Min bedste fantasi

Jeg ligger altid nøgen på min seng. Nu hvor jeg dyrker min egen lyst meget mere, går jeg ofte i bad, et langt varmt bad, hvor jeg nyder at mærke vandet løbe ned over min krop, sæbeskummet bliver fordelt ekstra grundigt på baller, inderlår og bryster og måske kommer håndbruseren også i spil, ganske lidt, kun lige nok til at manifestere en konstant snurren i mit underliv og så stopper jeg igen, for jeg ved jo, hvad der venter.
Jeg tørrer mig og smører kroppen ind i velduftende creme. Det er også en udfordring, for især på brystvorterne, der nu absolut stritter lige ud i luften af lyst, er følelsen af den lidt kolde og glatte creme en helt vild fræk fornemmelse, der sender gys lige ned i klitoris.
Jeg ved, at jeg er godt våd og jeg mærker ikke efter. Det handler om at vente med berøring af skamlæber og klitoris så længe som muligt..

Efter badet går jeg nøgen ind i mit soveværelse, langsomt, for nærmest at nyde min egen nøgenhed og min egen lyst. Jeg bliver endnu mere tændt af den, når jeg kan mærke, hvordan mine skridt gør mig endnu mere våd. Min krop ved, hvad der skal ske lige om lidt, det gør mig også mere liderlig.

Inde i soveværelset sætter jeg mig på kanten af sengen på knæ med spredte ben, stadig uden at røre min efterhånden meget våde fisse.
Mine bryster får al opmærksomheden. Jeg lader mine hænder glide langsomt rundt og ned under hver deres bryst og så løfter jeg dem op mod mit ansigt. Jeg har ret store bryster og det har den fordel, at jeg sagtens kan bide i mine egne brystvorter. Min mund kender mine bryster rigtig godt (jeg gav mig selv orgasme engang udelukkende ved at stimulere mine bryster – vild oplevelse) og hurtigt begynder min vejrtrækning at blive tungere og mere hæs.
Fingerspidserne overtager og begynder at klemme på de fugtige brystvorter, hårdere og hårdere, mens lysten stiger.
På det her tidspunkt er det umuligt for mig at holde underlivet i ro. Jeg bevæger hofterne fra side til side og hvis jeg er meget liderlig og det måske er lang tid siden jeg sidst har fået orgasme, kan jeg være så fugtig nu, at mine safter rent faktisk begynder at dryppe ned på sengen, ganske let..
Jeg koncentrerer mig om min egen lyst, forsvinder ind i, hvor dejlige berøringerne føles og hvor frækt det er at mærke, at jeg bliver mere og mere våd.
Nu kan jeg ikke holde balancen oprejst på knæ mere og jeg lægger mig på alle fire og så kan jeg ikke lade klitoris være længere. Først lader jeg et par fingre samle fugt op i min drivende våde fisse og så kommer den første kontakt med den lille hårde knop. Jeg drejer ganske blidt rundt og op og ned. Jeg følger den hele vejen ned fra knoppen og til dens begyndelse lige over åbningen til mit dampende varme indre.
Nogle gange, og jeg tænker, at sådan kommer det til at gå om lidt, når jeg har skrevet færdig her, holder jeg ikke til det længe, ruller om på ryggen og fingerknepper mig selv. Først ret langsomt, for nærmest at mærke hver fugtige og liderlige centimeter af mig selv, men så hurtigere og hurtigere.
Jeg veksler, ofte, mellem at have fingrene oppe i mig selv og så tilbage på klitoris. For hver gang jeg har kørt mine fingre ud og ind et par gange, bliver det vildere og vildere på min klitoris og det er på det her tidspunkt de imaginære tilskuere dukker op.
Pludselig foregår min meget våde leg på en høj, stor seng og rundt om min seng står 6-8 nøgne mænd. De onanerer alle sammen, mens de ser på mig, der tilfredsstiller mig selv. De rører ikke ved mig, de står der bare og spiller pik, mens min fingerleg bliver vildere og vildere.
Tanken om, at de synes det er så frækt at se på mig og at min liderlighed kan tænde dem på den måde, tager mig tæt på orgasme og lige inden jeg kommer, har mændene flyttet sig, så de nu alle står tæt rundt om mig fra skuldrene og rundt om mig, altså ingen ved mit ansigt, men ellers alle vegne.
Nu får den første mand udløsning og han sprøjter sin sperm ud over mine bryster. Den næste kommer på min mave og mens de efterhånden allesammen højlydt får udløsning og sprøjter mig til, får jeg selv en vanvittig våd orgasme. De seneste gange har jeg decideret fået mine safter i hånden og jeg bliver ved med at komme i længere og længere tid efterhånden. Til sidst ruller jeg om på siden, mens orgasmen klinger af og de nøgne mænd fader ud igen.

Sådan har jeg tilfredsstillet mig selv så utrolig mange gange i hele mit seksuelt aktive liv – og det vil jeg fortsætte med, allerede lige om lidt.

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer