En tur hos massøren

IMG_1549Brittas veninde havde fortalt om det nye massagested i byen, og sagde med et blink at det kunne godt anbefales. Britta valgte luksusbehandlingen, hvor der var to massører, der forkælede hende mens hun lå nøgen med et lille håndklæde over sig, der ikke skjulte ret meget for de to mænd.

Britta lå afslappet på massagebriksen og nød følelsen af de to massørers hænder på sin krop. De var dygtige og arbejdede med præcision og perfekt synkronisering. Hun kunne mærke spændingerne i sin krop forsvinde, og hun følte sig mere og mere afslappet.

Pludselig kunne hun mærke massørernes hænder glide op langs hendes inderlår, og hun spændte lidt i kroppen. Men massørerne fortsatte ufortrødent, og hun kunne mærke deres hænder glide helt op til hendes skød.

Britta vidste ikke rigtig, hvad hun skulle gøre. På den ene side føltes det utroligt frækt og pirrende at have to fremmede mænds hænder på sin krop, men på den anden side var hun også lidt nervøs og usikker på, hvad der skulle ske.

Massørerne kunne mærke, at hun var spændt, og de begyndte at massere hendes skamlæber og klitoris. Britta stønnede højt og gav sig hen til den lækre følelse, der spredte sig i hendes krop. Hun lægger dog mærke til, at der er store buler i mændenes bukser, og kommenterer, at de vist er lidt anspændte.

Massørerne griner og siger, at det er ikke unormalt, når man arbejder med en smuk kvinde som hende. De fortsætter med at massere hende, og Britta kan mærke sin lyst stige. Hun begynder at lege med tanken om at tage det et skridt videre og prøve noget mere frækt med de to massører.

Pludselig får hun en idé og spørger om de også tilbyder happy endings. Massørerne kigger på hinanden og smiler. De svarer, at det kommer an på, hvad hun mener med en happy ending. Britta griner og fortæller, at hun vil have en omgang fræk sex med dem begge.

Pludselig stopper massørerne og trækker sig tilbage. Britta ser forvirret på dem og spørger, hvad der er galt. Massørerne kigger på hinanden og smiler skævt. Så fortæller de hende, at de har en særlig behandling til hende, som vil gøre hende endnu mere afslappet. De foreslår, at de tager tøjet af og giver hende en erotisk massage.

Britta bliver lidt nervøs, men samtidig pirret af ideen. Hun erfarer hurtigt, at massørerne har magiske hænder, og hun ligger og nyder deres berøringer og kærtegn. Hendes krop bliver fyldt med lyst, og hun kan mærke, at hendes skamlæber er helt hævede af ophidselse. Massørerne går nu endnu længere og begynder at kysse og slikke hende på inderlårene og omkring hendes fisse.

Britta er helt oppe at køre nu og kan ikke holde sig tilbage længere. Hun tager fat i massørernes bukser og trækker dem ned. Deres stive pikke springer frem, og Britta kan ikke modstå fristelsen til at tage dem i munden. Hun slikker og sutter på dem, mens massørerne stønner af lyst. De tager hende nu på skift, mens hun ligger på ryggen, og Britta kan mærke sin krop eksplodere i en orgastisk bølge af vellyst.

Britta ville nu gengælde den gode gerning, tilbød dem at sutte deres pikke til udløsning. De var ikke sene til at takke ja, og da de ikke kunne blive enige om, hvem der skulle først, tog hun begge pikke i munden samtidigt. Britta suttede og slikkede på massørernes pikke, mens de stønnede højlydt og nærmede sig deres klimaks. Hendes mund var fyldt med deres hårde pikke, og hun kunne smage deres præsperm, der dryppede ned på hendes tunge.

Pludselig kunne hun mærke, hvordan massørernes pikke spændte op, og de kom i hendes mund med et højt støn. Britta slugte alt deres sperm og slikkede dem rene, inden hun rejste sig op fra briksen og smilede til de to tilfredse massører.

“Det var en fantastisk oplevelse,” sagde hun, mens hun tog sit tøj på. “Jeg vil helt sikkert komme tilbage igen.”

Massørerne smilede tilbage til hende og gav hende en krammer. “Du er altid velkommen her,” sagde de i kor, inden hun forlod massageklinikken med et smil på læben og en fornemmelse af tilfredsstillelse i kroppen.

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer