Opdaget på balkonen

Manden og hustruen var endelig ankommet til Gran Canaria, og de var spændte på at udforske den spanske ø. Efter at have tjekket ind på deres hotelværelse, gik de ud på balkonen for at nyde udsigten over havet og de høje palmer, der blæste i vinden.

IMG_5909De stod tæt sammen og kiggede ud over havet, mens de holdt om hinanden. Pludselig drejede manden hustruen om og kiggede hende i øjnene, mens han begyndte at kysse hende blidt på læberne. Hun besvarede hans kys og førte sine hænder op i hans hår.

Manden trækker sin kone tættere på sig og kysser hende dybt og intenst, mens hans hænder langsomt glider ned over hendes krop og lander på hendes balder. Han ælter dem blidt, mens han skubber hende længere ud på balkonen og hen til gelænderet. Hustruen læner sig ind over gelænderet og spreder sine ben, mens hun lader manden glide ned mellem hendes ben og begynder at slikke hendes fisse.

Hustruen stønner højt af nydelse og kaster sit hoved tilbage, mens manden udforsker hvert eneste hjørne af hendes skød med sin tunge. Hun kan mærke, hvordan hendes krop begynder at ryste af liderlighed, og hun vil have mere af ham. Han rejser sig, spreder hendes ben og fører sin pik ind i hendes våde fisse, mens hun stønner højt af nydelse.

Hustruen stønnede højt, da manden begyndte at kneppe hende bagfra. Hun følte sig så fyldt op, og det var en fantastisk følelse at mærke hans pik i sin fisse. Samtidig nød hun også tanken om, at de kunne blive opdaget, hvis nogen kiggede op fra pool-området.

Manden holdt fast om hendes hofter og kneppede hende hårdt og hurtigt. Hun stønnede og skreg, og hendes safter løb ned ad hendes lår. Hun kunne mærke, hvordan hans pik blev større og hårdere inden i hende, og hun vidste, at han snart ville komme.

Pludselig hørte de en stemme. “Må jeg se med?” lød det grinende fra deres nabo på hotelværelset ved siden af.

Hustruen blev forskrækket, men samtidig var det også lidt frækt at blive opdaget. Manden lod ikke påvirket og fortsatte bare med at kneppe hende hårdt, mens han kiggede over på naboen.

Naboen gik hen til balkonen, og de kunne se, at han havde sin pik fremme og onanerede, mens han kiggede på dem. Det var så perverst og frækt, og hustruen blev endnu mere liderlig af det.

Manden trak sig ud af hende og vendte hende om, så hun stod med front mod balkonen. Han begyndte at gnide hans pik mod hendes klitoris, og hun kunne mærke, hvordan hun var ved at komme.

Naboen onanerede stadig, og det var så frækt at se ham stå der og se på dem. Hustruen kom med et højt støn, og manden kom kort efter og sprøjtede sin varme sæd ud over hendes ryg. De kollapsede begge to på balkonen, mens de stadig kunne høre naboen stå og onanere ved siden af.

Efter at have oplevet naboen overvære deres frække leg på balkonen, var både manden og hustruen blevet ekstra liderlige. De havde tænkt meget på det, der var sket, og var blevet enige om, at de ville fortsætte med at lege, selvom naboen kiggede på.

Næste aften, da de lå og puttede i sengen, bankede det pludselig på døren. Manden rejste sig op for at åbne og blev overrasket over at se naboen stå der igen. Han lignede en, der havde set et spøgelse, men samtidig var der en tydelig bulen i hans bukser.

“Jeg er ked af at forstyrre jer igen,” sagde naboen med rystende stemme, “men jeg kan simpelthen ikke slippe tanken om jeres frække leg på balkonen i går. Må jeg ikke komme ind og se jer igen – bare tættere på?”

Manden og hustruen kiggede på hinanden og gav hinanden et lille nik. De vidste begge, at de var ekshibitionister og nød at blive set på. Så de inviterede naboen ind og bad ham om at tage plads i en stol ved siden af sengen.

Hustruen begyndte langsomt at tage sit tøj af, mens manden kravlede hen over sengen og begyndte at kysse hende og røre ved hendes bryster. Naboen stirrede på dem med åben mund og var tydeligt meget tændt.

Manden begyndte at udforske sin kones krop med sine hænder og mund, og hun stønnede højt af nydelse. Naboen sad stadig og kiggede på, men det var tydeligt, at han også gerne ville være en del af legen.

Hustruen inviterede ham over til sengen og bad ham tage sit tøj af. Han gjorde som hun sagde, og snart var de alle tre nøgne og klar til at fortsætte legen.

Naboen tog fat om sin pik og begyndte at onanere, mens han så på manden og hustruen, der begyndte at have sex foran ham. De skiftede stilling flere gange, og naboen fik et godt kig på alt, hvad der foregik.

Da de alle tre var færdige, lagde de sig trætte og tilfredse tilbage i sengen. Naboen takkede dem for oplevelsen og gik tilbage til sit eget værelse.

Manden og hustruen lå i sengen og snakkede om den fræk oplevelse med naboen på balkonen dagen før. Hustruen var helt vild med det og var blevet meget tændt af at vise sig frem for naboen. Hun tændte også på tanken om, at naboen skulle se mere af hende og endda deltage i deres sexlege.

“Måske skulle vi invitere ham ind i aften?” spurgte hustruen.

“Ja, det kunne da være spændende,” svarede manden og kiggede nysgerrigt på hende.

“Jeg tænkte på, at vi kunne have noget rigtig frækt at vise ham denne gang,” fortsatte hustruen og tog mandens hånd og førte den ned mellem hendes ben. “Jeg vil have dig og ham til at kneppe mig på samme tid. Hvad tror du om det?”

“Det lyder frækt, skat,” sagde han.

Lidt senere hørte de bankelyde på døren. Det var naboen. Hustruen rejste sig op fra sengen og gik hen og åbnede døren.

“Hej,” sagde hun og smilte til ham. “Kom indenfor.”

Naboen trådte ind i værelset, og han kunne allerede se, at noget var i gang. Manden og hustruen sad i sengen iført intet andet end undertøj. “Jeg kunne ikke lade være med at komme og sige hej igen,” sagde han og smilte frækt.

Hustruen rejste sig fra sengen og begyndte at tage sit undertøj af, mens hun kiggede på naboen. “Vil du ikke gerne se noget mere?” spurgte hun og sendte ham et lumsk smil.

Naboen nikkede ivrigt, og manden rejste sig også op og begyndte at klæde sig af. Lidt efter var de alle nøgne, og hustruen lå på sengen med spredte ben.

“Kom og giv mig din store pik,” sagde hun til naboen og strakte sine arme ud mod ham.

Naboen skyndte sig hen til sengen og trængte ind i hende med sin pik. Han begyndte at kneppe hende hurtigt og hårdt, mens manden stod ved siden af sengen og kiggede på. Lidt efter blev manden også tændt af det og trådte op på sengen bag hustruen. Han lod sin pik glide ind i hendes røv, og hun stønnede højt af vellyst.

Naboen og manden kneppede hende hårdt på skift, og hustruen kunne mærke, hvordan hendes orgasme byggede sig op. Hun stønnede højt og bad dem om at kneppe hende hårdere og hurtigere. Manden og naboen skiftedes til at kneppe hende i røven og fissen, og de var begge ekstatisk over den stramme og liderlige fornemmelse af hendes huller omkring deres pikke. Hustruen var også helt væk i nydelse og stønnede højt, mens hun blev fyldt ud af de to mænd på samme tid.

De kneppede hende hårdere og hårdere, og til sidst kunne de ikke holde tilbage længere. Manden kom først, og han sprøjtede sin varme sperm dybt ind i hendes fisse, mens naboen fortsatte med at pumpe hendes røv fuld af sin sæd.

Efter de var færdige, lå de alle tre udmattede og tilfredse på sengen. Hustruen var fyldt til randen med sæd, og rejste sig op. Hun stillede sig hen over deres nabo, smilede frækt ned til ham og spredte sine ben, så hendes huller var lige over ansigtet på ham. Hun sænkede hendes spermfyldte fisse ned over hans ansigt, mens hun sagde “Nu er det din tur til at gøre rent, min lille tøsedreng”. Naboen begyndte ivrigt at slikke hendes fisse og røv, og hustruen stønnede højlydt af nydelse.

IMG_2315Mens naboen slikkede hende, kiggede manden på og onanerede sin pik, der var blevet hård igen af synet. Hustruen nød følelsen af at være fyldt ud af sperm, samtidig med at naboen slikkede hende ren. Pludselig pressede hun sin fisse endnu hårdere ned over hans ansigt og stønnede højt, mens hun kom i en voldsom orgasme. Da hun var færdig, rejste hun sig op og kiggede ned på naboen, der var helt forpustet mens han ansigt glinsede af både hans egen og mandes sperm. Hun smilede tilfreds og sagde “Du er en god lille tøsedreng, men vi er ikke færdige med dig endnu.” Naboen kiggede nervøst på hende, mens hun og manden begyndte at planlægge, hvad de ville udsætte ham for næste gang.

Hustruen begynder at tænke på, hvordan hun kan udnytte naboen endnu mere nu, hvor hun ved, at han er villig til at lege med hende og hendes mand. Hun får en idé om at gøre ham til sin personlige tøsedreng, som skal gøre alt, hvad hun beder ham om.

Næste dag vågnede manden og hustruen tidligt, da de skulle på en udflugt til Maspalomas for at ride på kameler. Naboen havde også tilmeldt sig turen, og hustruen var allerede i gang med at planlægge sin næste frækkert.

Efter morgenmaden smuttede hustruen ud på badeværelset med en buttplug og smurte den godt ind i glidecreme. Hun kaldte på naboen og beordrede ham til at tage bukserne af og bøje sig forover. Han spredte sine baller, og hun stak buttpluggen op i hans røv og sikrede sig, at den sad godt på plads.

Manden, hustruen og naboen var alle klar til at tage på kamelridning i Maspalomas-ørkenen. Naboen var en smule nervøs, men samtidig også meget ophidset ved tanken om at have en buttplug siddende i røven hele dagen.

Da de endelig kom afsted, kunne de mærke solens varme på deres hud, og sandet knasede under kamelernes trampende poter. Naboen sad stille og roligt og nød turen, men hver gang kamelerne bevægede sig, pressede buttpluggen sig længere og længere ind i hans røv.

Efter et stykke tid begyndte naboen at stønne, og hustruen kunne ikke modstå fristelsen til at drille ham lidt. Hun begyndte at spørge ham, hvordan det føltes at have en buttplug siddende i røven, og om det var svært at holde den inde.

Naboen var lidt flov over at tale om det højt, men samtidig også meget ophidset. Hver gang kamelerne bevægede sig, pressede buttpluggen sig længere ind i hans røv, og han kunne mærke, hvordan hans lyst voksede.

Manden og hustruen blev også mere og mere liderlige af tanken om, at naboen gik rundt med en buttplug i røven hele dagen. De begyndte at flirte med ham og hviske frække ting i hans øre.

Efter nogle timer på kamelryggen var de alle klar til at vende tilbage til hotellet. Da de steg af kamelerne, kunne naboen mærke, hvordan buttpluggen havde arbejdet i han røv hele dagen. Han var både lettet og lidt skuffet over, at den nu skulle fjernes.

Naboens belønning for at have gået med buttpluggen hele dagen var en nat, hvor han fik lov til at bestemme alt, hvad der skulle ske i sengen. Hustruen og manden havde været spændt på, hvad naboens perverse fantasi ville føre dem ud i.

Naboens krav var, at hustruen skulle iføre sig et dominatrix-kostume og tage styringen i sengen, mens manden skulle være bundet fast og overgive sig til hustruens vilje. Naboens næste krav var, at hustruen skulle tage strap-on dildoen på og kneppe manden, mens han samtidig fik pisk af hende. Hustruen nød at have så meget kontrol og magt over manden, og hun lod ham ikke slippe før hun var helt tilfredsstillet.

Herefter var det naboens tur til at tage over. Han beordrede hustruen til at lægge sig på alle fire, mens han gav hende en hård omgang analsex med den store strap-on, som hun havde brugt på manden tidligere. Hustruen var både overrasket og ophidset over, hvor hårdt naboens stød var, men hun nød det alligevel. Naboens pik var også blevet hård igen, og han beordrede manden til at sutte ham, mens han kneppede hustruen.

Manden gav sig til at sutte på naboen’s pik, mens hustruen stønnede højere og højere af vellyst. Naboen kneppede hende hårdt og brutalt, og han var ikke bange for at give hende et par slag på numsen, hver gang han trængte op i hende.

Hustruen elskede følelsen af at blive taget så hårdt, og hun kunne mærke, hvordan hendes fisse blev mere og mere våd, for hver gang naboens store pik pressede sig op i hende.

Manden suttede videre på naboen’s pik, og han kunne mærke, hvordan den voksede sig større og større i hans mund. Naboen begyndte at stønne højt, og manden vidste, at han var ved at komme. Han sugede hårdere og hårdere, indtil han mærkede, hvordan naboen eksploderede i hans mund. Han slugte spermen, og det smagte salt og lidt bittert, men samtidig også frækt og ophidsende.

Naboen trak sig ud af hustruen, og de lagde sig alle tre på sengen og pustede ud. Hustruen lå i midten og blev kælet for af både manden og naboen. De var alle tre trætte og tilfredse, og de lå og snakkede om alle de frække ting, de gerne ville gøre sammen i fremtiden. De var enige om, at de skulle fortsætte deres sexlege, og at det ikke var sidste gang, de havde en fræk aften sammen.

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer