Karen og Peter stævner ud igen

Karen og Peter plaskede rundt i det kølige havvand, og efter lidt tid kunne Peter ikke modstå fristelsen til at tage sin kone. Han begyndte at kysse hende lidenskabeligt, mens han tog fat om hendes hofter og trak hende tættere på sig. Karen blev straks opstemt, og hun lagde sine arme omkring hans hals.

Peter trak sig væk fra kysset og gav hende et lumsk smil. “Skal vi ikke have os en lille svømmetur?” spurgte han, men Karen vidste allerede, hvad han havde i tankerne.

“Ja, lad os det,” svarede hun og kastede et blik hen mod den anden båd, der stadig lå og kiggede på dem.

Peter trak hende tættere på sig, og begyndte at kysse hende ned ad halsen. Han bevægede sine hænder ned over hendes ryg, og i et hurtigt ryk trak han hendes bikini-trusser af hende.

Karen stønnede højt, da hendes nøgne krop blev udsat for det kølige havvand. Hun kiggede på Peter med et lumsk smil, da han trak hende tættere på sig og begyndte at kneppe hende i vandet.

De bevægede sig i takt med bølgerne, og Karens støn blev dæmpet af vandet omkring dem. Peter kiggede op og opdagede, at den anden båd stadig kiggede på dem.

“Skal vi ikke give dem noget at kigge på?” spurgte han med et frækt smil, og Karen nikkede ivrigt.

Peter førte Karen hen til stigen, hvor hun satte sig med benene spredt. Han begyndte at slikke hende, mens hun stønnede højt og nød opmærksomheden fra den anden båd.

Efter et stykke tid var Peter klar igen, og han trak Karen op, så hun stod med ryggen mod båden. Han stak sin store pik op i hende, og Karen skreg af fryd, mens han kneppede hende hårdt og hurtigt.

Den anden båd var nu sejlet væk, men Karen og Peter fortsatte ufortrødent med deres frække leg i vandet.

Karen og Peter var begge helt opslugt af hinanden, og de var ikke bange for at vise deres liderlighed i det fri. De kyssede og rørte ved hinanden i vandet, og Karen kunne mærke Peters stive pik mod sin mave. Hun smilede frækt og begyndte at gnide sig mod ham, samtidig med at hun kyssede ham på halsen.

Peter var så liderlig, at han ikke kunne vente længere. Han greb fat om Karens hofter og trak hende ind mod sig, så hun kunne mærke hans stive pik mod sin fisse. Karen stønnede og bøjede sig ned for at kysse ham lidenskabeligt, mens Peter begyndte at støde op i hende.

De var begge helt opslugt af hinanden og havde glemt alt omkring dem, indtil de pludselig hørte en båd nærme sig. De vendte sig om og så, at det var den samme båd, som de tidligere havde set med det unge par. Parret kiggede på dem og smilede frækt, og Karen og Peter blev endnu mere ophidsede ved tanken om at blive set.

Peter fortsatte med at kneppe Karen i vandet, mens de to unge i båden holdt øje med dem. Karen kunne mærke orgasmen bygge sig op i hende, og hun stønnede højt, mens hun holdt fast i Peters skuldre.

Pludselig hørte de lyden af en anden båd, og de vendte sig om for at se en gruppe unge fyre nærme sig. Karen og Peter stoppede med det samme og skyndte sig at trække i deres badetøj, mens de unge fyre passerede dem med store smil på læberne.

Båden vendte om, og hurtigt var gruppen af de unge fyre over i Karen og Peters båd. De begyndte straks at tage på de ældre ægtepar mens de grinede af dem.

Peter og Karen stod begge forpustede og befamlede af de unge fyre fra båden. De vidste ikke, hvad de skulle gøre, men samtidig var de også tændte af den fremmede, unge krop mod deres egne. Fyrene begyndte at tage kontrol over legen og beordrede dem til at fortsætte med at kysse og kramme hinanden. Peter mærkede en af fyrenes hænder glide ned til hans skridt, og han kunne ikke holde et støn tilbage, da fyren begyndte at gnide hans pik gennem badebukserne.

Karen blev lagt ned på et tæppe, der var spredt ud på dækket. Fyrene lagde sig omkring hende og begyndte at kysse hende på halsen og ned ad kroppen. Hendes bryster blev æltet og kysset, mens de andre fyre kneppede hende med fingrene. Peter var ikke langt fra hende, og han blev beordret til at stå foran hende med sin pik i hånden. Han vidste, hvad de ville have ham til, og han begyndte at tage imod de fyres ordrer.

Fyrene skiftedes til at slikke Karens fisse og røv, mens Peter blev tvunget til at sutte deres pikke. Han havde aldrig været med i noget som dette før, men det føltes utrolig frækt og ophidsende at blive brugt på denne måde. Han vidste, at det var forkert, men han kunne ikke stoppe sig selv.

Båden med det unge par fortsatte med at kigge på og tage billeder af den perverse leg, som Karen og Peter var blevet tvunget til at deltage i. Karen stønnede højt, mens fyrene skiftedes til at kneppe hende i både fisse og røv. Hun var i en helt anden verden, og det føltes som om, at hun var fanget i et erotisk mareridt.

08caf487baPeter var stadig tvunget til at sutte på de unge fyres pikke, men han kunne mærke, at hans pik også var blevet stiv af ophidselse. Han var flov over at blive tændt af dette perverse scenarie, men samtidig kunne han ikke lade være med at nyde det.

Pludselig blev fyrene afbrudt af lyden af en anden båd, der nærmede sig. De skyndte sig at få tøjet på og sejlede væk, mens Karen og Peter blev tilbage i deres egen båd, helt udmattede og forvirrede over, hvad der lige var sket.

De tøvede lidt, før de begyndte at tale om det, der var sket. Karen følte sig ydmyget og brugt, men samtidig kunne hun mærke, at hendes krop stadig var fyldt med en pirrende ophidselse. Peter var stadig lidt forvirret over, hvorfor han havde fundet scenariet så ophidsende, men samtidig følte han også en form for lettelse over, at det var overstået.

Båden med det unge par var sejlet væk, men Karen og Peter vidste, at de aldrig ville glemme den aften, hvor de blev bordet af en gruppe af unge fyre og overladt til deres perversiteter.

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer