Quickie i S toget

Soldaten, Jonas, havde endelig fået en eftertragtet orlov fra hæren, og han var på vej hjem til sin kone. Han havde sat sig til rette i S-toget, da en ældre kvinde kom ind og kiggede sig omkring efter en ledig plads. Jonas tilbød venligt sin plads, men kvinden insisterede på, at de kunne sidde der begge to.

Kvinden, Lene, var en smuk og velholdt kvinde i sin midt-50’erne. Hun havde et flirtende glimt i øjet, og Jonas kunne mærke, at hun var interesseret i ham. De småsnakkede lidt, og Lene lod hendes hånd glide op af Jonas’ lår og ind under hans uniform. Jonas blev overrasket, men samtidig tændt af hendes dristighed.

De kiggede sig omkring, og da de så, at toget var næsten tomt, besluttede de sig for at tage chancen og gå på toilettet. De stødte ind i hinanden på den trange plads og kyssede hinanden heftigt. Jonas tog fat i Lenes bryster og begyndte at kysse hende ned ad halsen.

IMG_9665Lene var våd mellem benene, og hun kunne mærke Jonas’ stive pik mod hendes mave. Hun trak hans pik frem og begyndte at sutte på den. Jonas stønnede højt, og han kunne mærke, at han var tæt på at eksplodere. Han vendte Lene rundt, så hun stod med hænderne mod væggen, og førte sin pik op i hende bagfra.

Lene stønnede højt, da Jonas begyndte at støde hårdt op i hende. Han greb fat i hendes hofter og pressede sig endnu dybere ind i hende. Lene følte sig fyldt helt ud og kunne mærke sin orgasme nærme sig.

Jonas fortsatte sine kraftige stød, og Lene kunne ikke holde sig tilbage længere. Hun kom i en voldsom orgasme og rystede over hele kroppen. Jonas kunne mærke hendes safter løbe ned af hans pik.

Lene nølede et øjeblik, men besluttede sig så for at tage chancen og bede Jonas om at tage hende i det bagerste hul. Hun vidste ikke, om han ville afvise hende eller acceptere hendes ønske, men hun var så liderlig, at hun var villig til at tage chancen.

“Jonas, vil du tage mig i røven?” spurgte hun stille og nervøst.

Jonas stoppede midt i sine stød og kiggede på hende over skulderen. “Er du sikker på, at du vil det?” spurgte han.

Lene nikkede og trak sig lidt væk fra væggen. Jonas trak langsomt sin pik ud af hende og tog fat om hendes hofter. Han førte sin pik op mod hendes bagerste hul og pressede forsigtigt mod indgangen. Lene stønnede svagt, da hun kunne mærke, hvordan hans store pik udvidede hendes røvhul.

Jonas begyndte at støde forsigtigt til at starte med, men snart blev hans bevægelser mere intense og voldsomme. Lene skreg af nydelse, da hun kunne mærke, hvordan hans pik fyldte hende helt ud.

De var begge helt væk i lyst og begær, da toget pludselig bremser hårdt op. Jonas og Lene taber balancen og ryger ud af toilettet, og de ligger begge på gulvet, stadig omslynget tæt sammen.

De kan høre, hvordan toget begynder at køre igen, og Jonas kigger på Lene med et smil. “Jeg tror, vi skal finde en ny plads at fortsætte vores leg,” siger han, og Lene nikker ivrigt.

De finder en kupe med lukket dør og smider sig begge på sengen. Jonas trækker Lene i en 69’er og begynder at slikke hendes fisse, mens hun sutter på hans pik. De stønner højt og lader sig igen rive med af lysten og begæret.

Lene kunne mærke en bølge af nydelse skyde gennem hendes krop, da Jonas’ tunge fandt hendes klit. Hun stønnede højt og sugede ivrigt på hans pik, mens hun pressede sit underliv op imod hans ansigt. Jonas fortsatte med at slikke og sutte på hendes fisse, indtil hun kom i en voldsom orgasme.

Da hun var færdig, vendte hun sig om og kravlede op på Jonas. Hun sænkede sig langsomt ned over hans pik og begyndte at ride ham. Jonas greb fat om hendes hofter og hjalp hende med at bevæge sig op og ned. De stønnede højt og lod sig rive med af lysten og begæret, mens toget rullede af sted i høj hastighed.

Pludselig standsede toget brat, og de kunne høre stemmer udenfor. Jonas og Lene kiggede på hinanden med et panisk udtryk i øjnene, mens de forsøgte at få tøjet på plads igen. Døren blev åbnet, og to konduktører kiggede ind på dem med forargelse i ansigterne.

“Er I klar over, hvor ulovligt det er, hvad I laver?” spurgte den ene konduktør.

Jonas og Lene rødmede og forsøgte at undskylde sig, men det var tydeligt, at konduktørerne ikke var imponerede. De blev bedt om at forlade toget ved næste stop, og de to elskende følte sig ydmygede og pinligt berørte.

Da de stod på perronen, tog Jonas Lenes hånd og kiggede hende i øjnene. “Jeg er ked af det, det skulle ikke have været sådan,” sagde han.

Lene smilede og gav ham et kys på munden. “Det var det hele værd,” sagde hun. “Det var en fantastisk quickie i S-toget.”

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer