Ferieflirten i Marmaris

Hustruen havde taget en velfortjent ferie alene i Tyrkiet. Hun var træt af den daglige rutine derhjemme og havde brug for at komme væk og nyde lidt sol og varme. Hun havde valgt et lille hotel tæt på stranden, hvor hun kunne slappe af og bare være sig selv. Allerede den første aften bemærkede hun den unge tjener, der betjente hende på hotellets restaurant. Han havde et charmerende smil og hans øjne var fulde af liv. De småsnakkede lidt, og hun kunne mærke, hvordan hans øjne flakkede ned til hendes bryster, hver gang hun bøjede sig frem. Dagen efter begyndte hun at modtage SMS’er fra ham. De var frække og beskidte og beskrev, hvad han ville gøre ved hende, hvis hun lod ham. Hun var både overrasket og opstemt over det, og hun besluttede sig for at lege med ham. Hun lod ham vide, at hun nød hans beskeder og spurgte, om han var seriøs med sine tilbud. Han svarede hurtigt og forsikrede hende om, at han mente hvert et ord. Hun kunne mærke en snurrende følelse i maven og besluttede sig for at give efter for hans tilnærmelser. De aftalte at mødes om aftenen efter hans arbejde. Hun havde en blød kjole på, der sad tæt til kroppen og fremhævede hendes bryster og røv. Han mødte hende på en café i nærheden, og de bestilte et par drinks og småsnakkede. Hun kunne mærke hans øjne på sig, og det gjorde hende mere og mere liderlig. Da de forlod caféen, tog han hendes hånd og førte hende til hans lille lejlighed i nærheden. Han begyndte straks at kysse hende, hans læber og tunge var varme og våde, og hun nød det i fulde drag. Han lagde hende forsigtigt ned på sofaen og begyndte at tage hendes kjole af. Hun lå nu helt nøgen foran ham, og han beundrede hendes krop, mens han kyssede hende blidt på halsen og ned over brystvorterne. Hun stønnede højt, da han begyndte at slikke og sutte på dem, og hun kunne mærke, at hendes fisse var drivende våd. Han skubbede hende længere ned på sofaen og trak hendes ben op mod hans skuldre. Han begyndte at slikke hendes fisse, hans tunge var blød og bevægede sig hurtigt frem og tilbage, og hun stønnede højt af vellyst. Han lod en finger glide ind i hende samtidig med, at han slikkede hendes klit. Hun var tæt på at komme, da han stoppede og rejste sig op. Han trak sine bukser af og viste hende sin stive pik.

Han kiggede dybt ind i hendes øjne og kørte sin tunge henover hendes læber, mens han trængte ind i hende med sine fingre. Hun gispede af nydelse og mærkede sin krop reagere på hans berøringer. Han vidste præcis, hvad han skulle gøre for at få hende til at føle sig begæret og tilfredsstillet. Tjeneren fortsatte med at kysse hende og gnubbede sin pik mod hendes fisse, mens han talte beskidt til hende på tyrkisk. Hustruen vidste ikke, hvad han sagde, men hun kunne mærke, hvordan hans stemme gjorde hende våd og liderlig. Pludselig stoppede han og trak sig væk fra hende. “Vi kan ikke gøre det her,” sagde han. “Det er for farligt. Men jeg vil gerne have dig, når du kommer tilbage til Tyrkiet.” Hustruen var forvirret, men samtidig også ekstremt tændt. Hun vidste ikke, om hun skulle tage hans tilbud alvorligt, men hun kunne ikke lade være med at fantasere om, hvad der kunne ske, hvis hun tog imod det. Efter hendes ferie holdt hun kontakten med tjeneren og planlagde en anden tur til Tyrkiet. Denne gang var det ikke kun for at nyde solen og stranden, men også for at udforske sine lyster og fantasier sammen med tjeneren. Hun ankom til hotellet og blev budt velkommen af en smilende tjener. Han førte hende til sit værelse og fortalte hende, at han havde planlagt en særlig overraskelse til hende.

Hustruen kunne ikke slippe tanken om tjenerens frække forslag og SMS’er ud af hovedet. Han havde skrevet, at hans ven gerne ville deltage. Hun brugte timer på at fantasere om, hvordan det ville føles, når han slikkede hendes røv og kneppede hende hårdt. Tanken om at have to mænd på én gang var også svært at modstå.

En aften efter middagen besluttede hun sig for at tage initiativ og finde ud af, om tjeneren stadig var interesseret. Da han kom til bordet, flirtede hun åbenlyst med ham og gav ham et lille smil. Han besvarede det med et lumsk smil og et løfte om, at han havde tænkt meget på hende.

De fik lov til at have aftenfri, og tjeneren inviterede hende til en tur ned til stranden. De gik hånd i hånd, mens han fortalte hende, hvor meget han havde tænkt på hende, og hvor meget han gerne ville have hende.

Hun fortalte ham om sine fantasier og håbede, at han ville tage initiativet. Og han skuffede ikke. Han tog hende med til en afsides del af stranden, hvor han lagde et tæppe ud på sandet. Han bad hende tage tøjet af, mens han fulgte hende med øjnene.

Han begyndte at kysse hende blidt, men det blev hurtigt mere intenst, og han trak hende ned på tæppet. Han gik ned mellem hendes ben og begyndte at slikke hende, mens hun stønnede af nydelse.

Da hun var tæt på at komme, trak han sig væk og sagde, at han ville have mere. Han gik over til sin kollega, som var dukket op, og bad ham om at komme og tage del i legen.

IMG_8268Da de kom over til hende, var hendes hjerte bankede så hurtigt, at hun troede, det ville springe ud af brystet på hende. Men hun kunne ikke lade være med at føle sig utroligt tændt af at se de to mænd stå foran hende, klar til at opfylde alle hendes fantasier. Tjeneren startede med at give hende en afslappende massage, mens hans ven stod og betragtede dem. Han fokuserede særligt på hendes røv og kærtegnede den blidt, inden han begyndte at slikke den med dybe, langsomme slik. Hun kunne mærke, hvordan hans tunge gled ind og ud af hendes røv, og det gjorde hende endnu mere liderlig. Mens tjeneren fortsatte med at massere hende, trådte hans ven frem og skubbede hende ned på tæppet. Han gled ind i hende med en hård og intens bevægelse. Hun stønnede højt, da han fyldte hende ud, og følte sig helt fyldt op af hans store pik. Mens hans ven fortsatte med at kneppe hende hårdt og hurtigt, skiftede tjeneren fokus til hendes fisse. Han begyndte at slikke hende, mens han samtidig masserede hendes klitoris med sin finger. Hun kunne mærke, hvordan hendes krop rystede af liderlighed, mens de to mænd gav hende en intens orgasme. Derefter byttede de plads, og hun kunne mærke, hvordan tjeneren fyldte hende ud på samme måde som hans ven gjorde.

Næste aften var hustruen spændt på at se, hvad der ville ske. Ville de to mænd tage hende samtidig, som hun havde drømt om? Da hun kom ned til restauranten, kunne hun mærke tjenerens blik på sig. Han kom hen til hende og sagde, at hans ven var klar til at mødes med dem senere. Da de mødtes senere på aftenen, var spændingen til at tage og føle på. De gik alle tre op til hendes hotelværelse, hvor de begyndte at kysse og røre ved hinanden. Tjeneren knappede hendes bluse op, mens hans ven tog sig af hendes nederdel. De lagde hende ned på sengen og begyndte at kysse og røre ved hende overalt på kroppen. Tjeneren begyndte at slikke hende i fissen, mens hans ven slikkede hendes røv. Hun stønnede højt af nydelse og bad dem om at kneppe hende hårdt. De to mænd byttede på at tage hende hårdt og dybt, samtidig med at hun sugede den ene pik, mens hun kørte sin hånd op og ned af den anden.

De to mænd ville prøve at tage hende samtidigt. Hun var lidt nervøs, men også utroligt ophidset ved tanken om at have to pikke i sig på samme tid. De startede med at lege med hende og pirre hende, indtil hun var klar til at tage imod dem begge. Først var det tjenerens pik, der trængte ind i hende, mens hotelmanageren slikkede og kyssede hende. Det var en helt fantastisk følelse at have to mænd fokuseret på hende og gøre alt for at give hende den bedste oplevelse nogensinde. Hun følte sig så lækker og beundret. Da de begge var inde i hende, kunne hun næsten ikke holde det ud. Det var så vildt og intenst at have to pikke i sig på samme tid, og hun var fyldt op til bristepunktet. Hun stønnede og skreg af nydelse, og de to mænd gav hende alt, hvad de havde.

IMG_0601Næste fortsatte de tre med at have sex. Hendes tjener og hans ven tog hver sin side af hende, da de forskrækkede opdagede, at rengøringsmanden stod og kiggede på. Hun mærkede, at rengøringsmandens øjne brændte sig fast på hende, og det tændte hende endnu mere. Da hun troede, at det ikke kunne blive mere frækt, kom rengøringsmanden pludselig hen til dem og trak sin store, tykke pik frem. Hun kunne ikke tro sine egne øjne, da hun så størrelsen på hans pik. Det var den tykkeste pik, hun nogensinde havde set, og den var meget længere end både tjenerens og hans vens. De to mænd stoppede med at kneppe hende, og i stedet trak de sig tilbage og gav plads til rengøringsmanden. Hun vidste ikke, om hun skulle være nervøs eller ophidset, men hun blev ved med at kigge på hans store pik. Rengøringsmanden begyndte langsomt at køre pikken frem og tilbage mellem hendes skamlæber, og hun kunne mærke, hvor meget mere fyldig og stærk hans pik var i forhold til de andre. Tjeneren og hans vens stod ved siden af og kiggede på, og det tændte hende endnu mere. Pludselig pressede rengøringsmanden sin store pik ind i hendes stramme fisse, og hun kunne mærke, hvor meget den fyldte hende ud. Han begyndte at kneppe hende hårdt og hurtigt, mens hun stønnede og skreg af nydelse. De to andre mænd begyndte at røre ved hende og kysse hende på halsen, og hun kunne mærke, hvor meget de nød at dele hende. Til sidst kunne hun ikke mere, og hun kom med et højt skrig, mens rengøringsmanden fortsatte med at kneppe hende. Han trak sig til sidst ud af hende og sprøjtede sin varme sæd ud over hendes mave og bryster, mens hun stønnede af tilfredshed. Efter et stykke tid rejste de sig op og klædte sig på, og hun blev tilbage og kiggede på sin nøgne krop i spejlet. Hun vidste ikke, hvad der ville ske næste gang, men hun vidste, at hun ville have mere af den frække og intense sex med både tjeneren, hans vens og rengøringsmanden.

IMG_6007Efter den intense oplevelse med rengøringsmanden og de to tjeneres pikke, besluttede de sig for at mødes igen om aftenen. Hustruen var ivrig efter at fortsætte, hvor de slap, og var allerede meget liderlig ved tanken om at blive fyldt ud af rengøringsmandens tykke pik igen. Da de tre mænd ankom til hendes værelse, stod hun parat iført en fræk og gennemsigtig babydoll, der fremhævede hendes kurver på en forførende måde. Hun kommanderede med dem fra starten, og sagde at hun ville have rengøringsmandens pik først. Han var mere end villig til at adlyde hende og skubbede hende ned på sengen, hvor han tog fat i hendes hofter og trængte ind i hende med sin tykke pik. Hun stønnede højt, da han fyldte hende helt ud, og hans hårde stød fik hendes bryster til at hoppe op og ned. Da rengøringsmanden var ved at komme, trak han sig ud og sprøjtede sin sæd ud over hendes mave og bryster. Hun beordrede derefter tjeneren og hans ven til at slikke hende ren, mens hun selv legede med sine brystvorter og nød synet af de to mænd, der ivrigt slikkede hendes krop. Mens tjeneren og hans ven slikkede hende ren, begyndte hun at kommandere dem til at sutte pik på hinanden. De var lidt generte i starten, men efter hendes insisteren begyndte de at sutte og slikke hinanden med stor entusiasme, og hun kunne se på deres stive pikke, at de også nød det.

Hun lå tilfreds og tilfredsstillet på sengen, mens tjeneren og hans ven begyndte at udforske hinandens kroppe. Hun nød at se på dem, hvordan de kyssede og rørte ved hinanden, mens de begge stadig havde stive pikke. Hun vendte sig mod rengøringsmanden og hviskede: “Lad os få dem til at lave noget endnu mere ydmygende.” Rengøringsmanden nikkede og gav hende et ondt smil. De begyndte at kommandere de to tjenere til at gøre forskellige ting ved hinanden, og de gjorde det uden tøven. De suttede hinandens pikke, slikkede hinandens røvhuller og lod sig kneppe af hinanden, mens hun og rengøringsmanden nød at se på. Efter et stykke tid var hun klar til mere, og hun vendte sig mod rengøringsmanden og sagde: “Kom og knep mig igen, jeg vil have mere af din tykke pik.” Han smilede og kom op på sengen igen, mens de to tjenere nu lå udmattede på gulvet. Hun gav sig hen til rengøringsmandens stød, og det føltes fantastisk at have hans tykke pik inde i sig igen. Mens han kneppede hende, kommanderede hun de to tjenere til at slikke hendes bryster og kysse hendes krop, og de gjorde det uden tøven. Til sidst trak rengøringsmanden sig ud og sprøjtede sin sæd ud over hendes bryster. De to tjenere slikkede sæden op og rengjorde hendes krop, mens hun tilfreds lå tilbage på sengen og nød deres opmærksomhed.

Rengøringsmanden og hende havde perverse og kinky fantasier, og de var begyndt at kommandere de to tjenere til at gøre endnu mere ydmygende ting. De befalede den ene tjener til at lægge sig på ryggen på sengen, mens den anden tjener skulle sidde på hans ansigt, så han kunne slikke hans røv. Kvinden nød synet af den ydmygede tjener, der blev brugt som et sexlegetøj, mens rengøringsmanden kneppede hende bagfra med sin store pik. Tjeneren på sengen stønnede højt, da hans kollega fortsatte med at slikke hans røv, og det var tydeligt, at han nød det. Rengøringsmanden kneppede kvinden hårdere og hårdere, og hun stønnede højt, mens hendes krop rystede af nydelse. De kommanderede de to tjenere til at tage på hinandens pikke og sutte dem samtidig, mens kvinden og rengøringsmanden så på og nød synet. Det var en fræk og ydmygende situation, og de fire nød hvert øjeblik af det.

Som de to tjenere ligger tæt op ad hinanden, beordrer kvinden rengøringsmanden til at kneppe dem begge på skift. De jamrer sig højt, da han trænger ind i deres stramme numser, og de tigger og beder om nåde. Men kvinden og rengøringsmanden er ikke til at stoppe nu. De nyder at udleve deres kinky fantasier, mens tjenere bliver brugt som deres legetøj. Kvinden tager billeder af det hele, som hun sender hjem til sin mand, så han kan se, hvad hun oplever på sin frække ferie. Efter et stykke tid bytter de to tjenere plads, og rengøringsmanden fortsætter med at kneppe dem begge. Kvinden bliver mere og mere tændt af at se de tre mænd udforske deres seksualitet på den mest perverse måde, og hun beordrer dem til at udføre endnu mere ydmygende ting foran hende. De skal sutte hinandens pikke, mens hun og rengøringsmanden ser på og kommenterer deres præstationer. Til sidst er det kvindens tur til at blive tilfredsstillet igen. Hun beordrer rengøringsmanden til at kneppe hende hårdt, mens tjenere holder hende fast og slikker hendes bryster og fisse. Hun stønner højt, mens rengøringsmanden pumper sin store pik ind og ud af hendes våde fisse. Hun kan mærke hans sæd brænde i hende, mens han kommer dybt inde i hende. Efter de alle har haft deres tilfredsstillelse, går tjenere tilbage til deres arbejde, og kvinden ligger tilbage på sengen, stadig liderlig og tilfredsstillet. Hun sender flere billeder til sin mand, og hun ved, at han vil nyde at se, hvad hun har oplevet på sin frække ferie i Tyrkiet.

SMSerne tikker ind løbende i løbet af ferien:

Besked 1: Hey skat, du kan ikke forestille dig, hvor frækt det er her i Tyrkiet. Jeg har mødt nogle virkelig lækre fyre, og vi har haft nogle helt fantastiske oplevelser sammen. Jeg tænker på dig hele tiden, og jeg kan ikke vente med at dele alt med dig, når jeg kommer hjem.

Besked 2: Du vil ikke tro, hvad der skete i dag. Jeg var ude og spise frokost, og tjeneren flirtede vildt med mig. Han sendte mig en besked senere på dagen og sagde, at han vil kneppe mig og slikke min røv. Det er så frækt!

Besked 3: Vi mødtes igen i aften, og hans ven var også med. Vi havde sådan en fræk trekant, og jeg nød virkelig at blive taget hårdt af dem begge. Jeg kan stadig mærke deres pikke i mig.

Besked 4: Vi fik besøg af rengøringsmanden i dag, og han har den tykkeste pik, jeg nogensinde har set. Jeg bad ham om at kneppe mig, mens tjenerne slikkede mig ren. De er så underdanige og gør alt, hvad jeg beder dem om. Det er så liderligt at have så meget magt over dem.

IMG_4794Besked 5: Skat, jeg sender dig nogle billeder af vores frække eventyr her i Tyrkiet. Jeg håber, du kan lide dem, og at de får dig til at tænke på mig. Jeg savner dig og kan ikke vente med at komme hjem og dele alt med dig.

Manden sidder spændt foran sin telefon, da han modtager beskederne fra sin kone. Han åbner dem med hjertet hamrende i brystet og øjnene fyldt med forventning.

På det første billede ser han sin kone liggende på sengen med en af tjenere mellem benene på hende. Tjeneren slikker hende ivrigt, mens hun stønner højlydt og krummer tæerne af nydelse.

På det næste billede ser han rengøringsmanden kneppe den ene tjener i røven, mens den anden ligger på sengen ved siden af og ser på. Kvinden står ved siden af dem og kigger ned på dem med et frækt smil på læberne.

På det tredje billede ser han tjenere sutte hinandens pikke, mens kvinden står og kigger på dem med et tilfreds udtryk i ansigtet. Manden kan mærke, hvordan hans pik bliver stiv af at se sin kone udforske sine grænser og nyde det frække liv på ferien. Han tænker på, hvordan han vil belønne hende, når hun kommer hjem.

Historien fortsættes i del 2: Klik her

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer