Hævn

”Hævn”… det var ordet, der kørte rundt i mit hoved, mens Kim og jeg kørte tilbage mod Næstved.

Da vi holdt for rødt, gik der 2 unge bredskuldrede mørklødede fyre over foran os.

Kim har altid været sådan lidt skabsracist, men på en lidt underlig måde. Han bryder sig ikke om de mørkhudede, men han snakker tit om, han gerne ville se sådan en flok ”perkere” gruppevoldtage mig.
Vi har et forhold, hvor jeg er hotwife, og han er hanrej (cuckold). Det er en helt klar organisering, der tilgodeser os begge, men ind imellem, får han et lille oprørsudbrud; episoden på Avnø var en revolution, og revolutioner må man slå ned, hvis man vil beholde magten!

”Det skulle fandme være sådan 2 perkere, der havde røvpulet dig, så de havde vendt vrangen ud på dig” sagde Kim med et veltilpas smil. Jeg nøjedes med at nikke lidt for mig selv, mens jeg tænkte på, om vi havde nogle isterninger, jeg kunne pakke i et viskestykke og sidde på, når jeg kom hjem.

Da vi ankom hjemme, troede Kim, han skulle have fisse, men for første gang i mit liv, var jeg så øm, jeg måtte sige: ”Hvis du rører mig, bider jeg dig i pikken, så du ikke kan noget en hel måned”. Kim gik storgrinende ind og satte sig til at se fjernsyn. I bedste Carl Mar-Møller stil tog han lige en kold øl med.

Jeg fik lagt lidt is på, og så lagde jeg mig på sengen og tænkte på, hvad der var sket. Men ordet ”hævn” blev ved at dukke op.
Jeg vågnede ved Kim stod og grinede: ”har du tisset i sengen”.
”Satans også” tænkte jeg, for isen var smeltet ud i sengen. Men det gode var, jeg ikke var øm mere.

Jeg havde brug for omsorg. Hvad kunne være bedre end min bedste veninde Carolyn, også kaldet Caro.
Caro og jeg har kendt hinanden i flere år. Caro har aldrig fået nogen børn, og jeg synes, hun har verdens smukkeste fisse. Hun er bi ligesom jeg, og vi gør virkelig hinanden godt. Caro er psykolog, og hun ville have været Freuds yndlingselev, hvis hun havde levet dengang.
Caro og jeg mødtes i hendes lille lejlighed i Næstved centrum. Efter en times fælles erotisk udfoldelse, lå vi og slappede af, mens vi nød hinandens varme og nærhed. Det kan godt være, der findes mænd, der kan være til stede i nuet, men på en eller anden måde, er vi piger som en person, når vi ligger sammen efter elskov.
Jeg fortalte Caro om min oplevelse. Hun grinede og smilede på de rigtige tidspunkter, og hun lyste op, da jeg sagde: ”det skal han have igen på en eller anden måde… hævn”.

Caro og jeg lavede plan ”Snedig gris”. Det her skulle virkelig komme bag på Kim!

En uges tid efter, da Kim kom hjem fra arbejde, havde jeg en overraskelse til ham. Han var lidt nervøs, da jeg fortalte ham, det var min hævn for hans utilstedelige opførsel på Avnø Lydigt fulgte han med op i soveværelset, hvor jeg lænkede ham til en stol, vi har til netop samme formål.
Der sad han så! Nervøs, men spændt…
Caro kom ind. Hun var i den frækkeste sygeplejerske uniform, vi havde kunnet finde. Hun var gudesmuk, og jeg kunne bare se, hvordan Kim åd hende med øjnene.
Vi startede vores lille show, hvor jeg var den stakkels lille pige, der var blevet skampulet sønder og sammen af 2 slemme slemme mænd. Sygeplejersken tog mig under kyndig behandling, og det varede ikke længe, før showet kørte på autopilot, og vi bare nød hinanden, mens stakkels Kim måtte sidde og se på. Se på Caro slikkede min fisse, mens hun fingerkneppede mig. Det er helt suverænt, når man bliver fingerkneppet på den måde, at fingrene presser ned på bagsiden af fissen. Når den side trykkes, giver det samme følelse, som når en stor pik knepper en. Når det så er en pigetunge, der kyndigt leger ”sommerfuglens dans over blomsten”, så eksplodere verden i en vellystig orgasme.
Til sidst var vi filtret ind i hinanden, og jeg var så tilfredsstillet, jeg næsten fløj ovenpå sengen.

Så startede min mobil med at ringe, og den blev bare ved. Til sidst stod jeg op, og da jeg smuttede forbi Kim, tørrede jeg ham lige under næsen med mine fingre, der var våde af Caros safter.
Kim var så liderlig, og bulen i hans bukser måtte da simpelthen gøre ondt. Jeg gik ind ved siden af og tog telefonen.

Mens jeg var væk, kikkede Caro på Kim. ”Kunne du lide showet” spurgte hun.
Kim både stammede og savlede, da han svarede ”ja!”
”Hvor er det synd for dig, du skal sidde der” sagde caro. Hun smuttede op ad sengen, og over til Kim. ”Tror du Gitte bliver sur, hvor jeg giver dig en sutter… det er sgu da synd for dig, du bar skal sidde der” sagde hun stille til Kim.
Kim mente bestemt ikke, jeg ville have noget mod, Caro gav ham et blowjob.
Jeg stod og kikkede, da Caro lynede Kims bukser ned. Det sagde næsten ”swoing” da Kims pik sprang ud. Jeg så, hvordan Caro lod sin tungespids begynde at kærtegne Kims pik. Meget forsigtigt rørte hendes tungespids ved han pikhoved, og gled videre til strengen, hvor jeg ligefrem kunne se, hvordan hun satte mere tempo på og trykkede lidt hurtigere. Kim reagerede, og jeg kunne se, han var ved at eksplodere.
”Hvordan er det nu med liderlige patienter og sygeplejersker” spurgte Caro. Hun kikkede op på Kim, der bønfaldt hende: ”vil du ikke nok fortsætte”.
”Ved du, hvad en hundesnude er?” spurgte Caro. Kim gloede undrende på Caro og svarede ”nej!”.
Caro kørte sin smukke feminine hånd op og ned ad skaftet på Kims pik, og man kunne se det blå pikhoved komme frem. ”BANG” sagde det, da hun havde kørt forhuden ned til roden, og pikhovedet var helt blottet. Hun klaskede han en flad hånd lige på spidsen af det blottede pikhoved, mens hun med sin engleblide stemme sagde: ”se sådan får man hunden til at trække snuden til sig!”.
Jeg ved ikke, hvordan jeg skal beskrive de lyde, der kom fra Kim, men det var ikke jubelhyl.

Jeg kom ind og spurgte undrende: ”hvad sker der her?”.
”Kan du ikke holde pikken fra mine veninder” spurgte jeg Kim, der var kobberrød i hovedet.
Jeg vendte mig om til Caro, og vi mødtes i et langt tungekys. ”Tak min skat, det var skønt” sagde jeg, og fik det smukkeste smil tilbage.
Kim fik lov at sidde og kikke på, Caro tog sit tøj på og gik. Hun smilede triumferende, da hun strøg forbi Kim. ”Hej hej tøsedreng” sagde hun smilende, og som en blid sommerbrise, var hun væk!

Jeg løsnede Kim, og satte kursen mod stuen. Jeg vendte mig lige om og sagde: ”der er isterninger i fryseren”, og så gik jeg ind i stuen og satte mig med en varm kop kakao.
Kim lagde sig bare på sengen i fosterstilling, og da jeg et par timer senere lagde mig ved siden af, hylede han som en hund, da jeg gav hans pik et lille klem. Det var sgu lidt skægt!

Men som sagt, så drejer hævn sig om ting, der kommer bag på en. Nu gik Kim rundt med den fejlopfattelse, han havde betalt sin gæld ud… men det var slet slet ikke tilfældet!

Som sagt, er jeg hitwife, og Kim min hanrej af en kæreste.
Jeg fortalte Kim, at jeg havde en aftale med et par fyre, der ville ordne mig sådan for alvor, og han da skulle have lov at kikke på!
Vi havde lejet et sommerhus på Møn. Det havde været en hyggelig dag, og da mørket faldt på, skulle vi lege.
Legen var, at de 2 fyre ville komme og bryde ind. De ville binde Kim, og så ville de voldtage mig for øjnene af Kim. Setuppet var, at de truede med at gøre Kim noget, hvis jeg ikke makkede ret, så for ikke at Kim skulle lide overlast, måtte jeg tilfredsstille dem på enhver måde.

Kim blev lidt overrasket, da terrassedøren blev flået op, og 2 muskuløse unge perkerfyre stormede ind. I løbet af ingen tid, havde de bundet Kims arme på ryggen, og han blev lagt på gulvet. Benene bandt de ud til begge sider, så han ikke kunne rulle nogen steder hen.
Der lå han så, på maven med armene bundet stramt på ryggen (han beklagede sig over, det var for stramt), og med benene let spredte på grund af reb til brændeovnen og en stor sofa. Kim kunne ikke bevæge sig.

Først forlangte de, jeg skulle strippe. Jeg strippede, og de sad pænt og kikkede som de 2 store knægte, de var. Der var ingen tvivl om, det var dem, der havde magten, men de var samtidigt meget respektfulde. Måske det også hjalp, jeg havde lovet dem mere, hvis de gjorde det godt, og spillede deres rolle godt.

De hed Amir og Omar.
Amir mistede alligevel hurtigt tålmodigheden, og snuppede fat i mig. ”Kom her og sut min pik, din danske ludertøs”. Der var ikke noget, jeg hellere ville, men jeg gjorde lidt modstand. ”Jeg fucking smadre ham din mand, hvis du ikke gør, som jeg siger”. Jeg klynkede: nej, jeg skal nok… i må ikke gøre ham noget”.

Jeg begyndte at sutte Amirs flotte chokoladestand. Den var simpelthen jernhård. Tror aldrig, jeg har mærket en pik, det var så stiv og hård, og med en dejlig størrelse XL.
Omar fumlede lidt, og så kunne jeg mærke hans pik mod mine skamlæber. ”Jeg er slet ikke våd nok” protesterede jeg. Han spyttede på sine fingre, og så kørte han stille og roligt fingrende ind i mig. Min fisse nærmest kogte. Ligesom Omar skulle til at trænge ind, råbte Kim: ”han skal have kondom på”.
”Fuck” sagde Omar, og så blev der kæmpet med kondomet. Der gik ikke længe, så kunne jeg mærke, han var på vej igen. Hans pik var noget større end Amirs. Det var den ubeskrivelig superfølelse, da min fisse blev presset og udvidet af den unge virile pik. Jeg kunne slet ikke lade være med at stønne højt, hvilket tændte Amir.
”Jeg vil røvpule den lille luder” sagde Amir. ”Jeg er sgu da først lige kommet i gang” brokkede Omar sig. Der var en lille ordveksling på et sprog, vi ikke forstod, og så flyttede Omar sig, så Amir kunne komme til.
Amir var lynhurtig med kondomet, og jeg mærkede lige en finger i røven, og så var jeg åbenbart smurt godt nok, for så kom han med pikken; fuck, hvor det kunne mærkes helt op i maven! Omar havde flået kondomet af, og han holdt mine hænder, mens han pressede sin pik ind i min mund, så jeg var bange for at få strækmærker i mundvigene. Han synes ikke det var specielt godt med at presse pikken i bund, men jeg kunne se, han fandt det helt vildt frækt, når han kunne se, min mund var fyldt, og pikken lavede en kæmpebule i min kind; lidt skuffende, når man som jeg er ekspert i ”deep throat”.
Jeg ved ikke meget bedre end at blive taget på denne måde. Jeg kunne mærke, jeg måtte beherske mig, for ellers glippede planen, og jeg endte med bare at få tilfredsstillet mig selv; det var bare ikke nemt, for jeg nød det virkelig.
Så kom de forløsende ord fra Amir: ”Jeg har altid drømt om at tage en røvmødom… prøve en røv, der ikke er kørt til”.
Omar svarede grinende: ”Nej tak, men hvad med ham danskersvinet der?”.

Det var meget tydeligt, Kim ikke brød sig om den drejning, der skete i samtalen. Han lå der midt på gulvet, men forsøgte at blive usynlig.

Amir kikkede på Kim.
”Har du prøvet at få pik i røven?” spurgte Amir Kim. Kim sagde ingenting!
Kim lå på maven med hænderne bundet stramt på ryggen. Hans ben var let spredt af de 2 reb, så han kunne ikke bare dreje rundt. Man kunne se på hans stramme t-shirt, han trak vejret noget hurtigere end normalt.
Det virkede pludselig som om, Amir var opslugt af Kims røv. Kim havde cowboybukser, og et bredt Harley Davidson læderbælte på. Bukserne sad perfekt på hans røv, synes jeg!

Amir rejste sig op, og gik over til sine bukser. Kim fulgte ham med øjnene, men han kunne ikke se, hvad det var, Amir hentede.
Amir gik bag om Kim, og stillede sig over ham. Pludselig bukkede Amir sig ned, og tog fat i buksekanten og bæltet, og med en hånd, trak han Kim lidt op fra gulvet. Kim nærmest hvinede: ”Nej… hvad fanden har du gang i?”.
Der lød et klik, da Amir foldede en enhåndsbetjent foldekniv ud. Der blev fuldstændigt stille i rummet, og Kim blev helt slap i kroppen.
Med et snuptag skar Amir bukselinningen og bæltet over, så Kim faldt ned mod gulvet, og hans bukser revnede helt ned midt på det ene lår.
Der var nu frit udsyn til Kims røv i et par Björn Borg trusser. Amirs fingre samlede stoffet, der dækkede Kims røv, og med et hurtigt snit tværs over stoffet, sad Kims underbukser nu kun som en elastik om livet; røven var fuldstændigt blottet.
Kim havde fået sundet sig lidt, og nu vred han sig som en ål.
Omar smed en rund hynde fra armlænet på sofaen over til Amir. Amir fik den bakset ind under Kims hofter, så røven var hævet. Kim hvæsede og spruttede: ”Du gør det ikke, du gør det ikke… jeg går amok!”.
Amir fremtryllede en tube glidecreme, og så tog fanden ved Kim. Omar rejste sig og satte sine knæ på Kims skuldre, så Kim blev presset ned mod gulvet.
Amir fugtede ikke sin finger. Han satte tuben ned mod Kims røvhul, og så pressede han creme ind. Kim nærmest skreg: ”Nejjjjjjiiii!”. Kim kunne intet gøre, med Omar siddende og presse ham ned, han var chanceløs, og det pirrede mig så vild meget, jeg ikke kunne lade være med at sidde og pille ved mig selv. Safterne tapløb ud af mig!
Så gled Amirs første finger op i Kim. Kim vred sig, og så forsøgte han at bide Omar. ”KLASK – KLASK” to megarøde hænder trådte frem på Kims røv. Omar gav ham simpelthen smæk, så det gav genlyd i stuen. Jeg kunne se, hvordan Kim bed det i sig. Før Kim vidste af det, var der 2 fingre, der kneppede hans røv.
At Amir var håndværker, det var tydeligt, da han med tænderne og en hånd evnede at få åbnet en kondom, og med en hånd fik det på. Kim genkendte tydeligvis lyden, for han blev urolig igen.
”Du gør det satme ikke… DU GØR DET IKKE!” Kim tryglede om at slippe. Amir og Omar nød tydeligvis den magtsituation, de var midt i.
Jeg kunne se, hvordan Amir spredte fingrene mere og mere, mens han fingerkneppede Kims røv. Så satte han det store fede pikhoved ned mod Kims hul. Man kunne se, Amir pressede på for at få pikken ind, mens fingrene gled ud.
Kim spændte imod. Hans baller var fuldstændigt spændte, og han vred sig så meget som muligt. Min kære lille kæreste kæmpede virkelig for sin anale mødom.
Pludselig nev Amir Kim i bagsiden af overarmen. Kim skreg: ”Av!” og glemte i et kort sekund at spænde ballerne. Det var det sekund, Amir skulle bruge. Med et brutalt stød, gled den store fede pik op i kim, der blev først helt stiv, og så helt slap, og der lød et: ”urmmmhhhhh… nejjjiii”.
Amir og Omar jublede. ”Hørte du ham… han kan fucking li det, den lille faget” grinede Omar.
Stille og roligt pressede Amir sin pik i bund. Det var fascinerende at se på.
Omar rejste sig op og kom over. Hans pik var stivere og hårdere, end da jeg suttede ham tidligere!

Amir begyndte at kneppe Kim. Stille og roligt, kørte pikken som et stempel ud og ind af Kims røv.
Kim klynkede: ”stop… for helvede… det gør ondt for helvede… åhhe nej stop nu”.
Der var intet i verden der kunne få Amir til at stoppe. Man kunne se, det gik hurtigere og hurtigere.
Kim lå og jamrede, og det var en fornøjelse for mig, at kikke på den lille skiderik, der var så kry ude på Avnø, og som nu fik sin bekomst. Omar havde sat sig i stolen, og stille red jeg ham, mens jeg kikkede på Amir og Kim.

”Åhhh… stop… åhheee… avvvv… stop… åhhe ja jaeee!”.
Alt gik i stå, og der var helt stille. Den lille bøsserøv var begyndt at kunne lide det!
”Fucking hør ham, han elsker pik i røven, den lille bøsse” jublede Omar.
”Nej…NEJ, det er ikke sådan” hylede Kim.
Vi hylede af grin alle, undtagen Kim, der var helt ude af den. ”Det er ikke sådan for helvede” og der var gråd i hans stemme.

Amir fortsatte med endnu større kraft og hastighed, og Kim kunne nu slet ikke lade være med at stønne højt, og det var tydeligt, at uanset hvor meget han benægtede og strittede imod, så kunne han ikke lade være med at nyde det på en eller anden måde.

”Han har sgu da ståpik, det lille svin” lød det pludselig fra Omar.
Ganske rigtigt, så kunne man takket være den runde hynde under hofterne se, at Kim havde en gigantisk stådreng.
Jeg hoppede af Omars ellers dejlige pik, og røg over til Kim.
Mens Amir skampulede Kims røvhul, fik jeg fat og Kims pik, og begyndte at spille den af på ham i takt med han blev pumpet i røven.
Kim kunne slet ikke styre det længere. Han stønnede og småskreg, mens hans hænder skiftevis lukkede og åbnede sig hjælpeløst.
Amir bankede løs, og nu da jeg var så tæt på kunne jeg se, at kondomet var sønderrevet, og der kun var elastikken omkring pikroden tilbage.
Det var så vildt at opleve, da Amir kom med et brøl; pumpede sin fede sperm op i Kims røv. Da Kim mærkede det, tabte han al kontrol, og han hylede som en tøs, mens spermen væltede ud på gulvet fra hans pik.
Amir rejste sig grinende, og viste stolt sin pik til Kim. Kim synes tydeligvis ikke, det var så fedt, han havde en anden mands sperm oppe i sig; han var meget alene med sin overbevisning. Amir gik ud på toilettet for at vaske sin pik.
Kim bad om ikke jeg ville løsne ham. Jeg måtte bedrøve ham og fortælle, det hele kun lige var begyndt.
Jeg lagde mig på ryggen, så Kim kunne se lige op i min fisse. Omar lagde sig over mig med sin enorme store pik lige ud for min fisse.
”Ikke uden kondom” sagde Kim. ”Det er vores aftale” slog han fast.
”Du løb fra en aftale, og nu er det min tur” sagde jeg smilende. ”Jeg skal have perkerpik, og du har fået perkersperm op i dig, og nu er det MIN tur… men du skal også få fornøjelse af det” grinede jeg.
Jeg kunne mærke helt op i mellemgulvet, da Omar gled i bund i første hug.
Omar pumpede løs, og jeg nød det i fulde drag. Kim lå, så han ikke kunne undgå at følge med. Amir var kommet ind igen, og hvis ikke Kim kunne se, hvad der skete, så var Amir en fantastisk speaker.
”Først fik hun strækmærker i mundvigene, men nu får hendes fisse strækmærker… kan du se det vatpik bøsserøv?” sad Amir og snakkede til Kim.
Jeg kunne mærke, når Omars pik ramte bunden i min fisse. Det er en helt særlig fornemmelse, når det er en fed pik, der gør det i forhold til en lang tynd. Omar lavede nogle korte stød, og så gik han i bund, og så korte stød. Det var ligesom en fast rytme, der bare steg i intensitet.
Jeg kunne mærke orgasmen var på vej. Rullende som en kæmpebølge af velvære ramte den mig, startende fra underlivet skyllende og gennem kroppen.
Omar kunne mærke mine skedekramper, og han mens min orgasme stille rullede ud af kroppen. Det var en skøn fornemmelse at mærke hele hans krop blive spændt, og for lige at mærke det hele, bordede jeg mine kunstige negle i Omars røvballer, så han trykkede sig ind til mig og blev der, til hans pik havde pumpet mig fuld af hans safter.
Det var en slap dryppende pik, han trak ud af min fisse. Kim skulede surt, men han skulle få noget at surmule over.
Som en krabbe strøg jeg over til Kims ansigt med min gennemkneppede og sæddryppende fisse.
”Slik min ren… lab perkerspermen i dig  som en tøs” kommanderede jeg.
Kims øjne var som tekopper. ”Det gør jeg satme ikke!” sagde han.
Jeg kikkede på ham og sagde stille og roligt: ”Der er 2 løsninger her! Du slikker mig ren og sluger hver en dråbe af den perkersaft, du så ofte har snakket om, eller Omar skampuler dig, så du hænger i laser…”.
Kim kikkede op på Omar, der stod med sin hestepik og et forventningsfuldt smil!
Amir sagde: ”Han er kørt til, og der er masser af smørecreme, så det er bare at gå til ham, min ven… og han er sgu stadig stram”.
Der var ingen tvivl om, Kim gjorde sig nogle hurtige tanker, og tankerne på hans røvhul, der helt sikkert var ømt som langt ned i helvede overbeviste ham om, hvad han skulle.

Der var vild jubel, da Kim begyndte at slikke. Det gik lidt trægt til at begynde med, og der var nogle opkastningstendenser. Jeg filtrede mine fingre godt ind i Kims hår, og så styrede jeg slagets gang, så han fik det hele med. Jeg klemte og klemte med fissen, så jeg fik de sidste dråber ud. Kim havde sperm i ansigtet. Jeg synes det var synd for ham, han skulle gå glip af noget, så jeg gav ham besked på at slikke sig godt om munden. Der var stadig lidt tilbage, og det skulle han få lov at ligge og nyde!

”Det her skal du godt nok få igen” lød det pludselig fra Kim. Det var tydeligt, han mente, seancen var overstået.
”Hvad sagde du?” spurgte jeg.
”Du skal nok få det her igen… med renters rente” svarede Kim og kikkede op.
”Det tror jeg, du skal glemme” lød en sød og blid kvindestemme. Caro var kommet ind i det rene bare ingenting, med et videokamera.
”Nu skal du høre godt efter lille Kim” sagde hun. ”Jeg har den vildeste film, hvor du ligger og nyder, at blive kneppet i røven af en ung perker, og bagefter kan man se, hvordan du sluger en anden fyrs safter… den videofilm kommer på nabosex.dk hvis du så meget som overvejer at hævne noget som helst; kend din plads vatpik!”. Caro har altid været god til at formulere sig!

Nu så Kim for alvor fortvivlet ud. Det gik op for ham, det hele var et veltilrettelagt baghold, og han var nu for alvor sat skakmat.
”Slip mig nu fri… jeg skal nok gøre, som jeg plejer… undskyld søde lille Gitte” forsøger Kim sig.
”Slippe dig fri” jeg smilede, ”nej, det er nu, fornøjelserne starter for os” sagde jeg sødt.

Caro og jeg mødtes i et langt lidenskabeligt kys. Sammen gik vi ind i soveværelset fuldt af vores 2 tyre, der de næste timer skulle tilfredsstille vores trang til mænd.
Caro havde aldrig prøvet at blive taget i begge huller på en gang, og det skulle prøves.
Hun lå hen over Omar, der havde sin store pik langt oppe i hendes fisse, der virkelig så ud som om, den ville revne. Han havde lagt Caros arme over kryds bag hendes ryg, og han holdt hende stramt ind til sig, ved at holde godt om hendes håndled. Hun lå som i en skruestik, og Amir var blid som en engel; helt i modsætning til, da han kneppede Kim.
Jeg har hørt Caro komme mange gange før, men det var en helt ny lyd. Det lød som om hendes orgasme startede ude i tæerne, og rullede som et eksprestog op gennem hendes krop. Hun skreg sin orgasme ud, så jeg var bange for, hun skulle komme noget til. Jeg lå og så de 2 pikke, der kørte skiftevis ud og ind som stemplerne i en motor. Det var som om, de slet ikke havde lyst til at komme, før de havde kneppet Caro fra sans og samling, hvilket lykkedes til fulde. Caro lå som en slap karklud, da de trak sig ud.

Jeg lå klar til at modtage deres sperm. Jeg elsker simpelthen smagen og følelsen af den varme saft. De lå på knæ på begge sider af mig, mens de malkede deres pikke for saft.
”Kom nu perkere, gi mig jeres perkersperm… fyld min mund med jeres safter” råbte jeg højt, så Kim der fortsat lå hjælpeløs inde på gulvet kunne høre, hvad der skete; at jeg fik det, han så gerne ville have.

Omar og Amir kom ikke i sprøjt. Det var simpelthen en tyktflydende flod af sperm, der løb fra deres store flotte pikke og ned i min mund.
”Del lidt med mig” sagde Caro, og vi lå og pjattede med fyrenes sperm. Vi var helt klistrede til i ansigterne, men jeg havde da fået slugt så meget, min værste ”blodtørst” var slukket.

Vi fortsatte med at kneppe en times tid mere, hvor ord som ”perkerpik”, ”perkersperm” og ”liderlige danske luderfisse” var flittigt brugt, så Kim kunne følge med; sikken nogle billeder, han må have haft på sin indre skærm.

Caro kørte først, og straks efter kørte fyrene. Caro viste Kim, hun tog filmen med… Da de alle var kørt, tog jeg en kniv og løsnede Kim.

I bedste Carl Mar-Møller stil hentede jeg mig et glad koldt hvidvin, og satte mig i sofaen, med benene oppe på bordet.
Kim kunne næsten ikke bevæge armene, og da han kom op og stå, løb spermen fra hans røvhul. Han måtte holde en hånd under, og løbe ud på toilettet.

Der gik en halv time, før han kom ind. Han var meget tavs og næsten krybende.
”Kom herover lille skat” kaldte jeg. Han kom over, og vi puttede lidt ind til hinanden i sofaen.
”Jeg har lyst til dig” hviskede jeg i hans øre.
Han blev bare så glad, og inden længe lå jeg på ryggen, og han tog mig i den gode gamle missionærstilling.
Vi tungekyssede vildt og intenst, og jeg kunne mærke, han var lige ved at komme. Ligesom Kim kom, pressede jeg 2 fingre op i hans røvhul, så han i en blanding af smerte og vellyst kommer i den vildeste orgasme, jeg nogensinde har oplevet Kim få.

”Hvem bestemmer her?” hviskede jeg i hans øre.
”Det gør du…du bestemmer!” svarede Kim, mens han presser sig ind til mig.

Forfatter: [email protected]

«
»

Ét svar til “Hævn”

 1. Christian54 Avatar
  Christian54

  Jeg ville gerne være Kim der på den måde fik den søde hævn at føle uden mulighed for mildhed eller blidhed fra niggerne og den dejlige ikke røvkedelige tøs der ejer handyret nu og for altid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer