Villaen i Sydfrankrig

Lis og Arne havde længe planlagt en ferie sammen med deres gode venner Susanne og Hans. De havde lejet en stor villa i Sydfrankrig, og deres plan var at slappe af og nyde solen, maden og vinen. Men allerede den første aften blev der drukket lidt for meget vin, og snakken blev mere og mere fræk og grænseoverskridende.

Pludselig var det som om, at alle var enige om, at de havde lyst til mere end bare snak. Snakken blev hurtigt ledt på, at ville være frækt at se det andet par dyrke sex. De fik lige en ekstra gin & tonic, inden de gik ind i et af de store soveværelser.

Lis og Arne var spændte og nervøse over at have sex foran Susanne og Hans, men samtidig var de også utrolig tændte ved tanken om at udforske deres seksualitet sammen med et andet par. De lagde sig på sengen og begyndte at kysse og røre hinanden op, mens Susanne og Hans så på.

Det var en underlig og intens oplevelse at have sex foran et andet par. Lis og Arne var meget opmærksomme på Susanne og Hans’ blikke, og samtidig var de også nysgerrige efter at se, hvad det var, de selv kunne lære af at se de andre have sex.

Efter et stykke tid byttede de par, og Lis og Arne så nu på, mens Susanne og Hans havde sex. Det var stadig en mærkelig følelse at se andre have sex, men det var også utroligt ophidsende og frækt på en helt ny måde.

Efter at have set hinanden have sex med deres egne partnere, begyndte tanken om at bytte partnere at dukke op i deres hoveder. De var bange for at foreslå det, men samtidig kunne de ikke lade være med at fantasere om det.

Så en aften, efter et par drinks og en aften med flirten og seksuel spænding, blev det foreslået, at de skulle bytte partnere. Lis var lidt nervøs for at prøve partnerbytte, men hun kunne mærke, at det tændte hende utrolig meget at se sin mand have sex med en anden kvinde. Og da Susanne foreslog partnerbytte, kunne hun ikke sige nej. De gik atter en gang i soveværelset sammen. Lis kunne mærke sit hjerte banke hurtigt i brystet, da hun så Hans træde tættere på hende. Hans’ pik var så meget større end hendes mands, og hun kunne ikke lade være med at tænke på, hvordan det ville føles at blive fyldt ud af den.

Hans begyndte at kysse hende lidenskabeligt, og hun besvarede hans kys med åben mund. Hans’ hænder vandrede ned over hendes krop, og han kneb hende blidt i hendes bryster. Lis stønnede svagt af velvære, og hun kunne mærke, hvordan hendes fisse begyndte at blive våd.

Snart var Hans nede på knæ og begyndte at slikke hendes fisse. Lis stønnede højere og højere, og hun kunne mærke, hvordan hendes krop begyndte at spænde op. Da Hans rejste sig op, og hun kunne se hans store pik stå oprejst, blev hun endnu mere liderlig.

Lis vendte sig om og stak sin røv ud imod ham, mens han førte sin pik ind i hende. Hun kunne mærke, hvordan hans store pik fyldte hende helt ud, og det var en følelse, hun aldrig havde oplevet før. Hans begyndte at kneppe hende hårdere og hårdere, og hun kunne mærke, hvordan hendes orgasme nærmede sig.

Da hun endelig kom, skreg hun hans navn, mens han fortsatte med at kneppe hende. Da han endelig kom, fyldte han hende helt op med sin sperm, og hun kunne mærke, hvordan det løb ud af hende.

Susanne havde længe haft fantasier om analsex, men hendes mand, Hans, havde altid været for stor til at give hende den oplevelse. Nu var det endelig muligt med Arnes mindre pik, og hun bad ham forsigtigt om at prøve at tage hende bagfra.

Arne var lidt nervøs, men samtidig også spændt over at prøve noget nyt og frækt. Han smurte lidt glidecreme på sin pik og pressede den forsigtigt mod Susannes bagerste hul. Hun stønnede af både smerte og nydelse, men bad ham om at fortsætte og give hende mere.

Arne gled langsomt ind og ud af Susannes stramme hul, mens hun stønnede og klynkede højlydt. Hun kunne mærke en ubeskrivelig følelse af at blive fyldt op, og hendes orgasme var ikke langt væk. Arne kunne også mærke, hvordan hendes krop spændte omkring hans pik, og han vidste, at han var tæt på at komme.

IMG_5646De fortsatte deres frække leg, mens de andre kiggede på og legede med sig selv. Efter noget tid byttede parrene igen, og nu var det Lis og Hans, der skulle prøve partnerbytte. Lis kunne stadig mærke Hans’ store pik, der havde fyldt hende ud før, og hun glædede sig til at prøve det igen.

Susannes mod og lyst til at udforske nye seksuelle grænser var blevet tændt af den tidligere oplevelse med Arne. Nu var hun ivrig efter at prøve noget endnu mere udfordrende.

Hun foreslog, at de skulle prøve dobbelt penetration, hvor Arne skulle tage hende i det bagerste hul, mens Hans skulle tage hende i fissen. De andre var en smule overrasket over hendes forslag, men samtidig spændte på at prøve noget nyt.

Susanne lagde sig på sengen, og Arne og Hans satte sig på hver side af hende. Arne førte forsigtigt sin pik ind i hendes bagerste hul, mens Hans lod sin pik glide ind i hendes våde fisse. Susanne stønnede højt af nydelse, mens de to mænd langsomt begyndte at bevæge sig ind og ud af hende.

Det var en intens oplevelse, og Susanne kunne mærke, hvordan de to mænd fyldte hende helt ud. Hun følte sig fyldt op både foran og bagved, og det gjorde hende utrolig liderlig. Lis stod ved siden af sengen og tog billeder af dem, og det gjorde Susanne endnu mere ophidset.

Efter nogle minutter blev det for meget for Susanne, og hun begyndte at ryste af orgasme. De to mænd holdt ikke længe efter og sprøjtede deres sæd dybt inde i hende.

Næste aften var mændende blev lidt fulde efter for meget vin under og efter maden. De var gået tidligt i seng, og pigerne nød hinandens selskab. Lis og Susanne havde længe haft en seksuel tiltrækning til hinanden, og det var blevet mere og mere tydeligt i løbet af ferien. De havde allerede haft sex med deres egne partnere i samme rum og prøvet partnerbytte, men nu var det tid til at udforske deres lyster og fantasier sammen.

Denne aften, da mændene var gået i seng, havde Lis og Susanne sneget sig ud på terrassen og tændt stearinlys for at skabe en intim stemning. De havde taget hinanden i hænderne og kigget hinanden dybt i øjnene, inden de havde kysset hinanden blidt på munden.

Derfra var det gået stærkt. De havde kysset mere og mere intenst, og deres hænder havde fundet vej til hinandens kroppe. Lis havde leget med Susannes bryster og brystvorter, mens Susanne havde kørt en hånd ned til Lis’ trusser og mærket, hvor våd hun allerede var.

Nu var de helt nøgne og lå på sengen i deres fælles hotelværelse. Susanne havde allerede slikket Lis til flere orgasmer, og nu var det Lis’ tur til at give igen. Hun lå mellem Susannes spredte ben og kørte forsigtigt en finger op i hende, mens hun kyssede og nussede hendes bryster.

Susanne stønnede højt og krævede mere, og Lis var mere end villig til at give hende det. Hun kørte flere fingre op i Susannes våde fisse og begyndte at bevæge dem hurtigere og hurtigere, mens Susannes hofter begyndte at bevæge sig rytmisk imod hende.

Susanne stønnede højt af vellyst, da Lis’ hånd langsomt trængte længere op i hendes fisse. Hun følte sig fyldt helt op, og det føltes fantastisk. Lis bevægede sin hånd forsigtigt ind og ud, og Susanne kunne mærke, hvordan hendes krop rystede af nydelse.

De to kvinder havde længe haft en hemmelig lyst til hinanden, og nu var det endelig sket. Lis havde altid været nysgerrig på at prøve noget nyt og anderledes, og Susanne havde åbenbart de samme lyster. De havde kysset og rørt ved hinanden i timevis, og nu var tiden endelig inde til at tage det til det næste niveau.

Lis’ hånd fortsatte med at bevæge sig ind og ud af Susannes fisse, og hun kunne mærke, hvordan hendes orgasme var på vej. Pludselig eksploderede hendes krop i en voldsom orgasme, og hun skreg højt af vellyst. Lis stoppede ikke, men fortsatte med at stimulere hendes fisse, og Susanne fik en serie af mindre orgasmer.

Næste dag fortalte de to piger, hvad Hans og Arne var gået glip af. Mændene var meget nysgerrige efter at høre mere om Susannes og Lis’ oplevelser sammen, og de begyndte straks at stille spørgsmål om, hvordan det havde føltes og hvordan det havde set ud.

Susanne og Lis smilede til hinanden, da de så mændenes reaktioner. De havde allerede besluttet sig for, at de ville tage det til det næste niveau, og nu var det bare med at få mændene med på ideen.

Lis rejste sig op og gik hen til Hans. Hun tog hans hånd og førte ham hen til sofaen, hvor hun satte sig på hans skød og begyndte at kysse ham lidenskabeligt. Susanne fulgte hurtigt efter og satte sig på Arnes skød, og snart var begge mænd fuldstændig opslugt af deres koner.

Lis trak sig væk fra Hans’ mund og hviskede ham i øret, “Vil du ikke se på, mens Susanne og jeg leger sammen?” Hans nikkede ivrigt, og Lis rejste sig op og begyndte at tage tøjet af Susanne.

Mændene sad nu og så på, mens deres koner legede med hinanden. Susanne og Lis begyndte langsomt at udforske hinandens kroppe, og snart var de begge stønnende af nydelse.

Hans og Arne kunne ikke tage øjnene fra deres koner, og snart var de selv også blevet ophidsede af synet. De begyndte langsomt at røre ved sig selv, mens de så på de to kvinder.

Hans og Arne kiggede fascineret på, mens Lis igen kørte hele sin hånd op i Susannes fisse. Det var utroligt at se, hvor dygtig Lis var til at tilfredsstille Susanne på den måde, og hvor meget Susanne kunne tage imod. De kunne begge mærke, hvordan det vækkede noget i dem, og de var begyndt at tage på deres egne pikke, mens de så på.

Endelig skete det, som både Hans og Arne ventede på: Lis begyndte putte først en, så flere fingre op i Susanne, og inden længe var hele hendes hånd forsvundet. Susanne stønnede højt, da Lis begyndte at bevæge sin hånd ind og ud af hende, og hun kunne mærke orgasmen bygge sig op i hende. Lis fortsatte ufortrødent med at give Susanne finger, og det varede ikke længe, før Susanne eksploderede i en voldsom orgasme.

Hans og Arne kunne ikke holde sig tilbage længere. De ville også være med, og de begyndte at lege med hinanden, mens de så på Lis og Susanne. Arne gik over til Susanne, og mens hun stadig var ved at komme sig over sin orgasme, begyndte han at kysse hende og tage på hendes bryster. Hun var stadig meget liderlig, og hendes fisse var våd og klar til mere.

Hans gik over til Lis og tog fat i hendes hår. Han tvang hende ned på knæ og fik hende til at sutte hans pik. Lis var en god piksutter, og hun gav ham en dejlig blowjob. Han kunne mærke, hvordan hans pik blev stivere og stivere i hendes mund, og han vidste, at han snart ville komme.

Susanne og Arne var nu gået i gang med at kneppe, og det var en fantastisk oplevelse at se dem. Hans og Lis så på, mens de legede med hinanden. Det var utroligt, hvor meget sex der kunne være på en enkelt aften, og de vidste alle, at de aldrig ville glemme denne ferie sammen.

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer