bundet og kneppet

Det hele skete for et stykke tid siden – for omkring 16 år siden, da jeg var 26 år gammel. I lang tid havde jeg følt mig uattraktiv, uanset hvor meget min mand prøvede at forsikre mig om det modsatte. Han spurgte, om jeg ikke så de andre mænd, der stirrede på mig? Jeg troede ikke på, at de fandt mig tiltrækkende.

Når vi havde sex, ville min mand (Rick) komplimentere min krop og sige, hvor heldig han var, og hvor meget andre fyre ville elske at røre, kysse og gøre alle de ting, han gjorde ved mig. Jeg tvivlede stadig, men han nævnte en række fyre, vi begge kendte som venner og kollegaer, og hvordan han så dem give mig beundrende blikke. Dette udviklede sig til rollespil over nogen tid og hjalp vores sexliv (det tændte ham virkelig også). Rick ville tale, mens vi havde sex og sige, hvordan en af vores bekendte ville elske at gøre det, han gjorde, og beskrive, hvordan de ville udforske og nyde mig. Dette havde stået på regelmæssigt i over 6 måneder.

Nu for at gøre en lang historie kort, var Rich væk, tilbage til byen, hvor vi engang boede, og havde inviteret en fælles ven til at bo hos os i vores nye hjem som base for at besøge London som en billig ferie for ham.

Det viser sig, at i løbet af den 8 timer lange køretur hjem sammen, havde de fået talt, og vores ven (lad os kalde ham Ken). Ken er en flink fyr, næsten samme alder som mig og Rich, men har haft mere af en hård livsstil, vi kunne godt lide ham som en ven. Det ser ud til, at Ken havde nævnt om en MFM trekant, han havde været heldig nok til at nyde, hvilket Rich sagde lød virkelig varmt, og han havde fortalt Ken, at han ville elske at have chancen for at prøve det en dag med mig! Men han tvivlede på, at jeg nogensinde ville gå med til det, da han vidste, hvor dårligt jeg følte om mit selvværd for at overveje, at nogen kunne være det mindste interesseret i mig. Ken sagde åbenbart meget hurtigt, at jeg var hot, og givet en chance ville han elske at være sammen med mig og give mig en god omgang, hvortil Rich havde svaret, at han tvivlede på, at han ville få chancen, men ville elske, hvis det skete, og efterlod samtalen der. Ikke at jeg vidste noget om denne samtale, før meget senere, efter alt dette var sket.

Rich kom tilbage med Ken tidligt om aftenen, vi spiste og tilbragte en hyggelig aften med at udveksle historier, og så viste vi vores ven til gæsteværelset, og vi gik alle i seng. Efter hans tid væk begyndte Rich og jeg snart at have sex, og som sædvanlig begyndte han at tale frækt og sige, hvordan vores gæst kiggede på mig. Som sædvanlig tvivlede jeg på ham og fortalte ham ikke at være dum. Han fortalte mig, at Ken havde været meget komplimentær og sagt, at han troede, jeg var hot, og hvordan han ville elske at få fat i mig – “sådan her” – som han begyndte at agere det ud, sagde han, jeg skulle forestille mig, at det var Kens hænder på mig og Kens mund, der suttede på mine bryster. Det føltes godt, og jeg blev meget følsom, mens han legede med mig, men jeg sagde, at jeg ikke troede, han ville røre mig. Rich fortsatte med at sige, hvor meget Ken ville elske at være den, der gjorde dette, og at da de havde kørt, havde Ken sagt det samme! – Det virkede så uartigt for ham at sige dette, mens Ken sandsynligvis lå vågen lige langs hallen fra os på hans værelse. Jeg benægtede, at det ville være sandt.

Rich fortsatte med at glæde mig med sine hænder og mund, mens han opførte sig som om det var Ken, der opdagede mig for første gang. Dette tændte mig, og jeg tillod mig selv at forestille mig, at det var Ken. Nu blev tingene skruet op, da Rich sagde: “Jeg vil binde dig fast her og lade ham komme og køre sine hænder over dig i virkeligheden!” Jeg grinede af ham, men han tog det som en accept og bandt mig (mens jeg fnisede med halvhjertede protester) spredt ud på sengen med nogle hastigt improviserede bånd – to badekåbe-håndklædebælter og et antal gamle slips, der var bundet sammen, og fortsatte rollespillet, hvor han spillede rollen som om Ken havde en første møde med mig og ikke kunne modstå mig.

Jeg må indrømme, at jeg blev meget ophidset af det hele, da Rich begyndte at udgive sig for at være Ken. Han begyndte også at drille mig og sige: “Nu hvor du er bundet sådan, kan du ikke gøre noget, jeg kan gå og hente ham og lade ham komme og nyde det.” Jeg grinede og stønnede samtidig og sagde: “Det kan du ikke gøre” (ikke vredt eller “tør ikke” eller “lad mig komme ud nu” eller noget i den retning). Han drillede mig mere som svar – blev tændt af min hjælpeløshed – og lod som om han gik ud af soveværelsesdøren et par gange, mere legende end seriøst, men jeg gætter også på, at han testede mig, og kom tilbage fra døren og fortsatte lidt mere med rollen. At være bundet var ret sjovt, jeg havde ingen ansvar (bælterne og båndene var ikke bare symbolske, Rich kendte sine knob, jeg kunne spænde imod dem, og de holdt). Rich ville kravle op på mig, føle mig overalt febrilsk, bruge sin mund op og ned af min krop, mens jeg krøllede mig mod båndene. Så ville han stikke sin pik ind i min (på det tidspunkt) meget våde fisse og bare blive der, uden at gøre mere, i et øjeblik eller to, trække sig ud og lade som om han gik for at hente Ken, faktisk åbne soveværelsesdøren og gå ud i et sekund eller to, før han vendte tilbage og gjorde det hele igen.

Dette var ret sjovt, en smule skræmmende ikke at kunne gøre noget, men det var en leg, så jeg blev ikke skræmt, da Rich legede med at gå hen for at hente Ken. Hver gang han opbyggede det mere og mere og sagde, at han faktisk ville gøre det, medmindre jeg sagde nej. Rich sagde, at han lige skulle tisse (som var lige ved siden af ​​værelset, hvor Ken var), og sagde, at han ville tage Ken med tilbage, og han lod som om at bevæge sig hen mod døren igen – jeg sagde ikke eksplicit NEJ, men spillede med i denne sjove leg og bad ham om ikke at forstyrre vores gæst, da han gik på toilettet. Jeg troede ikke, at han faktisk ville gå ind og gøre det. Jeg forventede, at dette ville være en videreudvikling af legen, og at Rich ville gå ind på toilettet (ved siden af, hvor Ken var), og lade som om han kom tilbage med ham. Han forlod soveværelset og tog et par skridt og vendte tilbage, kiggede på mig bundet og fuldstændig eksponeret og sagde “Jeg vil gøre det”, jeg rejste mit hoved så højt som jeg kunne fra sengen og hvæsede truende “vågn ham ikke op.” Svaret kom tilbage: “Jeg vækker ham ikke, hvis han er vågen, vil jeg invitere ham”. Med en suk af frustration faldt jeg resigneret tilbage og blev en smule træt af denne fortsatte skue.

Et par minutter senere trådte Rich ind i soveværelset og stod for et øjeblik og beundrede sit eget arbejde med min fuldstændige hjælpeløshed, det syntes at glæde ham, da han nød synet. Så lagde han sig ved siden af mig på sengen uden at sige et ord og begyndte at sutte på den ene af mine brystvorter, før han bevægede sig op og kyssede mig hårdt, mens han kørte sine hænder op ad mig. Da han brød kysset og flyttede sit hoved, var Ken (for real) der overraskende ved foden af sengen ved døren og overvejede, hvad der lå foran ham, han stod der kun iført nogle joggingbukser. Jeg havde ikke rigtig tid til at fatte det her, da Rich lænede sig ind og kyssede mig hårdt igen. Jeg må have rykket mig under vores kys, for jeg kunne nu mærke Kens hånd på mig (oh my god! Men jeg kan ikke gøre noget – jeg kan ikke bevæge mig, selvom jeg prøver, så jeg prøver ikke engang). Rich gik ned og tog min højre brystvorte tilbage i munden, mens han lå ved min side og gav Ken god adgang til hele min udsatte krop. Ken kom ind på sengen med os, mens jeg lå der forbløffet, og hans hænder begyndte at bevæge sig op ad min krop, mens jeg lå der spredt ud under ham.

Ken kærtegner min anden bryst og kommer op for at deltage i at sutte på min anden brystvorte, mens jeg stadig bliver suttet af Rich. Min hjerne kunne ikke helt forstå, hvad der foregik, og jeg var overvældet af sansninger og gispede lidt, mens jeg kiggede op i loftet uden rigtigt at tro på, hvad der skete. Rich stoppede med at sutte på min brystvorte, og Ken tog nu fat i det bryst i stedet og gav det en god omgang også (mens han med sin højre hånd trak sine tracksuit-bukser ned, formoder jeg, mens han lå mellem mine ben). Jeg lå der med hovedet kastet tilbage, åbne øjne og tung vejrtrækning, mens Rich tog min hånd. Jeg følte Ken skubbe fremad, jeg følte hans pik mod min fisse, og så rykkede mit hoved, da jeg mærkede ham trænge ind i mig. Jeg mærker Rich klemme min hånd – han må vide det – så Ken presser sig selv helt ind i mig og kysser min hals. Jeg reagerer ikke, og efter et par blide og selvtilfredse bevægelser spørger Ken mig stille: “Er du okay med det her?” (pænt gjort, han havde nydt at have mig før og tog en risiko ved at spørge, selvom der ikke var meget, jeg kunne gøre eller sige nu, hvor hans pik allerede var dybt inde i mig – men dette var en anmodning om tilladelse til at fortsætte). Jeg udstøder en knap hørbar lyd, der måske var et ah-ha, bestemt ikke et nej; så Ken tager det som et ja og begynder at kneppe mig.

Rich læner sig ind og kysser mig igen, det var underligt, men meget liderligt at kysse ham, mens min krop reagerer på de gode faste stød, som Ken nu giver mig. Jeg elskede at se reaktionen fra Rich og føle Ken kneppe mig, mens vi kyssede, men Rich trækker sig tilbage (for at nyde synet?) og give Ken lidt plads. Han nød tydeligvis at kneppe mig (heldigvis ingen tvivl om det nu), og jeg havde accepteret det og nød det også. Jeg prøvede at bevæge mine hænder, men de var stadig bundet, Ken er en gentleman og ser dette, og han løsner mine håndled og sammen frigiver vi mit andet håndled og omfavner hinanden, mens vi fortsætter med at kneppe sammen (mens Rich frigør mine ankler), indtil Ken kommer dybt inde i mig. Efter det tog Rich en tur, han sagde, at jeg føltes vidunderlig, jeg har aldrig været så tændt som den nat, Ken og Rich gjorde mig det. De tog tur resten af natten, og det gik rigtig godt med den eneste korte dårlige oplevelse, da de prøvede DP (dobbeltpenetration), da jeg ikke kan lide analsex – åbenlyst havde drengene ikke talt om det før! Set i bakspejlet skulle vi have valgt DV (dobbeltvagina), det ville have været mere gennemførligt (da jeg senere leget med store dildoer).

Siden da har jeg nydt flere MFM trekantsex og også haft det sjovt med de andre fyre efter jeg var blevet introduceret til dem, men jeg var aldrig den første til at tage initiativ eller udtrykke interesse – det var altid Rich, der tog initiativet.

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer