Hjemmehjælperen hjælper Bent med flere ting

Iben var vant til at hjælpe ældre mennesker med personlig pleje som en del af sit job som sosu hjemmehjælper, men denne dag var anderledes. Da hun hjalp Bent med at komme i bad, kunne hun ikke undgå at bemærke, hvor veludstyret han var. Hans store lem var svært at ignorere, og Iben kunne mærke sin nysgerrighed stige.

Da hun var færdig med at vaske ham, bad hun ham om at blive siddende på badestolen, mens hun gik ud i køkkenet for at hente en kop kaffe. I stedet for at lave kaffe, kunne hun ikke lade være med at tænke på hans store pik, og besluttede sig for at gå tilbage og tage en nærmere kig.

Hun gik forsigtigt tilbage til badeværelset og stod stille og betragtede hans pik i et øjeblik, inden hun forsigtigt tog den i hånden. Bent stønnede af lyst, da hun begyndte at onanere ham med langsomme, glidende bevægelser. Hun var overrasket over, hvor hård og fyldig hans pik var, og kunne mærke sin lyst vokse.

Pludselig blev Bent uventet urolig og rejste sig fra badestolen. Iben blev bange for at blive opdaget, men Bent sagde ikke noget. Han trak hende tæt ind til sig og lod sine hænder glide ned over hendes krop, mens han kyssede hende. Hun kunne mærke hans store lem, der pressede mod hendes krop, og hun vidste, at hun ville have ham.

Bent pressede Iben op mod badeværelsesvæggen og trak hendes bukser ned, så hendes runde baller stak ud. Han begyndte at klaske hende på numsen, mens han kørte en finger op og ned af hendes revne. Iben stønnede højt af liderlighed og kunne mærke safterne løbe ud af hendes fisse.

Bent trak derefter sine egne bukser ned og pressede sin store lem op i hende bagfra. Han kneppe hende hårdt og perverst, og Iben kunne mærke, hvordan hans store pik fyldte hende helt ud. Han tog fat i hendes hår og trak hende hårdt bagover, mens han stødte hårdt op i hende.

Iben var fanget i en bizar situation med Bent, der fortsatte med at kneppe hende hårdt. Men pludselig overtog en anden stemme hendes krop, og Iben begyndte at føle en stærk trang til at tage kontrol. Hun vidste ikke, hvad der var sket, men hun kunne mærke, at det var en anden kraft, der styrrede hende nu.

Iben greb fat i Bent og vendte ham om, så han stod med fronten mod væggen. Hun stak en finger op i hans numse, og hun kunne mærke ham stønne af både smerte og nydelse. Men det var ikke nok for hende.

Hun så sig omkring i badeværelset og fik øje på en shampoo flaske. Hun greb fat i den og stak den op i Bents numse. Han skreg af smerte og glæde, mens hun kneppede ham vildt og perverst med shampoo flasken.

Iben vidste ikke, hvad der var sket med hende, men hun følte sig magtfuld og liderlig på samme tid. Bent var fuldstændig under hendes kontrol, og hun kneppede ham med alt, hvad hun havde.

Iben fortsatte med at udleve sine perverse fantasier på Bent. Hun kyssede ham dybt og hårdt, mens hun stadig kneppede ham med shampooflasken. Hun kunne mærke, hvordan hans krop rystede af lyst og begær under hendes kontrol.

Pludselig stoppede hun, trak sig væk fra ham og sagde med en lav, hæs stemme: “Læg dig ned på ryggen, og lad mig vise dig, hvordan jeg virkelig vil have det.” Bent gjorde som hun sagde, og Iben satte sig overskrævs på ham. Hun greb fat i hans hår og førte hans mund op til hendes brystvorter, mens hun red ham hurtigere og hurtigere.

Hun kunne mærke, hvordan hendes krop byggede op til en eksplosion af lyst, og da hun kom med et højt støn, kunne hun se, hvordan Bent blev sendt ud i en bølge af lyst og orgasme.

Bent var forpustet og tilfreds efter deres vilde sex, men da Iben opdagede, at han havde sprøjtet sin sæd op i hende, blev hun rasende. “Hvad fanden tænker du på, du gammel gris!” råbte hun og pegede vredt på ham. “Du ved godt, at jeg ikke kan blive gravid, men hvad nu hvis jeg var det? Hvad ville du så gøre?”

Bent så forskrækket på hende og undskyldte, men Iben var ikke til at stoppe. “Du skal ikke tro, at du kan slippe af sted med alt, bare fordi du er gammel og ensom,” sagde hun hårdt og rejste sig op fra sengen. “Nu skal du straffes.”

Hun befalede ham at lægge sig ned på gulvet, og så kravlede hun hen over ham, indtil hun sad med sin fisse lige over hans ansigt. “Nu skal du slikke mig helt ren for din gammelmandssperm,” sagde hun og tvang ham til at åbne munden, så hun kunne sænke sin våde fisse ned i hans mund.

Bent gjorde, som hun sagde, og slikkede hende grundigt, mens hun stønnede højt af vellyst.

Iben kunne mærke, at hun stadig var fyldt med energi og lyst, selvom Bent var blevet sendt ud i en orgasme. Hun trak ham op at stå og tvang ham ned på knæ foran hende. “Du er en beskidt gammel mand, der trænger til at blive straffet,” sagde hun med en hård stemme. Bent kiggede op på hende med en blanding af frygt og lyst i sine øjne.

Iben fandt en pisk frem fra hans badeværelsesskab og begyndte at slå ham med den på ryggen og ballerne. Bent stønnede højt, men Iben fortsatte med at slå ham, mens hun beordrede ham til at tage hende bagfra igen. Hun kunne mærke, hvordan hendes lyst var blevet endnu større af den magt, hun havde over Bent.

Mens Bent kneppede hende, slog Iben ham hårdere og hårdere med pisken, indtil han kom igen. Men Iben var ikke færdig endnu. Hun beordrede Bent til at lægge sig ned på gulvet, og hun satte sig på hans ansigt, så han kunne slikke hende. Hun stønnede højt og vred sig i nydelse, mens hun pressede sin fisse mod hans mund.

Efter et stykke tid vendte Iben sig om og beordrede Bent til at lægge sig på ryggen. Hun satte sig overskrævs på hans brystkasse og tvang ham til at se på, mens hun onanerede og kom igen og igen. Til sidst lod hun ham komme med i hendes orgasme, mens hun skreg af nydelse.

Iben nød sin magt over Bent, og hun fortsatte med at udforske hendes perverse fantasier på ham. Hun vidste, at hun havde fundet sin sande kald i at dominere andre, og hun var ikke bange for at tage det til nye og endnu mere ekstreme niveauer. Bent var hendes legetøj, og hun ville bruge ham til at tilfredsstille hendes lyster og ønsker, uanset hvor perverse og kinky de var.

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer