Swing City og Eks sex

Hej alle sammen. Mit navn er S. og jeg har fået lov til, at poste et indlæg om et par frække sexhistorier. Til dagligt arbejder jeg selv med en webshop, som sælger Sexartikler til kvinder og mænd. I kan følge mig på Google+, hvor jeg er forholdsvis aktiv. Disse sexhistorier kommer af min hjemmeside Drømmekæresten – Brevkasse om kærlighed. Disse historier er en anelse for frække hos Drømmekæresten.dk, og derfor får I mulighed for at læse dem her på siden. Rigtig god fornøjelse!

Sexhistorie 1 – Swing City

Jeg havde i årevis prøvet af overtale min kæreste til at gå med i en swingerklub. Jeg kunne se, at hun tændte på ideen, men hun var rædselsslagen for, at nogen skulle finde ud af, hvem vi var, så vi besluttede at gøre det, mens vi var på ferie i USA.

På første sal lignede det et almindeligt diskotek, men nedenunder var der en masse madrasser, bænke, rum der var delvist afskærmede med ardiner og spejle. De kaldte det ”Det private område”, men det var alt andet end det.

Jeg trak op i hendes nederdel, trak den minimale g-streng til side, og trængte ind i hende. Det var ubeskrivelig intenst – ventetiden – liderligheden, det forbudte, at nogen måske ville komme ind og gribe os i akten. Som regel elskede vi længe, varieret og altid meget lidenskabeligt i en time eller mere.

Denne gang var det overstået på minutter. Senere dansede hun med en fyr og lod ham røre ved sig, så alle kunne se det på dansegulvet. Jeg dansede med en pige, der lignede Kleopatra, og som gned på min penis indenfor mine bukser, kyssede mig på munden, og gav mig fuld adgang til hendes skede.

Det var en intense følelse, at lade mine fingre glide langs hendes klitoris, ind i det smalle mellemrum mellem hendes kønslæber og ind i hendes skede. Og det blev endnu mere intenst, af at jeg samtidig kunne se min kæreste blive befamlet af fyren, hun dansede med.

Men da han faldt på knæ og løftede hendes nederdel og for at give hende oralsex, kom hun over til mig, gik ind mellem mig og Kleopatra, så mig lige i øjnene og sagde: ”Nej”! Hun havde nået sin grænse, så vi gik hjem og kneppede hjernen ud!

Hvorfor var det skønt?

Det var bare så kinky. Ikke blot kunne vi se andre par dyrke sex, virkelige mennesker, ikke patetiske pornoskuespiller. Det var også utroligt at elske med en anden kvinde for øjnene af hende. Det var det stik modsatte af normalt. De fleste kærester flipper ud, hvis man bare ser på en anden kvinde, for slet ikke tale om at røre ved dem. Jeg ved ikke hvordan jeg ville have haft det, hvis jeg havde set hende have samleje med den mand hun dansede med, men det var ophidsende at se dem kysse og røre.

Sexhistorie 2 – Eks sex

Min ekskæreste kom for at invitere mig ud. Jeg var ikke sikker på, om vi blot var venner, eller om han prøvede på at finde sammen med mig igen. Men jeg vidste, at jeg var vildt liderlig. Alt den snak om feromoner må være sand, for vi snakkede kort sammen i døråbningen, han sagde noget sjovt om, at jeg så godt ud, og han havde lyst til at misbruge mig, og så sagde han: Det tror jeg faktisk, jeg vil” og så bar han mig ind i soveværelset.

Vi grinede begge to, da han smed mig på sengen, men så ændrede stemningen sig. Han begyndte at kysse mig og fortælle detaljer, hvad han havde haft lyst til at gøre ved mig, sidst vi var ude sammen.

Men han havde været bange for at foreslå det. Det lignede ham ikke at sige frække ting, men jeg var vild med det. Jeg spurgte ham, hvad han ville have mig til at gøre ved ham, og han sagde ”flere blowjobs” og ”mere sperm i ansigtet”.

Så det gjorde jeg…

Så bad han mig onanere, mens han så på, og det gjorde jeg, mens han betragtede mig og selv onanerede. Vi lavede alt muligt – kinky ting, jeg aldrig før havde gjort og hellere ikke siden desværre.

Hvorfor blev jeg tændt?

Vi slog op fordi jeg synes, at han var kedelig og for meget i kontakt med sin feminine side.

Det var altid mig, der bestemte, så det var en overraskelse, at han tog initiativet skesult, og ret heftigt. Det slog benene væk under mig. Det var de omvendte roller kombineret med, at jeg følte mig tryg nok til at fortælle om alle mine frække fantasier, der gjorde det så hedonistisk.

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer