Sex slaven

Her er en lille historie jeg sende til min alt for frække bolle-ven en gang. Det ledte til den vildeste nat i mit liv
Det hele starter sent om aftenen. Jeg henter dig ved toget og vi køre ud mod mit sommerhus. På vej der ud holder jeg ind til siden, og vi aftaler at vi leger en lille lej. Du er en blaffer, og jeg samler dig op, og da du ikke vil betale for turen når vi kommer frem til (dit sommerhus) tvinger jeg dig til sex. Det er meningen at du skal være helt afvisende i starten, men langsomt blive mere med på den. Vi aftaler at du skal sige RØD hvis du gerne vil stoppe legen.

Da det hele er på plads sætter jeg dig af og køre en lille tur væk og så tilbage, hvor jeg så finder en der går midt om natten og blaffer, (legen er igang).

Jeg stopper og spørger hvor du skal hen, du siger at du gerne vil ned i din families sommerhus, og at du gerne vil betale mig 100kr for turen, det bliver vi enige om, da der ikke er særligt langt. Vi triller op til huset, og du hopper ud af bilen, og prøver at løbe væk, men jeg fanger dig hurtigt.

Nå så du vil ikke betale Alligevel? Jeg tager fat i dig og tvinger dig til hårdt til jorden, ” det kommer du fandme til, om du vil eller ej”. Jeg tager mig bælte af og binder dine arme på rykken af dig, så rejser jeg dig op i håret og trækker dig efter mig ind i huset. Da vi kommer ind tager jeg dig om halsen og skubber dig op af vægen men da jeg skal til at sige noget til dig spytter du mig i ansigtet, jeg smiler bare og spytter så igen, du kan mærke det løbe ned af ansigtet på dig da jeg vender dig om og igen skubber dig op af vægen. ” du skulle have løbet hurtigere din lille luder ”  siger jeg imens jeg flår tøjet af dig (du er nøgen nu) jeg trækker dig med ud i det store køkken bøjer dig hen over bordpladen og føre min stive pin helt op i dig bag fra. Du giver et hvin da du pludseligt får min pik op i dig, jeg knepper dig ikke, jeg har bare pikken heeelt oppe i dig. Efter lidt tid trækker jeg mig ud, og trækker dig ned på gulvet, på maven. Jeg holder  dig fast og læner mig ind over dig og hvisker “hvis du tror at du kan tage røven på mig…” Jeg tager to fingre og tvinger dig til at sutte dem våde, imens du sutter på dem går det op for dig hvad jeg vil gøre med dem, du når lige og stønne “nej,,nej” før jeg føre dem langsomt op i røven på dig imens jeg hvisker “så skal jeg fandme tage røven på dig” jeg giver dig lidt finger i røven og du kan mærke at jeg nyder når du stritter lidt imod.

Nu lader jeg min stive pik glide ned af rykken på dig, ned mellem ballerne på dig, læner mig ind over dig og hvisker, “. Sig at jeg skal kneppe dig i røven” du støver lidt, og da du så stille siger ” så knep mig dog i røven dig fucking idiot!” Hiver jeg med det samme dit hovede bag over, jeg spytter dig i ansigtet igen og siger, tal ordenligt din fucking, og i det jeg siger  Luder, kan du mærke min store stive våde pik glide op i røven på dig,

Vi ligger der og knepper, du bliver helt med på det nu “knep mig i fissen nu!!” Skriger du, jeg trækker mig ud af din røv, nærmest flår bæltet af dine hænder og trækker dig ind i sofaen hvor jeg tvinger dig på knæ og knepper dig bag fra, jeg knepper dig så vildt at du kommer helt vildt inden længe. Hvor efter jeg får dig ned og ligge på rykken og siger nu er du kommet, nu er det fandme min tur. Jeg sidder hen over maven og armene på dig så du ikke kan gøre andet, end at se mig spille den af foran ansigtet på dig. Så læner jeg mig frem og får dig til at slikke mine nosser, jeg læner mig længere frem og du slikker mig nu i røven imens jeg spiller den af, du kan høre jeg er tæt på at komme, så lige inden jeg kommer tager du din hævn, du stikker en finger helt op i røven på mig, men jeg er så tæt på, jeg fortsætter og kommer dig så i munden og tager dig så om halsen og siger slug så din lille luder du sluger, smiler, og skubber dig finger det sidste stykke op imens du sutter videre på min pik…….

«
»

2 svar til “Sex slaven”

 1. roxanne Avatar
  roxanne

  Rigtig god historie.

 2. CAMILLA Avatar
  CAMILLA

  Det var som om at jeg skulle læse hurtigt på et tidspunkt..

  Men den var ok

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer