Sex med sikkerhedsvagt

Denne historie er ren fiktion. Det er ikke sket i virkeligheden, alle personerne findes ikke.
– Men jeg ville gerne udleve fantasien!

Det var lørdag aften og jeg var i byen sammen med nogle venner. Vi har det rigtigt sjovt, vi møder en masse piger, og der kommer en hel del alkohol indenbords. (Lige lidt om mig selv, jeg er 21 år, har arvet en masse penge fra mine forældre, derfor bor jeg i et stort hus alene, og har kassen.) Men pludselig får bliver jeg ringet op af min nabo, som siger at der er indbrud i mit hus, og at jeg heller må komme hjem. Fuck! Tænker jeg.
I taxien på vej hjem får jeg fat i politiet, og de er heldigvis ankommet da jeg triller ind ved mit hus. De informerer om hvad der er sket, og hele huset er smadret, men jeg er heldigvis forsikret så det skal nok gå. De anbefaler mig at få et alarmsystem, og giver mig nummeret til et firma.

Dagen efter ringer jeg til firmaet og de siger at de vil sende en ud som vil hjælpe mig i gang. Jeg venter et par timer, og så ringer det på døren. Jeg åbner og uden for står en ung, pisselækker blondine, med håret slået ud, “hej mit navn er Anne, jeg kommer fra ALARMSERVICE” siger hun. Jeg giver hende hånden og siger mit navn og viser hende rundt i huset og giver hende status rapport undervejs, mens jeg går og nyder hendes udseende imens. Vi går og snakker frem og tilbage om alarmer, og hvilken type jeg skal have, jeg skriver nogle papirer under, hvorefter hun siger, “må jeg lige låne dit toilet?” “Ja self. må du det” og viser hende hen til det. Da hun kommer ud der fra toilettet, spørger jeg: “Anne, jeg tænkte på om jeg ikke må have lov til inviterer dig ud i aften?” i starten lyder hun meget skeptisk og siger “Desværre du er nok lidt for ung til mig, jeg er 35 og jeg dater ikke kunder” “nej men du ser fantastisk ud, og desuden er det bare en salgs “vennedate”” siger jeg. Hun smiler ud min kommentar. Tøver et øjeblik, men siger til sidst ja. “Udmærket” jeg henter dig i aften.” Vi krammer farvel og så går jeg i gang med at gøre mig klar.

Klokken bliver mange og jeg kører af sted. Da jeg ankommer står hun er venter, “hej, undskyld forsinkelsen! jeg skulle lige have benz på min bil” Det er i orden” siger hu og måber ved synes ad min Gule åbne Lamborghini. Vi kører af sted til restauranten. Gennem hele aftenen hygger vi os meget og drikker en hel del. Vi sidder også og flirter med hinanden, og det ender faktisk med at vi sidder og snaver helt vildt. Hun sidder og begynder at køre hånden op ad mit lår, og massere mig på pikken, og hun placerer min hånd mellem hendes ben. “Skal vi ikke tage hjem til dig” siger hun “lad os det” smiler jeg.

På vejen hjem siger hun ikke ret meget og jeg sidder næsten og tror hun har fortrudt det vi gør. Men næ nej! Lige så snart jeg låser op til mit hus begynder hun og kysse mig helt sindssygt. Hun stikker tungen ind i min mund, og jeg kærtegner den med min egen. Hun får i mellem tiden hevet min trøje af så jeg står i bar overkrop, hun sætter sig på hug, knapper mine busker ned og bliver mødt at mine 19 cm. “uha den er jo flot!” siger hun og tar den i munden. Og hold da kæft hvor kan hun sutte! man kan tydeligt mærke at hun ikke er nybegynder, da jeg er ved at komme, stopper jeg hende. Jeg får taget hendes trusser af, og løfter hende op ad væggen. Hun kigger ned mellem os, og fører min pik ind i sig. DAMN! hvor er det godt “årrhhh jaa! knep mig” siger hun. I starten tager jeg den i langsomme træk, hvorefter jeg bærer hende ned på gulvet, hvor vi fortsætter. Hun vender sig om så hun ridder mig. “årh ja år ja” stønner vi i kor, og vi bliver ved sådan i omkring 20 min. til jeg hende om, og tager hende i doggy style. årh ja stønner hun, knep mig!! århhhhhh stønner vi begge. århh jeg koooommmmmerrrr!!!!! skriger hun, og går i kramper 1 sek. efter kommer jeg i min hidtil længste orgasme nogensinde.

Der ligger vi lidt og sunder os. Vi falder i søvn og næste dag da jeg vågner er hun væk. pis! tænker jeg. Jeg går hen til sofabordet hvor der ligger er seddel “Tak for i går! Jeg ringer efter arbejde, kys Anne” jeg smiler og går i bad.

Hvad der skete om aftenen må vente til en anden god gang….
Hvis du kunne lide historien så skriv endelig til mig. 🙂

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyeste historier

 • Teenagere datteren

 • Karsten ville ydmyges

 • Natterenderi

 • Min nyfundende seksualitet

 • Overnattede hos en ven

 • Teenagedrengenumse og mænd del 2

 • Gitte og Søren i swingerklubbens gloryhole

 • Teenage numse og mænd

 • Hun havde telefonen på medhør

 • Valdemar er hos frisøren

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 3

 • Hot Yoga

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 2

 • Trine, Mona og Torben tager i sommerhus

 • Mona overnatter

 • Karen med sin hund

 • Barnepigen tjente lidt ekstra – del 1

 • Gamle Fru Sørensen blev vindueskigger


Nyeste kommentarer