Var det ok?

Jeg har igennem et stykke tid skrevet lidt frem og tilbage med dig, jeg er tryg ved dig og du ved efterhånden en hel del om mine fantasier.

Det er formiddag og jeg står nu foran døren og venter på at blive lukket ind. De sædvanlige tusind tanker og forestillinger flyver gennem hjernen, de når dog ikke langt før døren bliver åbnet.
“Hej knægt, jeg har ventet dig” siger du, jeg når ikke svare før du bestemt hiver mig indenfor i den mørke entré.

“Vi skal nok få det skønt”, siger du mens jeg bliver presset op mod døren, og overgiver mig til din krævende tunge der presser sig ind i min mund. Et knæ mellem mine ben presser dem bestemt fra hinanden, og med et godt tag i skridtet konstaterer du tørt at jeg “vidst nok har glædet mig lidt”..
Et støn fra min hals er alt hvad jeg kan give som svar på tiltale, men du ved det allerede.

Du viser mig ind i stuen, eller rettere – du fører mig bestemt med en hånd på røven og den anden hånd godt på vej op under min trøje, halvt undersøgende halvt løftende trøjen af. Et niv i brystvorten fremtvinger endnu et støn, du griner let “det kunne bruges hva’ !!”.. Det var en konstatering, ikke et spørgsmål – du ved lige præcist hvordan jeg skal spilles.

Vi kommer frem til sofa bordet, min trøje er forsvundet på vejen og bukserne er knappet op og glider langsomt ned om knæene i løbet af de sidste to til tre skridt.
Du vender mig om, og lader din tunge drille mine brystvorter på skift, mens dine hænder glider ned langs ryggen og skubber mine boksershorts ned om røven. Et klem om ballerne og et lille skub får mig til at sætte mig tungt ned i sofaen. “Sæt dig knægt” griner du, mens du får fjernet bukser og sko.

Et lille dask på min pik mens du rejser dig op flytter fokus øjeblikkeligt.
“Så er det gavetid knægt” siger du forventningsfuldt, stående lige foran mig. Jeg griner frækt og slikker mig om læberne mens jeg åbner dine bukser, en dejlig stiv pik falder ud i hovedet på mig og jeg giver den et kys mens jeg nusser dine bløde nosser.
Før jeg når videre mærker jeg et solidt niv i mine brystvorter og du løfter mig langsomt op at stå. Jeg kikker forvirret på dig og når ikke at spørge før du igen lader dine tunge presse sig ind i min mund. Dine gentagne niv i brystvorterne for min mund til åbne sig i små smerte udbrud og hver gang fyldes min mund mere og mere af dig. Du er tydeligvis tilfreds med resultatet da, du med et tag i nakken på mig igen tvinger mig ned foran din stive pik. “Sut så knægt” siger du mens pikken presses mod mine læber, jeg når kun lige at løsne kæbemusklerne for at tage imod dig, da du med et “ja sådan, bare helt ind med den knægt” skubber din pik så langt ind i munden som du kan.

Du holder bare din pik presset så langt inde i munden på mig, og først efter hvad der føles som evigheder hiver du igen din pik ud af min mund. “Ahh ja, sådan knægt – det skal du sgu nok få lært”, griner du mens du hiver mit hoved bagud og samtidig bøjer dig ned for at kysse mig dybt.
“Fortsæt du bare” siger du grinene, mens du igen hiver mit hoved ned over din pik.
Jeg tager om dine nosser for at nyde dem mens pikken glider ind og ud af min mund. “Næh knægt, de hænder skal du sgu ikke bruge til noget endnu” siger du mens du bestemt tager fat om dem og løfter dem op over mit hoved.

Savlet løber ned ad hagen på mig, og dine nosser er også helt savlet til.
“Godt gået knægt” siger du mens du efterlader mig på mine knæ på gulvet, og sætter dig i sofaen med det ene ben oppe.
“Tak” smiler jeg lidt akavet til dig, mens jeg bliver siddende usikker på hvad du vil have mig til.
Du venter lige et pas sekunder ekstra, mens du nyder jeg bare sidder der.
“Kom dog herop og sut videre, jeg kan jo ikke misbruge din dejlige drenge kæft når du sidder dernede vel !?”
Jeg sætter mig på sofaen og tager fat om din pik med hånden og munden. Et tag i nakken hiver mig ned over pikken og hiver mig samtidig ud af balance.
Jeg ligger nu skævt i sofaen, med hovedet begravet i dit skød.
Jeg lægger mig nu helt op sofaen mellem dine lår, og mærker hvordan du hiver mit hoved op og ned over din pik. Du sætter dig lidt bedre tilrette i sofaen, det betyder også at pikken skubbes yderligere ind i min mund og jeg kan mærke hvordan den prøver at presse sig ned i min hals. Jeg kikker forskrækket på dig, da alle mine reflekser samtidig går i gang. Du blinker frækt med øjet “nyd det knægt, det er lige hvad du har ventet på”. Et fast tag om mit hoved presser mig længere ned over din pik, og jeg kan nu mærke hvordan den glider længere ned i halsen på mig. Du stønner højt “fuck det er godt.. mmmm”. Det varer kun et kort øjeblik før du løfter mit hoved op igen, jeg gisper efter vejret og kort efter kan jeg mærke presset igen. Jeg overgiver mig fuldstændigt og mærker bare hvordan din pik nu glider fast op og ned. Tidsfornemmelsen er røget, ikke at det dog gør noget, og jeg er fuldstændig væk af liderlighed. Du løfter mit hoved op og kikker mig i øjnene “Det er fandme godt det her knægt, du er godt nok en frækkert der bare fortjener hvad du kan få ikk !?!?!”, du slipper taget i min nakke “slik mine nosser, knægt de er helt fedtede..” – jeg sænker hovedet og begynder at lade tungen og læber lege og slikke dine spændte og savlfedtede nosser.
Du lader en hånd glide op af min ryg, og jeg nærmest spinder af lider, da din hånd når mit hoved tager du fat i nakken på mig og tvinger mig til at kikke op. Du kikker mig direkte i øjnene “Du skal få alt hvad du kan klare knægt, er det ikke det du så gerne vil ?” du tvinger mit hoved til at nikke – men jeg griner frækt og du kan se liderligheden i mine øjnene. Du nikker engang inden du presser mit hoved ned over din pik igen og jeg lader den glide så langt ind som du har lyst til.

Du holder mit hoved fast presset mod dit skridt med din pik helt inde i kæften på mig. “Det her er et par af mine venner, jeg kunne sgu da ikke beholde dig for mig selv – og jeg er sikker på at de er lige hvad du har brug for” griner du frækt, selvom jeg kan mærke seriøsiteten i din stemme.
En hånd lægger sig krævende på hver af mine baller , og jeg kan mærke hvordan ballerne hives fra hinanden. En våd finger glider langsomt op mellem ballerne, og masserer langsomt mit røvhul.
Jeg vrikker frækt for at signalere at det er helt ok med mig, men du hiver alligevel mit hoved op. “Er det OK med dig ?” spørger du mens du kikker mig i øjnene. Jeg nikker og når kun lige at sige “ja, du er så skide fræk og….” før du igen presser mit hoved ned over din pik.

“Han er stram”, lyder det bagfra i en konstaterende tone. “Jeg tror lidt opvarmning er på sin plads” griner en anden stemme.
En flad hånd rammer min balle med et smask og tager igen godt fat i ballen, få sekunder gentages det på min anden balle. Hver gang skubbes min krop fremad og jeg skubbes frem og mærker din pik fylde min kæft. Jeg støder imod af ren refleks, et lille grin gør mig klar over at det er opdaget og næsten samtidig bliver mine arme hevet bagud.
Kontant placeres mine hænder på vær sin balle, med en kort besked om at sprede ballerne helt!!

En våd finger leger igen med mit hul, mens en hånd griber fat om mine glatte nosser og stive pik. “Mmmm ikke tosset” lyder det bagfra, og kort tid efter kan jeg mærke en grov snor stramme sig om mine nosser og derefter langsomt binde det nederste af min pik godt ind. “Så løber den i hvert fald ingen vegne” grines der.

Et fast tag i mit hår får min opmærksomhed til at skifte ende, du fanger mine øjne med et blik der lover guld, grønne skove og massere af pik. Jeg forsøger at smile, men jeg tvivler på at du når at se det – for i samme øjeblik flår du mit hoved yderligere ned over din pik, mit hoved presset mod din mave. Lugten af mand og svedig sex fylder mine næsebor som det sidste inden der lukkes helt af. Jeg flytter min tunge rundt inde i munden i et forsøg på at skabe plads eller åbne for lidt luft uden anden succes end at du højt stønner “for satan knægt det skønt” og jeg presses om muligt endnu mere ned over din pik. Jeg synker et par gange af refleks, og får hver gang presses din pik dybere ned i halsen på mig. Mine hænder slipper mine baller for at kunne skubbe mit hoved tilbage, men inden ballerne har samlet sig mærker jeg et jerngreb omkring begge håndled, og smerten og varmen fra en flad hånd breder sig bagved.
“Vi sagde du skulle sprede dine baller knægt”, grines der igen.
Jeg kløjs i din stive pik, da mit hoved løftes – jeg når kun lige at få lidt luft igennem næsen før mit hoved presses bestemt ned og min hals igen fyldes af din pik. Igen kløjs jeg i din pik, til din store nydelse, mens jeg febrilsk forsøger at holde mine baller spredte.
Et ryk i mit hår, løfter mit hoved op og væk fra din pik. Jeg hoster en masse savl og spyt op, men inden det rammer din pik og mave er det samlet op af et ventende hænder.

“Lige hvad der var brug for”, lyder det – jeg kikker undrende op mod dig, men du beder mig bare om at slikke dine nosser tørre igen for alt det savl der ikke blev fanget.
Og mens min tunge rengøre dine nosser mærker jeg hvordan mit røvhul langsomt smøres ind i mit eget savl, og hvordan først en finger glider ind og kort efter får følgeskab af endnu en finger. En tredje finger glider med ind, og jeg stønner højt af nydelse da jeg langsomt bliver masseret og udvidet i min tidligere så stramme røv.

Min røv sukker af lider da fingrene forsvinder, og jeg stønner “nej, mere…
ikke stoppe nu”. “Bare rolig knægt, lyder det bagfra”, og jeg mærker hvordan hullet igen fyldes ud. “Vi er vidst klar med opvarmningen heromme” griner den anden, da mit røvhul lukker sig om roden på en buttplug. Du smiler til mig, mens du frækt klasker mit ansigt med din stive pik – “er mine nosser pæne og rene igen ??”. Jeg blinker til dig og siger “mmm ja, de er lige til at spise”.

Du rejser dig, mens du skubber mig op med hovedet udover sofaryggen. Kan mærke hvordan du langsomt hiver buttpluggen ud af mig, “Mmm ja, der er vidst en her der er klar til lidt sjov”. siger du mens du lader et par fingre glide op i mig. Du skubber buttpluggen op i mig igen, og jeg mærker kort tid efter hvordan du dækker mine øjne til med noget stof. “Mine venner skal da også have lov til at nyde din vidunderlige kæft, og er de tilfredse skal du nok få alt hvad du kan klare” siger du, mens en hånd lækker sig om nakken på mig og den første pik gnuber forventningsfuldt mod mit ansigt. “Kom du kun i gang knægt”, siger du bagfra mens du klasker mig på balderne og jeg kan mærke hvordan du legende hiver buttpluggen ind og ud.

Jeg åbner munden og lader min tunge smage på den fremmede pik foran mig.
Duften af forventningsfuld pik fylder mine næsebor, og jeg kan mærke liderligheden bobble i mig da min tunge rammer pikken og første gang slikker smagende og undersøgende på den stive pik foran mig. Mmm den er skøn at lade tungen lege med, allerede dejlig stiv og de første par dråber giver en dejlig vink om hvad der er i vente. Efter lidt tid kan jeg mærke at du vil mere, og jeg fugter læberne godt inden jeg lukker dem om pikken og suttende fylder munden godt med spyt. Jeg lader din pik glide frem og tilbage, mens jeg presser tungen legende mod undersiden af dit pikhoved. Du stønner højt hvilket gør mig endnu mere tændt, og jeg lader pikken glide helt ud af munden – tungen slikker drillende dit pik hul kort førend jeg igen lukker læberne om din pik – og lader den forsvinde helt i bund. Du forstår hurtigt legen og med et fast tag i nakken begynder du at kneppe mig i et frækt tempo.

Imens er du gået godt i gang der omme, buttpluggen kører nu frem og tilbage mens du spyttende tilfører mere smørelse efter behov, nok mest dit behov da jeg stadig føler mig sejlende efter den første opvarmning.
Pikken i munden på mig, stopper knepperiet og jeg nyder følelsen af at blive presset længere og længere ned over den, nyder følelsen af at mærke hvordan den dunker dybt begravet i kæften på mig.
Et par hurtige kneppebevægelser og jeg mærker pikken glide ud over mine læber, og taget i nakken forsvinder. “Så er far her klar til hovedretten”, og jeg hører dig grinden sige “jeg serverer mens du tager middagsjakken på”
og med en lidt brutal bevægelse forlader buttpluggen min røv med en svup lyd og kort tid efter stønner jeg højt ud i lokalet mens jeg mærker den dejlige pik glide dybt op i mig, og med et godt tag om livet på mig presses pikken helt i bund.
Den næste pik står allerede klar, og før mit støn er færdigt er min mund fyldt af den tredje pik. Her er der ikke tid til nogen introduktion *sf*, et godt tag om nakken og en stiv pik i kæften som bliver presset frem i tilbage i kæften på mig i den naturlige takt som jeg bliver kneppet med bagfra. Mine små nydelses støn bliver hurtigt totalt overdøvet af de næsten brutale støn fra de to liderlige fyre som bearbejder mig forfra og bagfra. Det tager dog ikke lang tid førend takten er fundet mellem de to, og mit hoved bliver presset længere ned over pikken samtidig med at han støder frem lige på de rigtige tidspunkter.
Et par solide tag i mine brystvorter smerter liderligt igennem min krop og jeg mærker at min pik forsøger at springe snoren der er bundet omkring den.
og jeg stønner højlydt af ren liderlighed – lyden drukner dog hurtigt da en stiv pik benytter sig af muligheden for at glide længere ind, igen kløjs jeg et par gange inden pikken igen forlader halsen. Knepperiet bagfra stopper med pikken dybt begravet i mig, og i stedet masses mit hoved bestemt ned over pikken der igen og igen forsvinder dybt ned i halsen på mig.

Grebet om livet på mig strammes, og jeg kneppes nu igen bagfra, hårdere og hårdere – pludseligt stopper knepperiet og begge pikke forsvinder – omend kun for en kort periode – et kondom ryger af en stiv pik lige ud for mit ansigt, en kold klat glidecreme efterfulgt af en stivpik fylder min røv som en lang bevægelse og et støn forlader mine læber der åbner op for en dejlig stiv pik. Min tunge slikker som besat og jeg nyder at mærke hvordan pikken foran mig sejler mere og mere i mit savl.
Tempoet bagfra er nu hurtigt og kontant, et solidt greb i mine hænder og baller presser mig ned over en dunkende stiv pik igen og igen. Du har sluppet mine brystvorter og holder i stedet godt fast om mine nosser, der føles som om de bliver flået af hver gang min krop kastes frem og tilbage.

Med et forlader pikken mit gabende røvhul, og jeg kan mærke hvordan du lader buttpluggen glide op i mig igen. Du presser dig mod min røv bagfra, og jeg kan mærke din stive pik lægge sig tungt mellem mine baller – du læner dig frem og presser et par fingre fra din ene hånd ind i min mund mens du hvisker “hold øjnene lukket knægt – det er dessert tid”. Stoffet fjernes fra mine øjne, mens en pik igen presses ind i min mund der holdes åbne af dine fingre. Det er dog kun i en kort tid, jeg kan nyde den inden den igen fjernes. I stønner og pruster mens i spiller jeres stive pikke af. En varm klat rammer mig lige under det ene øje, efter fulgt af flere klatter der efterhånden skyder sig ind og til sidst rammer i munden. En ny varm klat rammer mig på panden fra den anden side, en stiv pik presser sig ind munden på mig – mens den sprøjter et par gange til, det sidste sprøjt kommer mens pikken er på vej ud af munden igen og jeg mærker hvordan pikken tværes rundt i ansigtet på mig.
Jeg hører dig stønne i øret på mig, mens du gnider din pik mod buttpluggen i min røv. Et tag i nakkehåret, “har du spist op knægt ?” – jeg åbner munden og afslører en god portion sperm på tungen. Jeg smiler frækt mens jeg lukker munden og synker, jeg slikker mig om munden og åbner munden på vid gab.
“Det var godt – men husk at gøre rent efter dig selv knægt!!”, en halvstiv pik lægges på min tunge og jeg lukker munden om den og sutter og slikker den ren. Jeg ruskes blidt i håret, “det var godt knægt, det skal du nok få lov til en anden gang”. Jeg smiler “Mange tak, det vil jeg rigtig ger ..”, den næste halvstive pik presser mod min mund. Jeg griner og lukker læberne om den næste pik, mens jeg langsomt lader tungen slikke den ren for de sidste sperm rester. Jeg kan mærke hvordan pikken i munden på mig begynder at vokse igen, og håber at den måske er klar til endnu en omgang. “Klokken er for mange knægt, den må du have til gode til næste gang”, siger du mens du trækker pikken til dig.

“Bliv liggende sådan til jeg kommer tilbage” siger du bestemt, mens jeg kan høre de andre komme i tøjet. Jeg hører hoveddøren gå “Vi ses knægt, det var fandme en fornøjelse”, siger de andre – men før jeg når at svare, er døren lukket igen.
Jeg kan høre dine skridt igen, og jeg spinder blidt da jeg mærker din hånd lægge sig tungt oven på buttpluggen. Jeg vrikker lidt med røven for at se om jeg kan få den lidt længere ind, du griner lidt. Du binder snoren op, og lader min pik og nosser komme fri igen, det svier og stikker men følelsen af din hånd der grådigt griber godt fast om dem får mig til at stønne nydende.
Du går rundt om sofaen “nå knægt, nu har du fået hvad du fortjente – nu er det vidst min tur”, du holder en halvstiv pik op foran mit ansigt og jeg tager den grådigt ind i munden. Du tager fat i mine hænder og fører dem op til din pik og nosser, min ene hånd glider grådigt ned mellem din ben og leger med dine nosser og mellem kød – mens den anden hånd grådigt griber fat i din ene balle.
Din pik står hurtigt stor stiv igen, og da du hiver din pik til dig og går rundt om sofaen igen – strutter jeg forventningsfuld med røven.
“Leg med din pik, men du må ikke komme”, siger du mens du fjerner buttpluggen og smører mig godt ind igen. Min hånd glider ned mellem mine ben og tager godt fat om min pik – men jeg må slippe igen af frygt for at komme med det samme, da du banker din pik op i mig. Du griner mens du med et fast greb om min røv, banker din pik ind og ud. Du sætter tempoet ned, og et niv i brystvorten får hevet mig lidt ud af drømmeland, jeg stønner højlydt mens jeg klynker på mere pik. Hånden glider ned af min mave og griber fat om min pik, “jeg kan ikke mere, jeg kommer hvis du leger med min pik”, stønner jeg.
Du stopper med pikken begravet i min røv, og tager fat om mine nosser med den anden hånd. Jeg opgiver at tænke mere og fokuserer nu udelukkende på ikke at komme – men da du igen begynder at lade din pik lege med min røv har jeg intet valg. “Jeg kommer nuuuu…”, når jeg lige at gispe inden min pik giver slip og jeg pumper min sperm ud i hånden på dig.
Du venter ikke længe førend du igen begynder at kneppe mig – et tag i nakkehåret får mit hoved bagud mens jeg stønnende nyder din pik fylde mig godt ud. “Her er en overraskelse til dig” siger du stønnende, mens du knepper mig med dybe stød, “åben munden knægt”. Jeg åbner munden og du tømmer indholdet af din ene hånd ind i kæften på mig, jeg smasker højlydt med munden fyldt af min egen sperm, mens du grinende tværer resten af indholdet ud i ansigtet på mig.

Et par hurtige klap på røven med den stadig fugtige hånd, signalerer starten på sidste runde – og som en vild, begynder du at banke din pik dybere og hurtigere ind og ud af min røv. Dine fingre borer sig ind i siden på mig, mens du hiver mig ned over din stive pik igen og igen. “Giv mig din stive pik, jeg vil ha dig dybt – knep mig for satan, jeg vil ha din sperm nu”
stønner og råber jeg, mens din pik presser mig til det yderste. Et stønnen der begynder at gå over i et brøl, tager jeg som mit tegn – og samtidig som du flår din pik ud af røven på mig vender jeg mig om på knæ foran dig, gummiet flyver af mens vi i fællesskab spiller din pik af og du til sidst kommer udover mit ansigt og dækker de sidste tørre pletter der måtte være med din varme sperm. Du falder stønnende ned over mig, mens jeg smilende slikker mig om munden.

“Det var mere end OK”, siger jeg stor smilende til dig – “Jeg håber der er plads for gentagelser?”. Vi griner begge to, før du viser mig ud på badeværelset.. Men det er en anden historie.

Forfatter: BMO
Email: [email protected]

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer