Mødet med Katrine – del 2

Nu kan jeg godt bruge det bad skat, siger hun. Jeg viser hende ud på badeværelset og klæder mig af. Siger til hende at jeg ikke går ud fra, at hun har noget imod jeg også får et bad. Det har hun ikke.

Jeg tænder for vandet, og lader det løbe lidt. Du var sgu ret fræk derude siger jeg til Katrine. Var, siger hun. Er jeg da ikke stadig det, siger hun og stiller sig med sit skæve smil. Jo da, siger jeg. Mente bare at ∑ Mere når jeg ikke at sige inden Katrine har fat om min hånd og begynder at kysse mig. Jeg ligger min hånd på hendes skulder og kysser igen. Snart efter mødes vores tunger.

Katrine trækker mig med ind i badet, og slipper mig. Synes du ikke jeg ser våd ud skat, spørger hun. Jo det synes jeg da, siger jeg og smiler. Hun træder et skridt nærmere mig og spørger hvorfor jeg så ikke gør noget. Jeg tager fat om hende og begynder at kysse hende igen. Hun trækker sig tilbage. Nej, du skal ikke kysse mig nu. Jeg vil have din pik op i mig, igen.

Jeg presser hende op mod væggen og begynder at lede efter hendes hul. Jeg kan ikke rigtig få den ind, så hun tager fat om min pik og fører den op til hendes fisse. Hun smiler til mig, mens jeg begynder at køre min pik ind og ud. Jeg starter langsomt, så vi begge kan nyde situationen. Hun læner sig lidt fremad, så hendes bryster nu rammer min overkrop. Hun begynder at nulre i mit hår.

Stille og roligt sætter jeg farten op, og en gang imellem giver jeg hende et hurtigt stød, så jeg kan høre hende nærmest skrige ahhh. Jeg begynder stille og roligt at kysse hende, mens min pik kører ind og ud af hendes fisse. Vandet løber ned over os.

Efter et stykke tid kan jeg mærke at Katrine også begynder at bevæge sit underliv. Hun siger, at nu skal jeg komme oppe i hende. Jeg spørger om hun er sikker. Ja da, siger hun. Jeg er på piller. Hendes frække cirkelbevægelser med underlivet har virkning på mig, kan jeg mærke. Orgasmen nærmer sig. Jeg lader mine hænder arbejde lidt med hendes bryster, mens jeg stadig kører pikken ud og ind i hendes fisse. Jeg kommer nu, siger jeg til hende. Så kom for helvede, siger hun. Øjeblikket efter kom jeg oppe i hendes fisse. Det var første gang i dag.

Jeg lader min pik være oppe i hende lidt tid, mens jeg masserer hendes bryster og kigger på hende. Hun smiler til mig. Du er en lille frækkert, siger hun. Ved du godt det. Jeg griner, arhh helt lille er jeg vel ikke. Hun smiler og begynder at kysse mig igen.

Gider du ikke tage bruseren ned, siger hun. Som sagt så gjort. Jeg tager bruseren ned og giver den til hende. Men hun vil ikke tage imod den. Min fisse skal vaskes ren siger hun. Kan du ikke indstille bruseren så der kun kommer en stor stråle ud, spørger hun. Jeg drejer på bruseren, så der kun kommer en tryk stråle ud i midten. Den lader jeg køre omkring hendes fisse.

Der er tryk på strålen. Hun giver nogle små støn fra sig en gang imellem, og jeg kan se på hende at hun kan lide det. Selvom jeg beder dig stoppe om lidt, må du ikke gøre det, okay? Øhm, okay siger jeg. Jeg forsætter med at rette strålen mod hendes fisse.

Åhh nej, stop. Jeg kan ikke klare mere, siger hun. Jeg lytter ikke til hende. Det bad hun mig jo om. Jeg kigger lidt op på hende og kan se hun nærmest vrider sit ansigt. Men hun bad mig jo om ikke at stoppe. Nej, uh, åhh stop, siger hun igen og læner sig forover. Jeg forsætter. Nogle sekunder får hun orgasme, en sprøjteorgasme, der rammer mig på maven.

Hun stønner. Åhh, ihh, uhh arrh tak skat. Det var satme dejlig, siger hun. Jeg kigger bare på hende og står paf tilbage. Hvad skete der lige der, tænker jeg. Hun smiler bare mens hun kigger på mig. Skal jeg ikke lige vaske dig nu, spørger hun og tager bruseren. Jeg begynder at få ordlyd igen. Ja okay, siger jeg. Var du okay før, spørger jeg.

Ja, jeg var helt okay svarer hun. Jeg kunne bare mærke den var ved at være der. Og jeg har aldrig prøvet at sprøjte før, så det var bare dejligt, siger hun. Hun tænder bruseren igen og begynder at vaske mig ren, hun vasker også sig selv.

Da vi var færdige med badet fik vi begge tøj på og begyndte at lave noget mad.

Hører også gerne om jeres andres oplevelser/fantasier.

I er velkommen til, at skrive til mig eller tilføje min msn og sige hvad I synes: [email protected]

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer