Moden med hund

Som jeg allerede har nævnt i tidligere historier, så er jeg nok lidt frækkere end den gennemsnitlige unge fyr og så glade som folk lader til at være for at høre om mine udskejelser, så ser jeg ingen grund til ikke at fortsætte mine historier.

I “Modne kvinder er de bedste” fortalte jeg om mit første møde med hvad der skulle vise sig at blive et langvarigt og enormt frækt bekendtskab. Denne gang vil jeg fortælle om en af de frækkeste ting vi har lavet sammen. Mit frække bekendskab, for dem der ikke har læst min tidligere historie er en super fræk tøs i starten af halvtredserne. En rigtig karrierekvinde, fraskilt og boende alene.

Denne dag havde vi besluttet os for at mødes hos hende. Det var en fredag og vi skulle ikke lave andet end at have sex hele weekenden. Hele dagen på arbejde havde jeg ikke haft andet en frække tanker i hovedet og jeg kunne ikke komme hurtigt nok ud af døren da det blev fyraften. Jeg kom hjem til hende og vi havde aftalt at jeg bare skulle gå bagom huset og om i haven, så ville hun vente på mig.
Og ventede på mig, det kan man da godt sige at hun gjorde. Det var midt om sommeren og for en gang skyld viste den danske sommer sig fra sin bedste side. Sikke et syn der mødte mig omme i haven. Der lå hun totalt nøgen og slikkede sol, hendes hud glimtede af solcreme. “kom og vær med” sagde hun, og det skulle jeg da ikke høre to gange. Jeg blev hevet ud af tøjet og smidt ned på et tæppe og fik den helt store omgang med solcremen. Det skal lige siges at hun bor et lille stykke uden for byen, så der var heldigvis ingen forstyrrende naboer. Da hun sad oppe på min ryg og masserede solcremen ind i min skuldre lænede hun sig helt tæt op til mig og sagde “Du spurgte hvordan jeg underholdt mig selv, nu hvor jeg bor herude helt alene. Prøv at blive liggende, så skal du bare se”. Hun forsvandt ind i huset og efterlod mig liggende nøgen ude på græsset.

Da hun kom ud fra huset bemærkede jeg at hun havde taget et hundehalsbånd på. Hun fløjtede og ud fra huset kom en stor og bamset labrador løbende. Hun forklarede at hun sammen med hendes eks havde trænet hundene til at når hun havde halsbåndet på, så var det hende der var tæven. Min pik var ved at eksplodere da hun lagde sig ned på græsset og hunden med det samme gik i gang med at slikke hendes fisse. “Kom her, din pik skal suttes” sagde hun i det hun hev mig hen til hende. “Bare rolig der er også noget til dig” fortsatte hun med. Der lå vi så, hende med min pik i munden og hunden imellem hendes ben. “Gå om og se om den er klar” bad hun mig. Jeg kunne se at pikken så småt var begyndt at titte frem deromme, så jeg hjalp den lige med det sidste stykke. Det var tydeligt at den var vant til at nogen rørte ved den. Jeg kunne ikke lade være og så snart pikke var helt fremme lagde jeg mig ned på alle fire og tog den i munden. Det var tydeligt at min vendinde nød synes, men nu var det altså hendes tur. Hurtigt fik hun sig vendt på alle fire, og hunden vidste hurtigt hvad den skulle lave. Det gik ikke mange sekunder inden den var oppe på hende og pumpede løs så safterne næsten sprøjtede. Hun nærmest hvinede en orgasme og kunne nærmest ikke få vejret. Det var et fantastisk syn. Jeg mistede hurtigt tidsfornemmelsen, men det var tydeligvis en øvet hund. Den hold betydeligt længere end den som kneppede mig.

Det var ikke kun hunden som var øvet for inden jeg så mig om havde hun taget hele knuden op i sin varme fisse. Det var simpelthen noget af det mest ophidsende jeg nogensinde havde set.
Da hunden langt om længe var kommet så meget ned at den kunne trække sig ud af hende, blev hun bare stående der på alle fire, svagt klynkende imens hun rystede den sidste orgasme af sig. Den chance lod jeg ikke gå til spilde og jeg gik på knæ bag hende, pressede mit ansigt op imod hendes fisse og begyndte at slikke blandingen af hendes varme safter og hunde spermen som dryppede fra hende. Hun blev tydeligvis overrasket, men havde bestemt ikke noget imod det. “Jeg får brug for en pause, men du vil helt sikkert synes om hvad jeg har til dig” sagde hun. Hunden var gået igen, den havde fået hvad den skulle have. En rigtigt velopdraget fyr. “Kom med ind” hev hun mig ind i huset sigende. Det var ikke kun hende som havde hygget sig med hundene fortalte hun. Hun åbnede en dør og ud kom endnu en hund, en krydsning af en art, mindst lige så stor som den anden hvis ikke lidt større. Hunden gik direkte hen til min stive pik og begyndte at slikke den. “Hun er altid klar på noget af det frække. Også veltrænet” fortalte hun. Der gik lige et øjeblik inden jeg fangede den og måbede bare da hunden vendte sig om om begyndte at knubbe sig imod min pik. Min veninde hentede en tube glidecreme frem og begyndte at smøre min pik ind, “Bare gå til den, hun elsker det” sagde hun og jeg tog forsigtigt fat i hundens bagparti. Jeg troede at det var løgn, men for fanden her stod jeg med pikken oppe i en super liderlig tæve. Tror virkeligt det har været topmålet af liderlighed, jeg har aldrig været så højt oppe og køre.

Hunden lod virkeligt til at nyde det. Hvis jeg stoppede begyndte den selv at rokke lidt frem og tilbage uden nogensinde at trække sig væk fra mig. Min veninde var gået på knæ bagmig og tog et stramt greb omkring roden til min pik, lige bag ved mine kugler, “Du vil vel ikke komme for tidligt vel?” Nej fanme nej, det her skulle vare så længe som muligt. Det var en fornemmelse som intet andet. Det var bare så frækt. Jeg pumpede stille og roligt min pik helt ind og næsten helt ud, hunden stod bare og nød det. Men intet holder evigt, og alt for hurtigt kom jeg i et brøl af en orgasme. Efter at jeg trak mig ud af tæven lagde den sig ned og slikkede sig selv ren inden den kom tilbage til mig igen og gned sig lidt op af min ben inden den gik ind ved siden af og lagde sig i sin kurv.

“Den kan hvist lide dig” sagde min veninde, imens hun gik på knæ foran mig. “Den trænger hvist også til en rengøring” sagde hun og begyndte at slikke hundens safter og min sperm af min pik. Jeg kan ofte komme flere gange hvis jeg får lov til at holde en lille pause, men ikke denne gang. Pause var ikke noget jeg skulle bruge. Jeg hev hende med ud i haven igen, “Vi er ikke færdige” sagde jeg og hev hende op på terassebordet.
Der lå hun så, hendes store tunge bryster lå flade og smukke imens hun lå der på ryggen. Jeg sagde ikke noget, hev bare fat i hendes ben og begyndte at kneppe hende som havde jeg samlet hele verdens liderlighed på et sted. En fordel havde det havft at jeg lige havde afleveret et kæmpe sprøjt i mit livs orgasme, min pik var nærmest følelsesløs, men den blev bare ved med at være hård. Jeg kneppede og kneppede i takt med at hun stønnede den ene orgasme ud efter den anden. Da jeg efter hvad der føltes som en mindre evighed kom i en ny orgasme nåede jeg lige at trække mig ud, jeg vil se om jeg stadig kunne sperme. En lille skuffelse var det dog, det var meget begrænset hvad der kom ved den omgang. “Bare rolig sagde hun, du har knap været her i to timer. Vi har hele weekenden” sagde hun i det vi gik ind for at tage en velfortjent tur i boblebadet.
Sikke en weekend det skulle blive *SF*

Og lige som før… hvis der er nok folk der lader til at synes om min historie, så kommer der måske mere.

«
»

Ét svar til “Moden med hund”

 1. panden Avatar
  panden

  🙂 endnu frækkere end den forrige. Vildt at så fræk en adfærd er prøvet. Jeg havde gået til i ekstase.. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer