Modne kvinder er de bedste

Det var kort tid efter at jeg var flyttet hjemme fra, jeg var lige blevet færdig med min uddannelse og havde nu mit eget sted. Dette skulle bare udnyttes… og det blev det.

Jeg havde allerede fået prøvet lidt af hvert. Sex med piger var nærmest bare noget man fik tiden til at gå med. Brugte en del tid på andre fyre og det der var frækkere. En ting havde jeg dog lært, hvis fantasien er der, hvorfor så ikke udleve den?
Allerede dengang jeg gik i gymnasiet havde jeg opdaget at der var en ting der var bedre end de unge tøser på min egen alder. Deres mødre. Det var ret tydeligt for mig at jeg tændte på rigtige kvinder. En gang jeg skulle besøge en af mine venner fra klassen var jeg en sommerdag gået om i haven for at se om han gemte sig deromme, bare for at finde hans mor solbade topløs.
Jeg skal da lige love for at jeg blev rød i hovedet. synet var fantastisk, jeg husker det tydeligt den dag i dag. Hun var vel midt i de fyrre, havde et par kilo for meget, men heldigvis havde en stor del af dem fundet vej til hendes bryster.
Hun kiggede bare stille og roligt op over hendes solbriller og fortalte at hendes søn var blevet ringet op af sin kæreste som havde en krise over et eller andet, så han kom ikke lige hjem foreløbigt, men jeg måtte da gerne blive og vente, jeg så jo ikke ud til at have noget imod udsigten. Omkring der lagde jeg mærke til den kæmpe bule der var kommet i mine bukser. Jeg kunne knap fremstamme et ord. Hun rejste sig i stolen og sagde at siden vi nu begge tydeligvis var godt liderlige, om vi ikke skulle onanere sammen. Det var der vel ikke noget i vejen for.
Jeg troede ikke mine egne ører, men hun begyndte bare at lade sine fingre finde vej hen over sine trusser. Jeg tænkte, hvad fanden og hev pikken frem. Det var tydeligvis noget hun nød at se på og inden længe sad hun med et par fingre oppe i sin våde fisse og bare arbejdede løs uden at sige noget. Der gik selvfølgeligt ikke lang tid inden det blev for meget for stakkels mig og jeg kom i et stort sprøjt. Det må vi hellere få prøvet igen en anden gang var alt hvad hun havde at sige til det, og det var da bestemt heller ikke sidste gang vi så noget til hinanden.

Og det blev så starten på en af mine helt store lyster… modne kvinder.

Nåh, det blev lidt en afstikker. Det var slet ikke den historie jeg ville ind på. Tilbage til den oprindelige historie.

Efter at jeg var flyttet hjemmefra havde en fantasi bare været i mit hovede hele tiden. Jeg skulle have en rigtig kvinde igen. Det varede da heller ikke længe inden jeg havde heldet med mig inde på scor. Vi aftalte efter et par mail og billedvekslinger at vi skulle mødes hjemme hos mig en dag.

Hun var en fraskilt dame i starten af halvtredserne, sikke et syn. Rigtig karrierekvinde der gjorde en del ud af udseendet. Jeg kunne næsten ikke beherske mig da hun første gang stod i døren. Det var heldigvis heller ikke nødvendigt, fordi i stedet for at give mig hånden for at hilse greb hun direkte ned og tog fat i bulen i mine bukser da hun gik ind af døren. “Har du ventet på mig spurgte hun med et glimt i øjet?”
Som allerede aftalt på forhånd var ingen af os interesserede i megen snak og der gik heller ikke lang tid inden tøjet begyndte at falde af. Jeg var i himlen da jeg stod bag hende og åbnede for hendes bh. Mine hænder gled om foran hende og blev belønnet med nogle store tunge og seriøst velformede bryster som var pyntet med nogle enorme brystvorter. På det tidspunkt var min pik ved at sprænges i mine bukser, dette havde hun da også opdaget og vendte sig om for at komme mig til undsætning.

Hvis der er en ting jeg har lært igennem tiden, så er det at de bedste blowjobs, dem får du fra kvinder over 40. Alle andre er nybegyndere. Jeg kunne slet ikke holde mig, hendes tunge ramte lige de rigtige steder og der gik ingen tid inden jeg sendte en stor, varm stråle sperm ned i halsen. Hun kiggede lidt skuffet op på mig. Jeg smilede og vi trak det sidste tøj af hinanden inden jeg smed hende ind på sofaen. “Vi er længe ikke færdige” sagde jeg.
Jeg ved ikke hvor længe jeg legede med hendes bryster, men jeg kunne simpelthen ikke få nok af hendes fantastiske brystvorter, de skulle slikkes, suttes, bides, trykkes osv osv. Heldigvis så hun ud til at nyde det nøjagtigt lige så meget som jeg gjorde.

Hun prikkede mig på skulderen og pegede hen i retning af hendes håndtaske. Jeg hentede den og ud af den fiskede hun en stor sort dildo frem, “Ved du hvordan sådan en bruges” spurgte hun. Det var første gang jeg stod med sådan en i hånden, men lidt fantasi har man vel. Jeg gled ned over hendes krop og lod mit hovede synke ned imellem hendes lår. Duften var fantastisk, jeg tror det var et af mine mest ophidsede øjeblikke nogensinde, da jeg jeg lod min tunge glide ind over hendes dryppende fisse, smagen fik det til at slå gnister bag mine øjne. “Mere, mere” bad hun imens min tunge fortsatte med at undersøge hende. Jeg satte mig op på knæ og holdt en lille pause for at fange hendes opmærksomhed. Først kiggede hun op og så lidt skuffet ud over at jeg var stoppet. Jeg hev derefter dildoen frem og begyndte at slikke den som om jeg aldrig havde lavet andet end at sutte pik. Det var tydeligt at det var noget som hun kunne lide at se på. I takt med at hendes og min ophidselse nåede nye højder gled jeg ned imellem hendes ben igen og lod dildoen glide op i hende imens min tunge samlede hendes safter op. I kan tro min puder fik den helt store omgang imens hun lå der i sofaen og vred sig til ene orgasme efter den anden.
I mellemtiden syntes min pik at have fået nok pause og var begyndt at melde sig igen og jeg tænkte at hun skulle have hele turen, så dildoen begyndte jeg at presse imod hendes stramme røv imens hun bare lå der og klynkede. Da den så var omkring halvvejs oppe og var på vej videre vippede jeg hende om på siden og med et kraftigt pres røg min pik op i hendes dampende våde fisse. Hun hylede en orgasme ud i rummet, så naboerne har nok haft deres at tænke over. Og jeg pumpede bare lys i begge hendes huller. Da hun var kommet 3 gang måtte hun nærmest tigge om at jeg skulle stoppe. Jeg sagde at hun skulle love at vi skulle mødes igen, ellers ville jeg ikke stoppe. Hun gik med til det og jeg trak mig ud af hende.

Tilbage lå hun bare er på sofaen og skulle lige bruge et par sekunder om at sunde sig lidt inden hun bemærkede at jeg slet ikke havde fået min anden orgasme. “Kom her din lille stakkel” sagde hun og hev mig hen til hende. Hendes fingre legede med mine nødder og tungen begyndte at køre drillende rundt om min pikhovede. “Har du prøvet det her” sagde hun og uden videre pressede hun hendes dildo op i røven på mig (Hun kunne jo på det tidspunkt ikke vide at jeg så sent som dagen før var blevet kneppet til jeg knap kunne gå af en af mine (mandlige) bollevenner) og det var da så tydeligt noget jeg nød. Nu stod jeg der med de mest fantastiske læber og den lækreste tunge legende med min pik, imens jeg havde en dildo pumpende op i min røv… Jeg var i himlen. Alt hvad jeg kunne mønstre af selvbeherskelse blev sat ind, jeg gjorde min bedste, men inden alt for længe blev næste omgang sperm send op i munden på hende.

Totalt afkræftede sank vi begge to sammen i sofaen og blev hurtigt enige om at det her var noget vi skulle prøve igen.

«
»

Ét svar til “Modne kvinder er de bedste”

 1. Anna Avatar
  Anna

  Skøn historie, som jeg lige måtte læse 2 gange. 🙂 Kommer der mon en fortælling mere? Jeg er selv en af de modne kvinder, som elsker sex, så jeg nyder at læse sådan en velskrevet historie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer