Flyveturen – del 2

Marco og Penny ankommer til Paris og skynder sig ud for at få en taxa. Efter et par minutter, får de fat i en taxa og beder chaufføren om at kører dem til hotellet.

Penny er stadig rystet over episoden på flyet og hun havde mest af alt lyst til at spørger Marco om hvorfor han gjorde det, men er bange for svaret hun får tilbage.

Det er sent om aftenen da de ankommer til hotellet, men da ingen af dem spiste noget på flyet, besluttede de sig for at tage ned på hotellets restaurant og spise.

”Du skal tage den her kjole på og du skal ikke have noget indenunder” Penny kigger undrende på Marco, men gør hvad han siger. Hun tager alt sit tøj af og tager den korte sorte kjole på. Marco stiller sig bag hende og tager fat om hendes hår, samler det hele og sætter det op i en stram hestehale.

De stiller sig ind i elevatoren og trykker på knappen til lobbyen. Da døren lukker i, river Marco fat i Penny, så hun kommer helt ind til ham, han tager hånden ned mellem hendes ben og begynder at lege med hendes klitoris. Penny kaster sit hoved tilbage og lige da hun er ved at få orgasme stopper han og døren går op. Penny står med åben mund og er forbløffet, hun kan mærke hendes safter løber ned af hendes lår.

Da de er færdige med at spise, tager de elevatoren op igen, Penny står og venter på at Marco tager fat i hende og gør det samme igen, men det sker ikke.

De træder ind på værelset og Marco går direkte ind i soveværelset, Penny vælger at sætte sig i sofaen for at kunne kigge udover Paris. ”Kom her ind” hvisker Marco. Penny lister ind i soveværelset, hvor Marco står med sin veltrænede krop, store biceps og 6-back og kun iført cowboybukser. ”Tag din kjole og sko af, men behold hestehalen”. Penny tager en strop af gangen, ned over sine skulder og laver små ryk i kroppen, så kjolen falder ned på gulvet. ”læg dig på ryggen i sengen og spred dine arme og ben for mig”. Marco tager fat i et reb, som han binder rundt om Pennys håndled og binder det fast til sengen. Det samme gør han med hendes ben. ”Kan du bevæge dig?” Penny ryster på hovedet, imens hendes hjerte banker hurtigere og hurtigere.

Marco går ind i stuen for at hente hans kuffert. Penny ligger stadig bundet fast og kigger forvirret rundt. Han åbner kufferten og hiver et tørklæde, en læderpisk, Butt plug og klemmer op. Pennys hjerte begynder lige pludselig at slå meget hurtigt ”hvad skal du bruge alt det til?” spørger hun Marco. Han tager sin pegefinger op til munden og tysser på hende. ”Hvert ord du siger, uden tilladelse giver et smæk”. Penny tager sine læber ind i munden og åbner sine øjne helt op.

Marco tager tørklædet og snore det rundt, sætter sig på kanten af sengen og kigger på Penny. ”Hvis jeg skal stoppe skal du sige ordet Blå” Penny nikker. Han binder tørklædet rundt om hendes hoved så hun ikke kan se noget som helst.

Han tager fat om hendes lår og hiver hende ned, så hun ligger ved sengekanten med bukkede ben. Han tager fat i hans glidecreme og kommer en stor klat ud på hånden. Han smøre det ud i mellem hendes ben og mellem hendes baller, så hun er helt våd.  Han tager fat i hans sorte Butt plug og stimulere den rundt mellem hendes baller, stikker den lidt op og tager den ud og stimulere den videre rundt. Sådan bliver han ved indtil den sidder helt oppe i hende. Hun laver et kæmpe spjæt, da han presser den helt op i hende ”AV”.

Penny bider sig i læben og kommer i tanke om at hun ikke måtte sige noget.

Marco siger ikke noget, men fortsætter. Han tager 2 tøjklemmer og sætter dem fast på hendes brystvorter, hun rykker sig da han sætter dem på. Det niver, svier og gør ondt.

Marco åbner sin bukser og smider dem ud til siden, går hen til Pennys hænder og binder dem op fra sengerammen, det samme gør han ved fødderne. ”Vend dig om” Penny ligger sig på maven og bliver bundet fast igen. Han tager fat i pisken og giver hende 3 store slag ”Det første slag var fordi du snakkede, de andre 2 slag var da du bevægede dig da jeg satte klemmerne på”.

Han tager fat om hendes lår og hiver hendes numse op, så den stritter op i luften. Han rykker lidt til Butt plugen, så hun lige kan mærke at den stadig sidder der. Langsomt fører han sin pik ind i hende og rykker sig stille og rolig frem og tilbage. Han læner sig ind over hende og tager fat i klemmerne og hiver lidt i dem samtidig med at han presser sin pik længere op i hende. Penny tager hovedet tilbage, da smerten er stor.

Marco tager fat i hendes hestehale og holder fast i den samtidig med at han knepper hende hårdere og hårdere. Han læner sig stadig ind over hende, så han kan bevæge Butt plugen der stadig sidder der. Han tager fat i glidecremen og trykker en stor mængde ud over hendes baller, så det glider ned i mellem og ind i hullet.

Han tager sin hånd ned til hendes klitoris og stimulere den samtidig med at han knepper hende, Penny begynder at stønne højere og højere, så Marco gør det vildere. Lige da hun kommer, stopper han. River langsomt Butt plugen ud og spytter i hullet. Han hiver pikken ud af hendes fisse og smører en masse glidecreme på, stikker pikken ind i det andet hul og bevæger den langsomt frem og tilbage. Penny skriger af smerte. Han tager fat i pisken og giver hende et ordentlig slag ind over ryggen og tysser på hende.

Han bliver ved og ved og ved og til sidst kommer han. Penny falder sammen og ligger fladt på maven og bider i lagnet. Marco tager klemmerne af hende og binder hende op, tager tørklædet af, tørre hendes tårer væk og giver hende et kys i panden. Han vender hende om og løfter hende op, hun ryster, samtidig med at tårende triller ned af hendes kind. Han løfter hende ud i badekaret hvor han ligger hende og fylder det med varmt vand og masser af sæbe.

Penny ligger i badekaret, hun har ingen energi tilbage og er fuldstændig drænet. Marco går ud til hende ”Var det godt, eller var det for meget?” Penny kigger på ham med et vredt ansigtsudtryk, som hurtigt vender sig til et lille smil ”Det var fantastisk og ydmygende” Marco smiler og blinker til hende.

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer