Min brors ven

Mine forældre er taget på weekend tur og min bror og jeg har huset for os selv. Lørdag aften sidder jeg på mit værelse og ser tv. Der er intet som fanger mig, så jeg sidder bare og zapper lidt rundt. Jeg lader tv’et køre og tænder min pc. Facebook – ingen notifikationer, ingen begivenheder – nederen. Jeg ser op. En ung man og kvinde kysser og kærtegner hinanden. Hun tager langsomt hans sweater af, så man kan se hans veltrænede overkrop gennem den tætsiddende T-shirt. Han tager hånden under hendes bluse og kærtegner hendes bryster. Hun stønner. Jeg kan ikke lade være at blive lidt småliderlig og tager mig selv i at studere hans overkrop da han tager sin T-shirt af. Hans glatte bryst er solbrunt og man ser tydeligt hans sixpack ned langs maven, ned til buksekanten og bulen mellem hans ben. Jeg tænker at han nok er en af de virkelig veludrustede. Hans brede skuldre og spændstige biceps omfavner kvindens halvnøgne krop. Scenen skifter til et noget videre kedeligt te selskab – minder mig om hvor længe jeg har skulle tisse. jeg lægger pc’en fra mig og smutter ud på toilettet. Jeg lyner ned, hiver den frem og lader vandet. Jeg kommer til at tænke på fyren fra filmen. Gid min var så stor. Så ville jeg hov, færdig. Jeg står og leger lidt med forhuden.

Jeg pakker den ned igen og vasker hænder. Jeg går forbi døren til min storebror Jakobs værelse. Han er 17 år gammel og bruger det meste af tiden på værelset. Døren står lidt på klem og jeg kan høre stemmer. Jeg kigger ind gennem sprækken. Han og hans ven Troels sidder ved computeren. Jeg har altid været misundelig på Troels. Han er slank og en smule trænet. Hans halvlange brune og pjuskede hår går næsten ned foran de klare brune øjne. Han har altid en flok piger rendende efter sig. Min bror er lige som jeg selv lyshåret og har blå øjne. Vi er begge slanke – Han er faktisk rimelig veltrænet. Mit blik falder på computeren og det går op for mig at de sidder og ser porno. Troels lyner ned i bukserne og Jakob gør det samme. Sådan som jeg står nu kan jeg lige skimte skridtet på dem begge. Jeg vil gå videre men mine ben adlyder ikke. Troels trækker bukserne lidt ned og en enorm lem skyder frem og står lige op i luften som en flagstang. Den må være mindst 23 cm, og tyk er den også. Jeg ser over på min bror, som sider med en lige så stiv kæp mellem benene. Den er måske lidt mindre men stor er den. Troels tager en lille tube frem og putter lidt i håndfladen. Han tager om sit pikhoved og begynder at massere i bløde bevægelser. Han stønner en smule. Jeg tager mig selv i skridtet og mærker bulen. Jeg stikker hånden i bukserne og mærker på den, det føles godt.

Pludselig får jeg overbalance og vælter ind i døren som åbner og smadre ind i reolen med et brag. Drengene vender sig begge med et sæt og stirrer forskrækkede på mig. Der lægger jeg så på gulvet. Knaldrød i hovedet og med hånden i bukserne. “Hvad fanden har du gang i?!” kommer det fra min bror han gemmer hurtigt pikken væk og kommer hen til mig og hiver mig op. “Er du bøsse eller hvad?!”. “Skrid med dig!”. Jeg ser hen på Troels og får øjenkontakt, men bliver revet væk, da Jakob skubber mig ud og smækker døren i. Jeg går ind på mit værelse. Jeg har aldrig været ude for noget så pinligt. Jeg ser på uret. Klokken er halv to så jeg smider tøjet og smutter i seng.

Jeg ligger lidt og tænker. Jeg bliver døsig og er lige ved at falde i søvn, da jeg mærker noget på mit ben. Jeg sætter mig op i et spjæt og ser Troels sidde på sengekanten med hånden på mit lår. “Jakob er faldet i søvn” hvisker han. Han fører langsomt hånden længere op. Op langs min mave og til min hals. Han læner sig ind over mig, til vores ansigter kun er få centimeter fra hinanden. Han kigger mig dybt i øjnene og det går op for mig at jeg ikke er misundelig og vil af med ham. Jeg vil have ham! Vores læber mødes. Det er fantastisk. Vores tunger leger med hinanden mens han blidt lægger sin krop på min. Han presser rytmisk sit skridt mod mit og jeg kan mærke hans lem vokse. Han kærtegner mit inderlår og tager fat om min pik, på ydersiden af mine boxershorts mens Jeg stønner. Vi ruller om så jeg ligger øverst. Jeg kysser ham blidt ned langs halsen mens jeg høre hans dybe og stønnelignende åndedrag. Han tager sin T-shirt af og jeg ser hans dejlige overkrop som til forveksling ligner fyrens fra filmen. Jeg bider ham drillende i brystvorten og bruger tungen ned langs maven. Jeg når buksekanten og knapper op. Han hjælper med at trække bukserne af og jeg genser den enorme pik gennem hans stramme sorte tights. Jeg slikker langsomt op langs han ben og når op til inderlåret. Jeg ligger mit hoved ved hans kæp og ånder ind. Jeg kan dufte den. Den Dufter surt men alligevel dejlig sødt. Jeg trækker Underbukserne ned og der står den, spændt op som en mast. Med forhuden trukket helt tilbage så man kan se den skinnende glans. Jeg er virkelig liderlig nu og kan ikke vente med at smage på den. Jeg tager den i munden. Den fylder mere end jeg lige havde regnet med, men den smager dejligt. Jeg tager den så langt ind jeg kan og køre hovedet frem og tilbage. Han stønner højlydt. Han løfter rytmisk sit underliv mod mit ansigt. Han tager om mine skuldre og lægger mig op ved siden af ham. Han læner sig ind over mig. Jeg ved ikke hvad han gør, men det er fucking godt! Det kilder helt ned langs maven til han begynder at massere min pik gennem mine boxere. Jeg kan ikke lade være med at stønne. Han hiver boxershortsene af mig, og jeg mærker noget varmt og vådt omkring min pik. Det er så godt! Jeg tager fat i hans pjuskede hår og følger hans hoved op og ned. Jeg kan mærke at jeg er ved at komme. Han tager den helt til roden og jeg stønner højt og sprøjter ham i munden. Han sluger hver enkelt dråbe. Han ser op med et smil og lægger sin nøgne krop mod min. jeg mærker hans stive lem mod min mave. Kan kysser mig og jeg kan smage min salte saft.
Han rækker ud efter sine bukser og fisker den lille tube frem fra lommen. Jeg bliver vendt om så jeg ligger på maven. Jeg er vildt liderlig og venter spændt på hvad der skal ske. Pludselig mærker jeg hans hænder på mine balder og hans tunge i mit hul. Han stikker den en smule ind og jeg stønner. Det føles simpelthen så godt! Så mærker jeg en finger smutte op. så to, så tre. Han massere med rolige bevægelser min stramme jomfru røv. “kan du lide det?”. “Ååh, ja det er fucking godt!”, “mmmmmmm”. “Så skal du bare mærke den her”. Han tager fingrene ud og jeg mærker noget stort og hårdt glide op. “Vil du kneppes i din lille stramme drengerøv?!”. “Fuck ja!”. Hans bevægelser bliver hurtigere og hurtigere og jeg kan nu få den helt op. “Åh ja, knep mig hårdt!”.

Døren går op. Der står min store bror i boxershorts og med noget af et jern på. Troels smiler bare og fortsætter med at kneppe min røv. Jakob kommer hen til mig og står og leger lidt med sit lem under boxerne. “Hva så din lille bøsserøv, skal du smage brors Tissemand?” Han hiver boxershortsene ned og frem springer en overordentlig stiv pik. Den dufter lige så godt som Troels’. Han smiler og befaler mig at åbne munden. Jeg gaber op alt hvad jeg har lært han fylder min mund ud med sin lange, varme kæp. Han mundknepper mig, hårdt. Han stønner højt. “Kan du li min store pik?” Jeg Kan ikke svare da jeg har alle huller fyldte men får fremstammet Et “mmmmmm!” mellem alt stønneriet. Troels stønner højere og højere, og jeg mærker hans varme sæd strømme op i min røv. Samtidig vokser Jakobs pikhoved i min mund og han sprøjter uden varsel en ordentlig ladning. Jeg sluger og det smager dejligt. Troels trækker sig ud og lægger sig på madrassen. Jakob Kysser ham lidenskabeligt, slikker ham ned langs hans tydelige sixpack og slikker hans lem ren for sperm og røvsaft. Jakob ser på Troels og smiler. Derefter kravler min bror over til mig og kærtegner mit bryst. Han tager sine stærke arme omkring mig og kysser mig. Jeg kan igen smage den salte smag af sæd. Dette havde jeg aldrig i min vildeste fantasi forestillet mig, men nu ligger jeg her og snaver min bror, og er lige blevet røvpulet af min brors lækre ven. Jakob bider mig blidt i øreflippen. “Vil du prøve at bolle din bror i røven?” hvisker han. “Der er ikke noget jeg hellere vil”. Han sætter sig på alle fire og vender røven mod mig. Troels kommer hen med lidt glidecreme og vi stikker hver en finger i ham mens vi snaver. Min pik er igen stiv som en planke og jeg føre den langsomt ind i min bror mens Troels ser på og gokker den af. Hårdere og hårdere banker jeg ind i Jakob mens han stønner højere og højere. Der går ikke længe før jeg sprøjter i stride strømme langt op i min brors våde røvhul. Jeg trækker mig ud og slikker hans hul rent for mine egne safter mens han stønner mere end aldrig før. Jeg sætter mig på knæ og de kommer begge hen og kærtegner mig med deres store pikke i mit ansigt. Jeg sutter og slikker dem på skift og da jeg kan mærke at de er ved at komme, tager jeg en i hver hånd og spiller alt hvad jeg kan. Få sekunder senere sprøjter det ud som fra to brandslanger, mens den ene stønner højere end den anden. Jeg sidder nu med hvidt, klistret sæd i hele hovedet og har aldrig haft det så godt. Da de har slikket mit ansigt rent ligger vi os nøgne under dynen, tæt op af hinanden med mig i midten. Næste morgen er der ingen der siger noget, vi smiler bare til hinanden og er uden at sige noget enige om at dette er vores lille hemmelighed.

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer