Overrasket af vinduespudseren

Dorthe var helt alene hjemme og havde egentlig planlagt at tage sig en middagslur, men hendes tanker var for erotiske til at hun kunne sove. Hun begyndte i stedet at lege med sig selv og havde fået tændt en porno på sin telefon. Hun var så fokuseret på sin egen nydelse, at hun ikke bemærkede vinduespudseren, der var i færd med at pudse vinduet lige foran hendes seng.

IMG_6441Da hun pludselig hørte en lyd og kiggede op, var det første hun så, en mand stående udenfor hendes vindue med en klud i hånden. Hun blev chokeret og kiggede forlegent væk, men kunne mærke hans blik på sig. Hun vidste, at han havde set hende onanere og det tændte hende på en måde, hun ikke havde prøvet før.

Dorthe besluttede sig for at give ham et show, han sent ville glemme. Hun lod sin hånd glide ned mellem sine ben igen og begyndte at lege med sig selv, mens hun kiggede ham dybt i øjnene. Hun kunne se, at han blev lidt forlegen, men samtidig kunne hun mærke hans blik bore sig ind i hende, og det gjorde hende endnu mere liderlig.

Dorthe tog en af sine dildoer frem og begyndte at lege med den foran vinduet. Hun var ikke flov over sin krop, tværtimod var hun stolt af den, og hun ville vise det frem for vinduespudseren. Hun vekslede mellem at bruge dildoer og fingre, mens hun stønnede højlydt og lod sine hofter bevæge sig i takt med hendes berøringer.

Vinduespudseren stod stille og betragtede hende, mens hun gav ham et uforglemmeligt show. Hun kunne mærke sit klimaks nærme sig, og hendes stønnen blev højere og højere. Hun kom til sidst med et højt støn og kollapsede på sengen med udmattelse.

Dorthe lå på sengen og var stadig fyldt med den intense følelse af at have givet viduespudseren et show. Men pludselig blev hun revet ud af sin egen verden, da hun hørte en stønnen fra den anden side af vinduet. Hun kiggede over og så, at vinduespudseren nu stod og spillede sin pik ude foran vinduet, mens han kiggede på hende med en intens lyst i øjnene.

Dorthe blev overrasket, men samtidig kunne hun mærke, at det tændte hende utrolig meget at se ham spille sin pik til hende. Hun besluttede sig for at tage det et skridt videre og tage kontrol over situationen. Hun rejste sig fra sengen og gik hen til vinduet. Med en håndbevægelse åbnede hun vinduet, og vinduespudseren trådte ind i hendes værelse.

De stod stille og betragtede hinanden et øjeblik, mens vinden blæste ind i værelset. Dorthe kunne mærke en intens spænding og lyst mellem dem, og hun vidste, at hun ville have ham. Hun gik hen til ham og kyssede ham dybt, mens hun samtidig mærkede hans hårde pik mod sin mave.

Vinduespudseren førte hende over til sengen, hvor han lagde hende ned og begyndte at udforske hendes krop med sine hænder og mund. Dorthe kunne mærke, at hun blev mere og mere opstemt, og hun vidste, at hun var klar til at tage imod hans pik.

Vinduespudseren trængte forsigtigt ind i hende, og hun kunne mærke, hvordan hans pik fyldte hende helt ud. De stønnede begge højt, mens han langsomt begyndte at bevæge sig i hende. Dorthe mærkede, hvordan hendes krop rystede af lyst, og hun vidste, at hun ville huske denne dag for altid.

Efter et stykke tid skiftede de position, og Dorthe red ham mens han lå ned på sengen. Hun kunne mærke hans hænder omkring hendes hofter, mens hun red ham hurtigere og hurtigere mod sit klimaks. Til sidst kom de begge i en eksplosion af lyst og intensitet.

Dorthe og vinduespudseren lå stille og pustede ud, mens de begge var fyldt med en udefinerbar følelse af intensitet og tilfredsstillelse. Pludselig hørte de lyden af en nøgle, der blev stukket i døren. Dorthes mand var kommet hjem tidligere end forventet.

Panikken bredte sig i Dorthe, og hun skyndte sig at tage tøjet på og løb ud af soveværelset for at lukke døren til stuen. Hun kunne høre sin mand komme ind i stuen, og hun skyndte sig at sige hej til ham, mens hun prøvede at dække over sin åndenød og hjertebanken.

Hun kunne mærke, hvordan hendes krop stadig dirrede af lyst, og hun vidste, at hun havde været tæt på at blive opdaget. Hun smilede nervøst til sin mand og forsøgte at lyde normal, mens hun stadig var fyldt med en udefinerbar spænding.

Efter at have snakket med sin mand i et stykke tid, kunne Dorthe endelig slappe af og puste ud, da hun så vinduespudseren gå ud til sin bil. Hun vidste, at det var farligt, men samtidig var hun fyldt med en intens lyst, som hun ikke havde følt i lang tid.

Hun tænkte tilbage på den intense oplevelse med vinduespudseren og kunne mærke, hvordan det stadig fyldte hende med en pirrende fornemmelse. Hun vidste, at hun skulle være forsigtig, men samtidig kunne hun ikke lade være med at tænke på, hvad der ellers kunne ske i fremtiden.

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer