Min hustru gjorde mig til hanrej

En tirsdag før jul var jeg i København. Min dejlige hustru var hjemme fra arbejde, da vores yngste var syg. Dagen i forvejen havde en af mine kammerater ringet og spurgt, om han måtte komme forbi en af dagene med en fremviser, han havde lånt. Det måtte han selvfølgelig godt, men jeg fortalte ham, at jeg ikke var hjemme dagen efter, så han måtte lige ringe for at være sikker på, at han kunne aflevere apparaturet, hvis det blev tirsdag.

Min kammerat har aldrig lagt skjul på, at han synes, min hustru er dejlig – og at han gerne vil have hende en dag. Det ved min hustru godt, så der er altid lidt erotik i luften, når de mødes. Men da han har lovet sin kvinde ikke at tage kvinder i vennekredsen, så var tanken om, at han ville tage min kvinde mere en lysten drøm, end noget, der vil blive ført ud i livet.

Men jeg skulle ændre min opfattelse, den tirsdag, opdagede jeg, da jeg sad i toget på vej hjem om aftenen.

Jeg fik en kryptisk sms fra min hustru, som tydede på, at der var sket noget. Jeg tænke straks, at min kammerat havde benyttet lejligheden til at komme forbi, mens jeg ikke var hjemme – og så forsøgt at komme i lag med hende, uden at hun ville – og derfor havde smidt ham ud.

Men det viste sig, at det bestemt ikke var sådan det hang sammen. Ved at stykke sms’er sammen fra både min kammerat og min hustru – og det hun fortalte om natten – var historien nogenlunde som følger:

Min kammerat havde ringet lidt over middag på vores hjemmetelefon. Min hustru havde taget telefonen, og svaret, at han gerne måtte komme forbi, da hun var hjemme med et sygt barn.

Mens hun talte med ham, havde hun mærket en varm og pirrende fornemmelse i sit skød. Da hun havde lagt røret, var hun gået op i soveværelset for at finde noget andet tøj – specielt undertøj. Hun havde stået og betragtet sig selv i spejlet for at sikre sig, at hun så tilpas fristende ud i de røde og nærmest gennemsigte trusser og bh, som hun havde købt ugen før.

Hun var bestemt ikke utilfreds med, hvad hun så i spejlet – og var spændt på, hvordan det ville udvikle sig, når han ringede på døren.

Der var gået en lille times tid, da det ringede på døren. Min hustru åbnede og bød ham indenfor. Efter hvad hun selv har fortalt, bød hun ham på kaffe i køkkenet. Hun havde siddet på bænken og snakket, mens han havde siddet på en stol. Han havde set på hende på en måde, så hun ikke havde kunnet sige nej, da han lagde sin hånd på hendes lår. Hun var rykket lidt, så han kunne rykke over ved siden af hende.

Min kammerat havde ladet sin hånd rykke helt op mellem hendes lår, hvor efter hun var begyndt at sukke. De havde kysset lidt, og han havde fået en hånd op under hendes bluse, hvilket havde fået hende til at sukke af lyst. Min kammerat blev mere modig og fik en hånd ned i hendes trusser, hvor han mærkede, at hun var blevet godt våd. Han sagde senere, at hun havde været nem at plukke – som en moden blomme.

Min hustru havde været mere end almindelig pirret af situationen. Pladsen på bænken i køkkenet blev for ubekvem, så de listede ind i stuen i den bløde sofa. Da jeg sad og sms’ede med min kammerat i toget, fortalte han mig, at hun havde smagt godt og at han havde nyt at gramse min hustru på brysterne og bide i hendes brystvorter.

Jeg fandt ud af, at min kammerat ret hurtigt havde fået pillet det meste af tøjet af hende, så hun kun var iført de røde gennemsigtige pikanterier, som hun havde på for at glæde min kammerat.

De havde kysset og krammet i sofaen, og på et tidspunkt havde min kammerat rejst sig med pikken strittende lige ud. Min hustru havde set op på ham, hvorefter han havde grebet hende om nakken og sagt til hende, at hun skulle slikke pik på ham. Hun havde gjort sig rigtig umage, så han ikke havde haft noget at klage over, har hun efterfølgende fortalt mig.

Efter slikketuren, havde det været hendes tur til at mærke en varm tunge. Da min kammerat havde smagt på hende et stykke tid, ville han kneppe hende. Uden så meget hensyn til hende, havde han lagt sig ind over hende og fået pikken op i hendes våde og villige fisse.

Han havde stødt godt og dybt i hende, og da han skulle til at komme, havde han trukket sig ud og sendt sin sperm ud over hendes bryster og mave.

Jeg må indrømme, at jeg blev ekstremt pirret og liderlig, da jeg fandt ud af, at min kammerat havde bollet med min hustru, mens jeg ikke var hjemme.

«
»

Ét svar til “Min hustru gjorde mig til hanrej”

 1. Ole Avatar
  Ole

  ku godt være mere fræk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer