Ferieflirten i Marmaris – del 2

Historien er en fortsættelse af del 1 – klik her for at læse den.

Efter at være returneret til Danmark igen, havde hendes tanker næste kun kredset om at komme afsted til Marmaris igen. Men næste gang ville hun have sin mand med på ferien. Han var straks med på idéen, og de fik hurtigt bestilt næste ferie, og inden længe, sad de i flyeren på vej syd på.

Hustruen var spændt og liderlig ved tanken om, at hendes mand skulle være med til at opleve de perverse og frække sexlege, hun havde haft med tjenerne og rengøringsmanden i Marmeris. Hun havde længe tænkt på, hvordan hun kunne inddrage sin mand i deres kinky leg, og nu var det endelig tid.

De havde inviteret de tre mænd op på deres hotelværelse og var allerede i gang med at tage tøjet af hinanden. Hustruen var iført en fræk, rød neglige, som fremhævede hendes kurver og fik hendes mands pik til at røre på sig. De tre mænd stirrede begærligt på hende, og hustruen vidste, at de var klar til at tage imod hendes ordre.

Hun beordrede sin mand til at ligge sig på sengen og sprede benene, mens tjenerne og rengøringsmanden tæmmede hans pik og slikkede hans røv. Hustruen satte sig ovenpå sin mands ansigt og red ham, mens hun skreg af nydelse.

Derefter blev det hendes mands tur til at inddrage de andre mænd. Han bad om at blive kneppet i røven af rengøringsmandens tykke pik, mens tjenerne slikkede hans pik og nosser. Hustruen stod ved siden af sengen og gav kommandoer, mens hun tændte på synet af sin mand, der blev brugt af de tre mænd.

Da alle var blevet tilfredsstillet, og alle havde sprøjtet deres sæd ud over hende, lagde de sig alle sammen udmattede på sengen. Hustruen lå i midten og blev kælet for af både sin mand og de tre mænd, som nu havde været med til at udleve hendes frække fantasier.

Hele næste dag lå hun ved poolen med frække tanker om, hvordan aftenen skulle forløbe. Hun planlagde nøje, hvordan hun ville have de tre mænd til at tage hende på skift, mens hendes mand sad bundet til stolen og kunne se på. Hun tændte på tanken om at ydmyge sin mand på den måde og samtidig få sin liderlighed tilfredsstillet.

Da de tre mænd ankom til hendes hotelværelse, bød hun dem velkommen og sagde, at hun havde en særlig plan for aftenen. Hun instruerede dem i, hvordan de skulle tage hende på skift, og hvordan hendes mand skulle sidde og se på.

Mændene var ivrige efter at følge hendes instrukser, og de begyndte at tage hende på skift. Hendes mand sad bundet til stolen og kunne ikke gøre andet end at se på, mens hun blev kneppet af de tre mænd. Hun stønnede højt og nød følelsen af at blive fyldt ud af deres pikke.

Efter et stykke tid bad hun mændene om at tømme deres pikke i hendes fisse, så hendes mand kunne slikke hende ren. De tre mænd trak sig ud af hende, og hendes mand blev placeret på stolen, mens hun satte sig ned over hans ansigt. Han slikkede hendes fisse ren for deres sperm, mens hun stønnede af nydelse.

Da de var færdige, befalede hun mændene at tage tøjet på og forlade værelset. Hendes mand sad stadig bundet til stolen og var tilsyneladende godt tilfreds med aftenens begivenheder. Hun smilede tilfreds og tænkte, at hun havde endnu flere frække planer for resten af ferien.

Næste aften blev lidt anderledes, da hun bad ham vælge, hvilken af de tre tyrkiske mænd, han ville få lov til at kneppe. Han kunne mærke sin lyst blive tændt ved tanken om at have magten og vælge, hvem der skulle kneppes. Han spurgte hende, om det var ok, hvis han valgte rengøringsmanden, da han var fascineret af hans tykke pik. Hun nikkede og sendte ham et frækt smil. “Ja, vælg den pik, du vil have,” sagde hun og gav ham et kærligt kys.

De gik ned i restauranten, og manden kiggede på tjenerne og rengøringsmanden. Han var ikke i tvivl om, hvem han skulle vælge. Han pegede på rengøringsmanden, og hun nikkede, som tegn på at hun var enig.

De gik tilbage til deres værelse, og mens han tog tøjet af, kiggede hun på ham med et glimt i øjet. Hun vidste, hvor meget han længtes efter at kneppe en anden mand, og nu skulle han endelig få sin chance. Rengøringsmanden kom ind på værelset, og han kunne se, at manden var nøgen og klar til at kneppe. Han begyndte at tage sit tøj af og afslørede sin store pik. Manden blev lidt nervøs, da han så størrelsen på rengøringsmandens pik, men samtidig også meget liderlig.

Han gik hen til rengøringsmanden og tog fat i hans pik. Han begyndte at sutte på den og mærkede, hvordan den blev hård og fyldte hans mund ud. Rengøringsmanden stønnede og pressede sin pik dybt ind i hans mund. Hans kone sad på sengen og kiggede på dem, mens hun legede med sin fisse. Hun var så liderlig, at hun var ved at eksplodere.

Manden stoppede med at sutte og lagde sig på sengen. Rengøringsmanden kravlede op på ham og begyndte at ride ham. Manden stønnede og gav sig hen til følelsen af at lade sin pik blive redet af rengøringsmanden, mens han kunne ligge og se den store pik hoppe og og ned i takt med at blive redet. Hans kone tog billeder af dem, og hun kunne mærke sin fisse blive sjaskvåd ved synet af sin mand, der blev redet af en anden mand. Da manden tømte sin pik oppe i rengøringsmanden, kom hun voldsomt. Hun beordrede rengøringsmanden til at tage sit tøj på gå igen, uden at han fik udløsning, som han eller plejede at få.

Manden lå stadig på sengen, stadig i en tilstand af eufori efter den fantastiske oplevelse med rengøringsmanden. Hans kone kunne se, at han var helt opstemt og klar til mere. Hun var også klar til mere, så hun gik ned og bestilte endnu en flaske vin og bad om, at de sendte en af tjenerne op til deres værelse. Da vinen ankom, åbnede hun den og hældte et glas op, mens hun ventede på tjeneren.

Det var en helt ny tjener, som de ikke havde mødt tidligere, der gik op på deres værelse. Da han kom ind på værelset, kunne han se, at der var en speciel stemning i luften. Han blev præsenteret for manden og hans kone og blev bedt om at tage sit tøj af. Da han var nøgen, beordrede kvinden ham til at lægge sig på sengen, mens hun og manden kravlede op på hver sin side af ham. De begyndte at røre ved ham og kærtegne ham overalt på kroppen, mens de begyndte at kysse hinanden. Tjeneren kiggede forvirret på dem, men hans pik begyndte alligevel at rejse sig ved synet af de to nøgne kroppe.

Kvinden og manden begyndte at slikke og sutte på hans pik, mens de kælede for hans nosser. Tjeneren jamrede sig og stønnede højt, mens han mærkede de to mundes arbejde på hans pik. Pludselig stoppede de og rejste sig op. Kvinden beordrede ham til at tage hende bagfra, mens manden skulle se på.

IMG_7982Tjeneren gjorde som hun sagde, og hun kunne mærke hans hårde pik trænge ind i hendes våde fisse. Hun stønnede højt, mens han kneppede hende hårdt og hurtigt. Manden stod og så på, og hun kunne se, at hans pik var helt stiv igen. Hun beordrede ham til at komme over og slikke hendes fisse, mens hun blev kneppet af tjeneren.

Manden tøvede et øjeblik, men så gik han over til sengen og begyndte at slikke hendes fisse. Hun stønnede højere og højere, mens tjeneren kneppede hende, og manden slikkede hende. Hun kunne mærke orgasmen nærme sig, og pludselig eksploderede hun i en voldsom orgasme, der sendte bølger gennem hele hendes krop.

Tjeneren kom kort tid efter, og de faldt alle tre udmattede ned på sengen. Manden og kvinden lå og krammede hinanden, mens de så på tjeneren, der stadig lå med sin pik i hendes fisse. Hun kyssede sin mand og sagde, at hun havde elsket hver eneste øjeblik af det, og at hun glædede sig til at fortsætte deres frække eventyr sammen.

Den sidste dag på ferien var kommet – alt for hurtigt, men sådan er det med ferier: de slutter før man er klar til det.

Hustruen og hendes mand sidder ved frokostbordet på en hyggelig restaurant med udsigt over havet. Servitricen kommer hen til bordet for at tage deres bestilling, og i det samme dukker en ung og smilende tjenerelev op ved siden af hende. Hustruen bemærker straks den unge fyrs mørke øjne og hans slanke krop, og hun kan ikke lade være med at smile flirtende til ham.

Efter at have taget deres bestilling, bliver tjenereleven stående ved bordet og lytter opmærksomt til deres samtale. Hustruen begynder at spørge ham ud om livet i byen og hans job på restauranten, og hun kan mærke, hvordan hun bliver mere og mere ophidset ved tanken om at være sammen med ham. Det er hans første måned på hotellet, og han fylder 18 år til efteråret.

Da tjenereleven vender tilbage med deres mad, smiler han flirtende til hustruen og lægger en let hånd på hendes skulder. Hun kan mærke hans varme ånde i nakken, og det sender en elektrisk følelse gennem hendes krop. Efter at have spist, spørger hustruen sin mand, om han ikke kunne tænke sig at tage en lille eftermiddagslur på solsengen, og han accepterer glad forslaget. Da de går mod hotellet, sørger hustruen for at følge tæt efter tjenereleven, så hun kan nyde synet af hans slanke krop og faste bagdel. Da de når frem til hotellet, giver hustruen manden et kys på kinden og sender ham ud til poolen. Hun bliver ved receptionen og venter på, at tjenereleven skal blive færdig med sit arbejde, og da han endelig dukker op, inviterer hun ham med op på sit værelse for at få en drink.

Hustruen lukkede døren til værelset bag dem og kiggede på den unge tjenerelev. Han var genert og nervøs og kiggede ned i gulvet. Hun kunne mærke, hvordan hendes lyst til at tage ham og have ham helt for sig selv voksede. Hun trådte tættere på ham og tog blidt fat i hans hage for at løfte hans ansigt op, så han måtte kigge på hende.

“Du behøver ikke at være genert,” sagde hun med en blød stemme. “Jeg vil bare have, at du skal føle dig godt tilpas.”

Den unge tjenerelev nikkede og kiggede op på hende med store øjne, mens hans hjerte bankede hurtigt i brystet. Hustruen trak blusen over hovedet og afslørede sine bryster, der strittede hårdt af lyst. Hun så, hvordan hans blik flakkede, og hvordan han blev mere og mere nervøs, men også mere og mere fascineret af hendes nøgne krop.

Hun gik tættere på ham og tog hans hænder og førte dem hen til sine bryster. Hans hænder rystede, men hun kunne mærke, hvordan han blev modigere, da han lod sine fingre glide over hendes bryster og nulrede hendes brystvorter. Hun stønnede højt af lyst, og han kiggede op på hende med et lille smil om munden.

Tjenereleven nød at udforske hustruens krop mere og mere. Han fik mere mod på det og begyndte at kysse hende på munden og halsen, mens hans hænder udforskede hendes bryster og ned til hendes fisse. Han kunne mærke, at hun var meget våd og klar til ham. Han lod en finger glide ind i hende og begyndte at bevæge den frem og tilbage, mens hun stønnede højt.

Hustruen var fuldstændig opslugt af tjenerelevens begær efter hende og lod ham gøre, hvad han ville. Han var så ung og uerfaren, men samtidig så ivrig og lærenem. Han kyssede hende lidenskabeligt og kneb hende i brystvorterne, mens hans fingre fortsatte med at udforske hendes våde fisse.

Hun følte en intens lyst og trang til ham og trak ham ned til sengen. De lå på sengen sammen, og han begyndte at kysse hende over hele kroppen. Han var ivrig efter at lære alt om hende og udforske alle hendes intime områder. Han fortsatte med at slikke og kysse hendes inderlår, og det sendte en intens bølge af vellyst igennem hende.

Under hele seancen havde den unge elev fået udløsning, helt uden hun havde havde rørt ved hans pik. Det hele var så frækt for ham, at han kom midt det hele. Hun besluttede sig for at invitere ham til om aftenen, så manden også kunne være med.

Efter middagen går mande op på værelset, mens hun går ud for at finde den unge elev. Hun finder ham stå og snakke med nogle jævnaldrende, og får øjenkontakt med ham. Hurtigt kommer han over til hende.

Hustruen tager den unge og generte tjenerelev i hånden og fører ham op på hotelværelset. Han følger efter hende med nervøse skridt og rødmer i kinderne, men hun kan se i hans øjne, at han også er fyldt med lyst og begær. Da de kommer ind på værelset, ser hun sin mand sidde på sengen med en stiv pik i hånden og et liderligt smil på læben.

Hun giver tjenereleven et frækt smil og viser ham sengen. Han sætter sig nervøst på sengekanten, mens hun tager tøjet af og afslører sin nøgne krop for ham. Hun går hen til ham og tager hans ansigt i sine hænder, fører det hen til hendes bryster og beder ham om at sutte på hendes brystvorter. Tjenereleven følger hendes kommandoer og suttede på hendes brystvorter, mens hun stønnede af velvære.

Hun beder ham om at tage sit tøj af, og han følger hendes ordre med rystende hænder. Han står nu foran hende, helt nøgen og med en halvstiv pik. Hun tager fat i hans pik og begynder at lege med den, samtidig med at hun kysser ham ned ad maven og ender nede ved hans pik.

Da hun tager hans pik i munden, stønner tjenereleven højt, og hun kan mærke hans pik vokse og blive helt stiv. Hun suger ham dybt ned i halsen og leger samtidig med hans nosser, indtil han med et højt støn sprøjter sin sæd ud i hendes mund. Hun sluger det hele og kigger op på ham med et frækt smil.

Nu er det hendes mands tur til at komme på banen, og hun beder tjenereleven om at lægge sig på sengen, mens manden går hen og tager fat i hans pik. Hustruen sætter sig overskrævs på tjenerelevens ansigt og beordrer ham til at slikke hende, mens manden sutter hans pik.

Tjenereleven lader sig villigt føre af hustruen, som sidder overskrævs på hans ansigt og nyder at blive slikket. Han er ikke så erfaren, men han gør sit bedste for at tilfredsstille hende. Samtidig sutter manden hans pik og mærker den blive stivere og stivere i hans mund.

Efter noget tid skifter hustruen position, så hun kan tage tjenerelevens pik i munden, mens hendes mand knepper hende i fissen. Tjenereleven stønner højt og nyder følelsen af hendes bløde læber omkring hans pik. Han kan mærke, at han er tæt på at komme, men han vil gerne vente lidt længere og nyde den frække oplevelse.

Hustruen mærker sin mand nærme sig orgasmen og beder ham om at trække sig ud, så hun kan tage tjenerelevens pik i fissen i stedet. Han trækker sig ud, og hun sænker sig langsomt ned over elevens pik, som fylder hende godt ud. Hun rider ham hurtigt og hårdt, og tjenereleven stønner højt, da han mærker, at han ikke kan holde tilbage længere. Han tømmer sin pik oppe i hende, og hun skriger sin orgasme ud.

Manden ser på sin kone, der rider tjenerelevens pik, og bliver endnu mere liderlig. Han kan mærke, at hans pik igen er blevet stiv, og han beslutter sig for at tage tjenerelevens røv. Han smører noget glidecreme på sit lem og trænger forsigtigt ind i den unge fyrs røv. Tjenerelevens øjne flyver op, da han mærker den store pik trænge ind i ham, men han nyder følelsen og begynder at stønne igen.

Nu er alle tre i gang igen, og stemningen på hotelværelset bliver mere og mere hed. Hustruen rider tjenerelevens pik, mens manden knepper ham i røven. Tjenereleven stønner og skriger af nydelse, og de to ældre mennesker nyder at se den unge fyr blive taget hårdt og brutalt af dem begge.

Efter nogle minutter tager hustruen kontrollen og beordrer tjenereleven til at lægge sig på sengen med benene spredt. Hun sætter sig overskrævs på hans pik igen og rider ham hårdt, mens manden sætter sig på hans ansigt og lader sig slikke. Tjenereleven kan ikke holde tilbage længere og kommer igen med et højt støn.

Efter den tredje gang, tjenereleven havde fået udløsning, var han udmattet og lå tungt på sengen. Hustruen kravlede af ham og lagde sig ved siden af ham, mens manden stadig sad på hans ansigt og nød at blive slikket. Hustruen kælede blidt for tjenerelevens hår og sagde tak for en fantastisk aften, mens han stadig pustede tungt og prøvede at komme sig over de mange orgasmer.

Manden rejste sig endelig op og lod tjenereleven få lidt luft. Hustruen smilte til ham og sagde, at hun ville give ham en ordentlig belønning for hans gode arbejde. Hun kravlede ned mellem hans ben og begyndte at sutte på hans pik, mens manden slikkede hende bagfra. Tjenereleven kunne mærke sin pik blive hård igen, mens han kiggede på hustruen og manden, der havde sex foran ham.

IMG_2330Efter noget tid byttede manden og hustruen plads, så manden nu blev suttet af hende, mens tjenereleven kneppede hende bagfra. Hustruen stønnede højt, da tjenerelevens unge pik trængte ind i hende, og hun kunne mærke, at han stadig var virkelig hård. Manden stønnede også, mens han blev suttet, og efter kort tid kom han i hustruens mund. Hun slugte det hele og kravlede så ned fra sengen.

Tjenereleven fortsatte med at kneppe hende, mens hun lå på sengen med spredte ben. Manden satte sig ved siden af hende og kælede for hendes bryster, mens han så på sin kone blive kneppet af den unge tjenerelev. Efter nogle minutter trak tjenereleven sig ud af hende og kom igen, mens han stønnede højt. Hustruen smilte til ham og sagde tak, inden han faldt om på sengen af udmattelse.

Manden og hustruen lagde sig tæt op ad hinanden og kælede, mens de lyttede til tjenereleven, der stadig pustede tungt ved siden af dem. Hustruen kunne mærke sin fisse pulserende af tilfredsstillelse, og hun vidste, at hun ville have brug for en god nats søvn, inden de skulle rejse hjem dagen efter.

 

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer