Mona fik hvad hun længe have drømt om

Mona var en kvinde i 60erne, der havde boet i nabolaget i mange år. Hun havde længe haft et godt øje til sin nabo Torben der er lige er fyldt 50, men hun vidste også godt, at han var gift med Tine. Tine havde også bemærket Monas interesse for Torben og havde inviteret hende til middag.

Mona ankom til Tine og Torbens lejlighed, hvor de tre nød en dejlig middag sammen. Men efterhånden som aftenen skred frem, begyndte samtalen at tage en mere seksuel drejning. Torben og Tine afslørede deres fantasier om at have en tredjepart med i sengen, og Mona kunne mærke, at hun blev tiltrukket af ideen.

Tine havde dog mere planlagt end bare en hyggelig middag. Hun havde allerede aftalt med Torben, at de ville overtale Mona til at deltage i deres fantasier. Snart begyndte Tine og Torben at overtale Mona, og hun kunne mærke, at hun blev mere og mere villig til at lade sig tage med på eventyr. Men Mona vidste ikke, hvad hun egentlig gik ind til, og hun ville snart opdage, at det ville have konsekvenser, som hun ikke havde forventet.

Tine foreslog, at de skulle gå ind i soveværelset, og Mona kunne mærke, at hun var både nervøs og spændt på, hvad der skulle ske. Torben tog Mona i hånden og ledte hende ind i soveværelset, hvor de låste døren.

Tine begyndte at tage tøjet af Mona og kyssede hende intenst. Mona vidste godt, hvad der var ved at ske, men hun kunne ikke modstå Tines forførende blik. Torben kom hen til dem og begyndte også at kysse Mona, og snart var alle tre nøgne.

Mona var nu midt i deres kinky fantasier, og hun blev bedt om at gøre alt, hvad de befalede hende. Mona var både begejstret og skræmt på samme tid. Tine og Torben vidste, hvordan de skulle tage kontrol over situationen, og snart var Mona på knæ for at give dem oralsex.

Mona kunne mærke, at hun var ved at blive draget ind i en verden, som hun ikke havde forventet, og hun kunne ikke modstå Tine og Torbens dominans. De var begge dygtige til at tage kontrol og gøre, hvad de ville have. Men Mona vidste ikke, hvor det ville føre hende hen, og hun begyndte at blive bange for konsekvenserne af deres handlinger.

Tine fandt sin strap-on dildo frem og begyndte at bruge den på Mona som opvarmning. Mona havde aldrig prøvet noget lignende før, men hun kunne ikke modstå Tines dominans og lod hende gøre, hvad hun ville. Tine brugte strap-on’en på Mona med stor indlevelse og snart stønnede Mona højt af nydelse.

Mona vidste godt, at hun var midt i deres fantasier og hun havde ladet sig overtale til at deltage. Men nu begyndte hun at blive bange for, hvor langt Tine og Torben ville gå. Tine og Torben var gået langt ud over grænserne for, hvad hun var vant til, og hun følte sig mere og mere som et objekt, der blev brugt og udnyttet.

Mona prøvede at trække sig væk, men Tine var fast besluttet på at gøre, hvad hun ville med hende. Mona begyndte at pive og klynke over Tines behandling. Hun var ikke vant til den slags smerte og begyndte at blive bange for, hvor langt Tine ville gå. Tine kiggede strengt på Mona og sagde: “Du skal lade være med at pive og klynke, ellers får du strap-on dildoen hårdt i det bagerste hul!”

Mona vidste, at Tine var alvorlig, og hun gjorde sit bedste for at holde op med at klynke. Men det var svært, for smerten var intens, og hun følte sig helt magtesløs. Tine og Torben fortsatte med at dominere hende, og Mona kunne mærke, at hun var ved at miste grebet om virkeligheden.

Pludselig mærkede Mona noget hårdt og smertefuldt ramme hendes bagerste hul. Tine havde brugt strap-on’en på hende, og det gjorde virkelig ondt. Mona skreg af smerte, men Tine og Torben fortsatte ufortrødent med at bruge hende. Mona stønnede højt af nydelse, da Tine og Torben fortsatte med at tage hende i begge huller. Hun følte sig fuldstændig opfyldt og tilfredsstillet, som aldrig før. Tine knep hende hårdt i fissen med sin strap-on, mens Torben fortsatte med at kneppe hende i røven. Mona nød at være centrum for deres opmærksomhed og mærke Torbens pik, som hun havde fantaseret om så mange gange før.

Mona følte sig magisk og uovervindelig, som om hun kunne klare alt, mens de fortsatte med at tage hende i begge huller. Hun var i himlen og kunne ikke få nok. Hun ville have mere og mere af Tine og Torben, og hun følte sig fuldstændig afhængig af dem. Hun bad om, at de aldrig ville stoppe og ville have endnu mere.

Mona stønnede højt af nydelse, da Tine trak strap-on’en ud af hende og begyndte at fiste hende i stedet for. Hun følte sig fyldt ud på en helt ny måde, og hun kunne ikke få nok af det. Tine skubbede sin hånd længere og længere ind i Mona, og Mona følte sig helt overvældet af følelser.

“Er det her nok til dig?” spurgte Tine med et smørret grin på læben, mens hun fortsatte med at fiste Mona. Mona kunne kun nikke med hovedet, da hun var fuldstændig overvældet af nydelse og lyst. Mona kunne mærke, hvordan hendes krop var ved at eksplodere af lyst og nydelse, mens Tine fortsatte med at fiste hende. Hun kunne ikke få nok, og hun tiggede om endnu mere.

IMG_2349Pludselig hørte hun Tine sige til Torben, at han skulle trække sig ud. Mona protesterede, da hun ikke var klar til at give slip på Torbens store pik endnu. Men før hun kunne nå at sige noget, kunne hun mærke Tines anden hånd presse sig op i hendes røv. Nu havde hun en hånd i både fissen og røven, og hun kunne mærke sin krop ryste af nydelse.

Mona var i ekstase, hun havde aldrig troet, at det ville føles så fantastisk at blive fistet på denne måde. Hun kunne mærke Tines hænder bevæge sig ind og ud af hende i et hurtigt tempo, og hun kunne ikke andet end at stønne højlydt. Tine kommenterede, at det var godt Mona var så gammel, for en ung pige med en stram fisse ville aldrig kunne klare at blive fistet i begge huller på samme tid.

Mona nød Tines hårde behandling og kunne mærke, at hun var på nippet til at komme. Men før hun nåede klimaks, trak Tine sine hænder ud af hende og sagde til Torben, at det var hans tur til at lege med Mona.

Torben trådte tæt på Mona, og hun kunne mærke hans stive pik mod sin røv. Hun spredte benene og bad ham om at tage hende hårdt. Torben tog fat i hendes hofter og pressede sig ind i hende med en kraftfuld bevægelse. Mona stønnede højt og kunne mærke, at hun var ved at blive fyldt op til bristepunktet. Torben fortsatte med at støde ind i hende, mens Tine kørte en finger henover Monas klitoris.

Mona stønnede højt, da Tine legede med hendes skamlæber. Hun vidste ikke, hvad der skete med hende, men hun kunne ikke modstå Tines berøringer. Tine kommenterede på hendes store klitoris og sagde, at den lignede en lille pik. Mona blev flov, men samtidig gjorde Tines ord hende endnu mere liderlig.

Mona følte sig fuldstændig udleveret til Tine og Torben, og hun var ikke sikker på, hvordan hun skulle håndtere det. Men på en eller anden måde havde hun også lyst til mere. Hun var ikke klar til at give slip på den intense nydelse, som Tine og Torben gav hende.

Tine fortsatte med at lege med Monas skamlæber, og nu tog hun også Monas klitoris i munden og suttede hårdt på den. Mona skreg af nydelse og bad Tine om ikke at stoppe.

Torben fortsatte med at støde ind i hende, og Mona kunne mærke, hvordan hans pik blev større og hårdere inden i hende. Hun vidste, at hun snart ville komme, men samtidig ønskede hun, at det aldrig ville ende.

IMG_8569“Torbens skat, kom og prøv at sutte på Monas store klitoris. Den føles som en lille pik i munden,” sagde Tine og gav Torben et lumsk smil.

Torben tøvede lidt, men blev fascineret af Tines ord. Han var altid blevet tiltrukket af store skamlæber og klitoriser, og nu havde han endelig chancen for at udforske det. Han lod Mona blive stående foran sig, mens han knælede ned foran hende og forsigtigt sugede på hendes klitoris.

Mona skreg af nydelse, da Torbens tunge og læber omfavnede hendes klitoris, og hun kunne mærke sin krop ryste af orgasme. Tine fortsatte med at lege med Monas skamlæber og stak en finger op i hendes fisse, mens Torben fortsatte med at sutte på hendes klitoris.

Mona var i himlen og følte sig som en gudinde, der blev tilbedt af to elskere. Hun kunne ikke få nok af deres berøring og var klar til at tage imod alt, hvad de havde at give hende.

Pludselig afbrød Tine sin sutten på Monas klitoris og rejste sig op. “Jeg har en overraskelse til dig,” sagde hun og hentede en lille kasse fra natbordet. Hun åbnede kassen og fremtog et par vibrerende trusser. “Tag dem på,” befalede hun og gav dem til Mona.

Mona tøvede et øjeblik, men kunne ikke modstå fristelsen. Hun tog sine våde trusser af og trak de vibrerende trusser på. Tine viste hende en fjernbetjening og sagde, “Nu er det tid til, at vi leger med dig, Mona.”

“Tid til at tage på indkøb, Mona,” sagde Tine og smilede lumsk til hende. “Og husk, jeg har fjernbetjeningen, så du er i mine hænder.”

Mona følte en blanding af spænding og nervøsitet, da de gik ind i Bilka. Tine og Torben gik foran hende, og Mona prøvede at følge med, mens hun kunne mærke de vibrerende trusser mod hendes skridt.

Pludselig tændte Tine for fjernbetjeningen, og Mona kunne mærke en intens vibration mellem benene. Hun måtte bide sig i læben for ikke at stønne højt, mens hun prøvede at opretholde sin facade. Tine og Torben gik videre, og Mona fulgte efter, mens vibrationerne blev stærkere og stærkere.

De var ved køledisken, da Tine tændte for fjernbetjeningen igen, og Mona måtte klynke højt, da vibrationerne næsten blev uudholdelige. Hun så op og opdagede, at en af hendes veninder stod ved siden af hende og kiggede på hende med et spørgende blik. Mona prøvede at smile, men det var svært, da hun følte sig fuldstændig overvældet af nydelse.

Tine og Torben fortsatte med at lege med fjernbetjeningen, og Mona blev mere og mere desperat efter at komme. Hun kunne mærke, hvordan hendes safter løb ned ad hendes lår, og hun var bange for, at andre ville opdage det.

Til sidst kunne hun ikke tage det mere, og hun bad Tine om at stoppe. Tine og Torben grinede tilfreds, da de så på Mona, der stod og rystede af orgasme. De fortsatte med deres indkøb, mens Mona prøvede at samle sig og finde tilbage til virkeligheden igen.

Mona kunne mærke, hvordan hendes safter løb ned af hendes ben, og hvordan duften fra hendes ophidselse hang i luften omkring hende. Hun forsøgte at skjule sin tilstand fra de andre kunder i Bilka, men hun kunne ikke undgå at føle sig helt åbenlys og ekshibitionistisk. Hun havde aldrig følt sig så fri og levende før, men samtidig var hun også fyldt med skam og skyldfølelse.

Tine og Torben virkede dog ubekymrede og fortsatte med at lægge varer i deres indkøbsvogn, som om intet var hændt. Mona følte sig alene og forvirret, og hun var ikke sikker på, hvordan hun skulle håndtere sine følelser og lyster.

Da de kom ud af Bilka, bad Tine Mona om at tage de våde trusser af og smide dem i skraldespanden. Mona gjorde som hun blev sagt, og de fortsatte hjemad i stilhed. Mona var fyldt med spørgsmål og tvivl, men hun turde ikke sige noget til Tine og Torben. Hun var bange for, hvordan de ville reagere, og hvad der ville ske med deres forhold.

Da de nåede hjem, sagde Tine, at de skulle tage et bad sammen for at slappe af efter en lang dag. Mona fulgte med ind på badeværelset, hvor Tine tændte for vandet og bad hende om at træde ind i bruseren sammen med hende og Torben.

Mona stod mellem dem, mens vandet løb ned over deres kroppe. Hun kunne mærke deres hænder glide over hendes hud og deres læber kysse hende på halsen og brystet. Hun var fyldt med en blanding af lyst og frygt, men samtidig kunne hun heller ikke undgå at føle sig utrolig priviligeret over at være i midten af alt dette.

De fortsatte med at røre ved hende og lege med hende, indtil Mona igen var fyldt med en intens lyst og varme. Hun vidste ikke, hvad der ville ske næste gang, men hun var klar til at tage imod alt, hvad Tine og Torben havde at give hende.

Mona var fyldt med en vild energi og lyst, og hun ville også gerne tage initiativet denne gang. Hun kiggede på Tine og bad hende om at lægge sig på sengen og spredte sine ben. Tine var overrasket over Monas forslag, men hun var også nysgerrig på, hvad Mona havde i tankerne. Mona spændte strap-on’en fast om sin talje og begyndte at kysse Tine, mens hun langsomt førte strap-on’en ind i hende.

IMG_0812Tine stønnede højt og skubbede sine hofter mod Mona. Mona begyndte at bevæge sig frem og tilbage og øgede gradvist hastigheden, mens hun kyssede Tine intenst. Torben så på dem og blev også opstemt. Han kom hen til sengen og bad Mona om at stoppe. Han ville også prøve at blive kneppet af Mona.

Mona var mere end glad for at imødekomme hans ønske. Hun stoppede med at kneppe Tine og bad hende om at give plads til Torben. Han lagde sig på sengen og spredte sine ben. Mona gik hen til ham og førte forsigtigt strap-on’en ind i hans røv. Torben stønnede højt og bad Mona om at fortsætte. Hun øgede hastigheden og kneppede ham hårdt, mens hun holdt fast i hans hofter.

Tine så på dem og blev også tændt. Hun begyndte at lege med sig selv, mens hun så på Mona og Torben. Mona var i himlen og nød at have magten og kontrol over dem begge. Hun kneppede Torben hårdere og hårdere, mens han stønnede højt og bad hende om at fortsætte.

Mona stønnede højt, da Tine langsomt begyndte at kneppe hende bagfra med strap-on’en. Nu var det hende, der midtpunktet i deres frække leg, og hun kunne mærke sin krop brænde af lyst. Torben stønnede også højt, da Mona fortsatte med at kneppe ham med strap-on’en.

Tine og Mona bevægede sig i takt med hinanden, og Mona kunne mærke Tines hænder på sin ryg, mens hun fortsatte med at kneppe hende hårdt. Hun kunne høre Torbens høje støn og mærke hans krop ryste af nydelse.

Mona var i himlen og følte sig som en gudinde, der blev tilbedt af to elskere. Hun kunne ikke få nok af deres berøring og var klar til at tage imod alt, hvad de havde at give hende.

Pludselig trak Tine sig ud af Mona og sagde til Torben: “Nu er det din tur til at kneppe hende bagfra”. Torben tog plads bag Mona og pressede sin store pik op i hendes røv, mens Tine stillede sig foran hende og gav hende sin strap-on i munden.

Mona suttede ivrigt på strap-on’en, mens hun blev kneppet hårdt af Torben. Tine og Torben skiftedes til at tage hende i begge huller, og Mona stønnede og skreg af nydelse. Hun følte sig som en besat kvinde, der var fyldt med en uendelig lyst og varme.

Pludselig stoppede Tine og trak sig ud af Mona. Mona stirrede forvirret på hende, men før hun nåede at spørge, skubbede Tine hende ned på knæene og sagde, “Sug min pik ren, Mona”. Mona tøvede et øjeblik, men hun vidste, hvad der blev forventet af hende. Hun åbnede munden og begyndte at sutte på Tines strap-on, der var fyldt med hendes egne safter.

Mens Mona suttede på Tines strap-on, mærkede hun pludselig Torbens pik trænge op i hendes bagerste hul. Hun skreg af overraskelse og nydelse, mens han tog hende hårdt bagfra. Tine stod foran hende og kneppede hendes mund, og Mona var fanget mellem de to af dem.

Tine så på Mona, der var fanget mellem hende og Torben. Hun kunne se, at Mona var fyldt med lyst og begær, og hun besluttede sig for at tilføje lidt ekstra til deres leg. Hun gik over til sin taske og fandt en vagina pumpe frem.

Mona kunne mærke vakuummet fra pumpen, og det føltes både mærkeligt og godt på samme tid. Hun kunne mærke sin fisse hæve op og blive endnu større, mens Tine sørge for, at der var et stort vakuum i pumpen. Hun så på Mona og sagde: “Lad os se, hvor stor vi kan få din fisse til at blive.”

Tine satte pumpen på Monas fisse og begyndte at pumpe. Mona kunne mærke, hvordan hendes skamlæber og klitoris blev trukket op i pumpen, og hun stønnede af nydelse. Tine fortsatte med at pumpe, og Mona kunne mærke, hvordan hendes klitoris var dobbelt så stor som før, og hendes fisse var hævet op til en uforklarlig størrelse.

Mona lå og hvilede sig, mens Tine og Torben sad ved siden af hende og nød synet af hendes store fisse og klitoris, som var blevet dobbelt så stor af pumpen. Tine smilede tilfreds og sagde til Mona, at hun nu havde den største fisse, hun nogensinde havde set. “Nu kan du bare tage for dig at retterne Torben”, sagde Tine – hendes fisse er lige til at spise med kniv og gaffel.

Mona stønnede højt, da Torbens tunge ramte hendes gigantiske klitoris. Hun følte en bølge af nydelse skyde gennem hendes krop, og hun kunne mærke, hvordan hendes safter flød ud af hende og ned på Torbens ansigt.

Tine var stadig ved siden af dem, og hun kunne ikke holde sig tilbage længere. Hun kravlede op på Mona og satte sig på hendes ansigt, så Mona nu slikkede hendes fisse, mens Torben fortsatte med at sutte på hendes enorme klitoris.

Mona kunne mærke, hvordan Tines safter flød ned i hendes mund, mens hun slikkede og suttede på Tines fisse. Hun kunne ikke tro, hvor fantastisk det føltes at have to elskere, der begge var helt opslugt af hende og hendes krop. Mona stønnede højt og klynkede af nydelse, mens hun greb fat i Torbens hår og pressede ham tættere på sig. Tine så på dem med et lumsk smil og spurgte Mona, om hun ville prøve noget nyt.

Mona nikkede ivrigt, og Tine fandt en anden vibrator frem. Denne var mindre end den forrige, men den havde en speciel form, som Tine sagde ville ramme hendes g-punkt perfekt. Tine stak vibratoren op i Monas fisse, og Mona kunne mærke, hvordan den ramte hendes g-punkt præcis, som Tine havde sagt.

Tine fortsatte med at pirre Monas g-punkt med vibratoren, mens Torben slikkede og suttede på hendes klitoris og indre lår. Mona kunne mærke, hvordan en orgasme byggede sig op inde i hende, og hun stønnede højere og højere. Pludselig eksploderede hun i en voldsom sprøjteorgasme, der fik safterne til at flyde ud af hende og ned på Torbens ansigt.

Torben stoppede ikke med at slikke hende, men tværtimod nød han hendes safter og fortsatte med at slikke hende og suge på hendes klitoris. Tine smilede tilfreds og gav Mona et kys på munden, før hun rejste sig op og tog en lille pause.

Mona lå udmattet og tilfredsstillet på sengen, mens Torben stadig slikkede hende og legede med hendes store klitoris. Tine kom tilbage med en flaske champagne og tre glas og fyldte dem op. De skålede og drak champagne, mens de nød hinandens selskab og snakkede om alt og intet.

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer