Min kone bliver en “hot wife”

Jeg vil gerne dele historien om, hvordan min kone blev en “hot wife”. Mit navn er Chris, og min kone hedder Melissa. Vi er begge i slutningen af vores 40’ere og har været lykkeligt gift i næsten tyve år. Vi er et typisk forstadspars med et normalt liv fyldt med arbejde, familiære aktiviteter og forskellige sociale og samfundsmæssige forpligtelser, der holder vores liv rimelig fyldt op. Melissa og jeg mødtes på college, hvor vi daterede, og kort tid efter vi afsluttede vores uddannelse, blev vi gift. Både Melissa og jeg var hinandens første og havde været gensidigt eksklusive over for hinanden indtil den ene skæbnesvangre nat. Når jeg ser tilbage, vil jeg gætte på, at vores sexliv lignede de fleste menneskers i begyndelsen, vi gjorde det overalt og når som helst og så ofte som muligt. Med tiden, da vores liv blev fyldt med familie og karriere, faldt hyppigheden af vores kærlighedsliv ned til en eller to gange om ugen. Ingen af os klagede, men nu ser jeg, at det var fordi, vi ikke vidste, hvad vi gik glip af. Min kone er account manager for en lokal investeringsfirma og har formået at holde sig i rigtig god form, når man tænker på, hvor travlt hun har med arbejde, familie og dagligdag. Hun er 5ft 8in høj og vejer ca. 130. Melissa har disse aldersdefinerende bryster, der er 34D’er og stadig har en virkelig flot “spændstighed”, når man tænker på, at hun har ammet vores to sønner og er i hendes sene 30’ere … et antal af hendes kvindelige venner har udtrykt deres misundelse over, at min kones bryster stadig ser ud som dem, der tilhører en tyve-noget-årig. Hun formår at holde en ret flad midtsektion takket være hendes regelmæssige ture til fitnesscentret, som ikke kun holder hendes midtsektion slank og sexet, men også holder hendes nedre halvdel stram og tonet. Melissa er ikke en, der klæder sig overdrevent seksuelt, men jeg kan virkelig godt lide det, når hun tager afsted til fitnesscentret med sine korte Lycra-shorts, der krammer formen af hendes røv… LÆKKERT! Selvom vi ikke er lige så seksuelt aktive som i vores tyvere og tredivere, holder Melissa stadig sin fisse ekstraordinært trimmet og plejet enten med den tyndeste linje af kønsbehåring, der fører til hendes elskovsrevne, eller hun går helt glatbarberet…. Uanset hvad, elsker jeg måden, hendes fisse ser ud på. Som jeg nævnte, var hyppigheden af vores kærlighedsliv langsomt aftagende over årene. Når vi havde sex, var det fantastisk … men vi vidste ikke, hvor meget vi egentlig gik glip af. Engang imellem ville vi introducere forskellige fantasier i vores kærlighedsliv for at hjælpe med at “tænde ilden”. En nat besluttede vi os pludselig for at se en video med par, hvor konen var en “hot wife”. Det var en ny koncept for os, men det blev hurtigt en kilde til en fantasi, som jeg ville bruge til at tænde ilden fra tid til anden.

Det udviklede sig snart til at blindfolde Melissa, så hun kunne “forestille” sig, at det var en anden, hun kneppede, som en måde at leve ud på den fantasi. Over tid blev tanken om at se min kone have sex med en anden mere og mere ønskelig for mig. Jeg begyndte at fortælle min kone, at hun havde min tilladelse til at have sex med en anden mand, så længe hun fortalte mig om det, og jeg fik chancen for at se det. Men tingene udviklede sig aldrig ud over det. Det havde været cirka et år, siden fantasien om Melissa blev en hot wife, da tingene ændrede sig… bestemt til det bedre. Melissa skulle deltage i en konference i en anden by, der var seks timers kørsel væk, og hun ville være der fra onsdag til lørdag aften. Vores plan var, at hun skulle tage afsted tirsdag eftermiddag, og hun ville være der alene, indtil jeg mødte hende fredag. Vi ville tilbringe resten af weekenden der og nyde fordelene ved feriestedet, hvor hendes konference blev afholdt… en slags mini-ferie. Da Melissa forberedte sig på at tage af sted midt på dagen tirsdag, nævnte jeg igen, at hun havde min tilladelse til at udnytte mit tilbud om at have sex med en anden mand. Jeg mindede hende om, at min eneste anmodning var, at hun ville fortælle mig, at hun ville gøre det. Hun havde pakket sine tasker, og jeg gik hurtigt gennem hendes tøj for at se, hvad hun havde pakket. Jeg så, at hun ikke havde pakket nogen sexet undertøj, så jeg gik hurtigt ind i hendes skuffer og tog noget af hendes mest sexede undertøj og pakkede det til hende… bare i tilfælde af. Jeg mødte Melissa til frokost, som vi normalt gør, når hun tager til en af disse konferencer, og vi tog hjem til en “quickie”, før hun tog af sted til den anden side af staten. Senere den aften, da Melissa var ankommet til stedet for sin konference, ringede hun til mig for at spørge, hvordan hendes blonder thongs og BH’er havde fundet vej til hendes tasker. Jeg fortalte hende, at jeg ville have hende til at være forberedt, bare i tilfælde af at hun besluttede sig for at tage imod mit tilbud…. hendes svar var jokende, at hvis det var nødvendigt, kunne hun have købt nyt undertøj “bare i tilfælde af”.

Onsdag kom, og jeg gik omkring min normale rutine uden at forvente, at der ville ske noget ud over det sædvanlige. Så var det sent på eftermiddagen/tidlig aften, og jeg fik et opkald fra Melissa, som hun normalt gør. Vi udvekslede vores normale “jeg savner dig” og de regelmæssige tjek på, hvordan det går med hinanden. Før vi lagde på, mindede jeg min kone igen om, at hun havde min tilladelse til at udnytte mit tilbud om at have sex med en anden, mens hun var til sin konference. Melissas svar overraskede mig på en måde, fordi hendes svar ikke var et “nej”, men i stedet sagde hun, at selvom hun ville, var deltagerne en flok overvægtige, skaldede ældre fyre, som hun aldrig ville have lyst til at hoppe i seng med… Jeg vidste ikke, om det var hendes måde at aflede samtalen på, eller om hun faktisk overvejede at kneppe en anden. Sent den aften, sandsynligvis omkring tolv eller et om morgenen, ringede Melissa overraskende og fortalte mig, at hun var usædvanligt liderlig og ikke kunne sove. Vi talte lidt og gjorde noget, vi aldrig havde gjort før. Vi brugte begge vores video-telefon apps på vores telefoner og havde for første gang langdistance-telefonsex med hinanden. Det begyndte med Melissa, der lå i sengen i kun sine trusser og en natskjorte og talte om, hvor liderlig hun var, og at hun som følge heraf ikke kunne sove. Hun fortalte mig, hvor våd hun var, og at hun desperat ønskede at få en orgasme, så hun kunne falde i søvn. Det tog ikke lang tid, før Melissa begyndte at onanere ved at bruge den ene hånd til at tilfredsstille sin fisse, mens den anden hånd legede med hendes bryster og brystvorter. At se min kone onanere gjorde mig stiv, så jeg besluttede at trække min pik ud og lade hende se mig spille pik. Vi begge så med stor forventning og seksuel spænding, mens den anden onanerede. Det tog ikke lang tid, før Melissa begyndte at komme, og jeg fulgte snart efter og sprøjtede en ladning sæd ud over min hånd og viste min kone resultatet af vores fælles onani-session. Det var fantastisk at se min kones hæmninger forsvinde, så jeg spekulerede på, om tingene kunne eller ville gå videre. Torsdag kom, og tingene virkede normale både hjemme og med Melissa på den anden side af staten. Omkring klokken 2 om eftermiddagen fik jeg en sms-besked fra Melissa, hvor hun sagde, at der var en fyr, der flirte og slog på hende. Til min overraskelse var hendes næste kommentar, at hun faktisk fandt hans bestræbelser spændende.

Jeg opmuntrede hende igen til, at hvis hun ønskede det, havde hun ikke kun min godkendelse, men også min velsignelse til at se, hvor tingene kunne føre hen med ham. I stedet for at få sit normale svar, hvor hun afviste mit tilbud, svarede hun ikke… Tænkte hun virkelig over det?!?! Tanker om min kone, der bliver kneppet af en anden mand, begyndte at løbe igennem mit hoved, og næste øjeblik var min pik halvstiv og blev hårdere for hvert minut. Det må have været omkring klokken fire om eftermiddagen, da jeg fik en besked fra min kone. Denne gang var det et selfie af hende og denne herre, der så ud til at være kravlet ud af forsiden af et GQ-magasin. Han så ud til at være i midten af ​​tyverne eller starten af trediverne og havde det der GQ-look fra hans upåklagelige grooming til tøjet han bar. Jeg begyndte at spekulere på, om det var ham, der flirtede med min kone… Hvis det var tilfældet, ville jeg have hende til at blive kneppet af ham og virkelig godt også! Jeg fik ikke min sædvanlige telefonopkald fra Melissa, der lod mig vide, at hun gik i seng, så jeg begyndte at spekulere på, om hun faktisk havde taget springet og blev kneppet af fyren i hendes selfie. Mod min indre instinkt om at ringe til hende, besluttede jeg at gå i seng og lade, hvad der end foregik med Melissa, ske. Som natten før, fik jeg et opkald fra min kone omkring klokken tolv eller et om morgenen, hvor hun igen fortalte mig, at hun ikke kunne sove. Denne gang betroede hun mig, at manden i hendes tekst var en præsentatør af en af ​​sessionerne på hendes konference. Efter hans præsentation indledte han en samtale med Melissa og begyndte at flirte og hitte på hende.

En ting førte til en anden, og han inviterede min kone ud for drinks og middag, som hun accepterede. Melissa tilstod, at mens hun var sammen med ham, brugte han al sin charme og anstrengelse på at forføre min kone. Melissa sagde, at hun kæmpede hele aftenen og nød hans flirtende tilnærmelser og hans fantastiske charme, men hun kunne ikke bringe sig selv til at gå i seng med ham. Min kone sagde, at hun fandt sig selv så liderlig efter at have tilbragt aftenen med denne anden mand, at hun fandt en voksenlegetøjsbutik og købte en dildo, fordi hun vidste, at det at røre ved sig selv ikke ville tilfredsstille hende nok for natten. Melissa og jeg gik tilbage i video-tilstand, og hun lå der helt nøgen i sengen. Hun satte telefonen, så jeg kunne se, hvad hun lavede, og i hendes højre hånd var der en dildo, der så ud til at være omkring 20-25 cm lang og med en ganske anstændig tykkelse. Hold da op! Hun gik efter den store! Hun begyndte at smøre dildoen ved at prøve at tage den i munden. Melissa havde svært ved at få sine læber omkring hovedet på den gummiagtige pik. Efter et par øjeblikke formåede hun at få hovedet og omkring 3 eller 4 tommer af dildoen ind i munden. Jeg så i beundring, mens min elskede kone arbejdede med den gummiagtige pik ind og ud af munden og til sidst fik den næsten helt ned i munden og halsen. Melissas øjne blev våde, da hun arbejdede med den gummiagtige ting med sin hånd og mund. Hun kæmpede åbenlyst for at tage den i munden og i åbningen af hendes hals, men det virkede også som om, at hun blev tændt af den massive kopi af en pik i hendes mund. Efter næsten at have kvalt sig selv med sit nye legetøj, tog hun den dildoen dækket af spyt og trak den ned ad kroppen mellem brysterne og placerede den til sidst ved indgangen til hendes glatte fisse. Hendes frie venstre hånd begyndte at massere og arbejde med hendes bryster og brystvorter, mens hendes højre hånd begyndte at få dildoen til at glide ind i hendes fisse. På samme måde som hun kæmpede for at få den store gummiagtige pik ind i munden, kæmpede min kone lige så meget for at få dildoen ind i hendes fisse.

Melissa lukkede øjnene og begyndte at føre dildoen ind i sin fisse. Jeg kunne se, at hun havde formået at få omkring en tredjedel af dildoen ind i sin fisse, da hun udstødte et navn, der ikke var mit: “Oh ….. Åh min Luke …. Det er det !!!! Sæt den store pik i mig !!!” Min kones øjne åbnede med et overrasket udtryk, da hun opdagede, at hun lige havde råbt navnet på en anden mand, mens hun fik sin fisse tilfredsstillet. I stedet for at blive sur fortalte jeg min kone at lukke øjnene og gå med følelsen og fortsætte med at forestille sig, at hun blev kneppet af Luke. Melissa sendte mig et kys gennem videofeedet fra hendes telefon, og så lukkede hun øjnene og fortsatte med at skubbe resten af dildoen ind i sin fisse. Hun havde alt undtagen de sidste par centimeter dybt inde i sig, og hun begyndte at bevæge den ind og ud af sig selv. Mens jeg så videofeedet af min kone kneppe sig selv med sin dildo, trak jeg min pik ud og drejede kameraet mod mig selv, så hvis Melissa åbnede øjnene, kunne hun se mig spille pik mens jeg så på. I løbet af de næste ti minutter eller deromkring så jeg i beundring, mens Melissa kneppede sig selv vildt med sin dildo. To gange mens hun kneppede sig selv, følte jeg trangen til at komme, men jeg var nødt til at stoppe med at onanere for ikke at komme for hurtigt. Jeg kunne se, at der var en glans af sved, der byggede sig op på min kones krop, mens hun fortsatte med at kneppe sig selv ind i en vanvittig frenzy. Endelig fik jeg lov til at være vidne til noget, som jeg troede, jeg aldrig ville se – min kone havde kneppet sig selv så godt, at hun havde en orgasme ved penetration!!! OMG!!!! Mens hun krampeagtigt rystede af bølgerne af sin orgasme, begyndte hun at støde dildoen ind og ud af sig selv hårdere og hurtigere og råbte Luke’s navn igen og igen!

I couldn’t believe what I was watching and I decided to finish myself off and once again began to stroke my cock this time to completion. Melissa began to come off of her high of an orgasm and she watched me finish myself off. I shot a load of jizz all over the place to which Melissa said that she wished she could have tasted my cum. We both came down from the highs of our orgasms, I told my wife that I really enjoyed watching her get pleasured at the thought of getting fucked by another man. Melissa confessed that Luke is the guy that was in the text pic that she sent earlier in the day and that she almost took his offer to go to his room but at the last minute “chickened out”. She said that she might have actually done it if I had been there, but without me there, she just didn’t want to take the leap. Hearing that, I told my wife that I would make my way to where she was mid-day Friday morning so that I could be there by the late afternoon, early evening. I reassured her that she had my full support and encouragement to pursue having sex with Luke! We said goodnight and I could see that she was tired from our phone/video sex session and knew that she’d fall fast asleep after we hung up. I on the other hand, could not sleep with the expectation that my fantasy of watching my wife fuck another man could come true. I struggled with the thought of masturbating one more time, but I wanted to save my cum to share with my wife one way or another the following night. Friday morning came and it was a rough night for me tossing and turning thinking about getting a chance to see my wife have sex with another man, but more of a concern was how would I really feel about watching my wife fuck another man.

Jeg kæmpede mig igennem den tidlige morgen og ventede på at blive genforenet med min sexede kone. Endelig kom tiden, og jeg tog til den anden side af staten, hvor jeg skulle møde Melissa. Jeg ankom til hotellet/resortet, hvor hendes konference blev afholdt, og jeg ventede på hende i lobbyen, som vi havde aftalt. Jeg havde været der næsten en time, da jeg så min kone nærme sig mig. Det eneste var, at hun så meget anderledes ud end hun normalt klæder sig til arbejde. Melissa plejer at bære knælange nederdele eller kjolebukser og en bluse med en forretningsjakke, der matcher hendes nederdel eller bukser. Hun har normalt sit hår i en knold på bagsiden af ​​hovedet, eller hun lader det være løst og flyder ned til skuldrene. På grund af sin højde vælger min kone normalt sko med en lav hæl, normalt ikke mere end 3 tommer høje – meget forretningsorienteret, men også meget konservativt. Melissa var iført en tætsiddende nederdel i midt-lårlængde, der viste hendes tonede ben, som blev accentueret af et par nylonstrømper og et par 6-tommers stiletter, der fremhævede min kones velformede lægge! WOW!!!! I stedet for en knappet bluse var min kone klædt i en hvid, halvtransparent bluse med de øverste knapper efterladt åbne næsten ned til, hvor hendes BH ville være, og hendes forretningsjakke var åben. Hendes hår var trukket op i en hestehale i baghovedet, som fremhævede hendes smukke ansigt. Da hun nærmede sig mig og lænede sig ind for et kys, gav hendes åbne jakke og bluse mig et let kig til hendes bryster, der var dækket af den sorte blonder-BH, som jeg havde pakket til hende. Hun gav mig et kys på mine læber, efterfulgt af et stort kram. Mine hænder omfavnede hendes nedre ryg og gik hurtigt syd på for at give hende et hurtigt klem på hendes numseballer. Mens mine hænder løb over hendes numse, mærkede jeg, hvad der lignede et par g-strengstrusser på hende. Min pik gik straks i erigeret tilstand, da jeg opdagede, at min kone var klædt til noget andet end “arbejde”…. Spørgsmålet var, om denne påklædning var for mig eller Luke?

Vi talte lidt, inden hun skulle tilbage til konferencen, og hun sagde, at vi skulle ud at spise den aften … som gæster af Luke! Hun gav mig hendes værelsesnøglekort, og jeg tog op ad trappen for at gøre mig klar til middagen. Melissa fortalte mig, at jeg skulle møde hende og Luke på en bestemt restaurant til middag, og at de to ville komme direkte fra konferencen. Jeg ankom til restauranten og ventede ivrigt på min kone og Luke. Fyren i Melissas selfie dukkede op, og jeg antog, at det var Luke. Jeg gik hen til ham og præsenterede mig for ham, og han sagde, hvor heldig en mand jeg var at være gift med en smuk kvinde som Melissa. Han kiggede rundt og spurgte, hvor Melissa var, jeg sagde, at hun endnu ikke var ankommet, og jeg troede, at hun kom sammen med ham. Han trak på skuldrene og tog sin plads ved siden af mig i baren, mens vi ventede på, at Melissa skulle ankomme. Vi havde siddet ved baren i næsten tredive minutter, da jeg fik en sms fra Melissa om, at hun ville være der om et minut eller to. Lige som jeg svarede på hendes sms, trådte hun ind i baren/restauranten. Så sexet og forførende som hun var tidligere på eftermiddagen, øgede hun sexappellen endnu mere til middagen. Min kone havde nu en endnu kortere nederdel, der kun dækkede hendes røv med et par centimeter. Hun droppede jakken og var nu kun iført sin hvide satinbluse. Nu uden jakken var det nemt at se den blonderede bh, der dækkede hendes dejlige og fyldige bryster. Hun havde nu sit hår nede og faldt til toppen af ​​hendes skuldre. Hun så helt fantastisk ud, og jeg vidste, at når hun klædte sig sådan, resulterede det normalt i, at hun fik “noget action” for natten.

Vi satte os ned til middag, og hun bad om at få lov til at sidde over for Luke og mig under middagen, så Luke og jeg sad ved siden af hinanden med Melissa over for os. På et tidspunkt lagde jeg mærke til, at Luke lavede mange justeringer på, hvordan han sad. Jeg kiggede over for at se, hvad der foregik med ham, og bemærkede, at jeg så Melissa’s sko-løse fod på hans skridt. Jeg kiggede på min kone og smilede bare, idet jeg indså, at hun koordinerede det hele på egen hånd. Mellem os havde vi drukket to flasker vin og var ved at åbne den tredje. Kombinationen af den seksuelle spænding og påvirkningen fra den “flydende mod” gjorde mig spændt på at se, hvor aftenens aktiviteter ville føre hen. Vi sluttede middagen og gik til en lille bar på den anden side af hotellet, som var lidt mere stille og afsides end den, der var knyttet til restauranten, hvor vi havde været. Vi tog plads ved et bord, og vi alle sad omkring bordet med fokus på Melissa. Vi var midt i den første runde af drinks, da Melissa begyndte åbent at tale om, hvad hun ville gøre den aften. Luke virkede meget rolig og ikke overrasket over Melissas bekendelse om, at hun ville have sex med ham med mig som tilskuer. Luke sagde, at han meget gerne ville have sex med min kone og var villig til at gøre, hvad han skulle gøre for at have sex med hende, men at han aldrig før havde kneppet en kvinde, mens hendes mand var til stede. Vi diskuterede flere detaljer i den næste halve time eller deromkring, og så gjorde vi os klar til at forlade baren og tage til vores værelse. Jeg rejste mig op, og Melissa tog fat i min hånd, og vi gik væk fra bordet, og Luke rejste sig op, og Melissa tog fat i hans hånd også. Da elevator døren lukkede, lænede Melissa sig over mod Luke og gav ham et kys på hans læber.

Da hun lænede sig væk fra mig, greb jeg chancen og lagde mine hænder på hendes numse og gnubbede hendes baller i håb om at øge hendes nydelse. Efter at have kysset Luke vendte Melissa tilbage til mig og hviskede i mit øre: “Jeg vil ALTID være DIN!” og gav mig et kys på kinden og så på mine læber, mens elevator dørene åbnede til vores etage. Min kone gik ned ad gangen til vores værelse hånd i hånd med Luke på den ene side og mig på den anden. Vi kom ind i værelset og min kone førte os tre ind i rummet, efterfulgt af Luke og mig som den sidste. Melissa førte Luke hen til siden af sengen og guidede mig til en af ​​stolene ved siden af ​​sengen, så jeg havde fuldt udsyn til, hvad der ville ske næste gang. Hun plantede et kæmpe, saftigt kys på mine læber, gav mig et hurtigt kys med tungen, mens hendes øjne var lukkede. Efter et øjeblik brød hun vores kys og hviskede igen i mit øre, at hun var og altid ville være min! Så gav hun mig et kys på kinden og takkede mig for at give hende chancen for at kneppe en anden mand. Hun holdt min hånd og klemte den hårdt og gik væk for at gå på badeværelset. Da hun gik forbi Luke, kiggede han på mig for at se, om jeg stadig var ombord med at lade ham kneppe min kone. Melissa gik ind på badeværelset og et øjeblik senere kom hun ud iført det mest fantastiske og forbløffende undertøj, jeg nogensinde havde set hende i. Hun havde på sig denne sorte satin korset, der dækkede hendes maveområde, men kun dækkede den nedre del af hendes bryster, som holdt dem op og gav Luke og mig fuldt udsyn til hendes mørkebrune areola og hendes erigerede brystvorter. Hun var også iført en matchende sort satin g-streng, der meget tætsiddende passede hende og fremhævede hendes tonede numse. Hun havde på sig et par laklæder-lårhøje sorte støvler med 6 tommer hæle.

Til toppen af det hele bar Melissa en sort maske med blonder og fjer. Gennem hullerne til hendes øjne kunne jeg se både forventning og nervøsitet i hendes øjne, da hun gik hen til Luke, og de to omfavnede hinanden med hans arme omkring hendes talje og hendes omkring hans nakke. Melissa lænede sig ind for et kys, og det varede ikke længe, før de to var fuldt ud engageret i et passioneret kys, der lignede mere to langvarige elskere end to mennesker, der var sammen for første gang. Mens de to var fanget i deres lange og dybe kys, mærkede jeg denne underlige følelse overtage min krop. Så erotisk som scenen jeg så var, begyndte jeg at indse, at DET VAR MIN KONE, der kyssede denne anden fyr! Jeg så med akavet følelse, da min kone begyndte at fjerne hans skjorte og afsløre Lukes veludskårne torso. Med sin skjorte af arbejdede Luke sig nedad, og hans hænder nåede nu til min kones røv. Luke begyndte at kærtegne og massere Melissa’s baller, og han gav hende endda et hurtigt slag på hendes højre kind, hvilket gjorde hendes hud en smuk lyserød farve. Da Luke slog min kones røv, brød hun sit kys med ham og gav et støn fra sig, som var en blanding af nydelse og smerte. Melissa vendte sig i Lukes arme, så hendes ryg nu var mod hans torso, og med det havde jeg et klart billede af, hvad der skulle ske næste gang. Luke løftede Melissa’s arme højt over hendes hoved og begyndte at trace hendes kropskanter med sine fingre, startende med hendes hænder og langsomt arbejde sig ned til hendes bryster, samtidig med at han kyssede og slikkede min kones nakke. Jeg kunne se min kone vride sig og overgive sig til Lukes dygtige berøring.

Da han nåede hendes bryster, tog han mesterligt fat i hver barm med en hånd og begyndte at massere dem. Luke strøg og masserede Melissas fyldige bryster, før han rettede sin opmærksomhed mod hendes stive brystvorter. Jeg så forbløffet til, mens han begyndte at klemme min kones brystvorter mellem tommel- og pegefingrene, rulle og trække i dem, hvilket fik Melissa til at give efter næsten at falde på knæ. Følelsen i mig af at se min kone glædet af en anden mand blev ikke mindre, så jeg begyndte at spekulere på, hvordan jeg ville føle, når tingene eskalerede, og sandsynligheden for, at Melissa snart ville kneppe Luke. Da min kones knæ bøjede under fornøjelsen, fandt hun sig selv på gulvet, vendt mod Luke, som stadig stod op ved siden af sengen. Melissa rakte op og kørte sine hænder ned ad Lukes krop, indtil de endelig landede på den store bule, der nu var i Lukes bukser. Hun viklede sine to hænder omkring bulen og begyndte at bide i kødet gennem hans bukser. Melissa rakte op og begyndte at løsne bæltet og knappen og lod Lukes bukser falde ned omkring hans ankler. Bule i hans bokser-trusser viste, at han helt sikkert havde en stor pik. Melissa vendte sit hoved mod mig og blæste mig et kys, før hun rettede sin opmærksomhed mod Luke igen. Hun trak i taljen af Lukes bokser-trusser og frigjorde hans massive pik fra stoffets begrænsninger. Han var let 9 tommer plus og hans tykkelse så ud til at være næsten så tyk som en Red Bull dåse… OMG!!!! Dildoen, som min kone havde kneppet sig selv med natten før, virkede som en forløber for det, som Luke bragte med sig. Som natten før kæmpede Melissa i begyndelsen for at få Lukes pik ind i munden på grund af dens enorme størrelse. Jeg så forbløffet til, mens min smukke og kærlige kone begyndte at sutte på en anden mands pik, og det var ikke bare en hvilken som helst pik, det var en kæmpe stor en! Melissa havde formået at få næsten halvdelen af Lukes erigerede penis i munden, da jeg hørte hende gispe på grund af hans størrelse.

Hun trak sig tilbage og samlede sig igen, før hun forsøgte igen at tage hele Lukes længde ind i munden. Min kone kæmpede, men som den målbevidste kvinde, hun er, lykkedes det hende at tage hele Lokes pik i munden. Da hun havde hans fulde længde i munden, trak hun sig tilbage, og hans pik sprang ud af hendes mund. Da jeg så smilet på min kones ansigt, forsvandt al min nervøsitet, og jeg indså, at min kone havde en fantastisk tid. Melissa fortsatte med at give Luke en fantastisk oralsexoplevelse, men denne gang brugte hun også sine hænder til at stryge og arbejde hans skaft sammen med sin mund. Jeg ved, at min kone er dygtig til at give blowjobs, så jeg vidste, at Luke ville få en god tid. Luke lænede sit hoved tilbage, og hans øjne var lukkede, mens han nød den piksugning, min kone gav ham. Efter flere minutter trak Luke Melissa op på sine fødder igen, og de to genoptog deres lidenskabelige kys. Luke drejede dem rundt, så min kone nu havde ryggen mod sengen. Flere minutter gik med, at de kyssede og kærtegnede hinanden. Luke viste sig at være en meget dygtig elsker, da han arbejdede med min kones bryster med den ene hånd, mens han samtidig lod sin anden hånd glide ned i Melissas trusser og masserede hendes fisse. Igen fik Luke min kone til at bukke sammen af ​​nydelse. Denne gang lod han hende glide ned på sengen og hænge med benene over kanten. Luke begyndte at slikke på Melissas brystvorte, mens han arbejdede med den anden med den ene hånd. Hans frie hånd var igen i hendes skød og arbejdede på hendes fisse. Jeg kunne se, at min kone var på vej mod en orgasme på grund af den måde, hendes krop bevægede sig på. Snart tiggede hun Luke om at få hende til at komme!

Meget overraskende stoppede han!!! Luke holdt op med al sin opmærksomhed på Melissa lige længe nok til, at hun kunne komme ned fra kanten, som Luke havde sat hende på. Luke tog muligheden med sine to ledige hænder til at trække min kones trusser af og løfte hendes ben højt op i luften. Da han havde fjernet dem, kastede han trusserne over til mig, og jeg tog et kig på, hvor vådt skridtet var, og tog en god snif af duften af min kones safter, der havde gennemvædet trusserne. Med min kones ben samlet og højt i luften tracede Luke sine hænder ned langs indersiden af hendes ben, hvilket til sidst adskilte dem, hvilket gav ham et uhindret udsyn til Melissas glatte og drivvåde fisse. Med synet af min kone midt i denne fantastiske seksuelle ekstase og lugten af hendes våde trusser var jeg helt stiv og blev hårdere, end jeg havde været i lang tid. Jeg så ivrigt på, mens Luke endelig begyndte at slikke Melissa. Da jeg kender min kone, vidste jeg, at så liderlig som hun var, ville det ikke tage lang tid for Luke at have hende ved kanten af en orgasme igen … spørgsmålet var, om han ville tvinge hende over kanten eller drille hende igen. Luke havde min kones brystvorte mellem sine tommelfingre og fingre, og han nippede og trak i dem mellem massagerne af Melissas bryster. Jeg kunne se, at Luke nød smagen af min kones fisse, da han også stønnede og lød som en, der nød en perfekt tilberedt måltid, mens han spiste Melissa. Endnu en gang kunne jeg se, at min kone var ved at nå en orgasme, men denne gang frigjorde Luke sin højresides manipulation af Melissas brystvorte og førte den til hendes skridt og indsatte en eller to fingre i hendes fisse. Luke begyndte at øge intensiteten af sin orale tilfredsstillelse, mens han indsættede sine fingre i min kones kærlighedsspalte.

Kombinationen af alt den stimulation pressede Melissa til kanten, og denne gang førte Luke hende over kanten og ind i hendes første vilde orgasme. Jeg så glædeligt på, mens min smukke kone rystede og gav sig hen til bølgerne af seksuel udløsning, der overtog hendes krop. Luke fortsatte med at fortsætte med sin mund og fingre på Melissas kønsområde og skubbede hende længere og længere ind i sin orgasme, hvilket fik hende til at gå fra lavlydige støn af fornøjelse til skrig af passion og ren ekstase. Det var på dette tidspunkt, jeg ivrigt ventede på, at Luke skulle begynde at kneppe min kone! Mens Melissa stadig var fanget i bølgerne af sin orgasme, brød Luke endelig sin manuelle og mundtlige stimulering af min kones kønsområde. Han rejste sig op, og med sin højre hånd placerede han sin skaft på Melissas bækken og gned på området lige over hendes fisse. Fortsat fanget i efterveerne af sin orgasme var Melissa uvidende om, at hun skulle blive kneppet af den største pik, hun nogensinde havde været sammen med. Luke greb sin pik lige bag hovedet og placerede den ved indgangen til min kones trang og sultne fisse. Mens hun stadig var fanget i sin orgasmes eftervirkninger, lod Luke hovedet af sin pik glide ind i åbningen af Melissas fisse. Da hun mærkede hovedet af hans store pik i sig, poppede Melissas øjne op for at se på manden, der netop var gået ind i hende. Hun greb fat i hans skuldre og bad Luke om at begrave resten af sin pik dybt i hende. For første gang havde Melissa en anden mands pik i sig, og hun elskede det … og det gjorde jeg også! Selvom hun bad Luke om at pumpe hende, valgte han langsomt at glide ind og ud af hende og trænge mere og mere af sin pik ind i min kone. Før længe havde Luke formået at få hver eneste centimeter af sin pik i Melissa, og hun gav et lille hvin, da hun mærkede Lukes bækken mod sit eget.

Luke begyndte at pumpe rytmisk ind og ud af Melissa først langsomt og derefter hurtigere og hurtigere, og inden længe bankede han helvede ud af hende og fik min kone til at hoppe som en tøjdukke på sengen. Efter flere minutters Luke’s uforbeholdne angreb på Melissa’s fisse med hans pik, trak han sig ud og ompositionerede sig selv ved at lægge sig på ryggen med sin erektion stående i fuld opmærksomhed. Da Melissa så en mulighed for at spidde sig selv på hans pik, flyttede hun ham lidt til siden, så jeg kunne have fuldt udsyn til Melissa, der kneppede Luke. Hun sad på Lukes talje og greb fat i hans pik og placerede den ved indgangen til hendes våde og hævede fisse. Langsomt spiddede min kone sig selv på Lukes pik. At se min kones smukke, glatte fisse have en anden mands pik i sig gjorde mig så tændt, at jeg ikke kunne tro det. Jeg greb fat i bulet, der nu var i mine bukser, og begyndte at gnide mig selv. Melissa havde formået at opsluge hele Lukes pik, og hun kiggede over på mig og så mig gnide min pik gennem mine bukser. Melissa signalerede til mig, at jeg skulle gnide min pik, så jeg lynede mine bukser ned og trak min pik ud for at gnide den, mens jeg så min egen kone kneppe en anden mand. Der var jeg, der gnubbede min pik, mens jeg så min elskende kone kneppe en anden mand. Melissa begyndte at ride Luke’s pik som en dygtig cowboy på en vild hest. Luke rakte op og begyndte at nulre Melissa’s bryster, mens hun hoppede op og ned på Luke med kun fokus på hendes seksuelle nydelse. Efter flere minutter med op- og nedture, stoppede min kone op med Luke helt inde i sig og stirrede på mig, der gned min pik. Hun blæste mig et kys og skiftede derefter sin bevægelse fra op- og nedture til effektive frem- og tilbageskridt. Luke arbejdede stadig på hendes to bryster og tillod hende at nyde den maksimale seksuelle nydelse, hun kunne. Det tog kun et par af disse frem- og tilbageskridt, før min kone tog tingene til et nyt niveau ved at bruge en af ​​sine frie hænder til at gnide hendes klitoris, mens hun kneppede Luke.

Melissa og Luke havde nu været i gang i omkring femten minutter, og jeg begyndte at undre mig over, hvor meget mere udholdenhed han havde, da han ikke viste tegn på at komme snart. Jeg fortsatte med at gnide min pik, mens jeg nød at se min kone grundigt nyde at kneppe Luke. Mens jeg nærmede mig en orgasme, kunne jeg se, at kombinationen af Lukes pik i hendes fisse, begge bryster der blev arbejdet på, og hendes klitoris blev gnedet, bragte Melissa på randen af ​​en anden orgasme. Tempoet og intensiteten af hendes klitorisgnidning øgedes og skubbede hende tættere på hendes orgasme. Min kone lukkede sine øjne og lod sit hoved falde tilbage og stoppede med at støde, hvilket fortalte mig, at hun var på vej til at komme igen, men denne gang ville det være en større orgasme end den sidste. Næsten som om det var koreograferet på forhånd, i det øjeblik Melissa stoppede, førte Luke sine hænder til min kones hofter og begyndte at støde sin pik ind og ud af hende. Det gjorde tricket! Lukes pumpning syntes at være det, der skubbede Melissa over kanten igen og ind i en anden orgasme. Hun rystede igen vildt og skreg, da hendes orgasme tog over hendes krop og sendte hende ind i en anden dimension af seksuel nydelse. Mens bølgerne af hendes anden orgasme begyndte at aftage, begyndte Lukes intensitet af at kneppe min kone at stige. Det virkede som om Luke var klar til at sprøjte sin sæd. Et par flere stød, og han trak nu ned i Melissas hofter, mens han annoncerede, at han ville komme. Jeg ventede ivrigt på at se, hvad Melissa ville gøre, når han kom. Luke reagerede sine hofter tilbage i sengen så hårdt, som han kunne, og gav min kone et sidste og kraftfuldt stød.

Melissa virkede som om hun spændte sin fisse omkring Lukes pik… “Kom i mig!” råbte hun! Lukes stød i min kone, hvor han sprøjtede sin sæd i hende, fortsatte i flere sekunder, mens min kone red ham til fuldførelse. Stadig liggende på kanten af sengen med benene over kanten og min kone på ham, begyndte Melissa at stige af Luke, og jeg kunne se noget af Lukes sæd sive ud af min kones fisse, da hun vendte sig om for at se sin nye elsker. Melissa bøjede sig ned og gav mig et klart syn af hendes nyfucked fisse, der dryppede af resterne af Lukes sperm. Min kone tog Lukes halvslappe pik og begyndte at kysse og slikke den, tilsyneladende forsøger at bringe liv tilbage til hans fulde erektion. Melissa syntes at nyde smagen af en cocktailblanding af hendes fissejuice og Lukes sæd, som hun slikkede ren. Mine øjne blev fokuseret på min kones lyserøde ydre skamlæber, der dryppede med en anden mands sæd. Hvad jeg engang troede ville have været anledning til vrede, raseri og skilsmissepapirer, sendte mig nu til et højere niveau af ekstase, end jeg nogensinde havde forestillet mig. Min kone elskede med en anden mands pik med sin mund, og jeg følte mig underligt tvunget til at dykke ned i hendes skridt og begynde at slikke min kones fisse. Jeg har på en række lejligheder spist min kones fisse efter, at jeg havde kneppet hende, så smagen af sæd var ikke ny for mig, men for første gang smagte jeg en anden mands sperm.

Min første slikken var mærkeligt bekendt med smagen af Melissa og Lukes sæd, der var ikke anderledes end hvordan Melissa og jeg smagte. Jeg brugte mine hænder til at sprede mine kones baller fra hinanden, så jeg kunne få nemmere adgang til hendes fisse og røv. Jeg slikkede den fælles saft, der var lavet af Melissas fissejuice og sved, der var blandet med Lukes sæd, og jeg fandt det mærkeligt berusende og velsmagende at sige det mildt. Mens jeg fortærede og slikkede min kones fisse, fortsatte hun med at arbejde på Lukes pik og prøvede at bringe den tilbage til livet. Med Melissas dygtige mundtlige evner og Lukes relative ungdom tog det kun få minutter, før han var klar til omgang to. Melissa syntes at nyde, at hun var i stand til at forynge denne unge stud så hurtigt med hendes orale færdigheder, og hun gav ham et par sidste slag med sine hænder, før Luke tog kontrol over at kneppe min kone. Han trak hende væk fra mit ansigt og placerede hende midt på sengen og tvang hende til at antage positionen for at blive kneppet i doggy-style. Udover cowgirl og omvendt cowgirl er doggy-style langt Melissa’s yndlingsstilling at blive kneppet i. Med hende på knæ og hendes røv højt i luften slog Luke sin lange pik mod revnen af ​​Melissas røv, før han greb sin store pik og forberedte sig på at indsætte sin manddom tilbage i min kone. Jeg tog igen min plads på stolen og havde en ubegrænset og uhindret frontplads af, hvad Luke var ved at gøre ved min kone. Med Melissa stadig vendt mod mig kunne jeg se forventningen i hendes øjne gennem det satin og blonder masken, som hun stadig bar. Luke guidede sin pik ind i min kones nyvaskede fisse og begyndte langsomt at kneppe hende med hver centimeter af sin pik. Jeg så forbløffet, da denne stud af en mand dygtigt rockede ind og ud af Melissa. Efter flere minutter, hvor Luke fortsatte i et langsomt tempo, begyndte han støt at øge sit tempo, og før længe kunne jeg høre lyden af, at hans bækkenområde slog mod min kones fisse. Jeg glædede mig over at se min kones øjne veksle mellem at rulle op i hovedet eller lukke for at nyde den glæde, som Luke gav hende ved at kneppe hende. Lukes tempo begyndte at øge igen og blev nu mere intens, hvor lyden af ​​smækken blev højere og vildere. Jeg så på min kones ansigt og så, at hendes øjne nu var spændt sammen, tilsyneladende som om hun nu var i smerte… hvis det var smerte, var det helt sikkert en smertefuld nydelse, da hendes lave stønnen nu var blevet til skrig af liderlighed.

Normalt når hun skriger sådan, griber hun en pude for at dæmpe lyden, men den aften lod hun det hele gå og hun skreg af fuld hals. Jeg så min kone få den bedste fuck i hendes liv, og alt hvad jeg kunne gøre var at sidde der og nyde synet og fortsætte med at stryge min pik, denne gang indtil jeg kunne komme. Med Lukes hastighed ved en febervæk, så jeg noget, jeg aldrig havde set fra min kone før: Lukes dunkende gav Melissa hendes første orgasme fra at blive kneppet, og det drev hende helt vildt og over kanten! Endnu engang var jeg fuldstændig forbløffet over Lukes dygtighed og udholdenhed, ikke kun kunne han vare tilsyneladende for evigt, men han var også i stand til at få Melissa til at komme gennem penetration, og det var en ting, som hun troede, at hun aldrig ville have fornøjelsen af at opleve. Så der sad jeg og strøg min pik, mens jeg så min kone blive kneppet af denne hingst. Efter hvad der syntes som evigheder, greb Luke fat i Melissa i ryggen af hendes korset og omplacerede dem, så i stedet for at jeg kiggede direkte på min kone, havde jeg nu en visning af dem fra siden, hvilket gav mig et klart billede af Lukes pik, der hamrede ind og ud af min kones nu rødblussende fisse.

Jeg besluttede mig for, at der var ingen måde, jeg kunne holde ud lige så længe som Luke, og begyndte at røre ved min pik med hensigten at sprøjte min sæd. Det tog kun et par strøg, før jeg var på kanten af min egen orgasme og klar til at sprøjte min sæd. Jeg nærmede mig Melissa og håbede, at hvis jeg tilbød hende min pik, ville hun tage den i munden og færdiggøre mig. Lige da jeg kom hen til min kone, åbnede hun øjnene og så mig røre ved min pik, da den var lige foran hendes ansigt. Hun greb fat i min pik med den ene hånd og tog den i munden. Følelsen af hendes mund og læber, der bevægede sig frem og tilbage på min pik, mens Luke pumpede rytmisk, fik mig til at komme, og jeg sprøjtede min sæd ud i min kones mund. Selvom jeg ikke er så stor som Luke, fyldte jeg min kones mund så meget, at hun kæmpede for at sluge alt, og der var endda noget af min sæd, der løb fra hendes mundkant. Jeg færdiggjorde frigivelsen af min sæd i Melissa’s mund, og da min pik begyndte at blive slap, lod hun mig gå, så hun igen kunne fokusere kun på det knald, som Luke gav hende. Hun greb nu fat i tæppet på sengen med al sin kraft, mens hendes skrig af lidenskab blev til flere støn af smertefuld nydelse. Lige da jeg troede, at Luke aldrig ville stoppe, stoppede han i et øjeblik med sin pik helt inde i min kone, trak så sin pik ud og lod kun hovedet være i hende, før han gav et sidste stød i hende og fyldte hende med sin sæd.

Modsat første gang han kom i hende, brugte han kun et enkelt kraftfuldt stød for at aflevere sin sæd i hende. Luke blev i min kone i et par øjeblikke og nød fornøjelsen ved at kneppe min kone og skyde sin sæd dybt ind i hende. Han trak sin slappe pik ud af min kone, og jeg kunne se glansen på hans pik, der var en kombination af min kones safter og hans sæd. Da min kone var alene på sengen, kravlede jeg op til hende og holdt hende tæt. Hun fjernede sit maske og vendte sig mod mig og takkede mig for at tillade hende at have sex med Luke aftenen før. Melissa bekræftede over for mig, at hun altid vil være min og at det, vi deler, når vi er sammen, er meget anderledes end det, hun havde oplevet aftenen før. Hun kyssede mig og tog af sted for den sidste dag på konferencen. Vi havde besluttet at mødes til frokost, så jeg besluttede mig for at tage ud og nyde nogle af fordelene ved feriestedet.

Frokosttid kom, og jeg mødtes med Melissa på hotellets buffetrestaurant. Mens vi spiste frokost, betroede min kone mig, at hun igen havde mødt Luke, og han havde takket hende for natten før og spurgt, om der var nogen chance for, at de kunne gøre det igen. Melissa og jeg talte grundigt om, hvorvidt hun ville have sex med Luke igen eller nogen anden mand for den sags skyld. Vi talte længe, og det resulterede i, at jeg gav hende min tilladelse til igen at have sex med Luke, hvis hun ønskede det. Hendes frokost var færdig, og Melissa tog tilbage for resten af ​​dagens præsentationer. I modsætning til dagen før var Melissas påklædning langt mere konservativ og i tråd med den måde, hun normalt klædte sig på. Hun havde sin almindelige blyantsnørreskjorte på med en bluse med høj hals og en forretningsjakke, der matchede hendes nederdel. Hun valgte også undertøj, der var langt mindre provokerende end dagen før. Hun havde en flot hvid satin-trusse med fuld bund og en matchende BH. Hun gik endda så langt som til at klæde sig ned ved at bære sine normale 3 tommer høje sko i stedet for de “knep mig” –pumper, hun havde på dagen før. Langt mindre fristende end fredagens påklædning, men konservativt sexet. Det var omkring fire om eftermiddagen, da jeg modtog en sms fra min kone, der fortalte mig, at hun havde talt med Luke om at være sammen med ham igen den aften. Hendes sms nævnte, at Luke havde spurgt hende, om der var nogen chance for, at hun kunne tilbringe natten med ham… denne gang uden at jeg var der!

WOW … Det ramte mig som et ton mursten … Jeg var ikke klar til DET! Jeg svarede tilbage, at jeg ville tænke over det og give mig lidt tid. Melissa mødte mig til middag, og spørgsmålet om at tilbringe natten med Luke kom ikke op i samtalen. Jeg kiggede hele tiden på min kones ansigt og mindedes, hvor meget hun virkelig nød at blive kneppet af Luke aftenen før. Jeg tænkte også på, hvor respektfuld og en gentleman Luke var, og at hvis jeg besluttede at give hende min tilladelse, ville hun være i gode hænder. Tjeneren spurgte os, om vi var interesseret i dessert, til hvilket min kone oprindeligt sagde, at der var noget, hun gerne ville bestille, men så stoppede jeg hende og fortalte hende, at jeg ville give hende den dessert, hun virkelig ønskede … Jeg betalte regningen og rejste mig op og trak min kones stol ud. Da hun rejste sig, holdt jeg hende tæt og kyssede hende på kinden og fortalte hende, at jeg gav hende min tilladelse til at tilbringe natten med Luke! Hendes ansigt lyste op som et juletræ af begejstring og med et stort smil, der viste mig, at hun virkelig var taknemmelig. Vi kyssede, og jeg lod hende vende tilbage til de sidste sessioner af hendes konference. Jeg gik til baren for at tage et par drinks, før jeg gik tilbage til vores værelse. Jeg tog et brusebad og slog mig til ro for en nat alene og vidste, at min kone var et eller andet sted på samme hotel og enten på vej eller allerede blev kneppet af en anden fyr. Jeg ved ikke, hvorfor jeg gjorde det, men den nat valgte jeg at sove nøgen, bare i tilfælde af at min kone vendte tilbage til vores værelse liderlig og ville have sex. Lige da jeg krøb i seng, ringede værelsestelefonen, og det var Melissa, der lod mig vide, at hun var sammen med Luke, og at de var i værelset lige på tværs af gangen, og at hun havde det godt.

Hun takkede mig igen og blæste et kys til mig gennem telefonen, da hun sagde godnat. Tanken om min kone blive kneppet af Luke igen var mærkeligt beroligende, og måske på grund af de drinks, jeg havde tidligere på baren, fandt jeg mig selv sovende. Hele natten fik jeg lidt søvn, mens min hjerne kørte med tanken om min kone, der havde sex med en anden mand lige på den anden side af hallen. Klokken var omkring tre om morgenen, da jeg hørte vores hotelværelsesdør åbne, og det var Melissa. Udover hendes lidt rodede hår, så hun meget ud som sidst, jeg så hende til middag. Hun tændte lyset og kom hen til mig, mens jeg lå i sengen. Hun begyndte at klæde sig af og sagde, at hun ville vise mig noget. Hun tog sit tøj af og stod nu der i bare sin bh og trusser. Jeg gav hende et blik og så, at hendes trusser var gennemblødte … Jeg var ikke sikker på fra hvad, men jeg tænkte, at jeg ville snart finde ud af det. Melissa tog sin bh af, og hendes bryster havde flere sugemærker på dem, hvilket jeg fandt lidt spændende. Så trak hun sine trusser ned til lige under skridtet, og jeg så, at hendes trusser var gennemblødt af Luke’s sæd, der løb ud af min kones fisse. Synet af min kones fisse dryppende af sperm og rødglødende fra den behandling, hun havde fået, gjorde mig mærkeligt liderlig og fik mig til at ønske at kneppe hende som aldrig før. Min kone kravlede op på sengen og fortalte mig, at hun havde haft det sjovt med Luke og var blevet kneppet af ham tre gange, men nu ville hun gerne elske i stedet for bare at kneppe.

Følelsen af at stikke min pik ind i min kone’s nykneppede og sperm fyldte fisse var en følelse, som jeg aldrig havde følt før. Vi havde lidenskabelig sex med hinanden som om vi ikke havde gjort det i år. Intensiteten og passionen, som jeg følte for min kone, var på et helt nyt niveau. Efter at have elsket, faldt Melissa i søvn af ren udmattelse. Jeg valgte igen at lægge mig ved siden af min kærlige kone og holde hende, mens jeg også snart faldt i søvn. Næste morgen vågnede jeg op til min kone, der suttede på min pik. Da mine øjne åbnede, tog hun munden væk fra min pik bare længe nok til at fortælle mig, at hun elskede mig og var meget taknemmelig for chancen for at have sex med en anden mand… især Luke. Vi elskede igen for at byde morgenen velkommen, før vi gjorde os klar til at tage hjem. Da vi gjorde os klar til at tage afsted, mødte vi Luke igen, og han takkede os begge for en mindeværdig weekend. Siden den skæbnesvangre weekend er Melissa blevet en helvedes hotwife. Hun har udnyttet muligheden for at have sex med andre mænd. Hun ser frem til sin næste konference og håber, at Luke igen vil være en af oplægsholderne. At have en hotwife har været en kæmpe positiv ting for vores forhold. Melissa har fundet en ny lyst til at ville være sexet og udnytte at være en seksuel væsen.

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer