Min hustru ville gå hele vejen

For et par uger siden var jeg sammen med min hustru til en stor fest sydpå. For at undgå at skulle køre i bil, så den ene af os skulle holde igen med de våde varer, havde vi lejet et sommerhus et par kilometer vær fra stedet, hvor festen foregik.

Det var blevet lidt ud på eftermiddagen, inden vi kom hjemmefra. Min hustru havde været i byen aftenen i forvejen og var først kommet hjem ved halvtre-tiden – og var som så mange gange før sulten efter mand. Det var blevet til et frækt knald, hvor hun blandt andet have fortalt, at hun havde tænkt på, om jeg havde nogle frække planer, når vi nu skulle til fest sydpå – tæt på, hvor en af mine kammerater bor. På vej hjem fra en tur til Amsterdam i foråret, havde hun indvilliget i at lade sig kneppe af ham – mindst tre gange – så her var muligheden for at han kunne komme på hende – og få sin store pik op i hende – for førstegang.

Det havde jeg nu ikke, sagde jeg. Indrømmet – jeg havde undersøgt mulighederne, men de var små – så lidt var der om det, jeg sagde.

Nå, men vi var på vej, fandt vej til sommerhuset og nåede at klæde om. Min hustru så udfordrende ud i en blå kjole, hvilket hun godt vidste og derfor havde understreget med at lægge en pirrende make-up.

Festen forløb uden de store oplevelser. På vej hjem fra festen – klokken var vel henad halv tre – fortalte min hustru, at hun havde danset med an af sine gamle kærester, som hun en sen nattetime havde elsket med hjemme hos os, mens jeg lå og som.

– Uhm, jeg kunne genkende hans duft, og tænkte på, at ham havde jeg elsket med, sagde hun til mig.

Jeg vidste godt, hvad der var sket den nat – at hun havde nydt det…

Da vi kom tilbage til sommerhuset, var der kun én ting at gøre. Få tøjet af hende og kneppe hende på spisebordet. Som sagt, så gjort. Min hustru var varm, våd og villigt. Lige til at bedække – og hun var klar til hvem som helst…

Hun lå bare helt åben på ryggen og klar til at modtage en pik. Hun var vildt oppe at køre og spurgte pludseligt. om jeg havde nogle frække tanker, nu vi var i nærheden af Aabenraa, hvor min kammerat boede. Ham, hun havde indvilliget i at lade sig bedække af, da vi dyrkede hed sex i nattoget hjem fra Amsterdam i påsken.

Jeg fortalte, at jeg hvade fået fat i ham – og at jeg var meget velkommen til at komme forbi med hende. Så ville han gerne stikke sin pik i hende…

Mine ord gjorde hende om muligt endnu mere liderlig. Hun stønnede og ville høre mere om, hvad jeg havde aftalt med min kammerat.

Jeg forklarede, at hun skulle være nøgen – eller næsten nøgen. Hun skulle møde op i sorte selvsiddende nylonstrømper og sko – ikke andet. Jeg ville give hende bind for øjnene, så hun ikke ville kunne få mulighed for at se ham. Op vej fra sommerhuset i bilen og ind til vi stod i hans lejlighed, måtte hun godt have sin lange frakke på – men ellers skulle hun være nøgen indenunder….

Hun var helt væk lyst og liderlighed, mens hun lå på ryggen på bordet i sommerhuset med åbent underliv og fik pik – og tænkte på, hvad der ventede hende.

Nattens bolleri endte med, at hun kom i en orgasme af de helt store. Hun stønnede og klynkede, mens hun vred sig af lyst.

Da hun var kommet, trak jeg mig ud af hende. Jeg ville selv nyde opstemtheden og hendes udløsning, mens jeg selv var utilfredsstillet.

Om morgenen, da vi vågnede, var jeg spændt på, om hun stadig var indstillet på, at det var dagen, hvor jeg skulle overlade hende til min kammerats lyster, så han endelig kunne få sin pik i hende. Det, han og jeg havde snakket om så mange gange.

Det var hun…

Min hustru var våd og varm, da hun vågnede. Hun spurgte til aftalen – jeg sagde, at jeg havde fået kontakt med ham, så alt ville blive som aftalt.

Mens hun badede, lagde jeg et par selvsiddende strømper frem, hendes højhælede sko – og hendes overfrakke.

Jeg råbte til hende, at jeg havde lagt det nødvendige frem.

Men hun badede fjernede jeg alt hendes andet tøj – den blå kjole fra festen blev pakket ned sammen med alt det andet. Der var ingen vej tilbage.

Da jeg havde lynet for tasken, sagde jeg til hende, at jeg pakkede bilen. Jeg skyndet mig at få den sag i orden, så jeg kunne stå og nyde synet af hendes frodige krop gennem vinduerne.

Hun var ved at tørre sig, da jeg kom listende tilbage. Hun masserede sine bryster på en særlig måde – måske tænkte hun på, at min kammerat ville køre sin pik af mellem dem?

Hun satte sig ned på en stol og tørrede sine ben – fandt strømperne frem og tog dem langsom på – først det ene ben – så det andet. Hun sad lidt med let spredte ben. Hun lod langsomt en finger glide hen over sin kilder. Tilbage igen – næste gang lidt langsommere og lidt dybere. fjerde gang, gled fingeren lidt op i hendes kusse.

Hun var varm og klar.

Jeg listede lidt væk fra vinduet og kom så tilbage ad den rigtige vej ned til sommerhuset.

Min hustru havde taget overfrakken på, da jeg kom ind.

– Jeg er klar, sagde hun med et underfundigt smil.

Lidt efter sad vi i bilen. Jeg havde været galant og åbnet døren for hende. Efterårssolen skinnede over fjorden – det var ganske dejligt – ligeså dejligt, som at tænke på, at min hustru var klar til at åbne sig for en fremmed mand, hun kun havde hørt om – men altså indvilliget i at elske med mindst tre gange – og denne første gang var kun en prøvetur, havde hun sagt i går, da jeg fortalte, at han havde en aftale lidt senere på formiddagen – og fordi vi også skulle hjem.

Vi ankom til Aabenraa – fandt gaden, hvor min kammerat boede. Jeg åbnede døren for min hore af en hustru. Hun smilte lidt forlegen. Men hun var med.

Da vi stod foran døren ind til lejligheden, måtte jeg fortælle, at han havde sendt en sms, hvor han beklagede, at han måtte aflyse.

– Han er ikke hjemme. Jeg ville ikke fortælle dig det, da jeg ville se, om du ville gå hele vejen. Det ville du – og hvor er jeg blevet liderlig.

Min kammerat var dog hjemme. Vi hørte han talte i telefon og ringede på. Men legen sluttede. Han havde virkelig ikke tid. Han var på vej ud af døren.

Ærgerligt – for hun var klar – og jeg enormt tændt af tanken om, at han skulle have haft hende alene i sit soveværelse, mens jeg måtte vente i stuen på, at han var færdig med hende.

Derfor er det følgende en drømmende fantasi om, hvad der kunne være sket i lejligheden hos min kammerat den søndag sidst i september, hvor min hustru var klar til fremmed pik.

Fantasiens fantastiske fantasi

Jeg lukker øjnene og spoler tiden tilbage til det øjeblik, hvor jeg stod med min hustru uden for min kammerats dør…

Jeg kigger på hende, som hun står det i overfrakke og ikke andet inden under, end sorte selvsiddende strømper. Slog hun frakken til side, vil man kunne se hendes frodige bryster og fristende skød gennem dørspionen, hvis man kiggede ud.

Jeg smiler til hende – hun smiler igen.

– Det er nu, siger jeg til hende. Hun lukker øjnene, så jeg kan give hende bind for øjnene. Jeg ved, at min kammerat, står og venter bag døren – parat til at tage min hustru.

Jeg banker på, tager i døren. Den er åben. Jeg fører hende ind i entreen. Jeg kigger mig om. Min kammerat er ikke i rummet. Han er nok ude på badeværelset, som vi har aftalt.

Jeg trækker min hustru hen til sofaen i stuen. Jeg drejer hende rundt, inden jeg tager frakken af hende og dermed blotter hendes krop. Brystvorterne er hårde, som hun står der nøgen.

Jeg går om bag hende. Griber om brysterne og hvisker i hendes øre.  – Er du spændt?

Hun svare med en kælen stemme – uhmmm.

Jeg kysser hende i nakken og lader min ene hånd finde vej til hendes skød. Hun stønner, da jeg spreder hendes skamlæber og lader en finder glide op. Hun er drivende våd.

– Du skal sætte dig i sofaen, siger jeg til hende og leder hende hen i den brede lædersofa. Hun sætter sig ned.

– Læn dig tilbage og kæl for dig selv, siger jeg.

Hun sidder med let spredte ben, så jeg kan se hendes kusse. Der er en glinsende dråbe på hendes skamlæber.

– Lad en finder glide op, kommanderer jeg.

Jeg har bemærket, at døren til badeværelset er gået op, og at min kammerat er kommet ind i stuen.

Han står nøgen og spiller sin pik.

Den er stor og stiv. Jeg ved, at om lidt, vil han komme hen til sofaen, hvor han sikkert vil sige til mig:

– Nu kan du godt rejse dig og sætte dig hen i stolen. Jeg skal nok tage mig af din kone.

Jeg bliver varm og lysten ved tanken om det, der vil ske de næste minutter og måske timer.

Jeg kan ikke lade være med at lyne mine bukser ned, så jeg kan tage min pik frem og gnide den stor og stiv.

Min hustru ligger i sofaen – hun er lysten og sulten efter pik – det er helt tydeligt.

Jeg tager bukserne helt af og går over til hende. Jeg lægger mig på knæ foran hendes duftende skød – nyder synet af hendes finger, der leger med kilderen.

Jeg må smage hende, inden hun bliver sovset til af min kammerats sæd.

Langsomt nærmer jeg mig hendes lår. Jeg kysser mig blidt vej op ad indersiden af lårene. Nu er jeg dér, hvor det er aller bedst – helt oppe ved hendes skød, hvor jeg blot skal stikke tungen frem for at smage hende.

Det gør jeg med et langt slik helt omme fra numsen og op over kussen….

Hun sukker af lyst. Jeg mærker, hvordan hendes krop sitrer, når jeg lader tungen danse på hendes kilder. Hun smager af lyst og sex – og jeg slikker hende dybt. Det er noget hun kan lide.

Jeg er helt væk i hendes skød og mærker derfor ikke, at min kammerat er kommet hen til os. Jeg opdager det ved, at min hustru bevæger sig for at ændre stilling. Jeg kigger op og ser, at hun har fået hans store pik i munden. Hun slikker den begærligt.

Da min kammerat bemærker, at jeg har set ham – og hvad han har gang i – siger han:

– Så kan du skride. Altså skride helt ud af mit hjem. Nu er det mig, der har hende. Ikke dig. Jeg sender en sms, når jeg er færdig med hende.

Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal sige. Det var ikke helt aftalen. Jeg ser på min hustru, som stadig slikker hans pik med stor velbehag.

– Kan du ikke høre, hvad jeg siger. Skrid, siger min kammerat lidt truende.

Nu kigger min hustru op på mig. Med et smil, der gløder af lyst til denne fremmed pik, siger hun til mig, at jeg hellere må gøre, hvad min kammerat siger.

– Hvis du vil have mig tilbage igen, må du slippe mig og gå. Så se at komme af sted og lade ham tage mig, som han lyster. Du behøver ikke absolut skal være i nærheden, siger hun til mig.

Jeg rejser mig stille og griber ud efter min jakke. Lidt slukøret lusker jeg ud af døren og hører, hvordan min kammerat drejer nøglen i låsen. Jeg hører også min hustru grine og hyle af fryd bag døren. Jeg hører, at hun hviner med en lysten stemme:

– Det kildrer for meget, lad være. Ikke endnu. Min kære mand skal lige være helt nede ad trappen før, du…..

Det sidste jeg hører, min kammerat siger, er:

– Luk så munden op og tag min pik helt ned i halsen……

Mere hører jeg ikke, for døren ind til min kammerats soveværelse bliver smækket i med et brag…..

Jeg lister ned ad trappen og ud på gaden. Jeg ser mig om efter et sted, hvor jeg kan sidde for mig selv om vente på, at min kammerat sender den sms, hvor han vi fortælle mig, at jeg godt kan hente min hustru igen.

Lidt nede ad gaden er der en café, der har åbent. Klokken er ved at være henad et. Jeg går inden for. Ved disken står der en yngre kvinde. Hun er ved at betjene en anden kunde. Hun smiler. Jeg smiler igen og bemærker, at hun har nogle fyldige bryster under blusen.

Jeg kommer til at tænke på min hustru, som lige nu med sikkerhed er helt nøgen sammen med min kammerat. Han har sikkert allerede haft pikken dybt op i hende flere gange. Han har sikkert også kørt den af mellem hendes bryster, der er lige så fyldige, som servitricens.

Jeg sukker – dels er jeg lidt stødt over, at være blevet smidt på gade. Jeg havde håbet på, at jeg kunne have siddet i stuen, mens min kammerat havde ordnet hende – og hørt deres elskovslyde. Men nej..

dels er jeg blevet godt og grundigt liderlig over situationen.

Min hustru har gjort mig til en større hanrej, end jeg havde forestillet mig, hun ville. Hun har nu taget styringen – og boller med min kammerat, som hun har lyst til.

Jeg bestiller en kop cafe latte og en croisant med chokolade. Jeg nyder, da servitricen kommer hen med den. Hun bøjer sig ned. Hendes bluse er ret åben i halsen, så jeg har et skønt udsyn til hendes fyldige kloder. Uhmm.

Jeg sidder på caféen i en time – halvanden – to timer, uden at jeg hører noget. Jeg er ved at blive utålmodig. Nu kunne han godt sende den sms!

Klokken er næsten fire om eftermiddag, får min telefon vibrerer. Det må være ham.

Det er det – men jeg bliver ikke forløst ved hans besked. Det er en MMS, kan jeg se.

Jeg åbner den med lidt rystende hænder. Gad vide??

Der er et billede. Det er af min hustru. Hun har min kammerats pik dybt nede i halsen. Men der er andet end min kammerats store pik og min hustrus ansigt på billedet. Jeg kan svagt se, at der må være andre på billedet også.

Jeg ser efter en gang til. Jo, der står én bag hende. Han har fat om hendes hofter og er helt sikkert i gang med at parre sig med hende. Til højre i billedet aner jeg endnu en mand. Jeg kan ikke se så meget af ham – kun hans halvstive pik og hans mave, der er lidt for stor.

Åh, nej, tænker jeg, hvad har hun gang i.

Jeg læser den medsendte besked:

– Hej, står der. Din hustru sagde ikke nej, da jeg foreslog, at jeg inviterede et par af mine kammerater på fisse. Hun kan lide det, og vil have mere – meget mere.

Da jeg havde set billedet og læst beskeden, var jeg nærmest i vildrede. Skulle jeg vende tilbage og se, om jeg kunne komme ind?

Inden jeg fik nået at tage en beslutning, vibrerede min telefon igen. Denne gang var beskeden fra min hustru.

Jeg følte en lettelse strømme gennem mig. Endelig.

Men jeg havde glædet mig for tidligt.

Hun skrev ganske kort:

Du kan godt køre hjem. Jeg bliver her til en gang sent i aften. Det er simpelthen for dejligt, til at jeg vil med dig hjem lige nu. Jeg tager et tog – og så må du se – og fantaserer om, i hvilken tilstand, jeg kommer hjem i. For jeg kommer selvfølgelig hjem – bare ikke nu.

Hilsen fra din spermfyldte – og sultne hustru

Med en stor smiley til at slutte af med.

Min hustru var først hjemme over midnat den aften. Hendes hår var forpjusket, hendes frakke krøllet og de sorte selvsiddende strømper var løbet flere steder.

Hun fortalte, at hun var blevet kørt den lange vej hjem af en af min kammerats venner, der “alligevel skulle samme vej”.

På vejen var han kørt ind på en rasteplads, hvor han havde hevet hende ud af bilen og tvunget hende ned på knæ, hvorefter han havde fisket sin pik frem og stukket den i kæften på hende.

Hun havde ikke strittet i mod – heller ikke, da der var kommet nogle unge fyre forbi og havde set det lille optrin.

Hun havde også villigt ladet sig bedække af ham hen over kølerhjælmen. Og da han havde tømt sig dybt oppe i hendes allerede godt spermfyldte fisse og sagt til de unge fyre, at nu kunne de fortsætte, havde hun villigt åbnet sig skød for endnu mere pik….

– Jeg tror ikke, jeg havde forestillet mig, at det ville ende med, at jeg var sammen med så mange forskellige på så kort tid, sukkede hun.

– Men hold op, hvor har det været skøøøøønt. Du skulle have været med, sagde hun drillende…

«
»

2 svar til “Min hustru ville gå hele vejen”

 1. gersø Avatar
  gersø

  du skulle have ladet dem gøre hende gravid.

 2. Jesper Avatar
  Jesper

  Det ville lige have sat prikken over i’et, hvis mændene befrugtet din hustru… 😉
  Det ville have understreget din position som hanrej.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer