Katrine forfører de to unge drenge

Katrine var en attraktiv MILF i slut 40’erne, der boede i en lille by, hvor de fleste kendte hinanden. Hun havde bemærket de to unge fyre, der i sommerferien leverede varer for den lokale købmand, og hun kunne ikke lade være med at tænke på dem. Hun havde længe haft en fantasi om at forføre to unge fyre på samme tid, og de to unge fyre så ud til at være det perfekte match – hun gættede på, at de nok var omkring 16-17 år.

En dag, da de to unge fyre leverede varer til hendes dør, besluttede Katrine sig for at tage en chance. Hun skiftede til en løs, halvkort kjole, der var nedringet, og ventede på dem i døråbningen.

De to unge fyre blev tydeligt overraskede over at se hende i den frække kjole, og Katrine kunne mærke deres øjne glide hen over hendes krop. Hun inviterede dem indenfor. De to fyre var en smule nervøse, men de kunne ikke lade være med at beundre den smukke kvinde, der foran dem gik ind i huset igen.

Katrine smilte for sig selv, da hun mærkede drengenes øjne på sine bryster og røv, mens hun bukkede sig ned for at samle det fiktive skidt op. Hun var ikke i tvivl om, at de unge fyre blev liderlige af at se på hende, og det tændte hende.

Da hun havde samlet alt op, rejste hun sig op og sagde til drengene: “Kom med ind, jeg har noget koldt at drikke, I kan godt trænge til en pause i varmen.”

De to drenge nikkede taknemmeligt og fulgte hende ind i huset. Da de kom ind i stuen, satte Katrine sig ned på sofaen og lod drengene stå og vente på hende. Hun spredte benene lidt og lod sin løse kjole falde lidt ned over sine bryster, så de var mere synlige.

Da drengene endelig satte sig ved siden af hende, kunne hun mærke deres blikke på sig, og hun vidste, at de var klar til at blive forført. Hun tilbød dem noget koldt at drikke og satte sig tæt ved dem, så hendes lår var tæt på at røre ved deres.

Katrine spørger drengene ind til, om de har en kæreste derhjemme. De to drenge ryster på hovedet og smiler til hinanden. Katrine læner sig lidt ind mod dem og spørger frækt: “Er I så helt frie? De svarer, at de er helt frie, og ingen af dem har nogensinde haft en kæreste.

Katrine kunne mærke sin lyst vokse, da hun hørte, at de to unge mænd var jomfruer. Tanken om at være den første, der nogensinde ville tage dem med ind i den voksnes verden, var mere end fristende for hende. Hun besluttede sig for at tage sagen i egen hånd og se, om hun kunne overtale dem til at tage skridtet.

Hun begyndte forsigtigt at spørge ind til deres erfaringer med kvinder, og de fortalte ærligt, at de aldrig havde været sammen med en før. Katrine smilede tilfreds og begyndte at give dem nogle tips og tricks til, hvordan de kunne imponere kvinder i sengen. Hun kunne se, at drengene lyttede opmærksomt, og hendes egne tanker begyndte at vandre hen til, hvordan hun kunne give dem en helt unik og uforglemmelig oplevelse.

Efter et stykke tid foreslog hun, at de skulle tage op på hendes værelse, hvor hun kunne give dem nogle flere tips til, hvordan de kunne imponere kvinder. Drengene tøvede lidt, men lod sig til sidst overtale.

Oppe på værelset fortsatte hun med at give dem tips, men denne gang var hendes berøringer mere sensuelle, og hun lod sine hænder glide ned over deres lår. Hun kunne se, at drengene blev mere og mere ophidsede, og hun besluttede sig for at tage chancen.

IMG_1724Hun satte sig på sengen mellem dem og lod sine hænder glide ned til deres skridt. Hun kunne mærke, at de begge var helt stive, og hendes egne trusser var blevet drivvåde af lyst. Hun lod sine hænder glide ind under deres shorts og begyndte at massere deres pikke.

Drengene stønnede højt, og Katrine kunne mærke, at de var ved at eksplodere af lyst. Hun trak deres shorts ned og tog deres pikke i munden, mens hun lod sine hænder glide ned til deres nosser.

De stønnede højt og kunne ikke holde sig tilbage længere. Katrine lod dem komme i hendes mund, og hun slugte hver eneste dråbe af deres sæd. Hun var ikke færdig med dem endnu, og hun besluttede sig for at fortsætte med at tilfredsstille drengene. Hun kunne mærke, at de stadig var liderlige, så hun satte sig ned mellem dem og spredte sine ben. Drengene vidste ikke, hvad de skulle gøre, men Katrine guidede dem blidt. Hun tog fat i den ene drengs hånd og placerede den på hendes bryst, mens hun tog den anden drengs hånd og placerede den på hendes inderlår.

De begyndte at røre ved hende, og det føltes fantastisk. Katrine stønnede og sagde, at hun ville have dem begge på en gang. Drengene var en smule forvirrede, men de vidste også, at de ville gøre alt for at tilfredsstille hende. Katrine hjalp dem med at komme på plads, og snart var de begge inde i hende på én gang. Det føltes helt fantastisk, og Katrine kunne mærke deres unge, hårde pikke, der fyldte hende helt ud. Hun stønnede højt og lod dem fortsætte, indtil de alle tre kom i en vild orgasme. Efterfølgende var drengene helt udmattede, men også utroligt tilfredse. De takkede Katrine mange gange og lovede at besøge hende igen.

Katrine var også glad og tilfreds. Hun vidste, at hun havde taget deres jomfruelighed, men det gjorde hende ikke noget. Tværtimod følte hun sig æret over, at hun havde været den første kvinde for de to unge drenge.

 

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger

 • Budet fra købmanden blev opdaget


Nyeste kommentarer