Almindelig sex
,

Karen og Peter får båden til at vippe

Det aldrende ægtepar, Karen og Peter, havde besluttet sig for at tage på en lille sejltur for at nyde det dejlige vejr. Efter et par timer på vandet begyndte de at føle sig lidt friske, og Peter kunne mærke, at hans pik begyndte at rejse sig. Karen var ikke langsom til at bemærke det, og hun begyndte at give ham et frækt smil.

De lagde anker i en lille bugt og gik ned i kahytten for at tage tøjet af og slappe af. Men da Karen så Peters stive pik, kunne hun ikke modstå fristelsen til at tage ham i munden. Peter stønnede højt og bad hende om at hoppe op på hans pik. De kneppede vildt og inderligt, og Peter kunne mærke, at Karen var lige så liderlig som ham.

Da de var færdige, lagde de sig på dækket for at nyde solen. Men så opdagede de, at der var en anden båd i nærheden. Et ungt par var sejlet ret på, og nu kiggede de på Karen og Peter. Karen blev flov, men Peter syntes, at det var lidt spændende at blive betragtet. Han gav Karen et frækt smil og sagde, “Lad os give dem noget at kigge på.”

Karen var ikke sikker på, om hun var klar til det, men Peter var allerede i gang med at kysse hende og lege med hendes bryster. Karen lod sig overtale, og snart var de i fuld gang igen. Karen stønnede højt og greb fat i kanten på båden, mens Peter kneppede hende hårdt.

Det unge par på den anden båd var helt opslugt af synet, og de begyndte at tage billeder. Karen og Peter var uvidende om det og fortsatte med deres frække leg. Da de var færdige, opdagede de, at de var blevet fanget på kamera. Karen blev igen flov, men Peter var stolt af deres præstation.

Karen og Peter kunne se, at det unge par på den anden båd også var blevet liderlige af at kigge på dem. De kunne se, hvordan kvinden på den anden båd sad og kærtegnede sin mands skridt, mens han stønnede højt.

Karen og Peter var ikke blege for at udnytte situationen. De tog deres kamera frem og begyndte at tage billeder af det unge par på den anden båd. De zoomede ind på kvindens brystvorter, der var hårdt oprejst, og på mandens stive lem, der stak op i luften som en flagstang.

Det unge par på den anden båd opdagede snart, at de blev fotograferet, og de blev meget ophidsede af det. De begyndte at posere for Karen og Peter, og de viste villigt deres nøgne kroppe frem.

Karen og Peter var helt opslugt af den erotiske stemning, og de kunne ikke få nok af at tage billeder af det unge par. De vidste, at de ville have en masse frækt materiale at tænke tilbage på, når de var hjemme igen.

Karen og Peter stirrede fascineret på det unge par i den anden båd, der var begyndt at kneppe vildt og inderligt. De kunne se, hvordan den unge mand hamrede sin pik op i den unge kvindes fisse, og hvordan hendes bryster hoppede op og ned, hver gang han stødte til.

Karen og Peter kunne mærke, hvordan deres egen liderlighed blev vakt til live, og de begyndte selv at kysse og røre hinanden. Men de kunne ikke tage øjnene fra det unge par, der stadig var i fuld gang med at kneppe.

Pludselig så de, at den unge mand trak sig ud af den unge kvindes fisse og begyndte at tage billeder af hende med sin mobiltelefon. Det var tydeligt, at han var lige så liderlig som dem, og at han nød at vise sig frem for dem.

Karen og Peter blev endnu mere opstemte af synet, og de begyndte at kneppe hårdere og hurtigere. De kunne mærke, hvordan deres orgasmer nærmede sig, og de var ikke i tvivl om, at det unge par i den anden båd også var tæt på at komme.

Til sidst kunne de ikke holde det ud længere, og de kom alle fire samtidig. Karen og Peter kunne mærke, hvordan deres orgasme fik dem til at ryste og råbe, mens det unge par i den anden båd stønnede og skreg af nydelse.

Efter at have fået udløsning, faldt alle fire ned i båden og var helt udmattede. Karen og Peter kunne mærke, hvordan deres kroppe stadig var fyldt med en intens seksuel energi, og de glædede sig allerede til at komme ud og sejle igen.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *