. Min varme sperm fylder hendes mund, men hun stopper ikke. Jeg bliver nød til at flytte hendes hoved for at få ro på systemet, hun smiler let og jeg hører lyden af at hun synker mit sperm. Hold nu kæft hvor er hun fræk!
Vi ligger og kysser lidt.Hun stopper op, hvorefter hun siger “Håber du er klar på runde to, for den lækre pik skal op i mig”. Sætningen gør mig hård igen, og hun smiler og siger “Det tager jeg som et JA”. Inden jeg når at svare ligger hun mig om på ryggen og siger “Jeg styrer, du er stor, så jeg er bange for at det kommer til at gøre ondt”. Jeg nikker og hun sætter sig over skrævs på mig. Hun kører lidt på min pik med hånden inden hun fører pikhovedet op imellem hendes skamlæber. Hun sætter ikke pikken op i hende, men begynder derimod at gnide sin skamlæber og klitoris imod min pik (langs pikhovedet og skaftet). Alt imens hun stønner kan jeg mærke det hele glider mere og mere grundet hendes safter der flyder ud fra skedeåbningen. Min pik er jernhård, og jeg beslutter at overraske hende. Jeg går op for at slikke hendes brystvorter, imens trækker jeg mine hoft længere tilbage. Inden hun opdager det er mit stenhårde pikhoved ud for hendes skedeåbning, og jeg gør et kort stød op imod hendes underliv. Hun stønner både af smerte og liderlighed, og hun støder selv helt i bund. Mit pikhoved rammer hårdt hendes livmoderhals, mens hun stønner og vrider sig af liderlighed. Hendes hofter bevæger sig op og ned, alt imens mine hænder omfavner hendes faste bryster. Pludseligt tager hun fat i mine hænder og fører dem op til hendes fyldige læber og mund. Nu ridder hun min pik samtidig med at hun gengiver følelsen og lydene fra blowjobbet på min pege- og langefinger. Hendes stønnene og feminine bevægelser under sexen gør at jeg ret hurtigt er tæt på at komme igen.
Pludseligt stiller hun sig op på hendes fødder fra hendes cowgirl-stilling. Hun ridder mig stadigvæk hårdt, og stillingen gør at skedeåbningen strammes endnu mere. Mit pikhoved rammer hendes livmoderhalsen og jeg er latterligt tæt på at komme. Hun rider mig kraftigere og kraftigere, og hendes stønnen intensiveres. Pludseligt kan jeg mærke en kraftig stramning omkring min pik, hun har fået en skedeorgasme. Hendes brystvorter stritter, hendes bryst og hoved rødblusser, hendes læber dirrer, samtidig gisper hun efter vejret. Hun er lige ved at falde sammen på mig, da jeg fører mine hænder ind under hendes lår, og holder hende i stillingen. Jeg begynder at kneppe hende kraftigt, og kan tydeligt se jeg forlænger hendes orgasme. Hun gisper efter vejret, stønner højt og hun ælter mit hår som en vanvittig. Følelsen af det hele gør at jeg kommer op i hende. Den varme og våde fisse fyldes af min sperm. Vi kramper begge to sammen. Og indenfor sekunder ligger vi som to fostre, der prøver på at samle sig selv igen. Vi falder i søvn på sofaen.

Dette var vores første gang sammen – andre historier følger.

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer