Mødet med Katrine – del 1

Historien som jeg vil fortælle nu er bygget ud fra min fantasi, håber I synes om den!

Det hele startede en eftermiddags-dag hvor vi begge var på chatten.

Katrine (som vi kalder hende) og jeg faldt hurtigt i snak om alverdens ting og sager. Hun var 15, jeg var 21. Da det blev aften blev vi enige om, at udveksle MSN, så vi kunne forsætte med at skrive sammen også selvom vi ikke var på chatten.

Det næste lange stykke tid chattede vi med hinanden, vi cammede og vi spillede spil. Og vi havde det dejligt med hinandens selskab ˆ jeg havde det i hvert fald rigtig skønt. Vi blev også enige om at udveksle telefonnumre, så det gjorde vi. Vi skrev dag ud og dag ind, enten på msn eller mobilen. Og jeg blev forelsket i hende, uden at have mødt hende i virkeligheden. Hun skrev at hun også elskede mig, men kunne man nu stole på det?

Efter at have skrevet sammen i nogle måneder blev vi enige om, at vi skulle finde en dag hvor vi skulle mødes og sige ordentlig hej. Der gik noget tid uden vi kom nærmere en date, indtil Katrine en dag skrev, at nu kunne hun om 2 weekender. Jeg blev ærlig talt lidt overrasket, for jeg troede egentlig ikke hun ville, så jeg begyndte at tænke ‰tør jeg egentlig‰. Men vi blev enige om at mødes, jeg havde inviteret hende hjem til mig og havde lovet hende at hun kunne sove i min seng, så tog jeg sofaen.

Dagen nærmere sig og vi blev ved med at skrive over msn og på mobilen. Vi skrev egentlig ikke ret meget om at vi skulle mødes, men jeg kunne da mærke en kilden i maven som dagen kom tættere og tættere.

Dagen før vi skulle mødes, skrev Katrine til mig om jeg havde sengetøj og sådan noget eller om hun skulle tage det med. Jeg svarede at det havde jeg og sagde at det eneste hun skulle sørge for var at tage hende selv med. Hun svarede om ikke hun også skulle have noget tøj med, det måtte jeg jo indrømme.

Hen ad aftenen dagen før vi skulle mødes skrev vi rigtig meget sammen, jeg skrev blandt andet at jeg glædede mig til at se hende og hun svarede i lige måde. Jeg gik i seng ved midnatstid, velvidende at jeg skulle hente hende ved stationen kl. 10. Jeg kunne ikke rigtig sove, så lå og tænkte. Og skrev så til Katrine, men hun var vist gået i seng for hun svarede ikke.

Dagen efter, en lørdag, stod jeg op kl. 8 og gjorde klar, huset skulle gøres rent, jeg skulle have morgenmad, vasketøjet skulle samles så det ikke lå og flød. Da klokken blev halv ti tog jeg bussen ind til stationen, jeg havde sommerfugle i maven. Da jeg kom ind på stationen var klokken ca. 10 minutter i. Jeg besluttede mig for at købe lidt chokolade, så vi havde noget til turen hjem. Klokken 10 ankom Katrine og jeg stod og tog i mod hende. Vi krammede.

Jeg viste hende hen til den bus vi skulle med og begyndte ellers at spørge ind til hendes tur. Jeg var nervøs, og kunne også mærke hun var det. Hun fortalte at det var fint nok, men at hun var lige ved at misse hendes tog. Jeg grinte og sagde at det var da godt hun ikke gjorde det. Da bussen kom satte vi os bagerst i bussen.

Jeg fortalte hende at vi skulle køre ca. 20 minutter, men at jeg havde købt en æske chokolade som vi kunne dele. Det var i orden. Da vi kom ud af bussen skulle vi gå ca. 5 minutter. Vi fik snakket lidt om byen og lidt løst og fast.

Da vi kommer hjem til mig inviterer jeg hende indenfor. Jeg tilbyder at tage hendes frakke, som hun giver mig. Jeg ser hun har en lidt nedringet trøje på og et par jeans. Jeg hænger frakken på plads og inviterer hende hen i sofaen. Jeg skal lige sige at vi aldrig har haft noget seksuelt sammen, udover den ene gang hun så min pik, men det var mere for sjov.

Vi sidder og snakker i et godt stykke tid, inden jeg spørger om ikke hun vil have noget at spise. Jeg har sørget for to Stjerneskud. Hun siger jo tak og kommer med op til bordet. Jeg finder maden frem og begynder at anrette. Hun kigger på mig. Jeg smiler tilbage til hende og spørger om hun ikke kan lide stjerneskud. Jo, det er ikke det siger hun og smiler. Jeg tænker egentlig ikke mere over det, men sætter mig ned og begynder at spise.

Et stykke henne i stjerneskuddet siger Katrine lige pludselig, at hun synes det her er romantisk, men det mangler et par levende lys. Hun spørger om ikke jeg har et par stykker. Jeg rejser mig og finder nogle frem fra skuffen. ‰Har kun med rød stearin‰ siger jeg. Det er også helt fint smiler hun tilbage. Jeg finder lysene frem og fyrfadsstager og tænder dem med en tændstik, er lige ved at brænde mine fingre.

Jeg ligger min hånd på bordet og begynder at spise videre. Katrine tager pludselig fat i min hånd og fletter sine fingre ind i mine. Jeg kigger på hende. Hun smiler skævt tilbage. Jeg smiler igen og spørger om det smager godt. Ja, siger hun. Det smager udmærket.

Da vi er færdig med at spise siger jeg, at jeg lige vil vaske op. Katrine spørger om det ikke kan vente. Jeg tænker, det kan det vel egentlig godt og sætter mig derfor ned til Katrine i sofaen. Hun fortæller mig at hun har taget et par film med, og spørger om jeg vil se en af dem. Det synes jeg var en god idé så lader hende sætte den ene i dvd‚en. Det viser sig at være Peter Plys. Jeg kigger lidt på hende og tænker om hun laver gas. Hun siger at det godt kan være den virker barnlig, men hun synes den er rigtig romantisk. Jeg rejser mig op, går ind i soveværelset og henter to tæpper. Jeg ligger dem ved siden af sofaen. Til romantiske film, skal man også have tæpper siger jeg.

Vi begynder at se filmen. Efter nogle minutter af filmen læner Katrine sig ind mod mig od lader sit hoved hvile på min skulder. Jeg holder instinktivt om hende og holder hende ind til mig. Filmen er faktisk ret romantisk. Jeg tager fat om det ene tæppe og ligger dem omkring Katrine. Hun smiler til mig. Efter et stykke tid hvor vi har lagt sådan kigger hun mere og mere på mig, i stedet for filmen. Lige pludselig mødes vores læber i det første kys. Jeg holder mere og mere om hende. Pludselig viser hun mig hendes BH, den er lyserød. Hun siger med den varme tæppet giver er det alt for varmt med en bh også. Jeg smiler til hende og siger det bestemmer hun selv.

Hendes hænder kører rundt omkring mig og hun tager nu fat i min trøje og løfter den af. Jeg kigger på hende og smiler. Hun fjerner tæppet. Hun spørger om der er noget i vejen. Nej, siger jeg. Du er bare dejlig. Vi kysser igen, denne gang er det mig der tager fat i hendes trøje og hiver den af. Jeg kan nu se hendes ungpige-bryster, der stritter lige ud i luften. Mine hænder begynder at masere dem. Hun begynder at stønne en smule, jeg kan se i hendes ansigt hun er tændt ˆ det er jeg også.

Vi begynder nu at snave, jeg masserer stadig hendes bryster. Hun ligger sig ned på ryggen, jeg ligger mig oven på. Min pik er ret stiv. Hun siger sådan var den da ikke da jeg så den og så griner hun. Hun knapper mine bukser op og tager en hånd ind på mine boxere. Hun kan mærke min stive pik siger hun. Hun knapper sine egne bukser op og beder mig tage mine af. Vi ligger nu begge kun i underbukser. Hun har en sort g-streng på. Hun skubber g-strengen lidt til side og siger kom så din store dreng. Jeg tager mine boxere af og begynder at føre min pik ind i hendes fisse. Hun er virkelig våd. Jeg beder hende tage det stille og roligt, for jeg er jomfru. Ja, det ved jeg da godt siger hun.

Jeg kører stille og roligt min pik ind og ud af hendes fisse. Jeg håber at hun får en orgasme før jeg kommer. Mine hænder kører stadig omkring hendes bryster og vores tunger deles i et snav. Pludselig stopper hun og beder mig trække mig ud. Hun beder mig ligge mig ned på ryggen. Nu skal du sgu få siger hun. Hun sætter sig oven på mig og begynder at ride mig. Åhh, hvor er det godt siger jeg. Mmh siger hun. Hendes fisse begynder at stramme sig og hun begynder at køre hurtigere og hurtigere. Hun stønner også mere nu. Ååååååååh skriger hun, hun fik sin orgasme. Hun forsætter stille og roligt med at ride min pik. Jeg kan mærke hun har prøvet det før. Åhh skat, jeg kommer snart får jeg fremsagt. Du skal komme ud over mine bryster som du så godt kan lide at røre ved beordrer hun. Jeg trækker mig ud og nærmest i sekundet begynder jeg at sprøjte. Jeg rammer hendes bryster og ansigt.

Sådan her kan jeg da ikke se ud siger hun. Jeg siger at vi godt kan gå ud og tage et bad, men det vil hun ikke endnu. Nej, siger hun, du skal slikke det af mig. Jeg tænker okay, så kan jeg få lov at slikke hendes bryster også. Så jeg ligger mig ned over hende og begynder at slikke hendes mave og bryster. Hun tager fat om min pik. Jeg kan mærke den er øm og giver et lille jag da hun tager fat. Hun griner bare. Jeg vil sgu også smage siger hun. Jeg ligger mig ned igen, Katrine sætter sig på knæ og tager min pik i munden. Jeg lukker øjnene og nyder det.

Hun kører min pik ind og ud af hendes mund og leger også lidt med mine kugler. Jeg kan mærke det virker og selvom jeg lige er kommet, kan jeg mærke at det er ved at ske igen. Jeg kommer snart igen skat, siger jeg. Hun forsætter. Med to ryk kommer jeg i endnu en stor ladning, denne gang i Katrines mund. Hun slugte det sgu og ligger sig ned ved siden af mig og begynder at kysse mig. Jeg kan smage min egen sperm.

Nu skal du slikke min fisse, beordrer Katrine. Som sagt så gjort. Jeg sætter mig på knæ og begynder at slikke hendes fisse. Hun er stadig ret våd. I starten kører jeg en finger omkring hendes fisse mens jeg slikker den. Hun stønner. Jeg kører stille og roligt fingeren op i hendes fisse mens jeg stadig slikker den. Hun er fræk.

Jeg begynder nu at køre finger nummer to op i hendes fisse og kan mærke det er ved at give pote. Hun stønner lidt højere og lidt mere og hendes fisse er ved at krampe sammen. Jeg kører fingrene hurtigere og hurtigere ud og ind mens jeg forsat har tungen med. Hun får en orgasme og stønner aaah. Nu kan jeg godt bruge det bad skat, siger hun. Jeg viser hende ud på badeværelset og klæder mig af. Siger til hende at jeg ikke går ud fra at jeg også får et bad…?

Den historie får i senere.

I er velkommen til, at skrive til mig eller tilføje min msn og sige hvad I synes: [email protected]

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer