Karsten med hans kikkert

Karsten var en midaldrende mand, der boede på 12. etage i en høj bygning med udsigt over byen. Han havde altid været fascineret af at kigge på andre mennesker og deres intime handlinger, og han havde en kraftig kikkert, som han brugte flittigt til formålet.

Karsten elskede at sidde i sit vindue og observere naboerne i de omkringliggende bygninger. Han havde set alt fra par, der havde sex på balkonen, til kvinder der skiftede tøj, og mænd der onanerede i deres vinduer. Han følte sig næsten som en slags hemmelig voyeur, der var vidne til alverdens frække og forbudte handlinger.

Men en dag opdagede Karsten noget nyt. Han opdagede en smuk og ung kvinde, der boede i lejligheden lige overfor hans. Hun var en af de smukkeste kvinder, han nogensinde havde set, og han kunne ikke lade være med at beundre hende.

Karsten brugte mange timer på at iagttage kvinden, og han lagde mærke til, at hun ofte var alene hjemme og tilbragte tid i sin stue iført blot undertøj eller intet overhovedet. Han nød synet af hendes slanke krop og hendes store bryster, og han kunne mærke, hvordan hans egen krop blev ophidset af tanken om at se mere af hende.

En dag besluttede Karsten sig for at tage det næste skridt. Han fik fat i kvindens telefonnummer og ringede til hende, mens han lod som om, han var en af hendes venner. Kvinden var venlig og imødekommende over telefonen, og Karsten inviterede hende til en drink i hans lejlighed.

Kvinden accepterede invitationen, og Karsten kunne næsten ikke vente med at se hende i virkeligheden. Han gjorde sit hjem så lækkert og indbydende som muligt og ventede tålmodigt på, at hun skulle komme.

Da kvinden endelig ankom, var Karsten overvældet af hendes skønhed. Han bød hende velkommen og tilbød hende noget at drikke. De snakkede og grinede sammen, og Karsten kunne mærke, at der var en gensidig tiltrækning mellem dem.

Til sidst tog Karsten mod til sig og spurgte kvinden, om hun ville lade ham se hende nøgen. Til sin overraskelse svarede hun ja, og hun trak sine trusser af, mens hun stod foran ham.

Karsten kunne næsten ikke tro sine øjne. Han havde brugt så mange timer på at kigge på kvinden gennem sin kikkert, og nu stod hun foran ham i virkeligheden. Han kunne ikke modstå fristelsen og begyndte at røre ved hende og kysse hende.

Det var starten på en hed og erotisk affære mellem Karsten og kvinden, og de mødtes jævnligt for at udforske deres seksuelle fantasier og begær. Karsten var glad for at have mødt en kvinde, der var lige så nysgerrig og åben over for sex som ham selv. De eksperimenterede med forskellige stillinger og legetøj, og de var aldrig bange for at prøve noget nyt.

En dag besluttede Karsten sig for at tage kvinden med på en særlig oplevelse. Han havde længe haft fantasier om at have sex på et offentligt sted, hvor de kunne blive opdaget. Han havde fundet et lille, afsidesliggende område i en park, som han mente ville være perfekt til formålet.

Kvinden var lidt nervøs, men også spændt på at prøve noget nyt, og de kørte sammen til parken. Det var aften, og der var kun få mennesker til stede. Karsten ledte kvinden hen til det sted, han havde udset sig, og de begyndte at kysse og kæle for hinanden.

Efterhånden blev de mere og mere ophidsede, og Karsten trak kvinden ned på knæ og begyndte at lade hende sutte hans pik. Han kunne mærke, at hun nød at gøre det på et så risikabelt sted, og han blev selv mere ophidset af tanken om at blive opdaget.

Pludselig hørte de fodtrin nærme sig, og de standsede med det samme. En ældre mand kom gående forbi, men han så ikke ud til at have opdaget dem. Karsten og kvinden grinede lettet og fortsatte deres leg.

Efter at have suttet Karstens pik færdig, vendte kvinden sig om og lagde sig på ryggen på en bænk. Karsten gik ned mellem hendes ben og begyndte at slikke hendes fisse. Hun stønnede højt og kunne mærke, at hun var ved at komme.

Da Karsten var færdig med at slikke hende, stod han op og trak sine bukser ned. Han trængte ind i hende og begyndte at kneppe hende hårdt. Kvinden kunne mærke, at de var tæt på at blive opdaget, og det gjorde hende ekstra liderlig.

Efter nogle minutter kom Karsten med et højt støn, og de faldt ned ved siden af hinanden på bænken. De var begge røde i ansigtet og grinende over deres frække oplevelse.

Det blev starten på mange flere erotiske eventyr for Karsten og kvinden, og de var altid på udkig efter nye, spændende steder at have sex. Karsten var glad for at have fundet en kvinde, der var lige så åben og eventyrlysten som ham selv.

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger

 • Budet fra købmanden blev opdaget


Nyeste kommentarer