Sofie og Karen i klitterne

Sofie og Karen havde længe glædet sig til at tage på stranden sammen og nyde solen og varmen. De havde pakket en stor picnic-kurv med mad og drikkevarer, og så var de ellers klar til en dejlig dag på stranden.

Da de ankom til stranden, fandt de et afsides sted midt i klitterne, hvor de kunne være i fred og ro. Efter at have spist lidt mad og solbade lidt, begyndte Sofie at få lyst til mere. Hun begyndte at flirte med Karen og smilte frækt til hende.

IMG_7780Karen vidste straks, hvad der var på Sofies sind, og begyndte at kærtegne hendes krop. Sofie stønnede højt og spredte sine ben for Karen, som begyndte at lege med hendes klitoris.

Sofie var nu så liderlig, at hun ville have mere end Karens fingre. Hun vendte sig om, så hendes røv var i vejret, og Karen lod straks sin finger glide ind i hende.

Sofie stønnede og klynkede af nydelse, mens Karen fortsatte med at lege med hendes røv og fisse. De lå der midt i klitterne og kneppede hinanden med fingrene, mens de kunne høre bølgerne skvulpe mod stranden.

Efter et stykke tid skiftede de position, så Karen nu lå med numsen i vejret og Sofie legede med hende. Sofie slikkede Karen og stak flere fingre op i hende, mens Karen skreg af nydelse.

Da de var færdige, lå de bare og nød solen og hinandens selskab. Karen spurgte, om de ikke skulle gå en tur i vandet og skylle sig.

Sofie og Karen gik ud i vandet, og Sofie kunne mærke, hvordan hendes brystvorter blev stive, da det kolde vand ramte dem. Karen så på hende med et frækt smil og trak hende tættere på.

De kyssede hinanden, mens vandet skvulpede omkring dem. Karen lod en hånd glide ned mellem Sofies ben og begyndte at kærtegne hendes fisse igen. Sofie stønnede højt og lænede sig ind mod Karen.

Pludselig mærkede hun noget hårdt mod sin balle. Det var Karens finger, der var trængt ind i hendes stramme hul. Sofie gispede af ophidselse og pressede sin numse tilbage mod Karens hånd.

De stod der i vandet og kneppede hinanden med fingrene, mens de kiggede rundt og håbede på, at ingen skulle opdage dem. Sofie kunne mærke, hvordan hendes krop byggede op til en voldsom orgasme, og hun vidste, at hun ikke kunne holde sig tilbage meget længere.

Med et højt støn kom hun, og hendes krop rystede af nydelse. Karen fortsatte med at fingerkneppe hende, indtil hun også kom i en voldsom orgasme.

De stod tæt sammen i vandet, mens de pustede ud og nød den dejlige følelse af nydelse, der strømmede gennem deres kroppe. Pludselig opdagede de en person, der havde siddet oppe på stranden og set det hele. De skyndte sig at trække sig væk fra hinanden og stå op i vandet, mens de forsøgte at se, hvem personen var.

Det viste sig at være en ældre mand, der sad med sin kikkert og iagttog dem. Sofie og Karen blev først vrede og flove over at blive opdaget på denne måde, men så opdagede de, at de blev ophidsede af situationen. De begyndte at kysse hinanden og at røre ved hinandens bryster og fisse, mens de holdt øje med den ældre mand.

Manden var helt opslugt af at se på dem og fortsatte med at bruge sin kikkert til at følge med i deres frække leg. Sofie og Karen blev mere og mere ophidsede og besluttede sig for at vise manden, hvad de kunne. De begyndte at give hinanden oralsex og lod deres hænder glide ned over hinandens kroppe, mens de stønnede højt.

Manden kunne ikke holde sig tilbage længere og begyndte at onanere, mens han så på dem. Sofie og Karen lod som om, de ikke opdagede ham og fortsatte med deres frække leg. De var nu så ophidsede, at de ikke længere tænkte på, om de blev set eller ej.

Til sidst kunne manden ikke holde til mere og eksploderede i en voldsom orgasme. Sofie og Karen var også tæt på at komme, så de besluttede sig for at fortsætte deres leg hjemme på værelset. De skyndte sig at tage tøjet på og forlod stranden, mens de grinte og fnisede over den frække oplevelse.

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer