Min nevøs store tale

Forfatter: Mister T.

Jeg havde lovet at hjælpe min nevø Mathias på 16 år med at skrive en tale han ville holde ved sin lillesøsters konfirmation. Derfor var han på besøg og vi sad ved skrivebordet og skrev stikord ned.
Mathias er ikke særlig høj, kun ca. 1,70, og han er altid blevet kærligt drillet med det. “Nå, stump! Skal vi få sat det her sammen til en tale?” sagde jeg og pegede på post it-lapperne der dækkede et stort område af skrivebordet.
“Det kan godt være jeg ikke er så høj” svarede han “Men der er altså også noget hvor jeg ikke er lille!”. Jeg blev lidt forbløffet og spurgte hvad han mente. “Min diller” svarede han og rødmede samtidig med at han grinede smørret “jeg er den der har den største pik i klassen!”.
“Æhhh… nå?” fik jeg fremstammet, lidt overrasket den pludselige drejning – og det eneste jeg kunne finde på at sige var “Hvor stor er den så?”. “17 cm når den er stiv!” erklærede han tilfreds og fortsatte “Vil du se?”. “Jeg ved sgu ikke…” fik jeg svaret “Hvad tror du din mor ville sige til at din onkel glor på din pik – og har du i øvrigt stiv pik nu???”. Han grinede “Det får hun da ikke at vide – og ja, jeg er mega horny!”.

Han rejste sig og trak ned i Nike-bukserne og Björn Borg-tightsene og ud svirpede hans stive pik. Jeg kunne ikke lade være med at kigge på den og det lagde Mathias selvfølgelig mærke til. “Vil du ikke slikke mig?” hviskede han. Jeg tænkte mig om et kort øjeblik – “Kom med ind i soveværelset” sagde jeg og rejste mig. Han fulgte efter og da vi kom ind i mit soveværelse vendte jeg mig mod ham og sagde kort “Tag tøjet af og læg dig på sengen”. Han skyndte sig at smide al tøjet undtagen sokkerne og smed sig på sengen.

Jeg lagde mig ned på sengen, kærtegnede hans flade glatte maveskind og greb om hans pik. Der gik en skælven igennem ham da jeg rullede forhuden tilbage og blottede hans pikhovede. Jeg bøjede mig ned og lod hans pik glide gennem mine læber, han stønnede svagt. Langsomt gik jeg igang med at slikke ham, og der gik ikke længe før han stønnede højere. Hans boy-pik smagte rent og lækkert, pludselig gippede det i ham. “Jeg…jeg tror jeg kommer!” udbrød han, og sekundet efter kunne jeg smage hans sperm. Jeg lappede det hele i mig og slikkede hans pik ren. Mathias lå stadig i sengen – og stadig med stiv pik, “Er du åndssvag det var godt, onkel!” sagde han og grinede igen smørret.
Jeg smilede til ham “Det var dejligt du ku’ li’ det – jeg synes faktisk også det var lidt frækt, men det er vist ikke en god ide at vi fortæller til nogen hvad der er sket! Og lad os så få lavet den tale!”.

Jeg gik ind til skrivebordet igen og begyndte at skrive på et udkast, et øjeblik efter kom Mathias ind og smed sig på den anden stol. Han havde kun taget sine tights på og sad nu i dem og sokkerne som slet ikke havde været af. “Det går ikke det der” sagde jeg og nikkede mod ham. “Hvad går ikke?” spurgte han undrende. “Tights og sokker!” grinede jeg “Der er kun en ting der der værre! Det er nøgen med sokker på”.
Han grinede også “Altså sådan her?” fniste han og smed tightsene igen. Jeg lagde mærke til at hans pik stadig var halvstiv, “Ja, sådan der – men som sagt, det er det værste, så tag nu hellere noget tøj på!”.
“Eller -” sagde han drillende og grinede igen sit smørrede grin “jeg kunne også bare smide sokkerne! Du havde jo ikke noget imod at jeg ikke havde noget tøj på ligefør”.
“Vil du så sidde her nøgen og skrive tale?” spurgte jeg – selvom jeg godt vidste at det ikke var det han ville. “Yeah, right!” vrængede han “Jeg vil hellere lege med min onkel inde i sengen igen – hvis du forstår”. Han rejste sig, bukkede sig frem og tog sokkerne af, men blev stående foroverbøjet “Måske har du også lyst til at lege lidt med den her” sagde han og vrikkede med røven inden han gik ind og smed sig på sengen igen.

Jeg fulgte efter og smed hurtigt tøjet, min pik stod nu også stiv ud i luften og Mathias smilede da han så den. Jeg lagde mig ned ved siden af ham og vi begyndte at kæle. Jeg kyssede ham forsigtigt på munden og han skilte læberne og lod min tunge komme ind. Han stønnede igen ganske let da jeg kælede for hans brystvorter mens vores tunger legede med hinanden. Han skubbede mig om på ryggen og dykkede ned mellem mine ben hvor han tøvede lidt.
“Jeg har altså aldrig prøvet at slikke på en pik før” hviskede han. “Det er ok, du behøver ikke at slikke mig hvis du ikke har lyst” svarede jeg. “Men… – jeg vil gerne. Men hvad nu hvis jeg ikke er god nok?” udbrød han. “Bare gør som jeg gjorde ved dig”” sagde jeg stille til ham og han gik i gang. Mathias var først lidt tøvende, men fandt hurtigt en rutine “Mhhhh… det er dejligt. Du er god til det!” hviskede jeg til ham. Han kiggede op, grinede, og fortsatte sit arbejde med munden. jeg kærtegnede hans hår og nakke imens indtil han kravlede op over min mave, kyssede mig igen og hviskede “Nu skal du kneppe mig onkel!”.

Jeg bad ham om at lægge sig på maven med spredte ben og fandt en tube glidecreme i skuffen i natbordet. Forsigtigt smurte jeg hans hul med glidecreme og lod en enkelt finger glide op. Han gispede af ophidselse. “Det er første gang jeg skal ha’ pik” hviskede han og smilede. Med min finger fik jeg ringmusklen til at slappe af og listede endnu en finger op. Jeg begyndte at lege med hans prostata og i løbet af kort tid lå Mathias og vred sig af liderlighed. “Knep mig, knep mig, knep mig…” nærmest jamrede han. Jeg vendte ham om på ryggen, løftede hans ben og spredte dem. Langsomt trykkede jeg min pik mod hans jomfruhul og mærkede hvordan den gled ind. Mathias stønnede dybt og nikkede og smilede bredt da jeg spurgte om han var ok.
Jeg begyndte at kneppe ham – først forsigtigt, men så hurtigere og dybere.

Mens jeg kneppede klynkede han af velbehag og stønnede ting som, at det var dejligt og at jeg skulle blive ved. Pludselig greb Mathias om sin pik og begyndte at spille den “Jeg kommer!” udbrød han og med et brøl skød han en kæmpe portion sperm ud over sit maveskind.
Synet og duften af hans friske sperm gjorde, at jeg ikke længere kunne holde orgasmen tilbage. Da jeg prustende hviskede at jeg var ved at komme slog Mathias armene om mig “Kom oppe i mig onkel” hviskede han i mit øre “Jeg vil mærke din sperm i mig”. I det samme skød jeg min ladning af oppe i hans stramme røv. Jeg faldt sammen over ham og vi kyssede igen.
“Du er verdens bedste onkel” grinede han “Det her er meget bedre end når du havde os med i Legoland!”.

Vi blev ikke færdige med talen den dag – eller de næste mange gange Mathias kom på besøg. Til gengæld kommer han stadig tit på besøg og er også begyndt at overnatte en gang imellem. Heldigvis har han lært at tage sokkerne af når han er nøgen!

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer