Natasha

Jeg spiller til daglig badminton i den lokale badmintonklub, hvor vi er delt op i flere træningshold. På mit hold er der omkring 20 spiller, delt op på omkring 14 drenge (mænd) og 6 piger (kvinder). Efter en træning torsdag aften skulle jeg ind og have mit bad for, at blive kølet ned. De andre drenge i klubben boede ikke ret langt væk og kørte derfor hjem til dem selv og tog deres bad. Jeg var således den eneste dreng tilbage i omklædningsrummet. Jeg begyndte, at klæde mig af, tog mit håndklæde og gik ind i badet. Jeg nød, at stå inde i badet og vil nok tro, at jeg havde været derinde i 10 minutter eller noget, da jeg hørte døren gå til omklædningsrummet gå op.

Jeg kiggede ud gennem den lille åbning ud til selve omklædningsrummet og så, at det var Natasha, der kom ind. Jeg tænkte ”fuck, hvad sker der”, og dækkede automatisk min pik til. Jeg kunne se, at Natasha satte sig på bænken i omklædningsrummet, overfor hvor jeg havde siddet, og hvor min taske og tøj nu lå, så hun kunne sagtens se at der var nogle derinde. Da Natasha havde klædt sig af og fundet sit håndklæde gik hun ind mod badet, hvor jeg stadig stod nærmest stenet. Hun gik ind og tændte for vandet, jeg stod bare og kiggede på hende og hun smilte bare tilbage igen. Da jeg endelig fik taget mig sammen til at åbne munden fik jeg fremstammet ”øh, hvad laver du her?”. Hun kiggede stadig på mig og sagde, at de andre piger var gået hjem og at hun synes jeg var pæn og sød. Jeg smilte og sagde ”tak, i lige måde”, mens jeg stadig dækkede over min pik, der var begyndt at vokse. Jeg tændte for vandet igen og begyndte, at vaske mig mens jeg stadig kiggede på Natasha. Jeg tog nu hånden væk fra min pik og vaskede den.

Jeg kunne se på Natasha, at hun havde lagt mærke til dens størrelse, og til sidst sagde hun, ”kan du lide mig, eller hvad”, mens hun pegede på min pik. ”Øh, ja for fanden”, sagde jeg mens jeg skiftede til bruseren ved siden af hende. Vi kiggede på hinanden i et stykke tid, inden Natasha trådte et skridt tættere på mig og begyndte, at kysse mig. Jeg kyssede hende tilbage og det varede ikke længe før vi legede med hinandens tunger. Efter et stykke tid tog Natasha fat i min hånd og førte den over på hendes krop, så jeg kunne kæle for hende – først for brysterne, siden hen kørte jeg hånden længere ned af hendes krop. Jeg endte op med at massere hendes klitoris, inden hun begyndte at stønne.. Hun tog nu fat i min pik og begyndte, at onanere mig. ”Jeg kommer et hurtigt, især med en smuk kvinde i nærheden”, sagde jeg til hende. ”Det går nok”, sagde hun. ”Du kan nok komme to gange, ikke søde?”, spurgte hun. Jeg var faktisk i tvivl om jeg kunne komme en anden gang, men ville gerne tilfredsstille hende, så jeg nikkede som svar.

Da jeg havde masseret hendes klitoris i nogle minutter, og hun havde holdt pauser med at onanere mig, begyndte hun at ryste voldsomt og kom derefter i en voldsom orgasme, der faktisk gjorde at hun sprøjtede over på min mave. Det var mere end min pik umiddelbart kunne modstå, så få øjeblikke efter kom også jeg i en kæmpe ladning sperm. ”Uhm”, sagde Natasha da hun tog noget af spermen, der havde ramt hendes mave, på fingeren og smagte på det. ”Nu skal jeg sku kneppes, NU”, sagde Natasha. Jeg var helt lammet. Jeg havde tit fantaseret om at have sex med Natasha, men aldrig før havde jeg været så tæt på som nu. Jeg spurgte hende om hun helst ville ligge øverst eller nederst, men hun ville slet ikke ligge. Hun syntes vi skulle kneppe, mens vi begge stod op i brusekabinen og så tog hun min pik og førte mod hendes fisse. Jeg ville gerne holde igen med, at komme, så jeg også kunne give Natasha en god oplevelse, så derfor startede jeg langsomt. Jeg tungekyssede igen Natasha og kunne nu mærke, at spermen igen prøvede at finde ud af pikken. Jeg slappede lidt af igen, mens jeg kyssede Natasha. ”Jeg kommer snart SKAT”, sagde Natasha og det fik mig til at give alt hvad jeg overhovedet havde i de sidste ryk, inden vi kom nærmest samme tid. Vi vaskede os rene, både ved at slikke hinanden og ved hjælp af vandet.

Da vi havde fået spermen af vores kroppe, blev vi enige om at vi nok skulle til at ud af hallen, der lukkede 10 minutter senere. Vi blev ligeledes enige om, at dette ikke skulle være sidste gang. Hverken sidste gang efter en træning eller sidste gang i det hele taget, så hvem ved om der snart kommer en ny historie.

Del 2

Som jeg tidligere har kunnet fortælle herinde har jeg mødt en fantastisk kvinde, Natasha, til en badmintontræning. Efter først at have været sammen en gang aftalte vi, at vi måtte mødes igen. Denne gang mødtes vi hjemme hos mig en lørdag formiddag, hvor vi skulle spille kamp hen ad eftermiddagen. Natasha kom jeg til mig omkring halv elleve, en dag hvor mine forældre og søstre ikke var hjemme. Så vi havde huset for os selv. Jeg gik ud og åbnede døren og bød velkommen til Natasha. Hun havde klædt sig i en nedringet sort kjole. Hun var lækker!

Jeg bød hende indenfor og viste vej til mit værelse. Mit værelse er ikke ret stort og består af en sovesofa og et skrivebord, men vi indfandt os hurtigt i sofaen. Vi satte os ved siden af hinanden og jeg lagde min venstre arm omkring Natashas skulder. Hun lænede sit hoved ind mod min skulder. Jeg spurgte hende hvordan hun var kommet hen til mig og hun forklare, at hun havde cyklet og at det havde taget ca. en halv time. Jeg sad og lyttede til hendes halvliderlige stemme, samtidig med at jeg kiggede på hende – hendes krop. Jeg smilede til Natasha samtidig med, at jeg tog min trøje af og rykkede mig lidt nærmere. Hun smilede tilbage og trak sit hoved væk fra min skulder for, at kunne trække sin trøje over hovedet. Jeg kiggede på hendes vidunderlige overkrop, der nu kun var dækket af en lilla BH. Jeg fantaserede om hvor frækt det ville være hvis hendes g-streng (som jeg regnede med hun havde på) også var lilla.

Jeg lænede mig en smule ind over hendes krop og begyndte at kysse hendes hals og mave. Hun strakte sin hals ud og jeg kunne se på hendes ansigtsudtræk, at hun nød det. Jeg tog min hånd om på hendes ryg og begyndte, at åbne låsen på hendes BH. Jeg lod hendes lilla BH falde til jorden, og begyndte at kysse hende omkring og på selve brysterne. Hendes ”nipples” var allerede stive. Hun så rigtig godt ud! Imens jeg kyssede hendes bryster lynede jeg mine bukser op og bad hende hjælpe mig med, at få dem af. Hun rejste sig op, jeg med. Hun trak mine bukser af mig og begyndte at røre min pik uden på underbukserne. Jeg kyssede hende vildere omkring hendes bryster, inden jeg begyndte at kysse hende på læberne. Der gik ikke ret lang tid inden vores tunger også fandt hinanden og vi var midt i et hedt tungekys.

Jeg begyndte, at trække hendes bukser ned og da jeg havde fået dem ned til omkring knæene trak jeg også hendes frække lilla g-streng ned så hun til sidst stod helt nøgen foran mig. Jeg begyndte, at kysse hende fra hendes bryster og bevægede mig stille og roligt nedad. Natasha lod sine fingre finde mine underbukser og begyndte nu, at trække dem af. Hen gik ned i knæ for, at få dem helt af og da hun rejste sig op lod hun hendes fisse strejfe min pik, så den øjeblikkeligt blev stiv. Jeg væltede Natasha ned på mit gulv og lagde mig oven på hende, vores tunger fandt hurtigt hinanden. Min pik fandt hurtigt Natasha hul og begyndte at glide ind og ud af hende. Det var dejligt!

Jeg kyssede Natasha inderligt med tungen indtil hun begyndte, at halvstønne. Hun var ved at få sin orgasme. Jeg gav alt hvad jeg havde for, at give hende den bedste oplevelse. Jeg kunne mærke, at jeg også var ved at komme så jeg trak mig ud for, at komme mellem hendes bryster. Men Natasha trak mig ned igen, så jeg endte med at komme oppe i hende, og kort tid efter fik hun også en orgasme, en sprøjteorgasme faktisk, så jeg blev helt dænget til af hende. Det var hendes første sprøjteorgasme og hun nød den, fortalte hun mig bagefter.

Da vi begge var kommet oven på den fantastiske oplevelse besluttede vi os for, at tage et bad og så tage af sted til kamp. Klokken var lidt over et og vi skulle spille halv tre. Samtidig blev vi også enige om, at succesen skulle gentages om aftenen, efter kampen. Uanset resultatet!

Del 3

Da vi kom tilbage efter kampen, som vi vandt 9-4, gik vi begge i bad, hver for sig og gik så ind på mit værelse. Da vi kom herind, vi havde begge kun undertøj på, startede jeg med at kysse Natashas krop. Fra brysterne og ned til hoften. Jeg skubbede hende ned mod min seng og lagde mig oven på hende, så min pik kørte op og ned af hendes kusse, dog med vores undertøj imellem.

Jeg kyssede hendes krop i omkring 10 minutter, mens min pik bare blev større og større. Efter godt 10 tog jeg min hånd om på hendes ryg og begyndte, at åbne hendes BH. Hun løftede sin overkrop sexet op, så BH’en havde nemt ved, at falde af. Jeg lå nu ansigt mod bryst, mod hendes smukke bryster. Jeg begyndte at slikke hende på brysterne og lod min tunge røre hendes nipples nogle gange, indtil de blev helt stive. Jeg løftede min underkrop op for, at lade Natasha tage mine underbukser af. Jeg lå nu splitternøgen med Natasha, der god stadig havde sin g-streng på, denne gang lyserød. Wow.

Jeg kørte min pik op og ned af hendes krop og lod den sidde mellem hendes bryster, så hun kunne give mig et ”tits wank”. Det var lækkert. Jeg var på nippet til, at komme hvilket jeg lod Natasha forstå. Hun reagerede dog ikke synderligt på min ”advarsel”, men lod mig derimod komme udover hendes krop og hendes ansigt. Jeg blev helt tømt og ret slap. Jeg spurgte Natasha hvad hun havde tænkt sig, at gøre ved min slappe pik. Hun reagerede instinktivt ved, at vende sig om på maven og trække sit hoved ned mod min pik. Hun begyndte, at give mig et blow job. Der gik ikke ret lang tid inden jeg begyndte, at kunne se min pik vokse. Jeg synes Natasha havde fortjent gengæld, så jeg begyndte at give hende finger. Jeg startede med en, men hurtigt havde jeg tre fingre oppe i hende. Jeg kunne mærke, at hun blev vådere og vådere!

Jeg spurgte Natasha hvad hun ville sige til, at få min pik et andet sted end munden. Hun var frisk, så hun vendte sig igen om og lagde sig på ryggen. Jeg lagde mig oven på hende og startede med at tungekysse hende. Hurtigt fandt min pik hendes fisse (eller var det omvendt?). I starten slappede jeg lidt af og begyndte, at føre min pik ind og ud af Natasha. Hurtigt blev jeg god så stiv, at jeg fik lyst til at give hende den vildeste omgang. Jeg rykkede mig hurtigere end nogensinde ind og ud af hendes fisse. Det var så lækkert!

Indenfor 2 minutter kom jeg direkte op i Natasha. Jeg ville dog stadig give hende en god oplevelse og derfor begyndte jeg, at slikke hendes klitoris, hvorefter jeg begyndte at give hende finger. Da Natasha efter godt 5 minutter kom, var det hendes anden sprøjteorgasme, der gjorde at jeg måtte skifte lagen og tørre op på mit gulv. Jeg kyssede hende inderligt på læben. Jeg spurgte om ikke Natasha havde lyst til, at overnatte da mine forældre og søstre først ville komme hjem ved middagstid dagen efter.

Natasha skrev til sine forældre via SMS, at hun sover ovre hos mig. Intet problem fra deres side så vi hyggede hos hele natten og om morgenen.

Del 4

Som jeg tidligere har fortalt overnattede Natasha hos mig efter vores sidste ”oplevelse”. Natten foregik ret heftigt, og jeg tror selv at jeg kun sov ca. 2 timer. Vi gik i seng omkring midnatstid, hvor vi begge havde klædt os af. Jeg startede med at ligge og nusse Natashas smukke krop. Jeg masserede hendes skulder og kælede for hendes bryster. Min pik har ret svært ved at skjule, at den er opstemt så den voksede ret hurtigt og lå stiv med hovedet mod Natashas ryg.

Efter ca. 45 minutters kælen begyndte vi i en 69’er hvor jeg slikkede Natashas fisse, mens hun stille og roligt suttede min pik. Jeg kunne føle hvordan Natasha blev vådere og vådere i kussen. Jeg begyndte at bruge en finger, senere to i kussen mens jeg slikkede hende videre. Efter 7 minutter kunne jeg mærke hvordan spermen steg mod pikhovedet og slog tre gange i sengen for at markere overfor Natasha. Hun reagerede ikke yderligere, udover at sutte en smule hurtigere. Ret hurtigt herefter kom jeg i tre stød og pikken faldt derefter til ro. Jeg forsatte dog med, at slikke Natasha, stadig med to fingre i kussen. Efter 10 minutter mere kunne jeg mærke hvordan Natasha begyndte, at krampe i kroppen og stoppede derfor med at slikke hende. Jeg vendte mig i stedet om og begyndte at kysse hende. Vi endte med et langt snav i omkring 10 minutter, hvor vores tungere kælede for hinanden.

Herefter lagde Natasha sig på ryggen i min seng og jeg lagde mig ovenpå og lod min pik køre rundt omkring Natasha kusse, imens jeg blidt kyssede hendes overkrop. Natasha lå stille og roligt i sengen, men efter et kvarters tid begyndte hun at ryste i underkroppen. Jeg stoppede og spurgte om der var noget galt, men inden hun svarede mig sprøjtede hendes safter ud af kussen og ramte mig på maven. Wow, en fantastisk oplevelse. Efter denne oplevelse og Natasha lige var faldet ned igen lagde jeg mig på ryggen og lod Natasha sidde overskrævs på mig og ride mig. Jeg lå og beundrede hvor lidt hendes bryster egentlig bevægede sig under agten. Taget i betragtning, at hun faktisk gik ret meget til den bevægede de sig næsten ikke. Jeg kiggede på dem i 5 minutter, indtil jeg kunne mærke jeg var ved at komme for anden gang. Jeg fortalte Natasha, at hun skulle holde en pause og finde et kondom. Natasha stoppede med at ride mig og gik over på bordet og fandt et kondom.

Da hun kom tilbage og satte kondomet på spurgte hun om jeg ikke kunne tænke mig at komme ud over hendes bryster, hvilket jeg selvfølgelig godt kunne. Vi aftalte, at jeg skulle slå i sengen tre gange for at markere, at jeg var ved at komme. Derefter skulle hun hurtigt få kondomet af mig og jeg skulle sprøjte ud over hendes bryster. Da jeg havde fået kondomet på, begyndte den nye akt. Natasha satte sig igen overskrævs og red mig. Denne gang holdt jeg ikke længere end et par minutter og slog derefter i sengen som aftalt. Natasha stoppede med det samme med at ride mig og fik derefter kondomet af. Jeg kunne mærke, at jeg kunne lidt mere inden jeg kom, så jeg spurgte Natasha om ikke hun ville give mig et handjob, hvilket hun gjorde. Kort tid efter sprøjtede jeg ud over hele hendes overkrop. Jeg var nødt til selv, at slikke det af hendes krop, men nød det til fulde da jeg kunne se at Natasha var tilfreds.

Resten af natten brugte vi på at kæle for hinanden, og jeg gav flere gange Natasha finger.

I er velkommen til, at skrive til mig eller tilføje min msn og sige hvad I synes: [email protected]

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer