Parterapeuten hjælper Hanne og Kristian

Hanne og Kristian ankom til parterapeutens kontor med en spænding i maven. De havde længe forsøgt at få gang i deres sexliv igen, men intet havde virket. Parterapeuten, Peter, var kendt for sine utraditionelle metoder, og de var villige til at prøve hvad som helst for at redde deres forhold.

Peter bød dem velkommen og bad dem tage plads i hver deres stol. Han startede med at spørge ind til deres forhold og lyttede opmærksomt til deres udfordringer. Efter lidt tid foreslog han, at de skulle prøve at dyrke sex foran ham.

Hanne og Kristian så forbløffede ud, men Peter forklarede, at det kunne være en måde at udforske hinandens kroppe på og få genoplivet deres seksuelle energi. Efter lidt tøven gav de hinanden et nik og besluttede at prøve det.

Peter forlod lokalet for at give dem lidt privatliv og bedte dem om at klæde sig af og vente på ham, mens han hentede noget udstyr. Hanne og Kristian stirrede nervøst på hinanden, men besluttede sig for at stole på Peter og gøre som han bad om.

Da Peter vendte tilbage, var Hanne og Kristian nøgne og klar til at starte. Peter instruerede dem i forskellige stillinger og teknikker, mens han observerede deres reaktioner og gav feedback. Snart var der en følelse af intimitet og lidenskab i luften, som havde været fraværende i deres forhold i lang tid.

Efter at have dyrket sex i næsten en time, fik Hanne og Kristian deres orgasmer og kollapsede i udmattelse. Peter smilede tilfreds og fortalte dem, at de havde gjort fremskridt. Han ville gerne se dem igen om en uge for at se, hvordan de klarede sig.

Hanne og Kristian ankom til parterapeutens kontor en uge senere, og Peter bød dem velkommen indenfor. De satte sig ned og begyndte at diskutere deres sexliv, og Peter foreslog, at de skulle prøve at tage skridtet videre og eksperimentere med en trekant.

Hanne var lidt skeptisk, men samtidig også fascineret af tanken om at have sex med Peter. Hun havde hørt rygter om, at han var veludrustet, og hun kunne ikke lade være med at tænke på hans kæmpe pik.

Kristian var også lidt nervøs, men han var villig til at prøve, hvis det kunne hjælpe på deres sexliv. Så de besluttede sig for at give det en chance og aftalte en tid til at mødes med Peter igen.

Da dagen oprandt, var Hanne og Kristian spændte og nervøse på samme tid. De ankom til Peters lejlighed, og han bød dem velkommen indenfor. De satte sig i sofaen og begyndte at snakke lidt, men det var tydeligt, at stemningen var lidt anspændt.

Peter foreslog, at de skulle tage et bad sammen for at løsne op for stemningen, og Hanne og Kristian var enige. De gik ind på badeværelset og begyndte at tage tøjet af, og Hanne kunne ikke lade være med at kigge på Peters krop.

Han var virkelig veltrænet og muskuløs, og da han trådte ind i bruseren med dem, kunne hun mærke sin lyst stige. Hun begyndte at vaske Peters pik meget grundigt.

Hanne var begejstret for at vaske Peters pik, og hun kunne mærke, at den voksede sig endnu større og hårdere i hendes hænder. Kristian stod tæt ved hendes side og nød synet af sin kone, der legede med en anden mands pik.

Da de trådte ud af bruseren, tørrede de hinanden og gik ind i terapi-rummet. Peter satte sig på en stol og lod Hanne sutte hans pik, mens Kristian så på. Efter et stykke tid byttede de om, og Hanne fik lov til at tage Peters store pik op i sig, mens Kristian slikkede hende.

IMG_0787Peter stønnede højt af nydelse, mens han pludselig mærkede Kristians tunge på skaftet af sin pik, mens han kneppede Hanne. Han kunne mærke sin orgasme nærme sig, og han vidste, at han ikke ville kunne holde tilbage meget længere.

Hanne stønnede højt, da hun kunne mærke Peters pik blive større og større inde i hende. Hun nød følelsen af at blive fyldt helt ud, og Kristians tunge gjorde det kun endnu bedre.

Pludselig kunne Peter ikke holde tilbage længere og han kom med et brøl, mens han sprøjtede sin varme sæd dybt op i Hannes fisse. Hanne lå og stønnede af vellyst, mens Kristian fortsatte med at slikke hende og slikke Peters sæd ud af hendes fisse. Peter stod og betragtede dem med tilfredshed, imens han trak sig i sin stadig halvstive pik, og han kunne mærke, at han snart var klar til mere.

Han gik hen til Hanne og stak sin pik ind i hendes mund. Hanne var overrasket, men lod sin tunge lege med hans pikhoved, imens han kneppede hendes mund. Kristian kiggede på og kunne mærke sin pik blive stiv igen.

Peter trak sig ud af Hannes mund og bad Kristian om at tage over. Han stak sin pik ind i Hannes fisse igen, og Kristian fik lov til at kneppe hendes mund.

De skiftede igen, og Hanne var nu ved at være helt udmattet. Men de to mænd var ikke færdige med hende endnu. Peter tog Hanne på alle fire og stak sin pik op i hendes røv, mens Kristian stod foran hende og lod hende tage hans pik i munden igen.

Hanne var fyldt med en intens og vild lyst, og hun blev kneppet hårdt og hurtigt af de to mænd. Til sidst kunne hun ikke holde det ud længere og kom med et højt skrig, mens hendes krop eksploderede i en bølge af lyst.

De tre var udmattede, men samtidig fyldt med en helt ny og intens lyst, som de aldrig havde oplevet før. De havde brudt grænser og udforsket nye sider af sig selv, og det føltes fantastisk. De forlod parterapeutens kontor, fyldt med spænding og nydelse, og de vidste, at de ville komme tilbage igen.

«
»

3 svar til “Parterapeuten hjælper Hanne og Kristian”

 1. Kurt Avatar

  [email protected] 1234 anal snak god mad og så kommer der tanker

 2. Kurt Avatar
 3. Kurt Avatar

  Fræk porno film hygge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer